Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe kafica u kucama osobe natalni_test

Sunce u 7. kuci

Sunce u 7. kući je idealna osoba za zajednički rad. Dobra komunikacija.

Ono može da pomogne partneru da ojača svoje slabe tačke, koje će prepoznati bez ikakve teškoče.
Ako budu umešani snažni neharmonični aspekti može buti poprilično suparništva u vašem odnosu, a ono će doći u iskušenje da iskoristi svoje poznavanje partnerovih slabih tačaka.

Sunce je poželjan partner i dragoceni saveznik, koji je u stanju da partneru proširi vidike i organizuje značajnu podršku.

U interesu je partnera da sa njim sarađuje što je potpunije moguće i da pokuša da razumski obrazloži sve uzroke nesklada do koga može da dođe u odnosu.

U odnosu između advokata i njegovog klijenta ovo predstavlja dobar položaj za advokatovo Sunce, pod uslovom da je u natalnoj karti razumnoj meri oslobođeno od ugroženosti nepovoljnim uticajima, kao i iz pravca klijentovog horoskopa.

Ako je u pitanji sedma kuća u ženskom horoskopu, Sunce može da ukaže na savršenog partnera za nju.
Njena predstava o idealnom muškarcu dobija pun smisao susretom sa čovekom čije Sunce pada u njenu sedmu kuću. Svaka žena to će instinktivno osetiti, i pribeći će takozvanim sitnim ženskim lukav stvima ne bi li tog čoveka zauvek zadržala samo za sebe.
Ako su aspekti koje Sunce formira s drugim planetama loši muškarac će biti u stanju da nadmenim i samoživim ponašanjem svoju partnerku potpuno izbaci iz takta. Štaviše, može se izroditi u njenog najljućeg neprijatelja.

Mesec u 2. kuci

Mesec će poboljšati finansijsku situaciju partnera u čijoj se drugoj kući nalazi.

On će instinktivno da pruži pravi savet u pogledu investiranja partnerove ušteđevine i najbolji načina da umnoži partnerov imetak i sačuva sredstva. On će se i na druge načine potruditi da doprinese partnerovom blagostanju i vrlo praktično iskazati svoje zanimanje, obasipajući ga poklonima i biti velikodušan. U nekim slučajevima iza takve velikodušiiosti će se kriti motiv koji se odnosi na njegovo zadovoljstvo i uživanje da daruje poklone.

Mesec prosto ume s novcem i nije rasipnik, pa ćete uz njega i profitirati i naučiti kako da trošite zarađeni novac.
Njegov partner treba uvek da mu izrazi zahvalnost, pošto su njegova osećanja umešana u svaku uslugu koju pruža.

Ako je uključen u loše aspekte s maleficima, on će preterano i bezrazložno da brine o finansijskim problemima partnera, i tako više da šteti nego da pomaže.
Sputavaće ga, pa čak i napominjati, možda i nepravično, da on ne ceni dovoljno njegovu pomoć i velikodušnost.

Merkur u 6. kuci

Merkur pruža dragoceno znanje kako da partner obavi svoje poslove.

Moža da da korisne sugestije o partnerovoj ishrani ili o tome kako da najbolje održi fizičku kondiciju.

Ako su uporedni aspekti sa Merkurom nepovoljni, njegov savet može da se pokaže kao nesiguran.

Kada službenikov Merkur pada u 6. kuću njegovog poslodavca to ne obećava dugotrajniji odnos, izuzev ukoliko se i Sunce ne nalazi u istoj kući.

Venera u 5. kuci

Venera je izvor velikog zadovoljstva za partnera. Ljubav njegovog života.

Da li će se završiti brakom? Nije sigurno. Zavisi od stanja Venere u svom natalnom horoskopu i od njenih aspekata u uporednom.

Partner će nastojati da izuzetno ceni sva njena kreativna nastojanja i ohrabriće je da ih predstavi na najprivlačniji i najdramtičniji način.

Ponekad se sreće u horoskopu jednog od roditelja.
Ako Venera jednog od prijatelja pada u 5. kuću drugog, taj prijatelj će mu pomoći oko dece i postaće omiljen kod njih.

Mars u 5. kuci

Jake emocije i strasti, ali ne nagoveštava ozbiljnu vezu.

Mars će podstaći partnera da bude kreativniji i ohrabriti ga da pokaže svoju sposobnost da ponese teret situacije.

Ovo je odlično za partnerstvo, ako osoba čija je peta kuća izlaže ideje, a Mars ih vredno sprovodi u delo. Ako je situacija obrnuta, Mars nestrpljivo insistira na ostvarenju ideja, ne vodeći računa o tome da li je realizacija obostrano korisna, ili ne.
Prethodno važi ukoliko Mars nije previše ugrožen.
Ako jeste, možete se svađati oko toga ko će da preuzme inicijativu ili ima autoritet.

U slučaju da se bavite umetnošću, Marsovo insistiranje na poštovanje rokova može biti vrlo fruštrirajuće i partner može odbiti dalju saradnju. A Mars smatra da je osoba koja ima neki talenat, dužna da ga koristi i postane slavna.

Ugrožen Mars može pokrenuti partnera da učini neočekivano mnogobrojne ludosti.

Jupiter u 3. kuci

Snažna mentalna privlačnost.

Dobra odnos učitelja i učenika, ako je Jupiter učiteljev i nije previše ugrožen.

