Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1971-01-28 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 2. kuci

Sunce koje pada u 2. kuću biće vršiće uticaj u ono područje života partnera koje se odnosi na način na koji on prikuplja i upravlja svojim sredstvima.
Može doneti prilike izuzetno dobroćudne prirode, pomažući joj da poboljša svoj finansijski status. Možda stvori i finansijšku pozadinu za tako nesio. Može pružiti zdrav savet i opskrbiti je neophodnim znanjem da bi mogao da uspostavi svoja sredstva i postigne izvesnu meru finansijške sigurnosti.

Sunca čak može i preterivati, očekujući da partner postane finansijski nezavisan.
Ono obično očekuje priznanje za svoju velikodušnost kada donosi poklone, a možda čak i nešio zauzvrat.

Ponekad ova Sunčeva pozicija može da nagovesti značajnu fizičku privlačnost.

U slučaju da imate problematičnu finansijsku situaciju, potražite osobu čije Sunce pada u vašu drugu kuću. Ako pristanete da crpite njegovu beskonačnu energiju, vrlo brzo ćete uvideti da ne postoje nerešivi problemi.

Loši aspekti s maleficima pretvoriće Sunce u napadnog savetodavca koji ima prozaičan cilj, a to je da upravlja vašim novcem. Ili, ako vam već učini neku uslugu, na toj pozajmici ili poklonu moraćete da mu se zahvaljujete čitavog života.

Mesec u 3. kuci

Mesec će biti opčinjen načinom na koji radi partnerov um i na koji se suočava sa svojim mentalnim problemima.

Partnerove ideje će podstaći Mesečeve mentalne reakcije sa povoljnim ili kolebljivim ishodima, u skladu s prirodom uporednih aspekata u koje je uvučen Mesec.
Kada su aspekti neskladni nametaće se emocije koje sprečavaju tačno shvatanje misli koje bi svako od vas želeo da prenese.

Kada su uporedni aspekti harmonični uspostaviće se izuzetna mentalna veza.
Mesec će davati nove ideje, a pomoći će i da partner dođe u dodir sa izvorima dragocenih informacija koje će ojačati i dopuniti njegove sopstvene ideje. I sam Mesec ima izuzetno pamćenje i pun je korisnih informacija.
Mesec može da pokaže partneru neke nedostatke u njegovom razmišljanju, pomažući mu da efikasnije komunicira sa drugima.

Ako je Mesec ugrožen u natalnoj karti, ili uporedni aspekti nepovoljni, biće sklon da partnera odvuče na pogrešan misaoni trag, ili neće imati nikakvo razumevanje za njegove ideje.
Može da ideje partnera predstavlja kao svoje.

Može da predstavlja uzrok za partnerova kratka povremena putovanja.

Dobro aspektovan, ovo je dobra pozicija za Mesec suseda ili Mesec bliskih rođaka.

Ovo može biti veoma koristan faktor u odnosu učitelj-učenik, pri čemu učiteljev Mesec pada u učenikovu 3. kuću.

Merkur u 2. kuci

Merkur ima poseban talenat za otkrivanje propusta u tome kako partner upravlja novcem.

Biće u stanju da mu pruži korisne sugestije kako da partner uveća svoj kapital, pokazujući mu u i kako da bolje proceni sopstvene moći sticanja.
Njegovi saveti mogu biti vrlo korisni, zato što Merkur brzo misli, pa između više alternativa bez napora procenjuje najbolju. On s lakoćom zarađuje, ali i troši novac.

Ako je Merkur ugrožen u natalnoj karti ili loše aspektovan u uporednom horoskopu, njegovi saveti mogu da se pokažu kao pogrešno zasnovani, a finansijske transakcije sa njim štetne.

Venera u 1. kuci

Pokazatelj bračnog partnerstva

Venera će u partneru probuditi potrebu za ljubavlju i pripadanjem. Probudiće u njemu želju da je osvoji po svaku cenu i poželi da sa njom provede ostatak života.

Ako je Venera ugrožena u natalnoj karti, a uporedni aspekti nepovoljni, puno toga što obećava ovaj položaj biće umanjeno a zbog Venerine preterane posesivnosti ona će izazvati ljubomoru ili zavist.
Čak i pored toga emotivna veza će još uvek da postoji, premda će s vremena na vreme biti obeležena svađama i emotivnim pometnjama.

Mars u 1. kuci

Puno fizičke privlačnosti. Često kod bračnih partnera.

Mars će biti u stanju da partnera »održi na nogama«, izazivajući ga da pruži sve od sebe i prikupi hrabrost u slučaju neočekivane nevolje.

