Planete u kućama partnera

Partnerov Pluton u Vašem natalnom horoskopu

Gde pada planeta Pluton jedne osobe u horoskop druge, pokazuje gde će je nagnati da otkiije skriveni deo svoje ličnosti tako da će na kraju uvideti da je razvila novi pristup stvarima koje oznacava ta kuća horoskopa.

Partner će biti prinuđen na preobražaj, ili će shvatiti neophodnost preobražavanja stava prema time. Nagnaće ga da postigne nivo rada za koji je ranije mislio da nije moguć. Partner može da se oseti pritisnuto ili da trpi neki nejasan osećaj neprijatnosti.

Puno toga će zavisiti od uporednih aspekata sa planetom Pluton. Planeta Pluton vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Plutona partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1968-11-29

Sunce u 9. kuci

Sunce igra značajnu ulogu u pogledu filosofskih i religioznih stavova osobe o čijoj je devetoj kući reč.
Načinom na koji dopušia svojim verovanjima da ga vode kroz život, on može da navede partnera da se zainteresuje za učenja kojih se on drži, bilo da su verske ili filozofske prirode.

Sunce se ovde nalazi u ulozi učitelja koji svojim praktičnim ponašanjem najbolje izlaže važne lekcije. Sunce će biti u stanju da svojim stavovima menja gledišta svog partnera i podstiče ga na nove pristupe starim problemima.

Ako se dugo mučite sa za vas nerešivim problemima, onog trenutka kada upoznate osobu sa Suncem u vašoj devetoj kući, uvidećete da oni i nisu tako nerešivi. Biće vam drago što bar neko na svetu razume vaše silne nedoumice i nudi vam konkretne odgovore na njih.

U slučaju da je Sunce aflikovano od strane drugih planeta, patrnera će nervirati njegova preterana samouverenost, pa će apriori odbacivati njegove ideje.

Kontakt između vas dvoje može da se uspostavi po prvi put na putovanju. Sunce će, na neki način, biti u stanju da predloži neka poboljšanja u putničkim aranžmanima i obezbedi prevoz, ili može da bude posrednik preko koga će partner doći u dodir sa stranim zemljama.

Mesec u 12. kuci

Mesec će biti u stanju da instinktivno prepozna partnerove probleme i da mu oseti slabe tačke.

Mesec će nastojati da zaštiti partnera. Ponekad ova njegova briga može biti neprijatna, pa će on biti sklon da bezrazložno brine o partnerovim problemima ili zdravlju. Nema sumnje u njegove dobre namere, partner treba da se opusti i dopusti mu pomogne.
Mesec neće ostaviti na cedilu, jer je požrtvovan do krajnjih granica.

Ako je Mesec ugrožen, može namerno gađati partnerove slabe tačke, ili će se jako uvrediti bez razlog, pa će čak i pričati priče iza leđa.

Merkur u 9. kuci

Merkur partnera navodi da preispita svoj pogled na svet i osnovne ideje koje u životu nepokolebljivo brani.

Merkur pada u 9. kuću horoskopa partnera, do njihovog prvog susreta može da dođe na putovanju. Ili oboje možete često da putujete istim putem i tako započnete razgovor, da bi otkrili obostrano interesovanje za neke površnije detalje iz svakodnevnog života.

Ponekad je moguća i komunikacija na dubljem nivou, naročito ako su zastupljeni povoljni aspekti sa Merkurom i u tom slučaju će doći do duhovnog preplitanja kroz blagotvornu razmenu ideja i rasprave o misaonijim aspektima života.
Merkur može pomoći partneru da jasnije odredi pojmove kojima barata. Neće ponuditi konačne odgovore na pitanja koja muče partnera, pokazaće se kao koristan asistent, ali će konačni izbor prepustiti njemu. Moraće samostalno da dođe do odgovora.

Ako je Merkur u natalnoj karti jako ugrožen, a prisutni su i nepovoljni uporedni aspekti slabo ćete se slagati, a vaše rasprave će odvesti do nekorisnih svađa ili jalovih spekulacija.

Ponekad javlja među horoskopima prijatelja koji žive daleko jedni od drugih, ali se često dopisuju.

Venera u 9. kuci

Venera će svojim primerom biti u stanju da izvrši uticaj na partnerov celoviti pristup životu.
Partner će se osećati jako dobro u društvu uvek optimistične i vesele Venere.

Venerina očigledna dobronamernost će kod partnera izazvati reagovanje u pravcu pojačanog interesovanja za sticanje boljeg razumevanja ideja koje motivišu njegov način života.
Može mu probuditi želju za putovanjiima, da mu obezbedi prevoz ili da mu pokaže kako da putuje lagodnije i udobnije. Osim što vam neće promaći nijedan muzej niti umetničko delo, uživaćete u najboljoj kuhinji koja je obeležje datog podneblja.

