Aspekti planeta partnera

Vaš Uran u aspektima uporednog horoskopa

Planete Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 Astrološko tumačenje vaše planete Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe Test-1973-01-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce kvadrat Uran

Aspekti Sunca Uranom su izvor nepresušnog dinamizma i uzbuđenja. Sunce je otvoreno, i rado će razmotriti svaku ideju koju će mu izložiti originalni Uran. Ovo je par sjajnih sagovornika, koji neće trošiti vreme na jalove priče koje je nemoguće ostvariti. Rado će preći s reči na dela. Oboje su jaki, nezavisni, ne podnose sporedne uloge, podređen položaj i ropsku poslušnost.
Upravo te zajedničke osobine predstavljaju pogodno tlo iz koga će se izroditi prvi sukobi. Oba partnera insistiraće na sopstvenom prvenstvu, i može doći do neprijatnih scena. Sunce je tradicionalno, i smatraće da je sasvim normalno da je u prvom planu, a Uran uopšte ne drži do tradicije, rutine i pravila.

Kombinacija uspeva najbolje ako oba partnera pristanu da jedan drugom pruže i dopuste obilje slobode, uz poštovanje medusobnog prava na nezavisnu egzistenciju barem u nekim područjima. Uranu naročito treba pružiti prostor za eksperimentisanje.

Ako su obe strane spremne da zaobiđu sve razlike u gledištima koje nastaju, solarni partner može da bude popustljiv prema brojnim ekscentričnostima i povremenom ćudijivom ponašanju svog partnera, i ako je Uran spreman da ne prisiljava ni da ignoriše Sunce, izazivajući tako njegovu suverenost ili mu ranjavajući ponos, to može da da lep radni odnos.

Kada se javlja među horoskopima rođaka, prijatelja ili kolega, ovaj kontakt može da označi pretežno isprekidan odnos, kojeg će često da ometaju dugi periodi odsustva jedne ili druge strane.

Ovaj aspekt izaziva veliku napetost, pa oboje iracionalno započinju svađu. Povod im nije potreban, motiv gotovo da ne postoji. Svakom neskladu pridaju preveliku važnost, a eksplozivne situacije nastaju prečesto i neprijatne su. Samim svojim prisustvom neobjašnjivo iritiraju jedno drugo, toliko da je bolje da se ne viđaju. U stanju su da naprave burnu scenu ne osvrćući se na okolinu. Lako je pretpostaviti da će se nakon jedne od mnogobrojnih ishitrenih svađa jednom zauvek i rastati.

Merkur kvadrat Uran

Ne prolazite neprimećeni. U ovom aspektu ćete vrlo brzo doći u sukob.

Već pri prvom su sretu otkrićete razlog za svađu i po svaku cenu ćete braniti sopstvena uverenja. Nervozno upadate jedan drugome u reč, zaboravljajući na minimalna pravila lepog ponašanja.
Zaboravićete i na neophodnost tolerancije i uvažavanja tuđeg mišljenja, kao preduslova da neko sasluša i naše.

Kvadrat može dovesti do pravih provala besa, od kojih će oboje gubiti dah i priželjkivati da se nikada više ne vide.

Uranov uticaj može da bude prenadražujući, tako da Merkur biva odvučen na novi kolosek razmišljanja koji ga na kraju nikuda neće odvesti osim što će mu u tom procesu oduzeti vreme, ili može da dođe do rasprava pošto Uran propušta da uradi ono što Merkur od njega očekuje.
U nekim slučajevima prepirke mogu da dovedu do uzajamne provale besa.

Venera kvadrat Uran

Izuzetno jaka seksualna privlačnost i opčinjenost. Deluje kao udar groma, ljubavi na prvi pogled. Mogući skandali, raskidi postojećih brakova ili dugih veza.

U nepovoljnom aspektu pokazuje nagli prekid zajedništva.

Sa ovim najbolje izlaze na kraj istinski zreli pojedinci, iako to nije garancija da neće da izazove napad prave ludosti čak i u poznom zrelom dobu!


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.