Aspekti planeta partnera

Vaš Mesec u aspektima uporednog horoskopa

Mesec u horoskopu predstavlja emocije i nesvesne instinktivne reakcije. 

U muškarčevom horoskopu označava njegov koncept idealne ženstvenosti. U horoskopu žene on predstavlja njenu žensku čar i njen stav prema svojoj ulozi žene, a naročito majke. Privlačnosti i magnetizma koju osobe mogu da ispolje. O Mesecu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Mesec u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 

Astrološko tumačenje vaše planete Mesec u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe Test-1965-10-22 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec inkonjukcija Mesec

Mesec predstavlja osećanja i instinkiivno reagovanje pojedinca.

Inkonjukcija može da ukaže na izvestan fundamentalni nedostatak jedinstva među osećanjima i instinktima svakog od vas, i to je teško suzbiti.

Mesec konjukcija Uran

Ovo sigurno neće doneti mirnu i stabilnu vezu.
Vaš susret se pamti. Mesec čak može doživotno ostati pod utiskom tog susreta, posle kog će mu sve u životu izgledati kao veliki podbačaj.

U konjunkciji, vaša magnetska privlačnost toliko je jaka da nećete primetiti nikoga okolo.
Apstraktni Uran osetiće neodoljivu potrebu da zaštiti i razume svog krhkog partnera koji često deluje kao biće iz nekih drugih, prefinjenijih dimenzija.
Mesec će biti opčinjen Uranovom hrabrošću, i spremno će se prepustiti njegovom vođstvu. Slediće ga dok ne zapadne u svoju depresivnu fazu, u kojoj mu smeta sve, a posebno konstantna partnerova težnja za novim uzbuđenjima.

U nastupu samosažaljenja, optuživaće Urana za sve svoje životne promašaje, prebacivaće mu zbog nepouzdanosti i čestih promena interesovanja, sve dok ovome ne padne na pamet da pobegne. A onda ide tuga, i bol što se Uran nikada ne vraća ni na šta staro, pa ni na stare ljubavi.

Mesec sekstil Neptun

Vi ste dva sanjara kojima je teško da razdvoje maštu od stvarnosti.

Vaš odnos može biti koliko dubok toliko i komplikovan, i potpuno se možete odvojiti od okoline. Mesec zanesen Neptunom lako će prekinuti i ono malo niti koje ga vezuju za zemaljski život. Poverovaće u mogućnost ostvarenja Neptunovih često haotičnih ideja, toliko da će mu razmena informacija o nekim svakodnevnim problemima postati nemoguća. Zato imate tako malo prijatelja.

Budući da imate iste estetske kriterijume, vrlo često zajedno radite na ostvarenju umetničkih projekata, pri čemu Mesec pokazuje više interesovanja za komunikaciju s publikom nego Neptun.
Mesec upravlja masom, i veoma je važno da napravi distancu u odnosu na Neptunovu sklonost usamljeničkom životu. Zato je bolje naterati Neptuna da realizuje svoje ogromne umetničke potencijale nego se prepustiti zovu njegovih nestvarnih svetova.

Kako ni jednome od vas disciplina nije jača strana, izolacija i samodovoljnost najgore su moguće rešenje vašu darovitost.
Ne vezuje zemaljska strast, i ovakvi aspekti su zastupljeni kod platonskih ljubavi. Uvereni da strast ide uz "niže" prirode, vi ćete se lišiti zemaljskih uživanja.

Mesec konjukcija Pluton

Veza između Meseca i Plutona obećava sve, od trenutaka nezemaljske i nestvarne sreće, do velikih životnih razočaranja posle kojih je teško sastaviti niti svog života i krenuti dalje.
Sasvim je sigurno da je u pitanju karmički kontakt, koji je u stanju da snažno uzburka emocije.

Mesec će pokazivati naklonost prema gledištima i filozofiji čitave generacije koja deli položaj Plutona. Pluton će instinktivno razumeti Mesečeva raspoloženja i osećanja, tako da može da se razvije razumevanje na vrlo visokom nivou.
Ako plutonski partner ikada poželi da izvuče korist iz svoje sposobnosti da utiče na Mesečeva raspoloženja, on će po svoj prilici tačno znati gde da pronađe najosetljivije mesto u njegovoj odbrani pa samim tim, u ostalim okolnostima, može da postane veoma neprijatan neprijatelj.

Kod konjunkcije, Mesec će bespogovorno slediti Plutona, nesposoban da razlikuje dobro od zla. Nema te avanture na koju ga Pluton neće nagovoriti. Ovaj kontakt često je zastupljen u uporednim horoskopima osoba koje su u stanju da izvrše čak i zločin bez ikakvog ličnog interesa, a po tuđem nagovoru. Pluton bi u tom slučaju bio inspirator, a Mesec izvršilac.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.