Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1979-07-07 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 8. kuci

Može da označi seksualnu privlačnost ili odbojnost.
Trajan odnos ukoliko je prisutno uzajamno poštovanje.

Sunce u 8. kući horoskopa partnera čini da on postaje neprijatno svestan nekih nedostatka u svom karakteru koje može uspešno da otkloni samo nekom vrstom transcendirajuće promene u samom sebi.

Ono može svojim konstruktivnim kritikama da pomogne u sprovođenju dovoljno objektivne procene partnerove ličnosti, a biće u stanju i da ukaže na neki novi način na koji može da se suočava sa svojim problemima. I da bude sposoban da u sebi probudi snalažljivost koje je prethodno bio potpuno nesvestan.

Ono će postavljati zahteve koji će partnera navesti na reakcije, za koje do tada nije bio svestan da su u njegovoj moći. Ako je Sunce ugroženo u svojoj natalnoj karti ili se sukobljava sa partnerovim planetama može da dođe do najneprijatnije situacije.

Osoba o čijoj je 8.kući reč može da ima neke karmičke dugove prema partneru čije je Sunce. Izvršavanje takve obaveze biće lakše ili neprijatnije, u zavisnosti od Sunčeve pozicije (u natalnoj karti i uporedno).
Kao rezultat takvih iskustava mogu da se nauče mnoge dragocene lekcije čak i ako deluje nezadovoljavajuće i neprikladno u to vreme.

Kada je Sunce jako, može da obezbedi finansijšku pomoć i uputi razborit savet u vezi kupovine i prodaje, ili će da bude pravi izvor moralne podrške svom partneru.
Treba biti oprezan u pogledu pozajmljivanja novca ili uplitanja u komplikovanije finansijske aranžmane sa Suncem, ako je jako ugroženo u natalnoj karti, ili je prisutan veliki nepovoljnih aspekata Sunca u uporednom horoskopu.

Par se venča i odmah potom razvede, a finansijsko uređenje postane izvor mnogih neprijatnosti.

Mesec u 1. kuci

Jedan od indikatora bračnog odnosa.
Duboka emotivna veza i jaka privlačnost koja odoleva svim pritiscima. Jedno o drugom razmišljate kao o svojoj idealnoj polovini.

Partner o čijem je Mesecu reč instinktivno oseća šta onaj drugi misli, i zato će se njih dvoje razumeti bez reči.
Delujete kao da se poznajet od najranijeg detinjstva. Identična uverenja, stavovi i moralne vrednosti, asociraju na istovetno vaspitanje, čak i ako potičete iz potpuno različitih sredina.

Neharmonični aspekti Meseca mogu ukazati na njegove bezrazložne brige o problemima partnera, o nekoj vrsti napetosti među partnerima.

Merkur u 9. kuci

Merkur partnera navodi da preispita svoj pogled na svet i osnovne ideje koje u životu nepokolebljivo brani.

Merkur pada u 9. kuću horoskopa partnera, do njihovog prvog susreta može da dođe na putovanju. Ili oboje možete često da putujete istim putem i tako započnete razgovor, da bi otkrili obostrano interesovanje za neke površnije detalje iz svakodnevnog života.

Ponekad je moguća i komunikacija na dubljem nivou, naročito ako su zastupljeni povoljni aspekti sa Merkurom i u tom slučaju će doći do duhovnog preplitanja kroz blagotvornu razmenu ideja i rasprave o misaonijim aspektima života.
Merkur može pomoći partneru da jasnije odredi pojmove kojima barata. Neće ponuditi konačne odgovore na pitanja koja muče partnera, pokazaće se kao koristan asistent, ali će konačni izbor prepustiti njemu. Moraće samostalno da dođe do odgovora.

Ako je Merkur u natalnoj karti jako ugrožen, a prisutni su i nepovoljni uporedni aspekti slabo ćete se slagati, a vaše rasprave će odvesti do nekorisnih svađa ili jalovih spekulacija.

Ponekad javlja među horoskopima prijatelja koji žive daleko jedni od drugih, ali se često dopisuju.

Venera u 8. kuci

Izuzetna fizička privlačnost.

Privremeno neutralizuje sve psihološke razlike. Ali samo privremeno.

Partner čija se Venera nalazi u 8. kući drugog može da deluje opčinjen nekom tajanstvenom draži.

U slučaju da ima loše aspekte, Venera će iskoristiti a potom odbaciti svog partnera, navodeći kao razlog nedostatak osećanja prema njemu.

Mars u 7. kuci

Jaka fizička privlačnost iz koje može da proistekne brak.

Mars isprobati partnerovu sposobnost za saradnju i mogućnost da daje i prima u zajedništvu.

