Aspekti planeta partnera

Partnerov Saturn u aspektima uporednog horoskopa

Saturn u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja samodisciplinu, istrajnost i izdržljivost, osećaj integriteta i posvećenosti dužnosti. Saturn je planeta starosti i njegovi najjači efekti se ispoljavaju obično pod stare dane. O Saturnu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Saturn u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Saturn u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1973-01-17

Venera trigon Saturn

Ova veza može da bude dugotrajna (možda i doživotna), ali ne i srećna.

I u slučaju da obrazuju najbolje moguće aspekte, Venera i Saturn nikada neće biti savršen par.

Veliki je jaz između vas, ma koliko se vi trudili da vešto zakamuflirate ogromne razlike u životnim načelima. Saturn nikada neće postati svestan koliko je bolan zahtev postavio Veneri. Na nesvesnom nivou nastaviće da je vređa svojom usamljenošću i nedostatkom samilosti.

Ovaj aspekt je zastupljen u vezama u kojima postoji osetna razlika u godinama između partnera. A ako ste vršnjaci, Saturn će delovati mnogo starije i iskusnije.

Dobar aspekt daje lojalnost, ali će Venera morati dati veći deo ljubavi. Saturn će, čak i ako je podjednako nežan, imati teškoća u pokazivanju i ispoljavanju ljubavi ili će mu u njenom izražavanju nedostajati blagosti. Vrlo će ceniti ljubav svog partnera.

Saturn će u ode poneti veliku količinu odgovornosti i dobar aspekt znači njegovo spremno prihvatanje da ponese to breme.


 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Saturn u uporednom horoskopu.