Aspekti planeta partnera

Vaša Venera u aspektima uporednog horoskopa

Aspekti Venere u uporednom horoskopu - sinastriji postoje kod osoba koje imaju slična interesovanja i estetska opredeljenja.

U horoskopu muškarca predstavlja tip žene koji ga privlači i koncept idealane ženstvenosti na fizičkom nivou. U horoskopu žene pokazuje kako će igrati svoju žensku ulogu. O Veneri, kao planeti u horoskopu. 

Vaša planeta Venerau aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Venere u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

  

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe Test-1984-07-03 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Merkur opozicija Venera

Aspekti između Merkura i Venere pogoduju uspostavljanju bliske prijateljske veze, pa nisu toliko bitni u tipičnim muško ženskim ljubavnim odnosima.

Budući da je Venera toplija, emotivnija i erotičnija od Merkura, verovatno će ona predložiti neku drugu a ne samo prijateljsku varijantu.
Merkur se često ponaša poput aseksualnog deteta, pa bez obzira na to koliko je inteligentan, okretan i pronicljiv, može ostati zbunjen ovakvim razvojem situacije. Što se njega tiče, vrhunska sreća u životu podrazumeva uspešnu i plodnu razmenu ideja. Bez svega ostalog nekako se može.
Hedonistički orijentisana Venera neće imati ništa protiv toga da prodiskutuje o nekim svojim stavovima vezanim pre svega za estetiku, ali teško da će pristati na asketski odnos. Njoj nije nimalo jednostavno da se liši ovozemaljskih uživanja, pa se neće ustručavati da prihvati izazov koji joj šalje neki čulniji partner.
Ona ne voli da namerno povređuje ljude, pa će ostati sa svojim merkurskim partnerom, dajući sebi oduška u povremenim "izletima" s nekim drugim. Kako je Merkur za sve drugo više zainteresovan nego za erotiku (osim naravno, teoretski), neće mnogo obraćati pažnju na Venerino ponašanje.

Kod ovakvog aspekta Venera može namerno povređivati Merkura pričama o svojim vanbračnim izletima, dok će Merkur sasuti takav niz uvreda na njen račun da će nepristrasni posmatrač odmah poželeti da napusti vaše društvo. Oboje izgledate u površno i neozbiljno, pa se ne možete pohvaliti mnogobrojnim prijateljima.

Ponekad će Venera biti previše zapetljana u sopstvene samopovlađujuće šeme, pa će Merkurovim planovima poklanjati tek površnu pažnju. Merkur će se osetiti navedenim da kritikuje bilo kakve sklonosti ka lenjosti kod svog partnera ili preteranu zaokupljenost težnjama ka uživanju.

Venera opozicija Venera

Možete delovati neverovatno tromo i inertno. Stiče se utisak da vas mrzi da živite, jer ste lenji da načinite i najmanju stvar da izmenite nepovoljne situacije.
Stalno ćete nešto odlagati, obećavati pa odugovlačiti.

Spoljni pritisci ili previše posesivno držanje mogu da stvore preopterećen odnos. Mogu da vam se sukobe namere u nastojanjima da ugodite jedno drugom i postanete mrzovoljni povodom najmanjeg izostanka uvažavanja.

Moguć i nedostatak usaglašenosti oko slobodnih aktivnost. Ukusi partnera mogu da se mnogo razlikuju, ali to ne mora da predstavlja problem.

Ako jedna ili obe Venere obrazuju loš aspekt sa Uranom, bićete glavni začin svake zabave. Ali ne znači onaj koji poboljšava ukus. Kako ste svuda prisutni, iz straha da vam nešto ne promakne, nećete stići da zasnujete čvrsta prijateljstva.
Okruženi gomilom poznanika, prekasno uviđate koliko ste sami. Otrežnjenje se dešava u teškoj egzistencijalnoj situaciji, kada ne pomažu lažni osmesi i površne priče na koje ste navikli u bezglavoj jurnjavi od jedne do druge zabave.

Venera trigon Mars

Ovo je klasičan erotski spoj.

Mars će preduzeti inicijativu kako bi osvojio Veneru, a ona neće mnogo oklevati u uzvraćanju naklonosti. Postaćete svesni snage erotskog, pokretačkog elementa, i ma koliko se trudili da ga držite pod kontrolom, brzo ćete se suočiti sa sopstvenom nemoći. U tom smislu, potpuno je svejedno čiji je Mars a čija Venera.

Dobri aspekti vam ne moraju neminovno i da učvrste brak, ili dovedu do njegovog sklapanja sve dok drugi pokazatelji usklađenosti na manje fizičkom nivou nisu prisutni.

Ipak, fizički element u braku je obično vrlo važan, npr. rađanje dece, visok nivo seksualne usklađenosti, koji neće uspeti da ugroze ni nepovoljni aspekti s drugim planetama. Ipak nepovoljni aspekti s drugim planetama mogu uticati na stabilnost veze. To stvara situacije u kojima se oni koji se inače vole razilaze zbog sitnih nesporazuma, da bi se prvom prilikom pomirili i, štaviše, bili još srećniji nego što su bili pre.

Mars kao inicijator uspeće da iz Venere izvuče njenu pritajenu, latentnu strast, ali najlepše u ovom odnosu zapravo je to što prvobitna strast često prelazi u duboku ljubav, a da treperavi osećaj prvobitne zaljubljenosti odoleva pred navikom koju donosi zajednički život.

Postoje oni koji čak i posle višedecenijskog zajedničkog života zbunjuju okolinu slatkom koketerijom. Može nam se učiniti neprimerenim njihovim godinama. Ali večnoj i neuništivoj erotskoj energiji Venere i Marsa godine malo znače.

Nezavisno od romatničnog, možete zajedno dobro da dejstvujete i u poslovnom partnerstvu, pri čemu se Mars brine za inicijativu i energiju a Venera vodi računa o finesama i sjaju.

Mars može vrlo korisno da podstakne lenju Veneru na akciju, dok Venera može da pokaže svojeglavom Marsu kako da dejstvuje uz više finesa a možda manje revnosti.

Venera kvadrat Uran

Izuzetno jaka seksualna privlačnost i opčinjenost. Deluje kao udar groma, ljubavi na prvi pogled. Mogući skandali, raskidi postojećih brakova ili dugih veza.

U nepovoljnom aspektu pokazuje nagli prekid zajedništva.

Sa ovim najbolje izlaze na kraj istinski zreli pojedinci, iako to nije garancija da neće da izazove napad prave ludosti čak i u poznom zrelom dobu!


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Venere u uporednom horoskopu.