Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1998-10-25 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 11. kuci

Pokazatelj je prijateljskih odnosa, i ako nema nekih drugih, vatrenijih kombinacija, vi ćete izbeći će "zamke" romantičnih trenutaka.

Sunce će biti u stanju da kod partnera probudi inspiraciju koja će ga odvesti do formulacije njegovih ideala u jasnijem obliku. U nekim slučajevima, on može i da mu pomogne u ostvarivanju tih ideala.

Moguće je da Sunce zauzima neku vodeću poziciju u grupi kojoj partner pripada. Pošto preuzima na sebe da govori tonom prijateljskog kritikovanja, njegove primedbe će samim tim da budu još dragocenije, pošto će i inače, kao prijatelj, biti spreman da je prihvati partnera u potpunosti takvog kakav je.

U slučaju da je Sunce uključeno u loše aspekte s drugim planetama, ponašaće se kao da je pokupilo sva znanja ovoga sveta, tvrdoglavo odbijajući i najmanju mogućnost da imate pravo na sopstveno mišljenje.

Mesec u 1. kuci

Jedan od indikatora bračnog odnosa.
Duboka emotivna veza i jaka privlačnost koja odoleva svim pritiscima. Jedno o drugom razmišljate kao o svojoj idealnoj polovini.

Partner o čijem je Mesecu reč instinktivno oseća šta onaj drugi misli, i zato će se njih dvoje razumeti bez reči.
Delujete kao da se poznajet od najranijeg detinjstva. Identična uverenja, stavovi i moralne vrednosti, asociraju na istovetno vaspitanje, čak i ako potičete iz potpuno različitih sredina.

Neharmonični aspekti Meseca mogu ukazati na njegove bezrazložne brige o problemima partnera, o nekoj vrsti napetosti među partnerima.

Merkur u 12. kuci

Merkur će posebno da se zainteresuje za način na koji se partner prilagođava životu u celini.

On može biti posebno svestan njegovih ranjivih tačaka i biti u poziciji da ukaže na bilo kakve nedoslednosti u ponašanju. Ako je Merkur u natalnoj karti dobro aspektovan i uporedni aspekti povoljni, on će biti u stanju da pruži brojne dobre savete.
Ako su aspekti sa Merkurom manje povoljni, on će još uvek moći dobro da posavetuje, ali će partner biti sklon da te savete odbije ili da ih smatra vrlo teško ostvarljivim u praksi.

U slučaju kada je Merkur ima izazovne aspekte, on će da smeta partneru šireći skandalozne glasine iza njegovih leđa i bockajući ga u direktnom razgovoru koristeći njegove slabosti.

Bilo da je naklonjen partneru ili ne, njegova sposobnost da istakne slabosti može biti
vrlo korisno za partnera pošto ga upoznaje sa područjima njegove ličnosti koje zahtevaju posebnu pažnju i transformaciju.

Venera u 11. kuci

Srećno prijateljstvo, a često se kod bračnih partnera.

Venera će izuzetno ceniti partnerove ideale i može biti sposobna da mu pomogne u ostvarivanju nekih njegovih snova.
Ona u potpunosti prihvata partnerovu ličnosti, sa svim njenim vrlinama i manama, i pokušava da ga ljubavlju, a ne kritikama, promeni nabolje. Venera će dobroćudno ukazivati na nedostatke

Može da ukaže na mogućnost stvaranja prijateljstva koje je zasnovano na najvišim motivima.

Ako je Venera u natalnoj karti jako ugrožena a uporedni aspekti neskladni, ona može da dođe u iskušenje da stupi u prijateljstvo iz prikrivenih pobuda, ili će partner izvući nezasluženu korist iz njene prijateljske naklonosti.

Mars u 9. kuci

Mars pruža podstrek u razmišljanju i preispituje partnerov način gledanja na život. Tera ga da postane svesniji potrebe da razjasni svoje ideje i da veću snagu svojim argumentima.

