Planete u kućama partnera

Vaše Sunce u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Sunce jedne osobe pada u kuću horoskopa druge, ono ohrabruje drugu da se aktivira u stvarima koje su u vezi sa tom kućom.

Osoba o čijem se Suncu radi u stanju je da vrši stabilizirajući i životvorni uticaj. Vaša planeta Sunce položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Sunce u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-2000-01-19 u kucama osobe natalni_test

Sunce u 2. kuci

Sunce koje pada u 2. kuću biće vršiće uticaj u ono područje života partnera koje se odnosi na način na koji on prikuplja i upravlja svojim sredstvima.
Može doneti prilike izuzetno dobroćudne prirode, pomažući joj da poboljša svoj finansijski status. Možda stvori i finansijšku pozadinu za tako nesio. Može pružiti zdrav savet i opskrbiti je neophodnim znanjem da bi mogao da uspostavi svoja sredstva i postigne izvesnu meru finansijške sigurnosti.

Sunca čak može i preterivati, očekujući da partner postane finansijski nezavisan.
Ono obično očekuje priznanje za svoju velikodušnost kada donosi poklone, a možda čak i nešio zauzvrat.

Ponekad ova Sunčeva pozicija može da nagovesti značajnu fizičku privlačnost.

U slučaju da imate problematičnu finansijsku situaciju, potražite osobu čije Sunce pada u vašu drugu kuću. Ako pristanete da crpite njegovu beskonačnu energiju, vrlo brzo ćete uvideti da ne postoje nerešivi problemi.

Loši aspekti s maleficima pretvoriće Sunce u napadnog savetodavca koji ima prozaičan cilj, a to je da upravlja vašim novcem. Ili, ako vam već učini neku uslugu, na toj pozajmici ili poklonu moraćete da mu se zahvaljujete čitavog života.

Mesec u 8. kuci

Odnos "sve-ili-ništa" i ni u kom slučaju neće biti mlak.

Mesec magnetski privučen osobom o čijoj je osmoj kući reč, ne usuđuje se ni da pomisli kako bi izgledala njegova dalja sudbina ako bi ga to neodoljivo biće odbilo.
Život bez jakih strasti i uzbuđenja za njega ne bi imao smisla. Raspon Mesečevih emocija ogroman je, a kad se one jednom razgore, taj plamen teško je ugasiti.

Partnerova osećanja će biti ili vatrena, uz potrebu da ispolji veliku količinu samokontrole, ili skoro nepostojeća.
Bilo kakva jaka simpatija ili antipatija koju oseća za njega može da se odnosi na kvalitet odnosa u prethodnom životu. Bez obzira o kakvom se razlogu radilo, to će uvek dejstvovati kao podsvesni impuls čije podsticaje nije moguće poreći.

Ako je Mesec loše aspektovan, partner će osećati neznatnu želju da se upusti s njim u bilo kakav odnos, što će biti školski primer neuzvraćene ljubavi, .
Ako se odnos ipak razvije, partner bi trebalo biti oprezan ako je ima u bilo kakve finansijske poslove sa njim. Može lako da dođe do svađa oko novca i nasleđa a Mesec može instinktivno, a ponekad i potpuno nepravedno, da pogrešno tumači njene poteze u stvarima vezanim za novac.

Merkur u 2. kuci

Merkur ima poseban talenat za otkrivanje propusta u tome kako partner upravlja novcem.

Biće u stanju da mu pruži korisne sugestije kako da partner uveća svoj kapital, pokazujući mu u i kako da bolje proceni sopstvene moći sticanja.
Njegovi saveti mogu biti vrlo korisni, zato što Merkur brzo misli, pa između više alternativa bez napora procenjuje najbolju. On s lakoćom zarađuje, ali i troši novac.

Ako je Merkur ugrožen u natalnoj karti ili loše aspektovan u uporednom horoskopu, njegovi saveti mogu da se pokažu kao pogrešno zasnovani, a finansijske transakcije sa njim štetne.

Venera u 1. kuci

Pokazatelj bračnog partnerstva

Venera će u partneru probuditi potrebu za ljubavlju i pripadanjem. Probudiće u njemu želju da je osvoji po svaku cenu i poželi da sa njom provede ostatak života.

Ako je Venera ugrožena u natalnoj karti, a uporedni aspekti nepovoljni, puno toga što obećava ovaj položaj biće umanjeno a zbog Venerine preterane posesivnosti ona će izazvati ljubomoru ili zavist.
Čak i pored toga emotivna veza će još uvek da postoji, premda će s vremena na vreme biti obeležena svađama i emotivnim pometnjama.

Mars u 3. kuci

Mars će pružiti partneru snažan mentalni podsticaj.

On će želeti da zna razloge koji stoje iza partnerovih dela i ceniće ih, a može i da ga posavetuje oko problema čije rešavanje zahteva veliku dozu bistrog razuma.
Mars će motivisati partnera da izađe iz svoje čaure i slobodno se prepusti uživanju u lepim trenucima sa svojim najbližima.
On će iskreno i otvoreno raspravljati o svojim problemima, što očekuje i od partnera.

