Planete u kućama partnera

Partnerov Pluton u Vašem natalnom horoskopu

Gde pada planeta Pluton jedne osobe u horoskop druge, pokazuje gde će je nagnati da otkiije skriveni deo svoje ličnosti tako da će na kraju uvideti da je razvila novi pristup stvarima koje oznacava ta kuća horoskopa.

Partner će biti prinuđen na preobražaj, ili će shvatiti neophodnost preobražavanja stava prema time. Nagnaće ga da postigne nivo rada za koji je ranije mislio da nije moguć. Partner može da se oseti pritisnuto ili da trpi neki nejasan osećaj neprijatnosti.

Puno toga će zavisiti od uporednih aspekata sa planetom Pluton. Planeta Pluton vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Plutona partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1982-03-25

Sunce u 5. kuci

Sunce u 5. kući podsticaće kreativne delatnosti partnera, bilo inspiracijom da sledi njegov primer ili pružanjem oduševljene podrške njegovim projektima i poduhvatima ili opštem zanimanju za hobije.
Sunce će delovati na partnera da svoj rad prikaže u javnosti, da veruje u svoj dar i da se bori za njega.

Ono je obično u stanju da izazove toplu emotivnu reakciju, tako da se partner oseća ushićeno u prisustvu svog solarnog partnera. Zato može da bude previse popustljiv prema bilo kakvim nedostacima u njegovom ponašanju.

Ovo je dobar položaj za prijateljstvo, a osoba o čijem se Suncu radi biće sposobna da unese radost u život druge strane, pri čemu će uživati u njenom blagonaklonom uzvraćanju.

Položaj Sunca u vašoj petoj kući može pokazati da se bavite istim hobijem kao vaš partner.
A njegovi loši aspekti otkriće nam da je taj hobi problematičan i neprihvaćen od strane vaših najbližih. Mnogi parovi koje vezuje strast prema kocki "razmenjuju" ovu poziciju Sunca.

Mesec u 9. kuci

Mesec će osetiti da ga partner privlači jer smatra da razume njegovu životnu filozofiju, oseća duhovnu bliskost i najverovatnije će biti inicijator poznanstva.

Ova veza se ponekad javlja među horoskopima saputnika na putovanjima koji razmenom ideja uspevaju da stvore zanimanje za zajednički cilj puta.
Trenutak u kome Mesec počinje da priča o svojim ubeđenjima, ili uspomenama s putovanja, oboje će dugo pamtiti kao presudan za njihovu vezu. Mesečev partner, motivisan njegovim pričama, poželeće da otputuje i upozna tajanstvene predele o kojima on tako nadahnuto govori. Prvo zajedničko putovanje probudiće emocije i oboma pokazati u punoj meri koliko su slični, tako da nikada neće poželeti da se razdvoje.

Kada se roditeljski Mesec nalazi u ovom položaju u horoskopu potomka, on će podstaći svoje dete da vrlo rano krene svojim putem i, uopšte, pobudiće njegovo zanimanje za putovanja verujući da je za njega to najbolji način da upotpuni svoje obrazovanje.

Merkur u 5. kuci

Zajednički hobi

Merkur podstiče partnerovu kreativnu imaginaciju.
Može preterivati u hvalospevima i ubediti partnera da je njegov rad izuzetan čak i kad se radi o najobičnijem kiču.

Prvi susret može biti povezan sa nekim zajedničkim hobijem ili aktivnostima vezanim za decu ili obrazovanje.

Merkur će svašta pričati o ljubavi, i taman kad probudi partnerove emocije, bezbrižno odleprša dalje. U slučaju da je aflikovan od strane malefika, Merkur će testirati na partneru svoje zavodničke sposobnosti, nimalo ne mareći za patnju koju može izazvati.

Ako je Merkur u natalnoj karti ugrožen ili prima negativne uporedne aspekte, zauzeće previše kritički stav prema partnerovim kreativnim naporima, ili će ga omesti u ostvarenju stvaralačkih projekata.

Venera u 5. kuci

Venera je izvor velikog zadovoljstva za partnera. Ljubav njegovog života.

Da li će se završiti brakom? Nije sigurno. Zavisi od stanja Venere u svom natalnom horoskopu i od njenih aspekata u uporednom.

Partner će nastojati da izuzetno ceni sva njena kreativna nastojanja i ohrabriće je da ih predstavi na najprivlačniji i najdramtičniji način.

Ponekad se sreće u horoskopu jednog od roditelja.
Ako Venera jednog od prijatelja pada u 5. kuću drugog, taj prijatelj će mu pomoći oko dece i postaće omiljen kod njih.

Mars u 7. kuci

Jaka fizička privlačnost iz koje može da proistekne brak.

Mars isprobati partnerovu sposobnost za saradnju i mogućnost da daje i prima u zajedništvu.

Biće situacija kada će iritirajuće strane Marsove ličnosti izazvati trvenja. On će od partnera očekivati da se i sam umeša u njegove prepirke i svađe.
Nesuglastice mogu da izniknu bez vidljivog razloga.

Čak i u slučaju Marsove ugroženosti, može da dođe do braka ako oba partnera uživaju u dobroj svađi.
Ali ako Mars ima više težih aspekata partner u čijoj 7. kući Mars pada može da ispašta zbog njegove okrutnosti.

Jupiter u 3. kuci

Snažna mentalna privlačnost.

Dobra odnos učitelja i učenika, ako je Jupiter učiteljev i nije previše ugrožen.