Ova veza ohrabruje iskrenu razmenu gledišta.
Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, životne filozofije partnera mogu toliko da se razlikuju da je čak i komunikacija među njima nemoguća.

U nekim slučajevima osoba o čijem je Marsu reč može biti posrednik u pospešivanju putničkih aranžmana partnera, ili će ga dovesti do neophodnosti češćih putovanja nego inače.

Jupiter u 4. kuci

Jupiter stvara partneru prijatnu i opuštenu atmosferu gde god se nalazio i osetiće kako da ga ispuni spokojem.

Njemu će biti prirodno da prema njemu zauzme roditeljski stav, a ponekad će kod partnera probuditi snažna sećanja na prošlost i on će moći da otkrije latentne talente.

Može da pomogne da se poboljša kućna sredina partnera, a verovatno i povećnje vrednosti svojine.

Kada roditeljski Jupiter pada u 4. kuću natalne karte deteta ukazuje na posebno srećan odnos.

Dobra veza među horoskopima zidara ili dekoratera i njihovog klijenta pri čemu je klijentova četrvta kuća. I među ortacima u poslovima zemljoradnje i rudarstva, pod uslovom da je uvek većina aspekata sa Jupiterom povoljna.

Uran u 2. kuci

Uran utiče na način na koji partner rukuje svim materijalnim sredstvima, kao i na njegov stav prema sopstvenoj materijalnoj sigurnosti.

Uran podstiče partnera da neguje bezbrižniji odnos prema finansijskim pitanjima.
Nije dobar sagovornik o zemaljskim brigama i problemima. Ako partner nije zadovoljan finansijskom situacijom, neka je menja.

Uran može dati originalan savet kako da partner poboljša svoj finansijski status.
Ukoliko uporedni aspekti nisu dobri, posebno ako je ugrožen od Marsa, takve njegove savete treba vrlo pažljivo preispitati.
Jer, dobiće način kako da najbrže potroši ono što ima.

Ovo nije dobar položaj za Uran bilo koga ko uređuje nečije finansije.

Neptun u 2. kuci

Kada Neptun pada u 2. kuću horoskopa partnera, partner nikako ne sme da mu dopusti da utiče na njegove finansijske poslove.
Neptun ne može da realno sagleda život.

On može da traži način kako da stvori blagostanje za veću dobrobit siromašnih i jadnih, ali će se takvi planovi pokazati kao neizvodljivi i bez prave svrhe.
Traži od partnera da bude "manje cicija" i da "odreši kesu" za siromašne.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će u partneru buditi milosrđe i iskoristi njegovu lakovernost i time ga navesti da sve da siromašnima i sam da postane siromašan.
Najsigurnije da njegove finansijsko-materijalne ideje u potpunosti ignoriše. On će ponekad da ima srecan »predosećaj« koji kod njega dobro funkcioniše, ali partner ne uspeva da unovči njegov savet.

Pluton u 1. kuci

Kada Pluton pada u 1. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Ascendentom, njegov uticaj može biti sudbonosan na partnera.

Pluton partnera podstiče na samotransformaciju, čiji je rezultat obično promena nabolje, ali sam proces može biti i neprijatan.
Pluton prepoznaje skrivene potencijale partnera. Kako sam nikada ne odustaje od svojih planova i ideala, može biti veoma čvrst oslonac za partnera.

U slučaju da je partner vrlo osetljive prirode, može se uplašiti Plutonovog beskompromisnog karaktera koji ne trpi neodređene situacije i bojažljive ljude.

Ako je loše aspektovan, vaša veza može biti prilično problematična i u njoj će Pluton biti dominantan. Partner se može osećati da pod prisilom radi stvari koje želi Pluton i može se vremenom stvoriti neprijateljstvo među vama.

Ovo može biti karmička veza u kojoj je iz prethodne inkarnacije među partnerima ostalo nerešenih pitanja koja trebaju da se reše u ovom životu. Da li će to biti uzajmno koristan ili štetan odnos zavisi od ukrštenih aspekata.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.