Planete u kućama partnera

Vaš Saturn u partnerovom natalnom horoskopu

Planeta Saturn jedne osobe u horoskopu druge će ukazati na oblastu kojem će ta osoba da nauči dragocene lekcije u životu. Čini je svesnijom gde se nalaze njene obaveze, pomaže joj da razvije jači osećaj za odgovornost i oslanjanje na sopstvene snage.

Ukoliko je Saturn ugrožen može da projektuje svoje strahove, smetnje i komplekse, nastojaće da ograniči, sputa ili odloži napore drugog. Vaša planeta Saturn položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Saturn u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1995-05-17

Sunce u 4. kuci

Sunce u četvrtoj kući se ponaša pokroviteljski (kao roditelj) i instinktivno se prihvata to njegovo vođstvo.

Na njega se može potpuno osloniti. Neodoljiva potreba Sunca da uči, štiti i teši, nateraće svakog da se ponaša kao razmaženo dete.

Ukoliko Sunce obrazuje loše aspekte sa ostalim planetama partnera, svest o nadmoći pretvoriće ga u strogog i zahtevnog oca koji očekuje da se bespogovorno sluša i slepo ispunjavaju mnogobrojne obaveze koje svakodnevno sadaje.

Prisutna je sklonost ka uspostavljanju odnosa ili veoma rano ili vrlo kasno u životu. Ovakva veza može da bude veoma važna ukoliko je osoba o čijoj se 4. kući radi stalno svesna merila do kojih drži njen solarni partner.

Mesec u 7. kuci

Mesec će instinktivno znati kako da upotpuni i unese ravnotežu kod najvažnijih crta partnerove ličnosti.

Često se sreće kod bračnih parova, idealna kombinacija. Mesec će imati sluha za probleme s kojima se suočava njegov partner, i potrudiće se da mu uvek bude na raspolaganju.

Može da uveća krug partnerovih prijatelja i poslovnih kontakata i, uopšte, pridajući njegovom ugledu širi publicitet.
Povezanost Meseca sa javnošću čini 7. kuću dobrom lokacijom za reklamnog agenta, ukoliko će njegove usluge biti potrebne. Oni koji sa nekim dođu u kontakt posredstvom svog reklamnog agenta mogu takođe da imaju Mesec u agentovoj 7. kući.

Mesec će smatrati partnera kao ravnopravnog, i očekivaće da i sam bude tako priznat. Posebno će biti osetljiv na svoja prava ukoliko mu je Mesec ugrožen, uz odbojnost prema bilo kakvom pokroviteljstvu.

Kada je Mesec u natalnoj karti dobro aspektovan, i većina uporednih aspekata povoljna, ovakvo zajedništvo može biti naročito srećno.
Partner čija je sedma kuća u pitanju će instinktivno prepoznati u onom drugom osobu sa kojom bi drage volje sarađivao.

Partnerov Mesec se nalazi u sedmoj kući osobe koja se bavi javnim poslom, pri čemu on na sebe preuzima ulogu menadžera.

Merkur u 4. kuci

Merkur uspostavlja dobar odnos sa ukućanima osobe u čiju četvrtu kuću upada.

Može da joj ulije želju da putuje ili postane pokretljivija.
Aflikovan Merkur može da zavadi partnera sa bližnjima, ili se nepozvan uplitati u porodične odnose.

Često Merkurova dejstva u ovoj kući neće biti toliko uočijiva.

Venera u 4. kuci

Venera koja pada partneru u 4. kuću horoskopa će se instinktivno veoma svideti i s njom će se osećati izuzetno prijatno i opušteno.

Osoba o čijoj se Veneri radi pomoći će partneru da ulepša svoj dom, ili će ga dovesti
u dodir sa prilikama za poboljšanje njegove životne sredine na druge načine ili mu pomoći da stekne imovinu.

Venera će biti jako omiljena kod rodbine partnera.

Mars u 6. kuci

Mars može da podstakne partnera da prikaže svoju delotvornost i tehničko znanje.
On može da mu pruži korisnu pomoć kada treba obaviti poslove.
Ako je partner u teškoj poslovnoj situaciji, on ga neće ostaviti na cedilu, nego će mu pružiti nesebičnu pomoć. Privremeno će obustavi svoje poslove, kako bi pomogao i podržao da ne odustane.

Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti nepovoljni, on neće uvek odobravati partnerov način rada i postaće nestrpljiv ukoliko je ovome potrebno previže vremena da bi obavio posao. Ovakvo Marsovo držanje može da postane izvor obostrane razdražljivosti. Može i da previše kritikuje.

U odnosu između poslodavca i službenika ovo je dobra pozicija za službenikov Mars, mada može da označi i izvestan nedostatak inicijative sa njegove strane.

U slučaju da je Mars šef, očekivaće da se obaveze ispunjavaju na vreme.
Mars sa neharmoničnim aspektima je previše nestrpljiv i stalno će nešto kritikovati.

Jupiter u 1. kuci

Jupiter će se blagonaklono zainteresovati za partnera, usled čega će se stvoriti korisno prijateljstvo.
Partner ćeprimati usluge, a Jupiterovo društvo će ga uvek odobrovoljavati, tako da će se s njim osecati potpuno opušteno.

Vrlo često ćete primetiti da delite zajedničke težnje i poštovanje za kvalitete one druge strane.

Ako je Jupiter u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti sa njim neskladni, partner će biti u iskušenju da se previše oslanja na njegovu velikodušnost ili da postane nemaran, oslanjajući se na njega u pogledu ispravljanja bilo kakvih grešaka koje napravi.
On može da je podstakne da rasipa više nego što je moguće ili biti previše popustljiv u drugim stvarima, a njegov savet će ili da navede partnera na pogrešan put ili će ga on pogrešno shvatiti.

Saturn u 7. kuci

Pokazatelj trajne veze koja odoleva pred mnogobrojnim iskušenjima života.
Ali, trajnost nije isto što i sreća.

Veoma kritičan odnos. Saturn će procenjivati partnerovu vrednost kao partnera, a ako odgovara njegovim standardima on će steći doživotnog prijatelja.
Prepreka je u tome šio njegov metod iskušavanja ponekad može da se pokaže kao veoma mučan.

Ako je Saturn dobro aspektovan on će u zajedništvu da pokaže svoj integritet, a njegova pouzdanost će da navede partnera da i sam pokaže iste kvalitete.

Ako je Saturn ugrožen, partneru će biti teško da izađe na kraj sa njim i njegovim krutim držanjem. Nedostatak oduševljenja Saturna onemogućava bilo kakvu istinsku vezanost, ili će partner osetiti da nikada neće biti u stanju da ga zadovolji.

Ako je Saturn dobro aspektovan ovo može biti dobra veza za poslovno partnerstvo.
Ne preporučuje se da advokatov, menadžerov ili agentov Saturn padnu u 7. kući klijenta.

Uran u 12. kuci

Vrlo izazovan odnos jer Uran budi kod partnera poriv da aktivira sve svoje skrivene moći simpatije i razumevanja.

Kada Uran pada u 12. kuću horoskopa partnera, on u njegovom prisustvu može da oseća izvesnu napetost, ali ukoliko su uporedni aspekti skladni a Uran dobro aspektovan u natalnoj karti, on može da mu pomogne da se efikasnije prilagodi životu kao celini.
Da bi to postigao treba da sprovede neke fundamentalne promene u svojim emotivnim i intelektualnim stavovima.

Ako je Uran ugrožen u natalnoj karti, on će učiniti da se partner oseća nelagodno i na neki način neprikladno.
Imaće osećaj da mu iza leđa kuje zaveru kako bi se okoristio njegovim najslabijim tačkama.

Ovo nije dobar položaj za Uran doktora koji pada u 12. kuću pacijenta ili onih koji se brinu o njegovoj nezi.

Neptun u 2. kuci

Kada Neptun pada u 2. kuću horoskopa partnera, partner nikako ne sme da mu dopusti da utiče na njegove finansijske poslove.
Neptun ne može da realno sagleda život.

On može da traži način kako da stvori blagostanje za veću dobrobit siromašnih i jadnih, ali će se takvi planovi pokazati kao neizvodljivi i bez prave svrhe.
Traži od partnera da bude "manje cicija" i da "odreši kesu" za siromašne.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će u partneru buditi milosrđe i iskoristi njegovu lakovernost i time ga navesti da sve da siromašnima i sam da postane siromašan.
Najsigurnije da njegove finansijsko-materijalne ideje u potpunosti ignoriše. On će ponekad da ima srecan »predosećaj« koji kod njega dobro funkcioniše, ali partner ne uspeva da unovči njegov savet.

Pluton u 12. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Saturn u uporednom horoskopu.