Aspekti planeta partnera

Partnerov Uran u aspektima uporednog horoskopa

Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1982-04-19

Mars konjukcija Uran

"Zapaljiva" kombinacija, s kojom se nije lako izboriti. Strahovita animalna privlačnost koju je nemoguće kontrolisati.

Mars, planeta seksualne želje, biće potaknut da učini najneverovatnije stvari ne bi li osvojio nepredvidljivog Urana. Puna ste elektriciteta, i nemoguće je sakriti od drugih o čemu se tu radi.
Ova veza započinje naglo. Dovoljan je jedan susret da bi uzavrela krv prouzrokovala nemir koji je nemoguće pobediti razložnim mišljenjem.
Stabilan brak biće na velikoj probi ako se, npr., desi da muž na nekakvoj zabavi ili poslovnom sastanku upozna ženu čiji Uran pada na njegov Mars (ponor strasti se pred njim otvorio).

Konjunkcija je česta kod avantura za jednu noć. U nekim slučajevima, ta jedna noć u stanju je da promeni sudbinski tok i natera čoveka da rizikuje ceo svoj dotadašnji miran život zarad avanture za koju ne zna kako će se završiti.
Obično se brzo završava, jer strastveni ljubavnici imaju najčešće potpuno različite poglede na svet, i život pod istim krovom je skoro nemoguć.

Velika napetost je nizdržljiva u svakodnevnom životu. Možete osećati potrebu i želju da podbadate partnera, da se nekako ispraznite.
Prihvatanje razlika može da uštedi puno protraćene energije, ali ako do borbe ipak dođe partnerima će biti potrebno puno vremena da povrate svoju staloženost ako žele da njihov odnos uspežno opstane.

Uran sekstil Uran

Iskustvo starijeg partnera će stimulisati mlađeg na načine koji će mu pokazati kako da istraži nove pristupe u razmišljanju, pojačavajući njegovu kreativnu originalnost u nastajanju.
Ovo je koristan kontakt među prijateljima koji imaju neki isti hobi, pošto svako može da doprinese nekim svojim shvatanjem koje će kod drugog da otvori nove vidike.

Iz prisustva ovog aspekta može da proistekne obostrana dobrobit iz poslovnog odnosa, u kojem je stariji Uran poslodavac mlađem. Starija osoba će da uvažava gledište i ciljeve mladeg pa može da bude posrednik koji će mu pružati neophodnu slobodu da bi sproveo svoje planove u delo. Ovaj kontakt je koristan medu horoskopima agenta i klijenta, pošto će prvi biti u stanju da ponudi drugom nove prilike za razvoj.

Fasciniran mudrošću i iskustvom, ali i nekonvencionalnim i slobodoumnim ponašanjem, mlađi partner s oduševljenjem će korigovati svoja ubeđenja.

Idealno bi bilo ako bi stariji partner poslužio svom mlađem saputniku kao inspiracija za originalnost i stvaralaštvo.

 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.