Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1983-01-27 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 2. kuci

Sunce koje pada u 2. kuću biće vršiće uticaj u ono područje života partnera koje se odnosi na način na koji on prikuplja i upravlja svojim sredstvima.
Može doneti prilike izuzetno dobroćudne prirode, pomažući joj da poboljša svoj finansijski status. Možda stvori i finansijšku pozadinu za tako nesio. Može pružiti zdrav savet i opskrbiti je neophodnim znanjem da bi mogao da uspostavi svoja sredstva i postigne izvesnu meru finansijške sigurnosti.

Sunca čak može i preterivati, očekujući da partner postane finansijski nezavisan.
Ono obično očekuje priznanje za svoju velikodušnost kada donosi poklone, a možda čak i nešio zauzvrat.

Ponekad ova Sunčeva pozicija može da nagovesti značajnu fizičku privlačnost.

U slučaju da imate problematičnu finansijsku situaciju, potražite osobu čije Sunce pada u vašu drugu kuću. Ako pristanete da crpite njegovu beskonačnu energiju, vrlo brzo ćete uvideti da ne postoje nerešivi problemi.

Loši aspekti s maleficima pretvoriće Sunce u napadnog savetodavca koji ima prozaičan cilj, a to je da upravlja vašim novcem. Ili, ako vam već učini neku uslugu, na toj pozajmici ili poklonu moraćete da mu se zahvaljujete čitavog života.

Mesec u 8. kuci

Odnos "sve-ili-ništa" i ni u kom slučaju neće biti mlak.

Mesec magnetski privučen osobom o čijoj je osmoj kući reč, ne usuđuje se ni da pomisli kako bi izgledala njegova dalja sudbina ako bi ga to neodoljivo biće odbilo.
Život bez jakih strasti i uzbuđenja za njega ne bi imao smisla. Raspon Mesečevih emocija ogroman je, a kad se one jednom razgore, taj plamen teško je ugasiti.

Partnerova osećanja će biti ili vatrena, uz potrebu da ispolji veliku količinu samokontrole, ili skoro nepostojeća.
Bilo kakva jaka simpatija ili antipatija koju oseća za njega može da se odnosi na kvalitet odnosa u prethodnom životu. Bez obzira o kakvom se razlogu radilo, to će uvek dejstvovati kao podsvesni impuls čije podsticaje nije moguće poreći.

Ako je Mesec loše aspektovan, partner će osećati neznatnu želju da se upusti s njim u bilo kakav odnos, što će biti školski primer neuzvraćene ljubavi, .
Ako se odnos ipak razvije, partner bi trebalo biti oprezan ako je ima u bilo kakve finansijske poslove sa njim. Može lako da dođe do svađa oko novca i nasleđa a Mesec može instinktivno, a ponekad i potpuno nepravedno, da pogrešno tumači njene poteze u stvarima vezanim za novac.

Merkur u 2. kuci

Merkur ima poseban talenat za otkrivanje propusta u tome kako partner upravlja novcem.

Biće u stanju da mu pruži korisne sugestije kako da partner uveća svoj kapital, pokazujući mu u i kako da bolje proceni sopstvene moći sticanja.
Njegovi saveti mogu biti vrlo korisni, zato što Merkur brzo misli, pa između više alternativa bez napora procenjuje najbolju. On s lakoćom zarađuje, ali i troši novac.

Ako je Merkur ugrožen u natalnoj karti ili loše aspektovan u uporednom horoskopu, njegovi saveti mogu da se pokažu kao pogrešno zasnovani, a finansijske transakcije sa njim štetne.

Venera u 3. kuci

Visok stepen mentalne vezanosti i razumevanja među vama.

Iz toga obično proizilaze zabavni razgovori. Vezanost između para će biti umanjena ukoliko je Venera u natalnoj karti ugrožena a uporedni aspekti iz partnerovog horoskopa neskladni.

Kada je Venera dobro smeštena u natalnoj karti a uporedni aspekti blagotvorni, ovo predstavlja dobru vezu za odnos između učitelja i učenika, pri čemu je reč o učiteljevoj Veneri.

Ako je Venera uključena u loše aspekte s maleficima, osoba u čijoj se trećoj kući nalazi neće biti oduševljena njenim društvom, pa će se ozbiljno potruditi da ga kulturno izbegne.

Mars u 3. kuci

Mars će pružiti partneru snažan mentalni podsticaj.

On će želeti da zna razloge koji stoje iza partnerovih dela i ceniće ih, a može i da ga posavetuje oko problema čije rešavanje zahteva veliku dozu bistrog razuma.
Mars će motivisati partnera da izađe iz svoje čaure i slobodno se prepusti uživanju u lepim trenucima sa svojim najbližima.
On će iskreno i otvoreno raspravljati o svojim problemima, što očekuje i od partnera.

