Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1963-06-02 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 7. kuci

Sunce u 7. kući je idealna osoba za zajednički rad. Dobra komunikacija.

Ono može da pomogne partneru da ojača svoje slabe tačke, koje će prepoznati bez ikakve teškoče.
Ako budu umešani snažni neharmonični aspekti može buti poprilično suparništva u vašem odnosu, a ono će doći u iskušenje da iskoristi svoje poznavanje partnerovih slabih tačaka.

Sunce je poželjan partner i dragoceni saveznik, koji je u stanju da partneru proširi vidike i organizuje značajnu podršku.

U interesu je partnera da sa njim sarađuje što je potpunije moguće i da pokuša da razumski obrazloži sve uzroke nesklada do koga može da dođe u odnosu.

U odnosu između advokata i njegovog klijenta ovo predstavlja dobar položaj za advokatovo Sunce, pod uslovom da je u natalnoj karti razumnoj meri oslobođeno od ugroženosti nepovoljnim uticajima, kao i iz pravca klijentovog horoskopa.

Ako je u pitanji sedma kuća u ženskom horoskopu, Sunce može da ukaže na savršenog partnera za nju.
Njena predstava o idealnom muškarcu dobija pun smisao susretom sa čovekom čije Sunce pada u njenu sedmu kuću. Svaka žena to će instinktivno osetiti, i pribeći će takozvanim sitnim ženskim lukav stvima ne bi li tog čoveka zauvek zadržala samo za sebe.
Ako su aspekti koje Sunce formira s drugim planetama loši muškarac će biti u stanju da nadmenim i samoživim ponašanjem svoju partnerku potpuno izbaci iz takta. Štaviše, može se izroditi u njenog najljućeg neprijatelja.

Mesec u 11. kuci

Pokazatelj pravog prijateljstva, nije erotske prirode.

Mesec će osetiti da ga partner instinktno prijateljski privlači. Biće u stanju da ceni njegove ideale i ispoljiće sklonost ka pokazivanju prijateljske brige za njegovu opštu dobrobit.
Mesec može da se "zalepi" za partner, pa se neće odvajati od njega čak i ako primeti da partner imate izraženu potrebu za slobodom.

Do vašeg prvog susreta može doći u nekoj grupi koja je obrazovana u svrhu ispunjavanja nekog zajedničkog ili opšteg ideala.

Merkur u 6. kuci

Merkur pruža dragoceno znanje kako da partner obavi svoje poslove.

Moža da da korisne sugestije o partnerovoj ishrani ili o tome kako da najbolje održi fizičku kondiciju.

Ako su uporedni aspekti sa Merkurom nepovoljni, njegov savet može da se pokaže kao nesiguran.

Kada službenikov Merkur pada u 6. kuću njegovog poslodavca to ne obećava dugotrajniji odnos, izuzev ukoliko se i Sunce ne nalazi u istoj kući.

Venera u 6. kuci

Venera čini partneru razne usluge i pokazuje mu kako da lakše obavlja svoje poslove.

Ako se Venera zauzme za partnera, on će imati mnoštvo protekcija. Svojim neodoljivim osmehom ona će mu otvoriti vrata na koja nije smeo da zakuca.

U odnosu između službenika i poslodavca, poslodavčeva Venera u 6. kući njegovog službenika (ukoliko Venera nije ugrožena) obično će ukazati na njegovu brigu da obezbedi ugodne radne uslove.
Ako je službenikova Venera u 6. kući njegovog poslodavca, poslodavac će postati previše popustljiv prema podređenom.

Ova pozicija je dobra kada je u pitanju odnos izmedu lekara i pacijenta ili bolničarke-negovateljice i pacijenta, kada se radi o pacijentovoj šestoj kući.

Mars u 9. kuci

Mars pruža podstrek u razmišljanju i preispituje partnerov način gledanja na život. Tera ga da postane svesniji potrebe da razjasni svoje ideje i da veću snagu svojim argumentima.

Ova veza ohrabruje iskrenu razmenu gledišta.
Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, životne filozofije partnera mogu toliko da se razlikuju da je čak i komunikacija među njima nemoguća.

U nekim slučajevima osoba o čijem je Marsu reč može biti posrednik u pospešivanju putničkih aranžmana partnera, ili će ga dovesti do neophodnosti češćih putovanja nego inače.

Jupiter u 4. kuci

Jupiter stvara partneru prijatnu i opuštenu atmosferu gde god se nalazio i osetiće kako da ga ispuni spokojem.

Njemu će biti prirodno da prema njemu zauzme roditeljski stav, a ponekad će kod partnera probuditi snažna sećanja na prošlost i on će moći da otkrije latentne talente.

