Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1966-06-27 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 8. kuci

Može da označi seksualnu privlačnost ili odbojnost.
Trajan odnos ukoliko je prisutno uzajamno poštovanje.

Sunce u 8. kući horoskopa partnera čini da on postaje neprijatno svestan nekih nedostatka u svom karakteru koje može uspešno da otkloni samo nekom vrstom transcendirajuće promene u samom sebi.

Ono može svojim konstruktivnim kritikama da pomogne u sprovođenju dovoljno objektivne procene partnerove ličnosti, a biće u stanju i da ukaže na neki novi način na koji može da se suočava sa svojim problemima. I da bude sposoban da u sebi probudi snalažljivost koje je prethodno bio potpuno nesvestan.

Ono će postavljati zahteve koji će partnera navesti na reakcije, za koje do tada nije bio svestan da su u njegovoj moći. Ako je Sunce ugroženo u svojoj natalnoj karti ili se sukobljava sa partnerovim planetama može da dođe do najneprijatnije situacije.

Osoba o čijoj je 8.kući reč može da ima neke karmičke dugove prema partneru čije je Sunce. Izvršavanje takve obaveze biće lakše ili neprijatnije, u zavisnosti od Sunčeve pozicije (u natalnoj karti i uporedno).
Kao rezultat takvih iskustava mogu da se nauče mnoge dragocene lekcije čak i ako deluje nezadovoljavajuće i neprikladno u to vreme.

Kada je Sunce jako, može da obezbedi finansijšku pomoć i uputi razborit savet u vezi kupovine i prodaje, ili će da bude pravi izvor moralne podrške svom partneru.
Treba biti oprezan u pogledu pozajmljivanja novca ili uplitanja u komplikovanije finansijske aranžmane sa Suncem, ako je jako ugroženo u natalnoj karti, ili je prisutan veliki nepovoljnih aspekata Sunca u uporednom horoskopu.

Par se venča i odmah potom razvede, a finansijsko uređenje postane izvor mnogih neprijatnosti.

Mesec u 11. kuci

Pokazatelj pravog prijateljstva, nije erotske prirode.

Mesec će osetiti da ga partner instinktno prijateljski privlači. Biće u stanju da ceni njegove ideale i ispoljiće sklonost ka pokazivanju prijateljske brige za njegovu opštu dobrobit.
Mesec može da se "zalepi" za partner, pa se neće odvajati od njega čak i ako primeti da partner imate izraženu potrebu za slobodom.

Do vašeg prvog susreta može doći u nekoj grupi koja je obrazovana u svrhu ispunjavanja nekog zajedničkog ili opšteg ideala.

Merkur u 8. kuci

Merkur najbolje razume nesvesne motive partnera, i može da mu pruži sugestije u pravcu samotransformacije.

Ako ceni partnerov osećaj za unutrašnje vrednosti ovo može biti izuzetno vredan kontakt, ali nije uvek najprijatnija situacija za bilo koga da mu neko prodire u ova područja podsvesti.
Uz Merkur će partner napokon shvatiti da iz svake situacije, ma koliko bila neugodna, uvek postoji izlaz.

Ako je Merkur u natalnoj karti ugrožen ili su uporedni aspekti nepovoljni, on svesno ili nesvesno može da iskoristi poznavanje partnerovih unutrašnjih motiva za sopstvenu korist.
Kada je balans među aspektima sa Merkurom narušen, ne upuštati se u bilo kakve finansijske transakcije s njim.

Venera u 7. kuci

Visok stepen saglasnosti, koji se najčešće završava brakom.

Možete se upoznati na nekom javnom skupu, ili preko posla koji je na neki način vezan za javnost.

Simpatije na prvi pogled.

Ugrožena Venera će se ponašati poput razmaženog deteta, očekuje da je partner neprestano zabavlja i to će biti povod za vaše prve svađe i nesporazume.

Mars u 7. kuci

Jaka fizička privlačnost iz koje može da proistekne brak.

Mars isprobati partnerovu sposobnost za saradnju i mogućnost da daje i prima u zajedništvu.

Biće situacija kada će iritirajuće strane Marsove ličnosti izazvati trvenja. On će od partnera očekivati da se i sam umeša u njegove prepirke i svađe.
Nesuglastice mogu da izniknu bez vidljivog razloga.

