Aspekti planeta partnera

Vaš Jupiter u aspektima uporednog horoskopa

Planeta Jupiter u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja dobronamerno razumevanje za druge, ulivanje osećanja ohrabrivanja i dobrobiti, entuzijazam. Očuvanje društvene i moralne vrednosti. O Jupiteru, kao planeti u horoskopu.

Vaša planeta Jupiter u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Jupiter u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter osobe Test-1985-08-18 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Jupiter kvadrat Jupiter

Neskladni aspekti Jupitera ukazuju na različite moralne standarde i idejno neslaganje (filozofsko ili religijsko).

Ako nema nekih aspekata koji podstiču strasti, verovatno nećete uopšte primetiti jedno drugo, niti pokušati da uspostavite bilo kakav kontakt.

Razlike povremeno mogu da budu razlozi za neslaganje. Bilo kakve sklonosti prema preteranoj ekspanzivnosti kod jednog partnera mogu da ostanu neproverene ili čak i podržane od strane drugog, usled čega se neumerenosti nepopravljivo umnožavaju.

Jupiter kvadrat Saturn

Aspekti između Jupitera i Saturna zastupljeni su kod parova koji vešto ostvaruju svoje zamisli. Jupiter je pozitivan, pun optimizma, a Saturn temeljan i pouzdan.

U nepovoljnim aspektima, Jupiter će imati osećaj da se guši u zatvorenom Saturnovom svetu, i poželeće da udahne malo vazduha na nekom drugom, svežijem mestu.
Saturn će izgubiti poverenje u Jupiterovo zdravorazumsko mišljenje i sposobnost odlučivanja, pa neće izraziti ni kurtoaznu spremnost da bar sasluša njegove ideje.

Život u zajednici bez elementarnog poštovanja mukotrpan je, ali, interesantno, niko od njih dvoje neće pokušati da okonča vezu. Pre će pristati na status quo, tešeći se razmišljanjem o ozbiljnosti problema s kojima se suočavaju.
U slučaju da je Jupiter podržan dobrim aspektima s beneficima, posebno sa Suncem, tada će ovaj mudrac shvatiti da zaključci do kojih je iscrpnim promišljanjem došao ne znače ništa bez primene na konkretnu situaciju.
Tako će pokušati da prevaziđe svoje mane i odobrovolji krutog Saturna, a ako uvidi da to više nema nikakvog smisla, staviće tačku na sve i započeti novi život.

Jupiter trigon Uran

U povoljnom aspektu, Jupiter će da ohrabri svaku originalnost i inventivnu sposobnost koje njegov partner pokazuje i biće tolerantan prema Uranovoj nezavisnosti.

U poslovnom odnosu Uran će da obezbedi stvaralačku originalnost, a Jupiter kapital kojim finansira pronalaske i nove ideje svog partnera.
Jupiter će pružiti podršku punu razumevanja Uranovim okultnim i metafizičkim interesovanjima, pošto će da uvažava neortodoksni pristup svog partnera.

Uran može da bude i iznenada obasut Jupiterovom darežljivošću.

Oboje ste skloni filosofskim spekulacijama, i upravo će one biti svet u koji se rado sklanjate pred naletom svakodnevice.
Ključ uspeha ovog odnosa jeste obostrana tolerancija i spremnost da se uvaže razlike u temperamentu i karakteru.
Jupiter neće praviti dramu zbog Uranove naglosti, već će pokušati da ga obuzda razložnim argumentima.
Ako uvidi da je to nemoguće, diplomatski će se povući i pustiti svog temperamentnog partnera da se istutnji i opet vrati u njegovo smireno naručje. Posle iskustva s drugima, koji ne biraju metode kako bi ograničili njegovu apsolutnu slobodu, Uran će izuzetno ceniti Jupiterov filosofski mir.
Vaš život nije samo razmišljanje o uzvišenim temama, već obiluje i lepim, romantičnim trenucima. Ti trenuci najčešće su vezani za putovanja po neobičnim, egzotičnim predelima. Strast prema putovanjima vam je zajednička, i pokazaće se kao bitna spona koja vas snažno vezuje, u slučaju da dođe do nerazumevanja i sukoba. Uvek spremni da zajedno pobegnete od kuće, morate se čuvati preteranog rasipništva.

 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Jupiter u uporednom horoskopu.