Aspekti planeta partnera

Vaša Venera u aspektima uporednog horoskopa

Aspekti Venere u uporednom horoskopu - sinastriji postoje kod osoba koje imaju slična interesovanja i estetska opredeljenja.

U horoskopu muškarca predstavlja tip žene koji ga privlači i koncept idealane ženstvenosti na fizičkom nivou. U horoskopu žene pokazuje kako će igrati svoju žensku ulogu. O Veneri, kao planeti u horoskopu. 

Vaša planeta Venerau aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Venere u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

  

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe Test-1992-05-08 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Venera opozicija Jupiter

Nepovoljni aspekti nisu prepreka za dugotrajan odnos.

Ljubav prema zabavama može vas odvesti u rasipnost, preterani hedonizam i utapanje u materijalni život. Nema idealizma. Delovaćete kao da ste jedno u drugom videli dobru partiju, pre nego svoju idealnu duhovnu polovinu.

Ako je Jupiter jača planeta Venera može da zastrani u preterivanja, dok u slučaju boljeg položaja Venere ona pokušava da postane previše posesivna ili zamera svom partneru na uspehu ukoliko to znači da manje pažnje posvećuje njoj.

U nekim slučajevima Venera će biti previše zaokupljena sama sobom da bi cenila mnogobrojne Jupiterove vrline.

Venera konjukcija Saturn

Ptolemej se o konjunkciji izražava povoljno kao o kombinaciji koja obećava sreću i istrajnost.

Ali ... kada je živeo Ptolomej :))
Saturnova očigledna hladnoća kod Venere može da probudi jako osećanje uskraćenosti i nepoštovanja tako da zajedništvo ne može baš da cveta. Saturn može da bude u iskušenju da previše zahteva od svog partnera.

Može se desiti da Venera ima mnogo toga da nauči od Saturna, a kada Veneru privuče neka starija osoba, njeno veliko iskustvo može da posluži u svrhu učvršćivanja Venerinih emotivnih reakcija pomažući joj da razvije zdrav i sveobuhvatan osećaj za vrednosti.

Venera može da razvije u sebi naklonost prema nekoj saturnovskoj osobi koja joj iz nekog razloga ne uzvraća ljubav ili koju doživljava nedostižnom.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Venere u uporednom horoskopu.