Čak i u slučaju Marsove ugroženosti, može da dođe do braka ako oba partnera uživaju u dobroj svađi.
Ali ako Mars ima više težih aspekata partner u čijoj 7. kući Mars pada može da ispašta zbog njegove okrutnosti.

Jupiter u 8. kuci

Snažna fizička privlačnost i poštovanje uzajamnih kvaliteta. Moguća čvrsta i uspešna veza.

U slučaju da je Jupitei uključen u loše aspekte, moguće je da motiv njegove bračne ponude bude novac (nasledstvo), a ne mnoštvo uzvišenih osećanja o kojima priča.

Jupiter čini partnera svesnim nekih do tada zanemarenih strana njegovog bića.
Ili će se usredsrediti na pojačavanje i obogaćivanje nekog posebnog svojstva, ili će nastojati da izmeni taj nedostatak.

Dobra pozicija za Jupiter onih kojima se poveravaju finansijske transakcije.

Saturn u 4. kuci

Saturn želi da preuzme roditeljsku odgovornost prema partneru.

Navešće partnera da obrati više pažnje na svoje ustaljene i instinktivne reakcije.
Njegovi su kriterijumi vrlo visoki i teško ih je zadovoljiti. To može postati uzrok partnerovih frustracija. Saturn ne vidi koliko greši namećući svoju volju u svakoj situaciji.

Ukoliko Saturn nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nepovoljni, može biti izrazito nadmoćan, naročito kada prvi put stupa u kontakt. Zauzima previše kritički stav i to može da podrije partnerovo samopouzdanje.
Može da očekuje da partner preuzme previše obaveza prerano.

Partner može puno da nauči od njega, ali ukoliko uporedni aspekti nisu skladni on se neće osećati prijatno u njegovom prisustvu.

Saturn može partnera da podstakne da krene stopama svog oca.

Uran u 9. kuci

Kada Uran pada u 9. kuću horoskopa partnera, on ga podstiče da ispita čitavu svoju životnu filozofiju.
Uranovi pogledi na filozofiju i religiju su često veoma originalni i oslobođeni svih dogmi i ustaljenog načina razmišljanja. On može da stimuliše partnera da razvije svoje aktivnosti u novim pravcima i razmišlja na originalniji način.

Može, da probudi veće zanimanje za strane zemlje i putovanja u inostranstvo,daleke i egzotične krajeve ili da mu ukaže na lakše i brže načine prevoza.

Ako je Uran jako ugrožen u natalnoj karti, "život s koferima" je vaša sudbina. Uranovi neobični pogledi na svet i život mogu dovesti partnera do misaonih poteškoća u kojima se teško snalazi.

Neptun u 12. kuci

Kada Neptun pada u 12. kuću horoskopa partnera, efekat vaše veze će puno zavisiti od položaja Neptuna u svojoj natalnoj karti i njegovih uporednih aspekata.

Neptun može da omogući partneru da se lakše prilagodi životnim problemima i da ga ohrabri da prema njima zauzme opušteniji stav. On će učiniti da na dobar način reši duboke lične probleme koje je godinama zanemarivao. Privučen Neptunovom mističnom pojavom, partner će imati utisak da on ima jasan uvid u sve tajne koje ga muče.
Neptun nikada neće eksplicitno sugerisati šta da partner učini u konkretnoj životnoj situaciji, ali će ga vešto navesti na povlačenje ispravnog poteza

Ako su aspekti s Neptunom neskladni to može prouzrokovati slabljenje partnerovog identiteta. U težim slučajevima, dovešće ga u dodir s polusvetom, ili drogama.

Neptun će biti u stanju da kod partnera probudi najmilosrdnije i najljubaznije porive, otvarajući mu put ka pomoći nekome ko je siromašan, ili će, njemu samom biti potrebno partnerovo saosecanje.

Može vas na početku spojiti obostrano interesovanje za psihološka pitanja ili misticizam.
Ako Neptun nije dobro aspektovan i uporedni aspekti nisu povoljni, iskustva neće ispuniti očekivanja, a u ekstremnim slučajevima mogu da budu i neprijatna.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će
uzrokovati partneru neprilike usled partnerove sopstvene slabosti ili neiskrenosti prema samom sebi.

Pluton u 9. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.