Novosti / Uputstva

Dobrodošli !!!

Astrologija u većini zemalja nije zvanično priznata nauka.

Nemamo ni želju, ni kompetencije da se upuštamo u raspravu o "naučnosti" astrologije i astroloških metoda tumačenja raznih vrsta "horoskopa, natalnih karata, zodijaka, zvezda, uporednih horoskopa, sinastrije, metoda sinastrija, godišnjih, solarnih, mesečnih horoskopa, elekcionih, medicinskih, finansijskih horoskopa, horarnih horoskopa, tranzita, progresija, direkcija, lukova..". Nije nam cilj da raspravljamo o tropskoj i sideralnoj astrologiji (zapadnoj astrologiji i istočnoj astrologiji), o modernoj i tradicionalnoj astrologiji, kineskoj astrologiji...

Želja nam je da budemo praktični i damo odgovore poznatim astrološkim metodama na neka od vaših pitanja, damo vam neku ideju ili vas podsetimo na neke aspekte vašeg života na koje ste zaboravili.

Veliki je broj škola astrologije, pravaca i astrologa. Svi oni imaju slične, a opet u nijansama različite, metode izračunavanja i tumačenja horoskopa.

Na ovom mestu vam pružamo različita softverski generisana tumačenja horoskopa od strane različitih tumača. Do sada smo modelovali način tumačenja horoskopa tri astrološkinje koje smo imenovali sa On-line tumač horoskopa Alisa Miler, astrološkinja Vanja i tumačica horoskopa Biljana Glušac i jednog astrologa kome smo dali ime on-line tumač horoskopa Džošua Vilson.

Za nestrpljive urađeni su indikatori u horoskopu, pokazatelji za razne oblasti života: novac i materijalno sticanje (bogatstvo), brak, talente, karijeru i zanimanja, seksualne sklonosti. Indikatori se rade po modelu tumačenja tumačice horoskopa Biljane Glušac i astrologa-tumača horoskopa Vanje.

Ponavljamo, ovde vam nudimo tumačenja horoskopa koja su računarski generisana i tako ih shvatite.

Ovde se nalazi tumačenje za Vaš i samo Vaš:
- lični (natalni, životni) horoskop - natalna karta
i
- uporedni horoskop - sinastrija:
- - uporedni horoskop - potencijal za vezu - ljubavni, bračni horoskop i
- - uporedni horoskop - kompletna sinastrija - ljubavni, bračni, poslovni horoskop
.

Znamo da su naši softverski generisani tumači horoskopa savršeni ;)
ali, smatramo da se za ozbiljno tumačenje horoskopa ipak obratite živim/pravim astrolozima.

Uživajte !!!