Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-2000-09-17 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 10. kuci

Sunce može da bude u poziciji da ojača ugled partnera.
Ono može biti određeno da nadgleda partnerov rad i na taj način bude u položaju ili da ga predloži za unapređenje, ili da stane na put njegovom napredovanju.

Sunce se ponaša roditeljski, osećajući potrebu da na sebe preuzmu izvesnu vrstu odgovornosti za partnerovo ponašanje.

Suncu će povremeno trebati podrška ili priznanje u pogledu svojih sposobnosti kako bi pojacao sopstveno samopošiovanje.
Uz njegovu pomoć partner će doći u dodir sa osobama od uticaja koji mogu da doprinesu njegovom napretku i olakšaju mu put na mnoge načine.

Mesec u 6. kuci

Mesec instinktivno oseća gde je partneru potrebna podrška.

Njemu će činiti zadovoljstvo da pruži praktičnu pomoć. Često će biti u stanju da uputi sugestije koje mogu da poboljšaju partnerovu opštu efikasnost a često i materijalno blagostanje. Budući da, pored ostalih istančanih osećaja, poseduje i osećaj za novac, posavetovaće partnera da se bavi onim najisplativijim.

Ako je Mesec ugrožen u natalnoj karti ili obrazuje teške ukrštene aspekte on će biti podložan usplahirenosti i bezrazložnoj brizi. Tako će da učini više štete nego koristi, pokazaće se kao izvor razdražljivosti.

Mesec imati sklonost da svog partnera posmatra kao osobu kojoj može da pruži svoje usluge dobročinitelja, pokazujući sebi da je sposoban da saosećajno izađe u susret tuđim potrebama.
Kada je Mesec dobro aspektovan pri rođenju a uporedni aspekti povoljni, ovo može biti veoma mirna i blaga veza.

Kada se lekarev Mesec nalazi u šestoj kući pacijentovog horoskopa on će se interesovati za pacijentovo zdravlje i van okvira svoje dužnosti.

Merkur u 10. kuci

Merkur će biti u stanju da sagleda partnerove ambicije i da shvati šta to on želi da postigne.

Može da mu pruži sugestije kako da unapredi svoju karijeru, možda tako što će da mu obrati pažnju na detalje koje je on prevideo.
Svojom svestranošću Merkur budi partnerove uspavane talente, objašnjavajući mu neophodnost njihovog izražavanja. On ga opominje na važnost ambicije: ne može celog života sedeti skrštenih ruku, očekujući da mu nešto padne s neba.

Biće veoma srećan da saopšti partnerova dostignuća drugima, a možda ga i poveže sa onima koji mu mogu pomoći.

Ako je Merkur u natalnoj karti ugrožen a prisutni su i teški uporedni aspekti, on može biti kritičarski nastrojen prema partnerovim ciljevima i uporno se mešati u tuđu karijeru da navodi partnera da odustane od svega. Može čak i da širi glasine koje mogu da mu se odraze na reputaciju.

Venera u 11. kuci

Srećno prijateljstvo, a često se kod bračnih partnera.

Venera će izuzetno ceniti partnerove ideale i može biti sposobna da mu pomogne u ostvarivanju nekih njegovih snova.
Ona u potpunosti prihvata partnerovu ličnosti, sa svim njenim vrlinama i manama, i pokušava da ga ljubavlju, a ne kritikama, promeni nabolje. Venera će dobroćudno ukazivati na nedostatke

Može da ukaže na mogućnost stvaranja prijateljstva koje je zasnovano na najvišim motivima.

Ako je Venera u natalnoj karti jako ugrožena a uporedni aspekti neskladni, ona može da dođe u iskušenje da stupi u prijateljstvo iz prikrivenih pobuda, ili će partner izvući nezasluženu korist iz njene prijateljske naklonosti.

Mars u 9. kuci

Mars pruža podstrek u razmišljanju i preispituje partnerov način gledanja na život. Tera ga da postane svesniji potrebe da razjasni svoje ideje i da veću snagu svojim argumentima.

Ova veza ohrabruje iskrenu razmenu gledišta.
Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, životne filozofije partnera mogu toliko da se razlikuju da je čak i komunikacija među njima nemoguća.

U nekim slučajevima osoba o čijem je Marsu reč može biti posrednik u pospešivanju putničkih aranžmana partnera, ili će ga dovesti do neophodnosti češćih putovanja nego inače.

Jupiter u 7. kuci

Najbitniji faktor uspešne saradnje (ukoliko Jupiter nije previše ugrožen).

Često u horoskopima bračnih partnera. Stabilna, gotovo neraskidiva veza.

Jupiteru je zadovoljstvo da radi sa partnerom i dovodi ga u kontakt sa uticajnim osobama proširivajući na taj način njegov društveni krug.
Jupiter će neosetno promeniti partnera na bolje i učiniti ga manje isključivim i tolerantnijim prema tuđim mišljenjima i stavovima.

