Planete u kućama partnera

Vaš Pluton u partnerovom natalnom horoskopu

Gde pada planeta Pluton jedne osobe u horoskop druge, pokazuje gde će je nagnati da otkiije skriveni deo svoje ličnosti tako da će na kraju uvideti da je razvila novi pristup stvarima koje oznacava ta kuća horoskopa.

Partner će biti prinuđen na preobražaj, ili će shvatiti neophodnost preobražavanja stava prema time. Nagnaće ga da postigne nivo rada za koji je ranije mislio da nije moguć. Partner može da se oseti pritisnuto ili da trpi neki nejasan osećaj neprijatnosti.

Puno toga će zavisiti od uporednih aspekata sa Plutonom. Vaša planeta Pluton položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Pluton u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1969-10-13

Sunce u 11. kuci

Pokazatelj je prijateljskih odnosa, i ako nema nekih drugih, vatrenijih kombinacija, vi ćete izbeći će "zamke" romantičnih trenutaka.

Sunce će biti u stanju da kod partnera probudi inspiraciju koja će ga odvesti do formulacije njegovih ideala u jasnijem obliku. U nekim slučajevima, on može i da mu pomogne u ostvarivanju tih ideala.

Moguće je da Sunce zauzima neku vodeću poziciju u grupi kojoj partner pripada. Pošto preuzima na sebe da govori tonom prijateljskog kritikovanja, njegove primedbe će samim tim da budu još dragocenije, pošto će i inače, kao prijatelj, biti spreman da je prihvati partnera u potpunosti takvog kakav je.

U slučaju da je Sunce uključeno u loše aspekte s drugim planetama, ponašaće se kao da je pokupilo sva znanja ovoga sveta, tvrdoglavo odbijajući i najmanju mogućnost da imate pravo na sopstveno mišljenje.

Mesec u 2. kuci

Mesec će poboljšati finansijsku situaciju partnera u čijoj se drugoj kući nalazi.

On će instinktivno da pruži pravi savet u pogledu investiranja partnerove ušteđevine i najbolji načina da umnoži partnerov imetak i sačuva sredstva. On će se i na druge načine potruditi da doprinese partnerovom blagostanju i vrlo praktično iskazati svoje zanimanje, obasipajući ga poklonima i biti velikodušan. U nekim slučajevima iza takve velikodušiiosti će se kriti motiv koji se odnosi na njegovo zadovoljstvo i uživanje da daruje poklone.

Mesec prosto ume s novcem i nije rasipnik, pa ćete uz njega i profitirati i naučiti kako da trošite zarađeni novac.
Njegov partner treba uvek da mu izrazi zahvalnost, pošto su njegova osećanja umešana u svaku uslugu koju pruža.

Ako je uključen u loše aspekte s maleficima, on će preterano i bezrazložno da brine o finansijskim problemima partnera, i tako više da šteti nego da pomaže.
Sputavaće ga, pa čak i napominjati, možda i nepravično, da on ne ceni dovoljno njegovu pomoć i velikodušnost.

Merkur u 11. kuci

Zanimljivo prijateljstvo.

Merkur će ispočetka partnera privući svojim govorničkim sposobnostima i kvalitetom svog intelekta.

On će biti sposoban da razume njemu dragocene ideale i biće u stanju da ga dovede u kontakt sa onima koji gaje slične ideale. Merkur pomaže u realnoj proceni najboljeg načina da partner postigne svoje želje i ostvari nade.

Ako je Merkur u natalnoj karti ugrožen i prima aspekte iz partnerovog horoskopa među vama može biti nedostatka osnovne simpatije, ili će njegove sugestije da se pokažu više štetne nego korisne.
U nekim slučajevima on može da partnerove ideje pogrešno predstavi njegovom društvu i time ugrozi njegove odnose.

Venera u 11. kuci

Srećno prijateljstvo, a često se kod bračnih partnera.

Venera će izuzetno ceniti partnerove ideale i može biti sposobna da mu pomogne u ostvarivanju nekih njegovih snova.
Ona u potpunosti prihvata partnerovu ličnosti, sa svim njenim vrlinama i manama, i pokušava da ga ljubavlju, a ne kritikama, promeni nabolje. Venera će dobroćudno ukazivati na nedostatke

Može da ukaže na mogućnost stvaranja prijateljstva koje je zasnovano na najvišim motivima.

Ako je Venera u natalnoj karti jako ugrožena a uporedni aspekti neskladni, ona može da dođe u iskušenje da stupi u prijateljstvo iz prikrivenih pobuda, ili će partner izvući nezasluženu korist iz njene prijateljske naklonosti.

Mars u 1. kuci

Puno fizičke privlačnosti. Često kod bračnih partnera.

Mars će biti u stanju da partnera »održi na nogama«, izazivajući ga da pruži sve od sebe i prikupi hrabrost u slučaju neočekivane nevolje.

