Astrolozi

On-line tumač horoskopa Džošua Vilson

On-line tumač horoskopa je model-softverski generisan način tumačenja horoskopa na način kako to radi pravi astrolog.

Prednost on-line tumača horoskopa je da sa svakog mesta na kugli zemaljskoj, u svako doba dana i noći, praktično neograničen broj osoba, za vrlo kratko vreme, u potpunoj diskreciji dobija tumačenje svog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte.

Samouki astrolog koji je sve svoje znanje stekao čitajući dela poznatih svetskih astrologa.

Honorarni je dopisnik više astroloških časopisa.

Posebno se bavi načinom na koji doživljavamo svoju okolinu i životne okolnosti. Naš opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakvu kontrolu, i životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga. I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.

Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom. Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Izabrao je zanimanje prodavca pića u malom mestu zbog mogućnosti da stalno bude u kontaktu sa ljudima kojima horoskope tumači besplatno. Ljude kojima tumači horoskop on viđa svakodnevno, pa se lično može uveriti u preciznost svojih tumačenja.

Tumačenja Džošue Vilsona na sajtu "kafica.info":

 

 Tema: on-line astrolog, moderni astrolog, uporedni horoskop, sinastrija