Aspekti planeta partnera

Vaš Pluton u aspektima uporednog horoskopa

Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Plutonu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Pluton u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 

 

Astrološko tumačenje vaše planete Pluton u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton osobe Test-1979-07-02 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Merkur kvadrat Pluton

Pluton ne voli površne priče, i nikada ne stupa u "mlake" odnose.
Ako je istaknut u natalnoj karti, svako ko s njim dođe i dodir osetiće podzemnu snagu njegovog upliva.
Merkur je bojažljiv, pa će, prodrman silinom Plutonovih energija, sve učiniti da pobegne i usput zametne svoje tragove. To neće poći za rukom, jer je Pluton majstor za dešifrovanje tuđih tajni i zakulisnih radnji.

Da bi uverio Plutona u nešto, Merkur mora da pogodi pravu žicu u Plutonovoj podsvesnoj inteligenciji.
U toku bilo kakvih razmena Merkur može da uvidi da su neke njegove ideje u raspravi doživele transformaciju, pošto je Pluton željan da ispituje Merkurove ideje do srži, pa će stvoriti neophodan pritisak koji će Merkura naterati da svom razmišljanju doda novu dimenziju.
Takva ispitivanja kod Merkura mogu da stvore osećaj tlačenja, a možda i osećanje da mu se »ispira mozak«.

Kod ovakvog aspekta, Merkur će u prisustvu svog partnera imati osećaj da je na ivici nervnog sloma.
Biće rasejan, i neće moći da izađe na kraj s Plutonovom namerom da njegove najvažnije životne stavove stavi pod lupu koja sve razobličava.

Pluton će deliti zajedljive komentare kada uvidi da Merkur ne može da dospe do suštine ideja koje pokušava da brani.
"Pobeći sa optuženičke klupe", to je jedina misao koja okupira sve nervoznijeg Merkura dok se bori da dođe do daha pod lavinom Plutonovih neprijatnih pitanja.

Ovo je za vaš za intelekt nesretna veza (posebno Merkurov).

Venera kvadrat Pluton

Ovo može biti sudbonosna veza.

Venera će sigurno snažno reagovati na Plutona, koji je u stanju da mnogima promeni životne tokove.

Opozicija može da dovede do situacija u kojima partneri mogu da budu neodoljivo privučeni jedno drugim. To će se okončati dobro ili loše u zavisnosti od natalnih aspekata prema ostalim planetama.

Pluton će, možda, pokušati da blokira bilo kakve Venerine intimne ponude, radije se držeći po strani ili okoncavajući odnos koji preti da zaokupi njegova osećanja.
Može situacija da bude i obratna, da Pluton navaljuje na Veneru da mu pokloni pažnju, što ona ne želi. Plutonova obletanja jom predstavljati neugodan pritisak, jer sve želi da postigne bez gubitka udobnosti i spokoja.

U slučaju kada Veneri ne bude za sreću dovoljna jedna osoba, Pluton može reagovati nasiljem, sprečavajući Veneru da dolazi u dodir s drugima. On će Veneri bez sumnje pružiti sve, ali će ona imati konstantan utisak da živi u kavezu.

Svaki njen vapaj za slobodom ostaće bez odjeka, ili će čak naići na izrugivanje. U ekstremnim slučajevima, Pluton će psihički i fizički toliko zlostavljati Veneru da će ona zapasti u duboku depresiju.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Pluton u uporednom horoskopu.