Aspekti planeta partnera

Partnerov Uran u aspektima uporednog horoskopa

Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1965-02-18

Mesec konjukcija Uran

Ovo sigurno neće doneti mirnu i stabilnu vezu.
Vaš susret se pamti. Mesec čak može doživotno ostati pod utiskom tog susreta, posle kog će mu sve u životu izgledati kao veliki podbačaj.

U konjunkciji, vaša magnetska privlačnost toliko je jaka da nećete primetiti nikoga okolo.
Apstraktni Uran osetiće neodoljivu potrebu da zaštiti i razume svog krhkog partnera koji često deluje kao biće iz nekih drugih, prefinjenijih dimenzija.
Mesec će biti opčinjen Uranovom hrabrošću, i spremno će se prepustiti njegovom vođstvu. Slediće ga dok ne zapadne u svoju depresivnu fazu, u kojoj mu smeta sve, a posebno konstantna partnerova težnja za novim uzbuđenjima.

U nastupu samosažaljenja, optuživaće Urana za sve svoje životne promašaje, prebacivaće mu zbog nepouzdanosti i čestih promena interesovanja, sve dok ovome ne padne na pamet da pobegne. A onda ide tuga, i bol što se Uran nikada ne vraća ni na šta staro, pa ni na stare ljubavi.

Venera trigon Uran

Uzbuđenja, radosti i opčinjenosti, ima na pretek, ali po pravilu kratko traju.
I dok se osvestimo i pokušamo da shvatimo šta nas je snašlo već je svemu kraj.

Kao udar groma, ljubav na prvi pogled. Opčinjenost je toliko jaka da je ne mogu neutralisati ni mnogi loši aspekti sa ostalim planetama. Uspomene na ovu ljubav traju doživotno

Uran kod Venere može da izazove opčinjenost punu elektriciteta, ona će ga dožvljavati kao »ekstra-specijalnog«. Privlače je njegov originalni pristup, nezavisni način na koji obavlja stvari i sposobnost da joj pruži nove kreativne uvide.
Uran je naročito prijemčiv za Venerin Sarm i privlačnost, deluje mu toliko poželjna da mora da je dobije po svaku cenu.
Urana Venera može da potpuno opčini, pa su romantične mogućnosti ove kombinacije velike, ali ne doprinosi stvaranju dugotrajnije veze, naročito ako oba partnera u trenutku susreta nisu dovoljno zrela.

Biće vam teško da živite uz neprekidna uzbuđenja!
Obično Uran, naglo izgubi interesovanje, naročito kada Venerine fizičke draži izgube na privlačnosti pošto ih je već upoznao ili naprosto zato što je proteklo dosta vremena.


 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.