Aspekti planeta partnera

Vaš Jupiter u aspektima uporednog horoskopa

Planeta Jupiter u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja dobronamerno razumevanje za druge, ulivanje osećanja ohrabrivanja i dobrobiti, entuzijazam. Očuvanje društvene i moralne vrednosti. O Jupiteru, kao planeti u horoskopu.

Vaša planeta Jupiter u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Jupiter u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter osobe Test-1973-01-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce konjukcija Jupiter

Još jedan aspekt koji se često sreće u horoskopima bračnih partnera. U svim tipovima zajedništva on znači dobru kolegijalnost, velikodušnost i uzajamno poštovanje, uvažavanje i podsticanje.

Ovaj aspekt uvecava i ojačava svako zajedništvo, a podržava i odnos u kome je prisutan izvestan broj teških uporednih aspekata, pošto svaka strana prepoznaje dobre namere one druge, želi da pruži sve od sebe u ime partnera i bude tolerantnija prema njegovim nedostacima.

Aspekti između ove dve planete ukazuju na slične temperamente čiji je odnos zasnovan pre svega na prijateljstvu. Nedostatak strasti nadoknađuje se zajedničkim dogovorima, ciljevima i nastupom u javnosti.

Konjunkcija, posebno u sedmoj kući, garantuje zajednicu "dok nas smrt ne rastavi".

Merkur konjukcija Jupiter

Aspekti između Merkura i Jupitera su manje zastupljeni u ljubavnim, više u prijateljskim i poslovnim vezama.

Merkur se ponaša poput radoznalog, za sve zainteresovanog deteta, a Jupiter deluje poput mudraca koji zna odgovore na sva pitanja. Oboje su inteligentni, mada je Merkur površniji, pa će mu dobro doći Jupiterovi saveti. Jupiter ceni Merkurovu radoznalost zato što ne voli statične prirode, ali mu isto tako kod njega smetaju nedoslednost i nedostatak istrajnosti.

Jupiter može da se osloni na svoje iskustvo da bi razvio Merkurovo mišljenje, pomažući mu da proširi saznanja, pružajući mu dobrobit od svoje mudrosti, ponekad i kroz pomoć u sticanju novih filozofskih uvida.

Jupiter može da podrži i ohrabri Merkur, tako da ne iznenađuje vrlo često prisustvo ovog aspekta u odnosima među roditeljima i decom. Kada detinji Merkur stupa u kontakt sa roditeljškim Jupiterom to može da bude nagovešta j da će dečje obrazovanje i školovanje verovatno da budu izvor izdataka. Bilo kakav nemir koji dete pokazuje zahtevaće mudro postupanje sa roditeljske strane a u ranim godinama zajedničko učešće u igrama i zabavi može izuzetno da pomogne u ovom odnosu. Jupiterski roditelj će često najuspešnije da izađe na kraj sa brigama svog merkurovskog deteta.

U poslovnim partnerstvima, Merkur doprinosi svojim idejama a Jupiter obezbeđuje neophodan kapital i podstrek.
Uopšte uzev, Jupiter prima Merkurove ideje veoma tolerantno, što može da dovede do uspostavljanja skladne mentalne atmosfere koja pogoduje kreativnom mišljenju. Merkur može da pomogne Jupiteru da svoje ideje formuliše jasnije mada će, ukoliko mu popusti oprez zbog Jupitereove preterano optimističke podrške, doći do grešaka u rasuđivanju ili će Merkur postati preterano samozadovoljan. Pod korisnim uticajem jupiterskog partnera Merkur je često voljan da prilagodi svoje ideje, da se uskladi za dobro zajedništva i posveti intenzivnom razmišljanju na temu glatkog odvijanja tog zajedništva.

Venera konjukcija Jupiter

Ovakav aspekt garantuje uspešan odnos, pa je čest kod bračnih veza.

Konjunkcija je posebno blagotvorna i svojom snagom poništava mnoge loše aspekte koji mogu biti zastupljeni u uporednim horoskopima. Jupiter će u Veneri pronaći inspiraciju za pokazivanje svojih najboljih osobina. Pomisliće da je ona pravo savršenstvo, sposobno da svojim sjajem promeni svačiji život.

Izgledate kao dvoje obasjanih i detinje zaljubljenih koji jedno drugom ne nalaze mane. Venera se ponaša poput šiparice koja s neskrivenom srećom očekuje svaki susret. Prepuni ste pozitivne energije, i rado ste viđeni gosti u svakom društvu, a kako oboje vole da se eksponirate, ovo će još više učvrstiti vašu vezu. Oboje ste u svakom trenutku raspoloženi za izlazak i veselje.

Porodično gnezdo je uređeno s mnogo ljubavi i ukusa. Znaci sitne pažnje, lepe reči i osmesi liče na večnu ljubav. Nemate požar koji iznenada bukne i svojom nekontrolisanom snagom na kraju uništi sve, već trajni žar koji vreme, iskušenja i drugi ljudi ne mogu da ugase.

Mars sekstil Jupiter

U skladnom spoju Marsa jupiterski partner može da podstakne na postizanje novih dometa u njegovim ostvarenjima.
Mars Jupiteru donosi finansijšku korist svojim energičnim unapređivanjem šema od kojih imaju obostranu dobit.

Dobri aspekti kod vas ne ističu erotiku, već sposobnost da postignete prijateljski dogovor o smernicama zajedničkog delanja.
Jupiter je onaj koji daje ideje, a Mars ih uspešno ostvaruje.
Nedostatak strasti nadoknađujete poslovnim uspesima (pa se u vaše prisustvu može pomisliti da je to sasvin dovoljno za sreću).

U Jupiterovom društvu Mars deluje neočekivano smireno i ukroćeno. Vi ste par koji ima velike šanse da ostane u dugoj, stabilnoj, što nipošto ne znači i dosadnoj vezi.

Jupiter trigon Pluton

Ukazuje na dubok odnos koji ima za cilj obostranu transformaciju.

Oboje ćete povlačiti jasnu razliku između dobra i zla, i između dozvoljenih i nedozvoljenih metoda.
Pluton uči Jupitera kako da poveruje u svoju snagu i kako da je najbolje koristi. Jupiter ne prestaje da mu ponavlja kako nije sve u snazi, već ima nešto i u milosti. "Ponekad se nebo smiluje na nas", reći će Jupiter, a Pluton će dodati: "Da, ali tek kada vidi trud koji smo uložili."
Po uticajem Jupitera, Pluton svoju ogromnu energiju ulaže u stvaralaštvo, i ne muči sebe i druge imperativom savršenstva, kao što je to činio ranije.
Ljudsko stvaralaštvo samo podražava savršenstvo, ali je zbog tog podražavanja neprolazno.

Jupiter, može da pojača Plutonov optimizam i pruži mu veće razumevanje filozofskih vrednosti, pomažući mu u isto vreme da postigne i ostvari svoje ambicije nesmetanije i ubedljivije i tako stekne moćnu i uticajnu poziciju.

Posredstvom svojih unutrašnjih znanja Pluton može da bude u stanju da Jupiteru pomogne na finansijskom planu.

 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Jupiter u uporednom horoskopu.