Aspekti planeta partnera

Partnerov Uran u aspektima uporednog horoskopa

Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe kafica

Uran kvadrat Pluton

Uticaj aspekta može biti veoma jak, a da li će biti pozitivan ili negativan, zavisiće pre svega od stepena duhovnog razvoja na kome se nalazite.

Može doći do sukoba zbog nečije samovolje u kome je sve dozvoljeno.
Uran je direktan, pa će napasti prvi, pokušavajući da na prepad osvoji ključne poene dok će Pluton dejstvovati potajno, iz senke, strpljivo čeka jući da bučnom protivniku ponestane snage.
Međutim, zakoni logike ne važe za Urana. Njegov snaga uspešno izdržava testove vremena. Taman kad pomislite da je dotučen i uništen, on već spremno započinje novi napad. Kako i Pluton ima neverovatnu sposobnost regeneracije, okršaj će biti žestok.

Pluton će da prigovara zbog Uranovog ćudljivog i nepredvidljivog ponašanja, dok će se Uran osećati nelagodno zbog nekih, manje očiglednih Plutonovih karakternih crta koje kao da preovladavaju njegovim osećanjima i razmišljanjem.

 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.