Aspekti planeta partnera

Partnerov Uran u aspektima uporednog horoskopa

Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Uran u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1978-06-19

Mesec sekstil Uran

Magnetska privlačnost, ali i uzajamno iritiranje, biće slabijeg intenziteta, što stvara povoljniju atmosferu za duge veze.

U svakom slučaju, vi ste originalan par koji svojim prisustvom izaziva interesovanje ma gde da se pojavi. I najracionalnije prirode prepoznaće poseban fluid koji postoji između Meseca i Urana, ako imaju sreću da se nađu u vašoj blizini.

Mesec će oduševljeno podržavati i najčudnije ideje, diveći se snazi koju Uran uvek iznova ulaže u odbranu sopstvenih uverenja. On će bolje od drugih instinktivno osetiti da pred sobom ima stvaraoca koji ne drži do mišljenja svojih osrednjih savremenika. Ma koliko da je Mesec čovek prošlosti a Uran budućnosti, ovo će biti dubok spoj zasnovan na prepoznavanju neprolaznih vrednosti.

Mesec može da bude opčinjen kvalitetima partnera koji deluju veoma neobično ili naročito dinamično, dok Uran na veoma određen način reaguje na ženstvene čari lunarne partnerke. Ako je Mesec ovako aspektiran kod muškarca, on može da uvidi kako njegova uranska partnerka kao da dodaje jednu novu dimenziju njegovom shvatanju idealne žene.
Ovo je kontakt koji obično obezbeđuje neprestanu raznolikost podsticajnih iskustava.

Stalno upražnjavanje uzbuđenja počinje da jenjava ubrzo, tako da ovaj uporedni aspekt ne predstavlja garanciju za dugu vezu, premda na početku može da bude prisutna opčinjenost u velikoj meri.

Merkur kvadrat Uran

Ne prolazite neprimećeni. U ovom aspektu ćete vrlo brzo doći u sukob.

Već pri prvom su sretu otkrićete razlog za svađu i po svaku cenu ćete braniti sopstvena uverenja. Nervozno upadate jedan drugome u reč, zaboravljajući na minimalna pravila lepog ponašanja.
Zaboravićete i na neophodnost tolerancije i uvažavanja tuđeg mišljenja, kao preduslova da neko sasluša i naše.

Kvadrat može dovesti do pravih provala besa, od kojih će oboje gubiti dah i priželjkivati da se nikada više ne vide.

Uranov uticaj može da bude prenadražujući, tako da Merkur biva odvučen na novi kolosek razmišljanja koji ga na kraju nikuda neće odvesti osim što će mu u tom procesu oduzeti vreme, ili može da dođe do rasprava pošto Uran propušta da uradi ono što Merkur od njega očekuje.
U nekim slučajevima prepirke mogu da dovedu do uzajamne provale besa.

Venera sekstil Uran

Uzbuđenja, radosti i opčinjenosti, ima na pretek, ali po pravilu kratko traju.
I dok se osvestimo i pokušamo da shvatimo šta nas je snašlo već je svemu kraj.

Kao udar groma, ljubav na prvi pogled. Opčinjenost je toliko jaka da je ne mogu neutralisati ni mnogi loši aspekti sa ostalim planetama. Uspomene na ovu ljubav traju doživotno

Uran kod Venere može da izazove opčinjenost punu elektriciteta, ona će ga dožvljavati kao »ekstra-specijalnog«. Privlače je njegov originalni pristup, nezavisni način na koji obavlja stvari i sposobnost da joj pruži nove kreativne uvide.
Uran je naročito prijemčiv za Venerin Sarm i privlačnost, deluje mu toliko poželjna da mora da je dobije po svaku cenu.
Urana Venera može da potpuno opčini, pa su romantične mogućnosti ove kombinacije velike, ali ne doprinosi stvaranju dugotrajnije veze, naročito ako oba partnera u trenutku susreta nisu dovoljno zrela.

Biće vam teško da živite uz neprekidna uzbuđenja!
Obično Uran, naglo izgubi interesovanje, naročito kada Venerine fizičke draži izgube na privlačnosti pošto ih je već upoznao ili naprosto zato što je proteklo dosta vremena.

Jupiter kvadrat Uran

Buran, dinamičan i nepredvidljiv odnos.

U lošem aspektu ponašaćete se kao zavisni kockari koji ne mogi da se obuzdaju dok ne spiskaju sve što imaju. Nikada nećete vratiti dugove, jer ste legendarn rasipnici.

U trenucima uživanja nijedno od vas neće razmišljati o tome koliko dugo oni mogu da traju, nego će spremno dati oduška i najuvrnutijim porivima. A kada definitivno ostanete bez novca, pre ćete vam pasti na pamet da opljačkate banku nego da se zaposlite i posle svega pokušati mirno da živite...

Uran može da pribegne svom ćudljivom delovanju da bi raspršio Jupiterovo razdražujuće samodopadljivo držanje, navodeći ga na bezumno ponašanje.

Uran konjukcija Pluton

Uticaj aspekta može biti veoma jak, a da li će biti pozitivan ili negativan, zavisiće pre svega od stepena duhovnog razvoja na kome se nalazite.


 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.