Aspekti planeta partnera

Vaša Venera u aspektima uporednog horoskopa

Aspekti Venere u uporednom horoskopu - sinastriji postoje kod osoba koje imaju slična interesovanja i estetska opredeljenja.

U horoskopu muškarca predstavlja tip žene koji ga privlači i koncept idealane ženstvenosti na fizičkom nivou. U horoskopu žene pokazuje kako će igrati svoju žensku ulogu. O Veneri, kao planeti u horoskopu. 

Vaša planeta Venerau aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Venere u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

  

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe Test-2000-01-19 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec trigon Venera

Često se sreće među horoskopima bračnih partnera. Jedan je od najboljih kontakata koji su zastupljeni u svim vrstama odnosa ukoliko jedno od dva tela nije izuzetno ugroženo u natalnom horoskopu.

Obilje emocija koje jedno drugom pružate omogućava vam da lakše prebrodite neke druge nepovoljne aspekte koji bi mogli ometati vezu. Imate ista interesovanja, uglavnom vezana za estetsku dimenziju života, i posedujete slične etičke kriterijume.

Trigon govori o "jednoj duši u dva tela" i jednom harmoničnom odnosu. Ponekad delujete kao da ste sasvim dovoljni jedno drugom i da imate neodoljivu potrebu da uvek i svuda pokažete svoja osećanja.
Niko kao Venera ne ume da odobrovolji Mesec, niti da razume njegove oscilacije raspoloženja. Ćudljivi Mesec u stanju je da sve zbuni, osim Venere, koja ga beskrajno voli. Jedino ona nikada neće pogrešno reagovati na njegove potoke suza ili bezrazložno kikotanje. Duboko u sebi Mesec će osećati ogromnu zahvalnost, i umeće da ceni dobronamernost svog partnera.

Sve prethodno važi, ali ako postoji nepovoljno dejstvo Urana ono će dovesti do rastanka ili do čestih razdvajanja koje nameću obaveze jednog od partnera.

Venera kvadrat Mars

Ovo je klasičan erotski spoj.

Mars će preduzeti inicijativu kako bi osvojio Veneru, a ona neće mnogo oklevati u uzvraćanju naklonosti. Postaćete svesni snage erotskog, pokretačkog elementa, i ma koliko se trudili da ga držite pod kontrolom, brzo ćete se suočiti sa sopstvenom nemoći. U tom smislu, potpuno je svejedno čiji je Mars a čija Venera.

Kod ovog aspekta može da bude problema u ispoljavanju fizičke privlačnosti na zadovoljstvo oba partnera. Mars može da bude sklon da previše forsira tempo dok će Venera postati suviše selektivna prilikom darivanja svoje naklonosti. Ako Mars oseti da ne dobija pažnju i poštovanje koje zaslužuje, vrlo brzo može da potraži utehu na drugom mestu.

Odnos usled toga može da bude izložen izvesnom pritisku, pa jedno ili oboje možete da postanete ljubomorni. Količina osećanja na obe strane može da bude neujednačena, a ponekad jedno može da oseća i antipatiju prema drugome.

Malo ljubomore ne može da škodi, većina je sklona da u njoj vidi potvrdu ljubavi. Isto je i za posesivnost. Normalno je da voljenu osobu doživljavamo kao svoju.
No, kvadrat između Venere i Marsa može nas navesti da pomislimo da je ta osoba samo naša, pa ćemo pokušati da joj ukinemo slobodu. Moguće je čak i da jedno postane ljubomorno i na partnerove prijatelje, rođake, a tek na nova lica koje ono drugo po prirodi stvari sreće u životu.

Ako želite samo da se upustite u prolaznu ljubavnu vezu možete da uživate u ovakvom izazovu i uzbuđenju.


Venera kvadrat Pluton

Ovo može biti sudbonosna veza.

Venera će sigurno snažno reagovati na Plutona, koji je u stanju da mnogima promeni životne tokove.

Opozicija može da dovede do situacija u kojima partneri mogu da budu neodoljivo privučeni jedno drugim. To će se okončati dobro ili loše u zavisnosti od natalnih aspekata prema ostalim planetama.

Pluton će, možda, pokušati da blokira bilo kakve Venerine intimne ponude, radije se držeći po strani ili okoncavajući odnos koji preti da zaokupi njegova osećanja.
Može situacija da bude i obratna, da Pluton navaljuje na Veneru da mu pokloni pažnju, što ona ne želi. Plutonova obletanja jom predstavljati neugodan pritisak, jer sve želi da postigne bez gubitka udobnosti i spokoja.

U slučaju kada Veneri ne bude za sreću dovoljna jedna osoba, Pluton može reagovati nasiljem, sprečavajući Veneru da dolazi u dodir s drugima. On će Veneri bez sumnje pružiti sve, ali će ona imati konstantan utisak da živi u kavezu.

Svaki njen vapaj za slobodom ostaće bez odjeka, ili će čak naići na izrugivanje. U ekstremnim slučajevima, Pluton će psihički i fizički toliko zlostavljati Veneru da će ona zapasti u duboku depresiju.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Venere u uporednom horoskopu.