Aspekti planeta partnera

Vaš Uran u aspektima uporednog horoskopa

Planete Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 Astrološko tumačenje vaše planete Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe Test-1990-09-26 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec trigon Uran

Magnetska privlačnost, ali i uzajamno iritiranje, biće slabijeg intenziteta, što stvara povoljniju atmosferu za duge veze.

U svakom slučaju, vi ste originalan par koji svojim prisustvom izaziva interesovanje ma gde da se pojavi. I najracionalnije prirode prepoznaće poseban fluid koji postoji između Meseca i Urana, ako imaju sreću da se nađu u vašoj blizini.

Mesec će oduševljeno podržavati i najčudnije ideje, diveći se snazi koju Uran uvek iznova ulaže u odbranu sopstvenih uverenja. On će bolje od drugih instinktivno osetiti da pred sobom ima stvaraoca koji ne drži do mišljenja svojih osrednjih savremenika. Ma koliko da je Mesec čovek prošlosti a Uran budućnosti, ovo će biti dubok spoj zasnovan na prepoznavanju neprolaznih vrednosti.

Mesec može da bude opčinjen kvalitetima partnera koji deluju veoma neobično ili naročito dinamično, dok Uran na veoma određen način reaguje na ženstvene čari lunarne partnerke. Ako je Mesec ovako aspektiran kod muškarca, on može da uvidi kako njegova uranska partnerka kao da dodaje jednu novu dimenziju njegovom shvatanju idealne žene.
Ovo je kontakt koji obično obezbeđuje neprestanu raznolikost podsticajnih iskustava.

Stalno upražnjavanje uzbuđenja počinje da jenjava ubrzo, tako da ovaj uporedni aspekt ne predstavlja garanciju za dugu vezu, premda na početku može da bude prisutna opčinjenost u velikoj meri.

Jupiter sekstil Uran

U povoljnom aspektu, Jupiter će da ohrabri svaku originalnost i inventivnu sposobnost koje njegov partner pokazuje i biće tolerantan prema Uranovoj nezavisnosti.

U poslovnom odnosu Uran će da obezbedi stvaralačku originalnost, a Jupiter kapital kojim finansira pronalaske i nove ideje svog partnera.
Jupiter će pružiti podršku punu razumevanja Uranovim okultnim i metafizičkim interesovanjima, pošto će da uvažava neortodoksni pristup svog partnera.

Uran može da bude i iznenada obasut Jupiterovom darežljivošću.

Oboje ste skloni filosofskim spekulacijama, i upravo će one biti svet u koji se rado sklanjate pred naletom svakodnevice.
Ključ uspeha ovog odnosa jeste obostrana tolerancija i spremnost da se uvaže razlike u temperamentu i karakteru.
Jupiter neće praviti dramu zbog Uranove naglosti, već će pokušati da ga obuzda razložnim argumentima.
Ako uvidi da je to nemoguće, diplomatski će se povući i pustiti svog temperamentnog partnera da se istutnji i opet vrati u njegovo smireno naručje. Posle iskustva s drugima, koji ne biraju metode kako bi ograničili njegovu apsolutnu slobodu, Uran će izuzetno ceniti Jupiterov filosofski mir.
Vaš život nije samo razmišljanje o uzvišenim temama, već obiluje i lepim, romantičnim trenucima. Ti trenuci najčešće su vezani za putovanja po neobičnim, egzotičnim predelima. Strast prema putovanjima vam je zajednička, i pokazaće se kao bitna spona koja vas snažno vezuje, u slučaju da dođe do nerazumevanja i sukoba. Uvek spremni da zajedno pobegnete od kuće, morate se čuvati preteranog rasipništva.

Saturn trigon Uran

Kontakt novog i starog.

Uran će da pokaže Saturnu prednosti originalnog pristupa rešavanju nekih, dugo prisutnih problema.
Saturn će da pokaže Uranu kako da dovede u red svoje ćudljive sklonosti i ublaži ekscentričnosti tako da postanu prihvatljivije ortodoksnom elementu društva, te kako da organizuje svoju inventivnost i primeni originalnost i genijalnost na najefikasniji i najpraktičniji način.

Vaša saradnja nikada neće proći bez trzavica i problema proizašlih iz osnovnih, teško premostivih razlika.
Na kraju će Saturn popustiti i ipak pristati da sasluša Uranovo mišljenje. Intuitivni Uran prepoznaje partnerov strah i pokušava da mu pomogne u prihvatanju novina.

Jedan dolazi iz prošlosti i čuva iskustva generacija, a drugi iz budućnosti koja se ne obazire na vrednost iskustva. Saturn će duboko u sebi zavideti Uranu na njegovom odsustvu straha i slobodi da prevrednuje i prevaziđe opšteprihvaćene dogme.
Ipak, on ne može da razume buntovnika koji ne drži do autoriteta već je sklon da sam donosi nove zakone. Uran se ne plaši izopštenosti iz zajednice, ako je uveren u ispravnost svojih načela.

Uran kvadrat Uran

Poznati »generacijski jaz«.

Dva pojedinca koja teže ka dinamičnom samoizražavanju se nalaze na vrhuncu konflikta. Ovo je vrsta aspekta koja može da bude prisutna kada roditelj oseća da ima pravo da diktira svom nasledniku model ponašanja koji od njega očekuje, dok mu ovaj zamera na, po njegovom mišljenju, nepravičnom sputavanju svoje slobode i namerno se daje u potragu za načinima na koje će da iskaže svoju nezavisnost. Ovakvi odnosi očigledno zahtevaju pažljivo postupanje sa obe strane. Potomak mora da uvidi da nezavisnost bez osećaja odgovornosti i samodiscipline ponekad može da se pokaže kao pogubna, dok roditelj mora da prizna da će najbolji podstrek za razvoj osecaja odgovornosti i samodiscipline biti postignut ako se detetu pruži izvesna količina slobode za sticanje iskustva.

Kvadrat je potencijalno eksplozivan aspekt, pa če najbolji rezultati biti postignuti ako obe strane budu spremne da prizriaju da svaka generacija ima vlastiti pristup moralu, intelektualnim i duhovnim pitanjima i sopstvenu ulogu koju igra u ciklusu ljudskog razvoja. Svaki pokusaj starije generacije da vrati sat unazad potpuno je stran Uranovom duhu i može samo da dovede do sukoba ili pobune.

Obično će stariji partner "terorisati" mlađeg svojim neprikosnovenim autoritetom koji ne trpi nikakvo suprotstavljanje. Slomljen mnogobrojnim neispunjenim očekivanjima, rnlađi partner, vapeći za svojom slobodom, može doći u iskušenje da zauvek napusti onoga od koga je tako mnogo naučio.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.