Mars u 11. kuci

Više prijateljski nego emotivni odnos. Mars se može pokazati kao vrlo odan i požrtvovan prijatelj.

Mars može bez razloga da potraži partnerovo prijateljstvo.

Energični i hvalisavi "centar sveta" nikad ne ostavlja partnera u nevolji. Još će ga naterati i da se otrgne iz apatije i sam bori. Mars u pomaganju nikad ne gleda svoje interese.

Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti partnera će brinuti njegovo loše zdravlje ili neke teške okolnosti.
Ako su uporedni aspekti neskladni, on može biti uzrok vašeg sukoba partnera sa dugogodišnjim prijateljima. Može postati opasni i agresivni neprijatelj.

Jupiter u 6. kuci

Jupiter pruža značajnu poslovnu podršku i uživaće u tome.

On će biti u stanju da partneru prenese neko znanje koje dopunjava i uvećava njegovo sopstveno, a može zaslužan za nove tehnike za lakše obavljanje rutinskih poslova.

Biće zainteresvan za partnerovu dobrobit i blagostanje.

Koristan odnos između pacijenta čija je šesta kuća i njegovih medicinskih negovatelja (Jupiter).
Službenikov Jupiter u šestoj kući njegovog poslodavca ukazuje da će pružati privrženu i bezuslovnu podršku, ukoliko Jupiter u natalnoj karti nije jako ugrožen a uporedni aspekti neskladni.

Saturn u 12. kuci

U odnosu može biti izvesnih poteškoća.
Saturn će od partnera očekivati da bude pouzdan i samodovoljan upravo u onim područjima gde je najranjiviji.

Parter se neće osećati najlagodnije u njegovom prisustvu a on povremeno može da iznese na videlo neku od partnerovih slabosti na vrlo uznemirujući način izazivajući kod njega ljutnju.

Saturnova težnja je da partnera učini svesnijim onih područja psihe gde je ranjiv, dajući mu podstrek da iskoreni takve nedostatke.

Kada su ostali uporedni aspekti povoljni on će delovati u potaji tako da učvrsti i ojača partnerovu poziciju, ali ako je Saturn ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim nehomogeni, on će da radi protiv njega tajno, da mu podriva položaj i osujećuje planove.

Može partner da se nađe u položaju da Saturnu pruža utočište ili mu ukazuje neku vrstu pomoći i potpore.

Ako je Saturn ugrožen od strane ostalih malefika, može postati ogorčen i uporan neprijatelj. Sumnjičav surov, potrudiće se da javno ismeva partnerove slabosti.

Uran u 6. kuci

Uran u 6. kući horoskopa partnera, će ukazati partneru na bolje načine za obavljanje poslova.

Partnerovi načini rada deluju nezgrapno i nedelotvorno u poređenju sa Uranovim. Uran će indirektno da navede partnera da svoj način rada izmeni, unapredi i usavrši.
Uran može pomoći partneru u rešavanju poslovnih nedoumica ili izboru novog posla
Može uticati i na partnerov odnos prema podređenima.

Uran može partnera da upozna sa novim načinima ishrane ili da kod njega probudi zanimanje za nove metode za poboljšavanje zdravlja. Navešće partnera da se više bavi svojim psihofizičkim jedinstvom.

Ukoliko Uran nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nisu pretežno dobroćudni, izazvaće u partneru nemir koji će pogoršati njegovu zdravstvenu ili poslovnu situaciju.

Možda će partner imati razloga da brine za Uranovo zdravlje.

Nije dobra pozicija za Uran bilo koga ko se brine o zdravlju osobe u čiju 6. kuću horoskopa "pada".

Neptun u 7. kuci

Idealan partner.
Kada Neptun pada u 7. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Descendentom, partner će osetiti da je on idealan partner.

Ipak, ako Neptun nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim nisu povoljni, partner će uvideti da divna zajednica koju je zamislio nikada neće biti ostvarena. Neptun će ostajati neuhvatljiv čak i ako se venčaju.
Sa njim je teško uspostavi zadovoljavajući odnos pošto on deluje nepouzdano i potpuno bez praktičnih vrlina.

Ovo nije dobar položaj za Neptun advokata ili bilo koga ko je naimenovan da dejstvuje u tuđe ime.

Neptun svojom moćnom intuicijom prepoznaje sva partnerova stanja, ali nikada neće biti u potpunosti siguran šta treba konkretno da preduzme ne bi li mu pomogao da izađe iz nepovoljne situacije.
S Neptunom se mogu deliti emocije, ali ne i obaveze jer ne razume odgovornost.

Pluton u 5. kuci


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Pluton u uporednom horoskopu.