Aspekti planeta partnera

Vaš Uran u aspektima uporednog horoskopa

Planete Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 Astrološko tumačenje vaše planete Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe Test-1984-02-05 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Uran sekstil Uran

Iskustvo starijeg partnera će stimulisati mlađeg na načine koji će mu pokazati kako da istraži nove pristupe u razmišljanju, pojačavajući njegovu kreativnu originalnost u nastajanju.
Ovo je koristan kontakt među prijateljima koji imaju neki isti hobi, pošto svako može da doprinese nekim svojim shvatanjem koje će kod drugog da otvori nove vidike.

Iz prisustva ovog aspekta može da proistekne obostrana dobrobit iz poslovnog odnosa, u kojem je stariji Uran poslodavac mlađem. Starija osoba će da uvažava gledište i ciljeve mladeg pa može da bude posrednik koji će mu pružati neophodnu slobodu da bi sproveo svoje planove u delo. Ovaj kontakt je koristan medu horoskopima agenta i klijenta, pošto će prvi biti u stanju da ponudi drugom nove prilike za razvoj.

Fasciniran mudrošću i iskustvom, ali i nekonvencionalnim i slobodoumnim ponašanjem, mlađi partner s oduševljenjem će korigovati svoja ubeđenja.

Idealno bi bilo ako bi stariji partner poslužio svom mlađem saputniku kao inspiracija za originalnost i stvaralaštvo.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.