Ovo može biti veoma efikasno u poslovnom partnerstvu, ukoliko Mars nije previše ugrožen u svojoj natalnoj karti i uporedni aspekti neskladni.
Ako je ugrožen, može biti svađa zbog njegove prenagljenosti ili preterane sigumosti, ili usled nekog njegovog ponašanja koje postaje izvor ljutnje. Njegove aktivnosti mogu da budu previše zahtevne za partnera ili će njegovi pokušaji da izazovu razdražljivost kod partnera zbog stalnog osećaja navaljivanja.

Dešava se da osoba o čijoj prvoj kući govorimo prepoznaje Marsovu energičnost kao svoj ideal, pa se rado prepušta njegovom vođstvu. Pored psihološke, izuzetna fizička privlačnost, postaje "spona pomirenja" i način da se prevaziđu krize.

Ugroženi Mars deluje previše dominantno i napadno, i partner, ako je osetljiviji postaje nesiguran i razdražljiv. Zajednički život postaje previše naporan i to je kraj "fatalne" ljubavi.

Jupiter u 8. kuci

Snažna fizička privlačnost i poštovanje uzajamnih kvaliteta. Moguća čvrsta i uspešna veza.

U slučaju da je Jupitei uključen u loše aspekte, moguće je da motiv njegove bračne ponude bude novac (nasledstvo), a ne mnoštvo uzvišenih osećanja o kojima priča.

Jupiter čini partnera svesnim nekih do tada zanemarenih strana njegovog bića.
Ili će se usredsrediti na pojačavanje i obogaćivanje nekog posebnog svojstva, ili će nastojati da izmeni taj nedostatak.

Dobra pozicija za Jupiter onih kojima se poveravaju finansijske transakcije.

Saturn u 2. kuci

Saturn pokazuje kako da se ekonomično i promišljeno koriste materijalna sredstva.

Saturnu partner verovatno duguje nešto što će biti najprikladnije naplaćeno na materijalnoj osnovi. Kada postoji ova veza sve dugove treba uvek tačno podmirivati.

Ako je Saturn dobro aspektovan, biće u stanju da partneru pruži veći osecaj sigurnosti i pomogne mu da razvije promišljeniji i odgovorniji stav prema novcu, savetujući ga kako da se najbolje osigura protiv rizika i kako da izbegne sumnjiva ulaganja.
Ako je Saturn u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti su nepovoljni, zbog njegovih obazrivih i plašijivih saveta partneru će da promakne prilika za unosnu investiciju ili će imati gubitke da drugi direktniji način.
Na izvestan način može biti izvor partnerovih troškova. Mešaće se u partnerove finansijske poslove želeći da mu pomogne, a umesto toga će mu ugroziti reputaciju nehotičnim kršenjen obećanja koje je on već dao.

Kada je Saturn dobro aspektovan on će biti u stanju da partneru sačuva novac, nauči ga štedljivosti i pokaže mu kako da mudro rukuje svojim sredstvima.

Ovo nije dobar položaj za Saturn finansijskog savetnika.

Uran u 7. kuci

Uran koji pada u 7. kuću horoskopa partnera menja njegov odnos prema javnosti i osobama sa kojima dolazi u kontakt.
Navodiće partnera da stiče nove kontakte i da poštuje ravnopravnost i slobodu izbora u ophođenju.

Ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će se mešati u odnose patnera i može prouzrokovati raskid partnera sa nekim prijateljima.

Ovo je odnosa koji stalno visi o koncu i koji je izložen naglim promenama, bilo zbog ćudljivog ponašanja Urana ili zbog okolnosti koje se javljaju neočekivano. Uran može da uđe u partnerov život iznenada i da iz njega isto tako iznenada ode.

U slučaju ljubavne veze, čak i ako Uran prema partneru pokazuje izvesnu opčinjenost, brak sa njim sa ovakvim položajem nije preporučljiv ukoliko uporedni aspekti izmedu dve natalne karte nisu izuzetno skladni i ukoliko partner nema nekonvencionalan odnos prema braku. Čak i tada ova veza može da ukazuje na periode prinudne razdvojenosti pošto posao jednog od partnera zahteva puno putovanja, ili zbog nepredviđenih okolnosti.

Neptun u 9. kuci

Kada Neptun pada u 9. kuću horoskopa partnera, on može da ispolji vrlo produhovljavajuće i uzvišeno dejstvo na čitavu njegovu životnu perspektivu.

Partner će od Neptuna biti podstaknut da proširi svoje granice i da bude prijemčiviji prema drugačijim idejama. Dubok i mističan Neptun može biti dobar učitelj, ako partner pristane na promenu svojih saznajnih metoda.
Partner će biti sposoban za radikalne transformacije.

Ako su uporedni aspekti sa Neptunom nepovoljni on će kod partnera buditi lažne nade ili ga zbunjivati u shvatanju religioznih i filozofskih pitanja.

Može kod partnera da probudi veliku želju za putovanjima.

Verovatno ste se prvi put sreli na nekom putovanju brodom ili avionom.

Ako je Neptun jako ugrožen, može se ponašati kao lažni prorok (nedosledni filozof i lažni mudrac).

Ovo nije dobar položaj za Neptun reklamnog agenta.

Pluton u 7. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Pluton u uporednom horoskopu.