Biće situacija kada će iritirajuće strane Marsove ličnosti izazvati trvenja. On će od partnera očekivati da se i sam umeša u njegove prepirke i svađe.
Nesuglastice mogu da izniknu bez vidljivog razloga.

Čak i u slučaju Marsove ugroženosti, može da dođe do braka ako oba partnera uživaju u dobroj svađi.
Ali ako Mars ima više težih aspekata partner u čijoj 7. kući Mars pada može da ispašta zbog njegove okrutnosti.

Jupiter u 9. kuci

Jupiter utiče na filosofske i religiozne stavove partnera. Savršeni učitelj.

Partner će ceniti njegovo dobro mišijenje o njemu i verovaće mu bez ostatka.

Srećan odnos zasnovan na uzajamnom poverenju, ukoliko Jupiter nije jako ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim neskladni.

Jupiter će i u najtežim patnjama tražiti nauk i smisao koji omogućuju njihovo podnošenje. Ubeditiće partnera u vrednost i neponovljivost svakog trenutka i u njegovom prisustvu će se partner osećati kao filosof.

Ako je ugrožen od strane malefika, Jupiter svojim spekulacijama može partnera nepovratno odvojiti od uobičajenog načina razmišljanja i tako uzrokovati trajno neuklapanje u okolinu.

Dobra veza među horoskopima učitelja i učenika, pri čemu je u pitanju učenikova deveta kuća. lsto i za odnos između gurua i njegovog učenika, pošto je osoba o čijem se Jupiteru radi sposobna da predvidi pravac u kome će onaj drugi najkorisnije moći da se razvija.

Izdavačev Jupiter u 9. kući piščevog horoskopa je vrlo unosna veza.

Jupiter će moći da partneru pomogne oko putovanja, budeći kod njega zanimanje za strane zemlje, a ponekad i obezbeđuje prevoz.

Saturn u 9. kuci

Saturn će usmeravati partnerove misli na religiozna i filozofska pitanja,
i dovesti ga do prihvatanja ozbiljnijeg stava prema važnim životnim pitanjima.

Njegovim posredstvom će u partnerovu svest dopreti ortodoksne vrednosti i mudrost drevnih učenja.
Stiče se utisak da on na sva pitanja ima spreman, dobro osmišljen odgovor. Slobodoumne prirode mogu da se osete "gušene" od njegovog pametovanja.

Ako je Saturn jako ugrožen u natalnoj karti a prisutni su i neskladni uporedni aspekti, nikada se nećete otvoreno suočiti sa pitanjima koja se odnose na religiju ili opšte razumevanje života kao celine. Ili će se Saturn podsmevati parterovom pogledu na svet.

Saturn se može oslanjati na partnera u pogledu prevoza ili mu stvara obaveze vezane za strane zemlje.
Može biti odgovoran za ometanje partnerove mobilnosti ili da mu uzrokuje neka neizbežna putovanja ili prepiske.

Kada roditeljski Saturn pada u 9. kuću horoskopa deteta, on će dete poslati u internat ili će biti naročito zahtevan u pogledu obrazovanja deteta.

Uran u 12. kuci

Vrlo izazovan odnos jer Uran budi kod partnera poriv da aktivira sve svoje skrivene moći simpatije i razumevanja.

Kada Uran pada u 12. kuću horoskopa partnera, on u njegovom prisustvu može da oseća izvesnu napetost, ali ukoliko su uporedni aspekti skladni a Uran dobro aspektovan u natalnoj karti, on može da mu pomogne da se efikasnije prilagodi životu kao celini.
Da bi to postigao treba da sprovede neke fundamentalne promene u svojim emotivnim i intelektualnim stavovima.

Ako je Uran ugrožen u natalnoj karti, on će učiniti da se partner oseća nelagodno i na neki način neprikladno.
Imaće osećaj da mu iza leđa kuje zaveru kako bi se okoristio njegovim najslabijim tačkama.

Ovo nije dobar položaj za Uran doktora koji pada u 12. kuću pacijenta ili onih koji se brinu o njegovoj nezi.

Neptun u 1. kuci

Kada Neptun pada u 1. kuću horoskopa partnera, najefikasniji kanal komunikacije se odvija preko osećanja i milosrdnih poriva.

Neptun može da tumači partnerove snove i objasni njegova maštanja. Treba pripaziti da mu ne ohrabruje iluzije. Njegovo dejstvo može biti veoma opuštajuće i utešiteljsko.

Kada je Neptun u natalnoj karti u lošem položaju a uporedni aspekti s njim nepovoljni, partneri mogu da steknu potpuno pogrešnu sliku jedno o drugom.
Neptun na izvestan način može da predstavlja izvor razočarenja za partnera jer je povodljiv i nepouzdan. U ekstremnim slučajevima on može da dovede partnera u zbludu ili ga umešati u skandal koji će mu upropastiti ugled.

Pluton u 10. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.