Aspekti planeta partnera

Partnerov Uran u aspektima uporednog horoskopa

Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1997-08-23

Venera konjukcija Uran

Ova konjunkcija će vas naterati na ponašanje o kome niste smeli čak ni da sanjate.

Učestalo se javlja među horoskopima bračnih partnera, mada ne doprinosi trajnosti veze.
Kod dvoje suprotnog pola znači seksualno stimulativan odnos i život zaista može da postane vrlo zanimljiv.

Ovo ima suštinsku važnost u seksualnim odnosima.

Konjunkcija je posebno neodoljiv aspekt, koji najavljuje izuzetnu uzajamnu opčinjenost. Javlja se i napetost zbog osećaja da je veza "previše dobra da bi potrajala".

Zanimljivo:
Nevezano za romantične mogućnosti, ovaj aspekt može da se javi, izmedu Urana u horoskopu nekog, već davno preminulog kompozitora i Venere u horoskopu osobe koju njegova muzika izuzetno privlači, ili između horoskopa nekog glumca i njegovih najvatrenijih obožavatelja.

Jupiter trigon Uran

U povoljnom aspektu, Jupiter će da ohrabri svaku originalnost i inventivnu sposobnost koje njegov partner pokazuje i biće tolerantan prema Uranovoj nezavisnosti.

U poslovnom odnosu Uran će da obezbedi stvaralačku originalnost, a Jupiter kapital kojim finansira pronalaske i nove ideje svog partnera.
Jupiter će pružiti podršku punu razumevanja Uranovim okultnim i metafizičkim interesovanjima, pošto će da uvažava neortodoksni pristup svog partnera.

Uran može da bude i iznenada obasut Jupiterovom darežljivošću.

Oboje ste skloni filosofskim spekulacijama, i upravo će one biti svet u koji se rado sklanjate pred naletom svakodnevice.
Ključ uspeha ovog odnosa jeste obostrana tolerancija i spremnost da se uvaže razlike u temperamentu i karakteru.
Jupiter neće praviti dramu zbog Uranove naglosti, već će pokušati da ga obuzda razložnim argumentima.
Ako uvidi da je to nemoguće, diplomatski će se povući i pustiti svog temperamentnog partnera da se istutnji i opet vrati u njegovo smireno naručje. Posle iskustva s drugima, koji ne biraju metode kako bi ograničili njegovu apsolutnu slobodu, Uran će izuzetno ceniti Jupiterov filosofski mir.
Vaš život nije samo razmišljanje o uzvišenim temama, već obiluje i lepim, romantičnim trenucima. Ti trenuci najčešće su vezani za putovanja po neobičnim, egzotičnim predelima. Strast prema putovanjima vam je zajednička, i pokazaće se kao bitna spona koja vas snažno vezuje, u slučaju da dođe do nerazumevanja i sukoba. Uvek spremni da zajedno pobegnete od kuće, morate se čuvati preteranog rasipništva.

Uran trigon Uran

Iskustvo starijeg partnera će stimulisati mlađeg na načine koji će mu pokazati kako da istraži nove pristupe u razmišljanju, pojačavajući njegovu kreativnu originalnost u nastajanju.
Ovo je koristan kontakt među prijateljima koji imaju neki isti hobi, pošto svako može da doprinese nekim svojim shvatanjem koje će kod drugog da otvori nove vidike.

Iz prisustva ovog aspekta može da proistekne obostrana dobrobit iz poslovnog odnosa, u kojem je stariji Uran poslodavac mlađem. Starija osoba će da uvažava gledište i ciljeve mladeg pa može da bude posrednik koji će mu pružati neophodnu slobodu da bi sproveo svoje planove u delo. Ovaj kontakt je koristan medu horoskopima agenta i klijenta, pošto će prvi biti u stanju da ponudi drugom nove prilike za razvoj.

Fasciniran mudrošću i iskustvom, ali i nekonvencionalnim i slobodoumnim ponašanjem, mlađi partner s oduševljenjem će korigovati svoja ubeđenja.

Idealno bi bilo ako bi stariji partner poslužio svom mlađem saputniku kao inspiracija za originalnost i stvaralaštvo.

Uran sekstil Pluton

Uticaj aspekta može biti veoma jak, a da li će biti pozitivan ili negativan, zavisiće pre svega od stepena duhovnog razvoja na kome se nalazite.

Uran će proširiti vidike svog tvrdokornog i fanatičnog partnera, dok će Pluton nastojati da mu bude bezrezervna podrška pri izražavanju njegovih originalnih i često neshvaćenih ideja.
Ne držeći do sudova "gomile", Pluton će se založiti za realizaciju Uranovih naizgled utopističkih vizija. Stavljajući mu na raspolaganje svoju ogromnu snagu, može se pokazati kao odlučujuć faktor njegovog uspeha.

Oboje imate neobična interesovanja, i zato vaša saradnja po pravilu rezultira značajnim otkrićima koja pomeraju ranije uspostavljene granice saznanja.

Osetljivi na svaki vid nepravde, hrabro ćete se suprotstavljati nepravdama s kojima su se svi drugi odavno, bez borbe, pomirili.
Lako se možete naći na čelu neke pobunjeničke grupe koja predstavlja realnu opasnost za nedodirljive vlastodršce.

Verujući u dostižnost pravde, oni ne odlažu oružje dok ne dobiju rat. Njihovo povlačenje iz bitke koja još nije izvojevana, uvek je samo privremeno. Pluton raspolaže sintetisanom mudrošću prošlosti, a Uran idejama koje nagoveštavaju novo doba. Upravo zato njihovi skladni aspekti pokazuju se kao izuzetno moćni.

 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.