Sa Jupiterom je veoma lako pričati, i puno sati i dana može otići na razgovore. Samo na razgovore. Ovo ne daje ljubav na prvi pogled.
Ako je Jupiter u natalnoj karti dobro aspektovan a uporedni aspekti povoljni, on će pomoći partneru da proširi svoje uobičajeno znanje, a biće sposoban i da mu prenese veliku količinu korisnih informacija.

Jupiter će se potrudi da stupi u kontakt sa osobom u čiju treću kuću pada. Duboko ubeđen da je sličan partneru, nije mu problem da se potrudi i dođe do njega.

Ako je Jupiter ugrožen u natalnoj karti, može biti sklon razmetanju, preterivanju pa čak i obmanjivanju ukoliko nije siguran u činjenice kojima raspolaže i ako su uporedni aspekti neskladni.
To može biti izvor neprilika ukoliko partner nije u staniu da prepozna trenutak kada on sebi dopušta da mu se poremeti osećaj za meru.
Čak i kada je Jupiter dobro aspektovan može slučajno da kaže ono što misli da bi partner voleo da čuje od onoga što je istina.

Saturn u 9. kuci

Saturn će usmeravati partnerove misli na religiozna i filozofska pitanja,
i dovesti ga do prihvatanja ozbiljnijeg stava prema važnim životnim pitanjima.

Njegovim posredstvom će u partnerovu svest dopreti ortodoksne vrednosti i mudrost drevnih učenja.
Stiče se utisak da on na sva pitanja ima spreman, dobro osmišljen odgovor. Slobodoumne prirode mogu da se osete "gušene" od njegovog pametovanja.

Ako je Saturn jako ugrožen u natalnoj karti a prisutni su i neskladni uporedni aspekti, nikada se nećete otvoreno suočiti sa pitanjima koja se odnose na religiju ili opšte razumevanje života kao celine. Ili će se Saturn podsmevati parterovom pogledu na svet.

Saturn se može oslanjati na partnera u pogledu prevoza ili mu stvara obaveze vezane za strane zemlje.
Može biti odgovoran za ometanje partnerove mobilnosti ili da mu uzrokuje neka neizbežna putovanja ili prepiske.

Kada roditeljski Saturn pada u 9. kuću horoskopa deteta, on će dete poslati u internat ili će biti naročito zahtevan u pogledu obrazovanja deteta.

Uran u 4. kuci

Uran utiče na atmosveru u kući partnera i na ustaljeni način života partnera.

Uran zahteva od partnera u čiju 4. kuću horoskopa "pada" da preispita ideje koje proističu iz roditeljskog vaspitanja, odnos prema ukućanima i kompletnu ulogu koju ima partner u svojoj kući. Da bez predrasuda realno sagleda svoje roditelje i nepristrasno rešava konkretna porodična pitanja.

Uran partnera navodi da se u kući i porodici ponaša spontanije i da, ako je nezadovoljan svojim položajem ili situacijom u kući da je menja. Uči partnera da ceni svoju i tuđu slobodu izbora.

Ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim neskladni, on može da neopravdano remeti partnerov porodični život. Može želeti da se umeša u neke od javnosti skrivene porodične probleme i izazvati sukobe.

U odnosu izmedu roditelja i dece, roditelj čiji Uran pada u 4. kuću deteta može da prouzrokuje neprestane promene u domaćem okruženju deteta, ponekad zbog selidbi, a on može biti i posrednik u odlučivanju o odredivanju detetove karijere.

Neptun u 3. kuci

Kada Neptun pada u 3. kuću horoskopa partnera probudiće mu interesovanje za umetnost, pomoćiće mu u razvijanju imaginacije i razumevanju poezije.
Navodiće ga da prekorači proces prosuđivanja na osnovu zdravog razuma, dodajući dodatnu dimenziju intuitivne svesti.

Neptunov nastup može da zbuni, jer je uvek pitanje šta je svojim neobičnim rečnikom želeo da saopšti.

Ako je Neptun u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti s njim neskladni on će partneru delovati smušeno, pa će partner osetiti da ga njegova shvatanja vode na stranputicu ili ga zbunjuju. Imaće osećaj da su živeli u potpuno drugačijim svetovima.
Neptun može partneru da pruži pogrešna obaveštenja o putovanjima.

Ukoliko su aspekti sa Neptunom pretežno povoljni, on će u partneru da probudi želju za putovanjima svojim opčinjavajućim pričama o putovanjima u strane zemlje, .

U odnosu između učitelja i učenika ovo nije dobar položaj za učiteljev Neptun, izuzev ukoliko uporedni aspekti nisu izuzetno povoljni.

Pluton u 2. kuci

Kada Pluton pada u 2. kuću horoskopa partnera, partner postaje svestan svojih motiva u vezi novca i svojine.

Pluton će partnera da podstakne da preispita svoja merila vrednosti i stav prema pitanju sigurnosti.

Ako su uporedni aspekti s Plutonom skladni, on može partneru da donese veliku finansijsku dobit.
Ako je Pluton ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, on može da partnera uvuče u gubitke i veliko materijalno trošenje.

U ovoj vezi, patner ne sme Plutonu da dozvoli da vodi finansijske poslove čak i ako to bude njega naročito zanimalo i čak i ako bude izgledalo da će on uraditi čudo.

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.