Aspekti planeta partnera

Partnerov Mars u aspektima uporednog horoskopa

Mars predstavlja naše snage, način na koji ćemo ih koristiti i prirodu naših želja.

U muškom horoskopu Mars pokazuje kako će igrati svoju mušku ulogu. U horoskopu žene predstavlja tip muškarca kakvog će privući i njen koncept idealne muževnosti na fizičkom nivou. O Marsu, kao planeti u horoskopu.  Partnerova planeta Mars u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Mars u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-2000-09-17

Sunce opozicija Mars

Ovaj vaš aspekt može da proizvede veliku količinu energije.
Gede će ta energija biti usmerena, zavisi od voljne odluke partnera čije je Sunce aspektovano. Vi ste par koji će sve obavljati brzo i lako, bez obzira na prepreke na koje nailazite na svom putu do cilja.

Ovaj aspekt se vrlo često sreće u horoskopima bračnih partnera.
Kada se javlja u drugim područjima ljudskih odnosa obično znači da ćete primetiti jedno drugo, pošto ovaj uticaj stvara izvestan stepen topline, ako ne i prave vreline.

U romantičnim vezama prirodu želje koju predstavlja Mars stimuliše izvestan osnovni unutrašnji kvalitet bića kod solarnog partnera.
Kada je aspektovan Mars kod ženskog partnera, njen ideal krepke muževnosti biće osvetljen prisustvom njenog solarnog partnera, koji deluje još poželjnije. A ako je njen Mars jak možda će doći u iskušenje da vodi glavnu reč.
Kada je aspektovan muškarčev Mars, sa partnerkinim Suncem on će ga podstaći da se potpunije identifikuje sa sopstvenim shvatanjem muževnosti.
Ovakvi solarni aspekti sa Marsom kod oba pola dejstvuju u pravcu stimulacije prirode želje.

Na drugim poljima Mars može da probudi uspavane snage Sunca i pruži impuls i usmerenje njegovim konstruktivnim nastojanjima.
Sunčev dobroćudni interes može da ulije Marsu dođatno pouzdanje i ohrabrenje da izdrži napore, kada bi inače možda i popustio.

Sa ovim aspektom će biti teško da se energijom upravlja nesmetano pošto Sunčev ponos može da se sukobi sa Marsovom svojeglavošću, što će da rezultira borbom za prevlast.
U zavisnosti od aspekata koje Sunce i Mars primaju iz Natalnih horoskopa raspon mogućih efekata se kreće od neznatne razdražljivosti i sklonosti ka raspravljanju svakim najmanjim povodom, do očigledne i otvorene netrpeljivosti, a u nekim slučajevima i do nasilja.
Ako su partneri neprestano u medusobnom kontaktu mogu osetiti da njihov zajednički život nalikuje na življenje na vrhu vulkana.
Kada su partneri suprotnih polova odnos ce se odvijati nesmetanije kada se muškarčev Mars nalazi u aspektu sa ženskim Suncem. Kada je u braku situacija obrnuta, seksualni odnos može da se pokaže kao veoma težak za održavanje u normalnim tokovima, jer će svaki partner težiti da povredi drugog.
Ova kombinacija ne isključuje mogućnost imanja dece.

Opozicija ima slabije dejstvo, no i pored toga već se na prvi pogled prepoznaje jaka netrpeljivost.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.