Ovo može biti veoma efikasno u poslovnom partnerstvu, ukoliko Mars nije previše ugrožen u svojoj natalnoj karti i uporedni aspekti neskladni.
Ako je ugrožen, može biti svađa zbog njegove prenagljenosti ili preterane sigumosti, ili usled nekog njegovog ponašanja koje postaje izvor ljutnje. Njegove aktivnosti mogu da budu previše zahtevne za partnera ili će njegovi pokušaji da izazovu razdražljivost kod partnera zbog stalnog osećaja navaljivanja.

Dešava se da osoba o čijoj prvoj kući govorimo prepoznaje Marsovu energičnost kao svoj ideal, pa se rado prepušta njegovom vođstvu. Pored psihološke, izuzetna fizička privlačnost, postaje "spona pomirenja" i način da se prevaziđu krize.

Ugroženi Mars deluje previše dominantno i napadno, i partner, ako je osetljiviji postaje nesiguran i razdražljiv. Zajednički život postaje previše naporan i to je kraj "fatalne" ljubavi.

Jupiter u 1. kuci

Jupiter će se blagonaklono zainteresovati za partnera, usled čega će se stvoriti korisno prijateljstvo.
Partner ćeprimati usluge, a Jupiterovo društvo će ga uvek odobrovoljavati, tako da će se s njim osecati potpuno opušteno.

Vrlo često ćete primetiti da delite zajedničke težnje i poštovanje za kvalitete one druge strane.

Ako je Jupiter u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti sa njim neskladni, partner će biti u iskušenju da se previše oslanja na njegovu velikodušnost ili da postane nemaran, oslanjajući se na njega u pogledu ispravljanja bilo kakvih grešaka koje napravi.
On može da je podstakne da rasipa više nego što je moguće ili biti previše popustljiv u drugim stvarima, a njegov savet će ili da navede partnera na pogrešan put ili će ga on pogrešno shvatiti.

Saturn u 6. kuci

Saturn zahteva od partnera punu pažnju i posvećenost sopstvenim poslovnim poduhvatima.
Partner ne može da se izbori sa osećajem da mu nešto duguje, iako je situacija najčešće obrnuta.

On će zauzeti kritički stav prema načinu na koji partner radi stvari i naročito će se potruditi da isproba njenu efikasnost.
Izgleda kao da jedva čeka da partneru pronađe grešku. Ali on to radi samo da bi poboljšao njegove metode i upoznao ga sa pouzdanijim tehnikama.

Ukoliko Saturn nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nisu naročito povoljni, ovo nije dobar položaj za službenikov Saturn, ili za Saturn bilo koga ko treba da brine o zdravlju osobe u čiju 5. kuću pada.

Kao šef ili poslodavac, Saturn je u najmanju ruku nezgodan.
Nijedna zamisao neće kod njega lako proći.

Uran u 10. kuci

Kada Uran pada u 10. kuću horoskopa partnera može mnogo da utiče na njegovu karijeru.
Možda će mu iznenada pružiti priliku za napredovanje ili ga podstaći da se zapita da li se bavi pravim poslom i da li sledi pravi način za ostvarenje ciljeva.

Zbog Uranovog ekscentričnog ponašanja partneru se može učiniti da mu kvari ugled u društvu i da mu daje primer kako se ne treba ponašati.

Kada je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, njegov uticaj na partnerove poslove može biti vrlo destruktivan.

Ako je ovo Uran poslodavca, on može da očekuje od partnera/podređenog da ispolji visok stepen inicijative i prilagodljivosti i biti oprezan u promenama situacija, spreman da izvuče korist od svake nove prilike koja mu se ukaže.

Ako je ovo roditeljski Uran, on može da nameće detetu kojim zanimanjem bi trebalo da se bavi, ili može da ga ohrabri da krene sopstvenim putem i ustraje na originalnosti.

Neptun u 1. kuci

Kada Neptun pada u 1. kuću horoskopa partnera, najefikasniji kanal komunikacije se odvija preko osećanja i milosrdnih poriva.

Neptun može da tumači partnerove snove i objasni njegova maštanja. Treba pripaziti da mu ne ohrabruje iluzije. Njegovo dejstvo može biti veoma opuštajuće i utešiteljsko.

Kada je Neptun u natalnoj karti u lošem položaju a uporedni aspekti s njim nepovoljni, partneri mogu da steknu potpuno pogrešnu sliku jedno o drugom.
Neptun na izvestan način može da predstavlja izvor razočarenja za partnera jer je povodljiv i nepouzdan. U ekstremnim slučajevima on može da dovede partnera u zbludu ili ga umešati u skandal koji će mu upropastiti ugled.

Pluton u 10. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.