Može da pomogne da se poboljša kućna sredina partnera, a verovatno i povećnje vrednosti svojine.

Kada roditeljski Jupiter pada u 4. kuću natalne karte deteta ukazuje na posebno srećan odnos.

Dobra veza među horoskopima zidara ili dekoratera i njihovog klijenta pri čemu je klijentova četrvta kuća. I među ortacima u poslovima zemljoradnje i rudarstva, pod uslovom da je uvek većina aspekata sa Jupiterom povoljna.

Saturn u 3. kuci

Saturn čini da partner postane precizniji u izražavanju sopstvenih mišljenja i uverenja.

Da pokaže kako da bude u stanju da lakše razluči bitno od površnog i na taj način bude manje sklon skretanju sa pravog puta i gubljenju vremena.
Saturn je skeptičan prema površnim pričama i probudiće u partneru kritički duh koji se ne povodi za tuđim mišljenjima i racionalnije raspolaže vremenom koje ima.
Zašto bi gubili sate i dane na priče u kojima nema ništa pametno da se čuje.

On će na neki način biti uzrok partnerovog ograničenog kretanja ili će delovati kao izvor odlaganja njegovih putovanja. U takvim slučajevima Saturn će mu u stvari pružati više vremena da miruje i razmišija.
Može i da putavanja partneru čini napornijim.

Kada je Saturn ugrožen, može biti odgovoran što će partner da pokvari odnose sa svojim susedima.
Partneru će njegove ideje da budu teške, razgovori s njim dosadni a mentalni pristup previše temeljit i brižljiv. Razgovori s njim mogu umarati do te mere da će odbijati i samu pomisao na mogućnost da ga uvrsti u krug bliskih prijatelja.

Među privremenim ortacima, osoba o čijoj se 3.kući radi moraće da povede računa.

Između učitelja i učenika, čija je treća kuća umešana, lekcije će im teško ići i zahtevaće veliki mentalni napor.

Ako je emotivno angažovan, Saturn ne može da podnese pomisao da neko može povrediti partnera i može mu ograničiti kontakte i neke aktivnosti

Uran u 9. kuci

Kada Uran pada u 9. kuću horoskopa partnera, on ga podstiče da ispita čitavu svoju životnu filozofiju.
Uranovi pogledi na filozofiju i religiju su često veoma originalni i oslobođeni svih dogmi i ustaljenog načina razmišljanja. On može da stimuliše partnera da razvije svoje aktivnosti u novim pravcima i razmišlja na originalniji način.

Može, da probudi veće zanimanje za strane zemlje i putovanja u inostranstvo,daleke i egzotične krajeve ili da mu ukaže na lakše i brže načine prevoza.

Ako je Uran jako ugrožen u natalnoj karti, "život s koferima" je vaša sudbina. Uranovi neobični pogledi na svet i život mogu dovesti partnera do misaonih poteškoća u kojima se teško snalazi.

Neptun u 12. kuci

Kada Neptun pada u 12. kuću horoskopa partnera, efekat vaše veze će puno zavisiti od položaja Neptuna u svojoj natalnoj karti i njegovih uporednih aspekata.

Neptun može da omogući partneru da se lakše prilagodi životnim problemima i da ga ohrabri da prema njima zauzme opušteniji stav. On će učiniti da na dobar način reši duboke lične probleme koje je godinama zanemarivao. Privučen Neptunovom mističnom pojavom, partner će imati utisak da on ima jasan uvid u sve tajne koje ga muče.
Neptun nikada neće eksplicitno sugerisati šta da partner učini u konkretnoj životnoj situaciji, ali će ga vešto navesti na povlačenje ispravnog poteza

Ako su aspekti s Neptunom neskladni to može prouzrokovati slabljenje partnerovog identiteta. U težim slučajevima, dovešće ga u dodir s polusvetom, ili drogama.

Neptun će biti u stanju da kod partnera probudi najmilosrdnije i najljubaznije porive, otvarajući mu put ka pomoći nekome ko je siromašan, ili će, njemu samom biti potrebno partnerovo saosecanje.

Može vas na početku spojiti obostrano interesovanje za psihološka pitanja ili misticizam.
Ako Neptun nije dobro aspektovan i uporedni aspekti nisu povoljni, iskustva neće ispuniti očekivanja, a u ekstremnim slučajevima mogu da budu i neprijatna.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će
uzrokovati partneru neprilike usled partnerove sopstvene slabosti ili neiskrenosti prema samom sebi.

Pluton u 9. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.