Aspekti planeta partnera

Partnerov Mars u aspektima uporednog horoskopa

Mars predstavlja naše snage, način na koji ćemo ih koristiti i prirodu naših želja.

U muškom horoskopu Mars pokazuje kako će igrati svoju mušku ulogu. U horoskopu žene predstavlja tip muškarca kakvog će privući i njen koncept idealne muževnosti na fizičkom nivou. O Marsu, kao planeti u horoskopu.  Partnerova planeta Mars u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Mars u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1998-10-25

Mesec kvadrat Mars

U ovakvom aspekatu Mesec može ozbiljno patiti. U želji da se suprotstavi svom agresivnom partneru koji ga bezobzirno tiraniše i vređa, može potpuno izgubiti samokontrolu i reagovati nasilno (ubistvo u samoodbrani).

Svakako bi bilo dobro da što ređe dolazite u kontakt, jer je vaše uzajamno iritiranje toliko jako da može poništiti sve druge dobre aspekte. U drastičnim situacijama može dovesti i do prave tragedije.

Merkur trigon Mars

Aspekti između Merkura i Marsa su vrlo retko zastupljeni kod ozbiljnih, dugih veza. Merkur je govornik, teoretičar, a Mars čovek akcije, praktičar. Usklađivanje tako suprotstavljenih energija iziskuje mnogo obostranog truda i strpljenja, a oboje ste brzopleti.

U profesionalnom partnerstvu ova kombinacija dva talenta može da dovede do uspešnog planiranja i sprovođenja poslovnih zahvata.

Sa ovakvim aspektom, možete biti veoma kreativan par, koji životu pristupa sportski, takmičarski.
Merkur iznosi svoje zamisli, a Mars ih vrlo brzo realizuje. Ili, pak, Mars inspiriše Merkura, izazivajući ga da pre ispita svoja uverenja, i da putem tog preispitivanja dođe do novih, sveobuhvatnijih pogleda.
S druge strane, Merkur će svojim raznovrsnim logičkim varijacijama sprečiti Marsa de odmah ostvari prvu zamisao na koju je došao, pa će se ova možda prvi put u životu zamisliti i analizirati više strategija pre nego što krene u akciju.

Ako ste u braku, bićete izrazito praktični, pa neće biti neracionalnog rasipanja novca, jer ćete shvatiti da vas najviše zanima blagostanje sopstvenog doma. U ovakvom slučaju možete biti odlični savetodavci i pravi primer za to kako se čuvaju vrednosti porodice.

Ovaj aspekt istaći će potrebu za razmenom mišljenja u nastojanju da se odabere najbolje rešenje za celu porodicu. Kada se usaglasite, nećete odugovlačiti sa sprovođenjem odluke u delo. Niste od ljudi koji godinama sanjaju neki san nemajući snage da pokušaju da ga ostvare. Vi ćete ostvariti svoje snove.

Mars konjukcija Jupiter

Ovakvi aspekti su uglavnom zastupljeni kod osoba koje dele slična interesovanja, posebno kada je u pitanju sport.
Jupiterov optimizam i Marsova energičnost deluju stimulativno jedno na drugo, pa ako ste vrhunski sportisti, možete očekivati sjajne rezultate.

U slučaju da ste u emotivnoj vezi a ne bavite se profesionalno sportom, biće tu nekakva rekreacija.

Mars je sposoban da zapali Jupiterov entuzijazam. Korisnoza članove timova koji se bave atletikom i učestvuju na takmičenjima i onih koji ih treniraju.

Jupiter može da podrži Marsova nastojanja mudrim savetom a ponekad i finansijškom pomoći, premda kod Marsa mogu da budu prisutne sklonosti da se okoristi Jupiterovom velikodušnošću, naročito kada je Jupiter naklonjen potpunoj bezbrižnosti.
Jupiter može mudro da vodi Marsovu energiju ali će mnogo toga zavisiti od stanja obe planete u natalnom horoskopu, pošto ova kombinacija može da bude poprilično zapaljiva i neuravnotežena.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.