Aspekti planeta partnera

Vaš Uran u aspektima uporednog horoskopa

Planete Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 Astrološko tumačenje vaše planete Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe Test-1993-05-09 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce konjukcija Uran

Aspekti Sunca Uranom su izvor nepresušnog dinamizma i uzbuđenja.

Sunce će da doživi svog uranskog prijatelja kao svežeg i privlačnog kompanjona koji je u stanju da mu ukaže na nova područja osvajanja.
Uran će verovatno da drži Sunce neprestano na nogama, ali neprestani izazov da se prilagodi i istražuje može, da iscrpi Sunce, zamarajući ga, tako da ovaj odnos često nije nimalo lak.

Kombinacija uspeva najbolje ako oba partnera pristanu da jedan drugom pruže i dopuste obilje slobode, uz poštovanje medusobnog prava na nezavisnu egzistenciju barem u nekim područjima. Uranu naročito treba pružiti prostor za eksperimentisanje.

Ako su obe strane spremne da zaobiđu sve razlike u gledištima koje nastaju, solarni partner može da bude popustljiv prema brojnim ekscentričnostima i povremenom ćudijivom ponašanju svog partnera, i ako je Uran spreman da ne prisiljava ni da ignoriše Sunce, izazivajući tako njegovu suverenost ili mu ranjavajući ponos, to može da da lep radni odnos.

Kada se javlja među horoskopima rođaka, prijatelja ili kolega, ovaj kontakt može da označi pretežno isprekidan odnos, kojeg će često da ometaju dugi periodi odsustva jedne ili druge strane.

Konjunkcija može da dovede do obostranog osećaja sputavanja od strane partnera, a već znamo koliko oboje vole da su slobodni u svom ispoljavanju. Najbolje bi bilo da i jedno i drugo shvate da život nije takmičenje u kome neko mora da se popne na tron. U suprotnom, Sunce će uzaludno isijati sve svoje energetske kapacitete i pretvoriće se u agresivnog tiranina, a Uran će ga optužiti za monotoniju, raskinuće okove i odlepršati u novi život.

Merkur konjukcija Uran

Ova veza između vas započinje naglo i neočekivano. Nećete ni biti svesni šta se to zbilo, samo ćete u jednom momentu shvatiti da živite zajedno.

Uran može da stimuliše Merkur na usmeravanje ideja u nove kanale i preduzimanje novih proučavanja. Merkura može da privuče novi način gledanja na stvari, kog Uran unosi u vezu.
Moguće je da će Uran uspeti da natera Merkura na promenu nekih do tada snažno usadenih shvatanja, premda je tako nešto manje verovatno ako se Merkur nalazi u nekom fiksnom znaku (naročito Biku) ili u aspektu sa Saturnom.

Konjunkcija može imati naročito podsticajan efekat na mentalno prožimanje, uz mogućnost čitanja misli ili prenosa ideja.

U konjunkciji, možete jedno drugo preterano iritirati, bez obzira na činjenicu da ste u mnogim stvarima istomišljenici i da imate slične poglede na život.
Merkur će se spontano iznervirati zbog Uranovih ideja, iako su mu one tako bliske. Originalan, ali i dubok, Uran će često pomišljat da Merkur nema uvid u samu srž ideja koje mu on tako nesebično izlaže, već da se bavi samo njihovom formalnom spoljašnjom strukturom.

Venera konjukcija Uran

Ova konjunkcija će vas naterati na ponašanje o kome niste smeli čak ni da sanjate.

Učestalo se javlja među horoskopima bračnih partnera, mada ne doprinosi trajnosti veze.
Kod dvoje suprotnog pola znači seksualno stimulativan odnos i život zaista može da postane vrlo zanimljiv.

Ovo ima suštinsku važnost u seksualnim odnosima.

Konjunkcija je posebno neodoljiv aspekt, koji najavljuje izuzetnu uzajamnu opčinjenost. Javlja se i napetost zbog osećaja da je veza "previše dobra da bi potrajala".

Zanimljivo:
Nevezano za romantične mogućnosti, ovaj aspekt može da se javi, izmedu Urana u horoskopu nekog, već davno preminulog kompozitora i Venere u horoskopu osobe koju njegova muzika izuzetno privlači, ili između horoskopa nekog glumca i njegovih najvatrenijih obožavatelja.

Mars sekstil Uran

"Zapaljiva" kombinacija, s kojom se nije lako izboriti. Strahovita animalna privlačnost koju je nemoguće kontrolisati.

Mars, planeta seksualne želje, biće potaknut da učini najneverovatnije stvari ne bi li osvojio nepredvidljivog Urana. Puna ste elektriciteta, i nemoguće je sakriti od drugih o čemu se tu radi.
Ova veza započinje naglo. Dovoljan je jedan susret da bi uzavrela krv prouzrokovala nemir koji je nemoguće pobediti razložnim mišljenjem.
Stabilan brak biće na velikoj probi ako se, npr., desi da muž na nekakvoj zabavi ili poslovnom sastanku upozna ženu čiji Uran pada na njegov Mars (ponor strasti se pred njim otvorio).

Povoljni aspekti stvaraju situaciju u kojoj Uran svojim idejama inspiriše Marsa na akciju. Mars pokazuje Uranu svu vrednost delanja kao načina da se ideje realizuju.
Odlična kombinacija za kreativnu poslovnu saradnju.
Ako ste osobe suprotnog pola, bez obzira što su dobri aspekti, preporučljivo da se ne viđate često, ne bi li uspeli da izbegnu buđenje animalnog, s kojim neće biti u stanju da se izbore.

Ovo je kombinacija koja u sebi nosi veliku napetost i može da vam stvori zapanjujući stimulans ako izgarate za uzbuđenjima.
Uran može da stvori dinamičan podstrek za Marsovu energičnost, ukazujući mu na nova područja u kojima treba ispoljiti inicijativu. Mars može da obezbedi energiju koja će da ohrabri inventivni Uranov genije na procvat.

Uran trigon Pluton

Uticaj aspekta može biti veoma jak, a da li će biti pozitivan ili negativan, zavisiće pre svega od stepena duhovnog razvoja na kome se nalazite.

Uran će proširiti vidike svog tvrdokornog i fanatičnog partnera, dok će Pluton nastojati da mu bude bezrezervna podrška pri izražavanju njegovih originalnih i često neshvaćenih ideja.
Ne držeći do sudova "gomile", Pluton će se založiti za realizaciju Uranovih naizgled utopističkih vizija. Stavljajući mu na raspolaganje svoju ogromnu snagu, može se pokazati kao odlučujuć faktor njegovog uspeha.

Oboje imate neobična interesovanja, i zato vaša saradnja po pravilu rezultira značajnim otkrićima koja pomeraju ranije uspostavljene granice saznanja.

Osetljivi na svaki vid nepravde, hrabro ćete se suprotstavljati nepravdama s kojima su se svi drugi odavno, bez borbe, pomirili.
Lako se možete naći na čelu neke pobunjeničke grupe koja predstavlja realnu opasnost za nedodirljive vlastodršce.

Verujući u dostižnost pravde, oni ne odlažu oružje dok ne dobiju rat. Njihovo povlačenje iz bitke koja još nije izvojevana, uvek je samo privremeno. Pluton raspolaže sintetisanom mudrošću prošlosti, a Uran idejama koje nagoveštavaju novo doba. Upravo zato njihovi skladni aspekti pokazuju se kao izuzetno moćni.

 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.