Ako su uporedni aspekti sa Marsom nehomogeni, on će zavideti partneru na umnim veštinama. Rasprave među vama treba da budu što objektivnije, pošto svaka izražena nesaglasnost može da odvede u ogorčenost.

Može da prouzrokuje česta putovanja svog partnera.

Ovakva veza među horoskopima suseda može da nagovesti teškoće među njima ukoliko uporedni aspekti nisu naročito skladni.

Jupiter u 5. kuci

Veoma srećan predznak za zajedništvo. Romantično prijateljstvo.

Jupiter će partneru na najbolji mogući način olakšati upotrebu kreativnih sposobnosti i u nalaženju delotvornih sredstava za samoizražavanje.

Vaš odnos može da se razvije i preko zanimanja za pozorište,i umetnosti ili kroz zajednički hobi.

Ako žena već ima decu Jupiter će se prema njima odnositi s naklonošću, želeći da ga smatraju stricem. A deca će prosto da se "lepe" za njega i oberučke ga prihvataju kao deo svog života.

Ako je Jupiter u natalnoj karti loše aspektovan a uporedni aspekti neskladni, ovaj odnos može biti u manje srdačan.

Saturn u 6. kuci

Saturn zahteva od partnera punu pažnju i posvećenost sopstvenim poslovnim poduhvatima.
Partner ne može da se izbori sa osećajem da mu nešto duguje, iako je situacija najčešće obrnuta.

On će zauzeti kritički stav prema načinu na koji partner radi stvari i naročito će se potruditi da isproba njenu efikasnost.
Izgleda kao da jedva čeka da partneru pronađe grešku. Ali on to radi samo da bi poboljšao njegove metode i upoznao ga sa pouzdanijim tehnikama.

Ukoliko Saturn nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nisu naročito povoljni, ovo nije dobar položaj za službenikov Saturn, ili za Saturn bilo koga ko treba da brine o zdravlju osobe u čiju 5. kuću pada.

Kao šef ili poslodavac, Saturn je u najmanju ruku nezgodan.
Nijedna zamisao neće kod njega lako proći.

Uran u 3. kuci

Mentalna privlačnost. Dobri prijatelji.

Visok stepen mentalne vezanosti pod uslovom da uporedni aspekti sa Uranom nisu neskladni.
Ako su uporedni aspekti neskladni njegov način mišljenja može toliko da odstupa od normalnog da ga partner neće shvatati obiljno.
I u tom slučaju, partner kasnije može postati svestan ideja koje se on trudio da mu saopšti.

Uran utiče na način mišljenja i način informisanja partnera sa ciljem preispita usvojene zivotne obrasce. Pokazaće mu nove puteve i mogućnosti.

On je sposoban da ga u svako doba održava mentalno budnim i inspirisati na nove misaone pristupe.

U slučaju da je Uran ugrožen (posebno od Saturna ili Marsa) može prouzrokovati konfuziju u razmišljanju partnera. Njegovo poigravanje tuđim stavovima i argumentima ozbiljno ugrožava partnerov misaoni sklop.

On će pomoći partneru u sprovođenju promena u njegovoj okolini i životnoj sredini.
Može mu sugerisati nove načine koje će mu uštedeti vreme u putovanju.


Neptun u 2. kuci

Kada Neptun pada u 2. kuću horoskopa partnera, partner nikako ne sme da mu dopusti da utiče na njegove finansijske poslove.
Neptun ne može da realno sagleda život.

On može da traži način kako da stvori blagostanje za veću dobrobit siromašnih i jadnih, ali će se takvi planovi pokazati kao neizvodljivi i bez prave svrhe.
Traži od partnera da bude "manje cicija" i da "odreši kesu" za siromašne.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će u partneru buditi milosrđe i iskoristi njegovu lakovernost i time ga navesti da sve da siromašnima i sam da postane siromašan.
Najsigurnije da njegove finansijsko-materijalne ideje u potpunosti ignoriše. On će ponekad da ima srecan »predosećaj« koji kod njega dobro funkcioniše, ali partner ne uspeva da unovči njegov savet.

Pluton u 1. kuci

Kada Pluton pada u 1. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Ascendentom, njegov uticaj može biti sudbonosan na partnera.

Pluton partnera podstiče na samotransformaciju, čiji je rezultat obično promena nabolje, ali sam proces može biti i neprijatan.
Pluton prepoznaje skrivene potencijale partnera. Kako sam nikada ne odustaje od svojih planova i ideala, može biti veoma čvrst oslonac za partnera.

U slučaju da je partner vrlo osetljive prirode, može se uplašiti Plutonovog beskompromisnog karaktera koji ne trpi neodređene situacije i bojažljive ljude.

Ako je loše aspektovan, vaša veza može biti prilično problematična i u njoj će Pluton biti dominantan. Partner se može osećati da pod prisilom radi stvari koje želi Pluton i može se vremenom stvoriti neprijateljstvo među vama.

Ovo može biti karmička veza u kojoj je iz prethodne inkarnacije među partnerima ostalo nerešenih pitanja koja trebaju da se reše u ovom životu. Da li će to biti uzajmno koristan ili štetan odnos zavisi od ukrštenih aspekata.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Sunce u uporednom horoskopu.