Aspekti planeta partnera

Partnerov Mars u aspektima uporednog horoskopa

Mars predstavlja naše snage, način na koji ćemo ih koristiti i prirodu naših želja.

U muškom horoskopu Mars pokazuje kako će igrati svoju mušku ulogu. U horoskopu žene predstavlja tip muškarca kakvog će privući i njen koncept idealne muževnosti na fizičkom nivou. O Marsu, kao planeti u horoskopu.  Partnerova planeta Mars u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Mars u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-2000-01-19

Venera kvadrat Mars

Ovo je klasičan erotski spoj.

Mars će preduzeti inicijativu kako bi osvojio Veneru, a ona neće mnogo oklevati u uzvraćanju naklonosti. Postaćete svesni snage erotskog, pokretačkog elementa, i ma koliko se trudili da ga držite pod kontrolom, brzo ćete se suočiti sa sopstvenom nemoći. U tom smislu, potpuno je svejedno čiji je Mars a čija Venera.

Kod ovog aspekta može da bude problema u ispoljavanju fizičke privlačnosti na zadovoljstvo oba partnera. Mars može da bude sklon da previše forsira tempo dok će Venera postati suviše selektivna prilikom darivanja svoje naklonosti. Ako Mars oseti da ne dobija pažnju i poštovanje koje zaslužuje, vrlo brzo može da potraži utehu na drugom mestu.

Odnos usled toga može da bude izložen izvesnom pritisku, pa jedno ili oboje možete da postanete ljubomorni. Količina osećanja na obe strane može da bude neujednačena, a ponekad jedno može da oseća i antipatiju prema drugome.

Malo ljubomore ne može da škodi, većina je sklona da u njoj vidi potvrdu ljubavi. Isto je i za posesivnost. Normalno je da voljenu osobu doživljavamo kao svoju.
No, kvadrat između Venere i Marsa može nas navesti da pomislimo da je ta osoba samo naša, pa ćemo pokušati da joj ukinemo slobodu. Moguće je čak i da jedno postane ljubomorno i na partnerove prijatelje, rođake, a tek na nova lica koje ono drugo po prirodi stvari sreće u životu.

Ako želite samo da se upustite u prolaznu ljubavnu vezu možete da uživate u ovakvom izazovu i uzbuđenju.Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.