Sa Jupiterom je veoma lako pričati, i puno sati i dana može otići na razgovore. Samo na razgovore. Ovo ne daje ljubav na prvi pogled.
Ako je Jupiter u natalnoj karti dobro aspektovan a uporedni aspekti povoljni, on će pomoći partneru da proširi svoje uobičajeno znanje, a biće sposoban i da mu prenese veliku količinu korisnih informacija.

Jupiter će se potrudi da stupi u kontakt sa osobom u čiju treću kuću pada. Duboko ubeđen da je sličan partneru, nije mu problem da se potrudi i dođe do njega.

Ako je Jupiter ugrožen u natalnoj karti, može biti sklon razmetanju, preterivanju pa čak i obmanjivanju ukoliko nije siguran u činjenice kojima raspolaže i ako su uporedni aspekti neskladni.
To može biti izvor neprilika ukoliko partner nije u staniu da prepozna trenutak kada on sebi dopušta da mu se poremeti osećaj za meru.
Čak i kada je Jupiter dobro aspektovan može slučajno da kaže ono što misli da bi partner voleo da čuje od onoga što je istina.

Saturn u 9. kuci

Saturn će usmeravati partnerove misli na religiozna i filozofska pitanja,
i dovesti ga do prihvatanja ozbiljnijeg stava prema važnim životnim pitanjima.

Njegovim posredstvom će u partnerovu svest dopreti ortodoksne vrednosti i mudrost drevnih učenja.
Stiče se utisak da on na sva pitanja ima spreman, dobro osmišljen odgovor. Slobodoumne prirode mogu da se osete "gušene" od njegovog pametovanja.

Ako je Saturn jako ugrožen u natalnoj karti a prisutni su i neskladni uporedni aspekti, nikada se nećete otvoreno suočiti sa pitanjima koja se odnose na religiju ili opšte razumevanje života kao celine. Ili će se Saturn podsmevati parterovom pogledu na svet.

Saturn se može oslanjati na partnera u pogledu prevoza ili mu stvara obaveze vezane za strane zemlje.
Može biti odgovoran za ometanje partnerove mobilnosti ili da mu uzrokuje neka neizbežna putovanja ili prepiske.

Kada roditeljski Saturn pada u 9. kuću horoskopa deteta, on će dete poslati u internat ili će biti naročito zahtevan u pogledu obrazovanja deteta.

Uran u 2. kuci

Uran utiče na način na koji partner rukuje svim materijalnim sredstvima, kao i na njegov stav prema sopstvenoj materijalnoj sigurnosti.

Uran podstiče partnera da neguje bezbrižniji odnos prema finansijskim pitanjima.
Nije dobar sagovornik o zemaljskim brigama i problemima. Ako partner nije zadovoljan finansijskom situacijom, neka je menja.

Uran može dati originalan savet kako da partner poboljša svoj finansijski status.
Ukoliko uporedni aspekti nisu dobri, posebno ako je ugrožen od Marsa, takve njegove savete treba vrlo pažljivo preispitati.
Jer, dobiće način kako da najbrže potroši ono što ima.

Ovo nije dobar položaj za Uran bilo koga ko uređuje nečije finansije.

Neptun u 3. kuci

Kada Neptun pada u 3. kuću horoskopa partnera probudiće mu interesovanje za umetnost, pomoćiće mu u razvijanju imaginacije i razumevanju poezije.
Navodiće ga da prekorači proces prosuđivanja na osnovu zdravog razuma, dodajući dodatnu dimenziju intuitivne svesti.

Neptunov nastup može da zbuni, jer je uvek pitanje šta je svojim neobičnim rečnikom želeo da saopšti.

Ako je Neptun u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti s njim neskladni on će partneru delovati smušeno, pa će partner osetiti da ga njegova shvatanja vode na stranputicu ili ga zbunjuju. Imaće osećaj da su živeli u potpuno drugačijim svetovima.
Neptun može partneru da pruži pogrešna obaveštenja o putovanjima.

Ukoliko su aspekti sa Neptunom pretežno povoljni, on će u partneru da probudi želju za putovanjima svojim opčinjavajućim pričama o putovanjima u strane zemlje, .

U odnosu između učitelja i učenika ovo nije dobar položaj za učiteljev Neptun, izuzev ukoliko uporedni aspekti nisu izuzetno povoljni.

Pluton u 1. kuci

Kada Pluton pada u 1. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Ascendentom, njegov uticaj može biti sudbonosan na partnera.

Pluton partnera podstiče na samotransformaciju, čiji je rezultat obično promena nabolje, ali sam proces može biti i neprijatan.
Pluton prepoznaje skrivene potencijale partnera. Kako sam nikada ne odustaje od svojih planova i ideala, može biti veoma čvrst oslonac za partnera.

U slučaju da je partner vrlo osetljive prirode, može se uplašiti Plutonovog beskompromisnog karaktera koji ne trpi neodređene situacije i bojažljive ljude.

Ako je loše aspektovan, vaša veza može biti prilično problematična i u njoj će Pluton biti dominantan. Partner se može osećati da pod prisilom radi stvari koje želi Pluton i može se vremenom stvoriti neprijateljstvo među vama.

Ovo može biti karmička veza u kojoj je iz prethodne inkarnacije među partnerima ostalo nerešenih pitanja koja trebaju da se reše u ovom životu. Da li će to biti uzajmno koristan ili štetan odnos zavisi od ukrštenih aspekata.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Pluton u uporednom horoskopu.