Ako je Jupiter izuzetno ugrožen a uporedni aspekti nehomogeni, njegovo preuveličano mišljenje o partneru može ga izbaciti iz ravnoteže tako da će pokušavati da postigne više nego što je u stanju.
U nekim slučajevima on će mu obećavati ono što ne može da ispuni, ili će se ponašati nedobronamerno.

Kada je Jupiter dobro aspektovan, može podići partnerov ugled.

Koristan odnos izmežu klijenta i agenta, gde je Jupiter agentov.

Saturn u 7. kuci

Pokazatelj trajne veze koja odoleva pred mnogobrojnim iskušenjima života.
Ali, trajnost nije isto što i sreća.

Veoma kritičan odnos. Saturn će procenjivati partnerovu vrednost kao partnera, a ako odgovara njegovim standardima on će steći doživotnog prijatelja.
Prepreka je u tome šio njegov metod iskušavanja ponekad može da se pokaže kao veoma mučan.

Ako je Saturn dobro aspektovan on će u zajedništvu da pokaže svoj integritet, a njegova pouzdanost će da navede partnera da i sam pokaže iste kvalitete.

Ako je Saturn ugrožen, partneru će biti teško da izađe na kraj sa njim i njegovim krutim držanjem. Nedostatak oduševljenja Saturna onemogućava bilo kakvu istinsku vezanost, ili će partner osetiti da nikada neće biti u stanju da ga zadovolji.

Ako je Saturn dobro aspektovan ovo može biti dobra veza za poslovno partnerstvo.
Ne preporučuje se da advokatov, menadžerov ili agentov Saturn padnu u 7. kući klijenta.

Uran u 3. kuci

Mentalna privlačnost. Dobri prijatelji.

Visok stepen mentalne vezanosti pod uslovom da uporedni aspekti sa Uranom nisu neskladni.
Ako su uporedni aspekti neskladni njegov način mišljenja može toliko da odstupa od normalnog da ga partner neće shvatati obiljno.
I u tom slučaju, partner kasnije može postati svestan ideja koje se on trudio da mu saopšti.

Uran utiče na način mišljenja i način informisanja partnera sa ciljem preispita usvojene zivotne obrasce. Pokazaće mu nove puteve i mogućnosti.

On je sposoban da ga u svako doba održava mentalno budnim i inspirisati na nove misaone pristupe.

U slučaju da je Uran ugrožen (posebno od Saturna ili Marsa) može prouzrokovati konfuziju u razmišljanju partnera. Njegovo poigravanje tuđim stavovima i argumentima ozbiljno ugrožava partnerov misaoni sklop.

On će pomoći partneru u sprovođenju promena u njegovoj okolini i životnoj sredini.
Može mu sugerisati nove načine koje će mu uštedeti vreme u putovanju.


Neptun u 2. kuci

Kada Neptun pada u 2. kuću horoskopa partnera, partner nikako ne sme da mu dopusti da utiče na njegove finansijske poslove.
Neptun ne može da realno sagleda život.

On može da traži način kako da stvori blagostanje za veću dobrobit siromašnih i jadnih, ali će se takvi planovi pokazati kao neizvodljivi i bez prave svrhe.
Traži od partnera da bude "manje cicija" i da "odreši kesu" za siromašne.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će u partneru buditi milosrđe i iskoristi njegovu lakovernost i time ga navesti da sve da siromašnima i sam da postane siromašan.
Najsigurnije da njegove finansijsko-materijalne ideje u potpunosti ignoriše. On će ponekad da ima srecan »predosećaj« koji kod njega dobro funkcioniše, ali partner ne uspeva da unovči njegov savet.

Pluton u 1. kuci

Kada Pluton pada u 1. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Ascendentom, njegov uticaj može biti sudbonosan na partnera.

Pluton partnera podstiče na samotransformaciju, čiji je rezultat obično promena nabolje, ali sam proces može biti i neprijatan.
Pluton prepoznaje skrivene potencijale partnera. Kako sam nikada ne odustaje od svojih planova i ideala, može biti veoma čvrst oslonac za partnera.

U slučaju da je partner vrlo osetljive prirode, može se uplašiti Plutonovog beskompromisnog karaktera koji ne trpi neodređene situacije i bojažljive ljude.

Ako je loše aspektovan, vaša veza može biti prilično problematična i u njoj će Pluton biti dominantan. Partner se može osećati da pod prisilom radi stvari koje želi Pluton i može se vremenom stvoriti neprijateljstvo među vama.

Ovo može biti karmička veza u kojoj je iz prethodne inkarnacije među partnerima ostalo nerešenih pitanja koja trebaju da se reše u ovom životu. Da li će to biti uzajmno koristan ili štetan odnos zavisi od ukrštenih aspekata.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.