Ako su uporedni aspekti sa Marsom nehomogeni, on će zavideti partneru na umnim veštinama. Rasprave među vama treba da budu što objektivnije, pošto svaka izražena nesaglasnost može da odvede u ogorčenost.

Može da prouzrokuje česta putovanja svog partnera.

Ovakva veza među horoskopima suseda može da nagovesti teškoće među njima ukoliko uporedni aspekti nisu naročito skladni.

Jupiter u 1. kuci

Jupiter će se blagonaklono zainteresovati za partnera, usled čega će se stvoriti korisno prijateljstvo.
Partner ćeprimati usluge, a Jupiterovo društvo će ga uvek odobrovoljavati, tako da će se s njim osecati potpuno opušteno.

Vrlo često ćete primetiti da delite zajedničke težnje i poštovanje za kvalitete one druge strane.

Ako je Jupiter u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti sa njim neskladni, partner će biti u iskušenju da se previše oslanja na njegovu velikodušnost ili da postane nemaran, oslanjajući se na njega u pogledu ispravljanja bilo kakvih grešaka koje napravi.
On može da je podstakne da rasipa više nego što je moguće ili biti previše popustljiv u drugim stvarima, a njegov savet će ili da navede partnera na pogrešan put ili će ga on pogrešno shvatiti.

Saturn u 11. kuci

Snažno prijateljstvo.
Biće potrebno da partner uveri Saturna da je solidna i pouzdana osoba koja prijateljstvo ne uzima olako.

Saturn će od partnera očekivati da prijateljstvu doprinese svoj deo u potpunosti. Ponekad će upućivati zahteve i u vrlo neprikladno vreme, usled čega će partner morati da se žrtvuje kako bi mu uzvratio na željeni način.
On će u svako doba biti voljan da stavi na raspolaganje vlastito iskustvo i da pomogne u slučaju da partner zapadne u probleme.

Iako izgleda kao nezanimljiv i preterano principijelan, pa ga partner nesvesno izbegava, Saturn se iskreno bori za njegovu naklonost.
Ne bori se lepim rečima koje bi želeo da čuje, već pravičnim delima.

Ako je izrazito ugrožen, Saturn će tražiti da se partner posveti njegovim ciljevima s kojima nije saglasan.
Neće mu ostaviti pravo na sopstveno mišljenje, već će očekivati ropsku poslušnost.

Saturn će uzeti praktičan udeo u ostvarivanju partnerovih ideala ukoliko je spreman da se propisno potrudi da bi ih postigao, i ako veruje da su zaista vredni truda i ostvarivi.

Ako je Saturn jako ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, partner će prema njemu osećati antipatiju i zato će radije izbegavati njegovo društvo.

Uran u 1. kuci

Dinamična privlačnost.
Uran partnera neodoljivo privlači svojim neobičnim ponašanjem.
I patner se može fatalno zaljubiti.

Kada je Uran ugrožen partner ćе ispoljavati svoju inicijativu sa izvesnom napetošću. Ali, uzajamna opčinjenost će opstati, a odnos nikada neće biti banalna.

Uran će partnera ohrabrivati da isproba svoje nove ideje i razvije do tada zanemarivane aspekte svoje ličnosti.
Uran može biti posrednik za uvođenje nekih novina u partnerov život. Dovodiće ga u kontakt sa novim prijateljima i povezaće je sa potpuno novom sredinom.

Uran će partnera navesti, možda i nesvesno, da preduzme promene na sebi što ga može dovesti u veoma nezgodan položaj.

Kada je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, on će partneru nametati šta treba da radi u određenim okolnostima.
Način na koji to čini će partnera učiniti napetim i nervoznim. Može biti razlog za partnerov raskid sa starim društvom i da na kraju da nestane iz partnerovog života i iznenada kao što se i pojavio...

Neptun u 1. kuci

Kada Neptun pada u 1. kuću horoskopa partnera, najefikasniji kanal komunikacije se odvija preko osećanja i milosrdnih poriva.

Neptun može da tumači partnerove snove i objasni njegova maštanja. Treba pripaziti da mu ne ohrabruje iluzije. Njegovo dejstvo može biti veoma opuštajuće i utešiteljsko.

Kada je Neptun u natalnoj karti u lošem položaju a uporedni aspekti s njim nepovoljni, partneri mogu da steknu potpuno pogrešnu sliku jedno o drugom.
Neptun na izvestan način može da predstavlja izvor razočarenja za partnera jer je povodljiv i nepouzdan. U ekstremnim slučajevima on može da dovede partnera u zbludu ili ga umešati u skandal koji će mu upropastiti ugled.

Pluton u 11. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.