Aspekti planeta partnera

Vaš Uran u aspektima uporednog horoskopa

Planete Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Uranu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

 Astrološko tumačenje vaše planete Uran u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Uran osobe Test-1969-10-13 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Uran konjukcija Uran

Urani vršnjaka obrazuju konjunkciju.
Ispoljavanje ove konjunkcije u velikoj će meri zavisiti od aspekata koje ova nepredvidljiva planeta obrazuje sa ostalim planetama.
Ako su ti aspekti povoljni, pokazaćete nedogmatski pristup prema idejno novim smernicama, s kojima ih suočavaju život i kontakti s drugim ljudima.
Oboje ćete insistirati na slobodi, što može postati problem ako je nečiji Uran loše aspektovan s krutim i dogmatičnim Saturnom. U tom slučaju, izostaje elementarno razumevanje za suštinske stavove druge strane.
Pri tom, oboje čvrsto su ubeđeni u nepogrešivost svojih ubeđenja, kao logičnu posledicu imate odsustvo čak i minimuma kompromisa neophodnog za kolikotoliko podnošljiv zajednički život.
Vaš odnos je prenapregnut, pa oboje reagujete nervozom i na najmanju provokaciju. U slučaju da ste istomišljenici, i da nemate negativnog Saturnovog upliva, uzajamno ćete se inspirisati na novo, neopterećeno uviđanje ranijih problema.
Rešenja koja spremno jedno drugom nudite, začuđuju svojom originalnošću i jednostavnošću.

Ova konjunkcija u velikoj meri može da se odnosi na dejstvo zbivanja iz spoljašnjeg sveta na partnera.

Uran sekstil Neptun

Ove dve planete simbolizuju suprotne polove svesti na visokom nivou.
Uran predstavlja pozitivnu, dinamičnu mobilizaciju intuitivnih sposobnosti a Neptun negativno, prijemčivo i ultra-senzitivno stanje svesti.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Uran u uporednom horoskopu.