Planete u kućama partnera

Vaš Mars u partnerovom natalnom horoskopu

Planeta Mars jedne osobe u horoskopu druge će dejstvovati podsticajno i od nje izmamiti žustru reakciju, zahtevajući od nje da krene u akciju ispunjavajući životno područje kojim vlada kuća najraznovrsnijim događajima.

Kada su uporedni aspekti sa planetom Mars povoljni, on će snažno podržavati. Ako su uporedni aspekti sa planetom Mars nepovoljni u njemu se budi suparnik i može biti izvor rušilačkog suprotstavljanja, uz otvoreno neprijateljstvo. Vaša planeta Mars položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Mars u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-2001-08-06

Sunce u 2. kuci

Sunce koje pada u 2. kuću biće vršiće uticaj u ono područje života partnera koje se odnosi na način na koji on prikuplja i upravlja svojim sredstvima.
Može doneti prilike izuzetno dobroćudne prirode, pomažući joj da poboljša svoj finansijski status. Možda stvori i finansijšku pozadinu za tako nesio. Može pružiti zdrav savet i opskrbiti je neophodnim znanjem da bi mogao da uspostavi svoja sredstva i postigne izvesnu meru finansijške sigurnosti.

Sunca čak može i preterivati, očekujući da partner postane finansijski nezavisan.
Ono obično očekuje priznanje za svoju velikodušnost kada donosi poklone, a možda čak i nešio zauzvrat.

Ponekad ova Sunčeva pozicija može da nagovesti značajnu fizičku privlačnost.

U slučaju da imate problematičnu finansijsku situaciju, potražite osobu čije Sunce pada u vašu drugu kuću. Ako pristanete da crpite njegovu beskonačnu energiju, vrlo brzo ćete uvideti da ne postoje nerešivi problemi.

Loši aspekti s maleficima pretvoriće Sunce u napadnog savetodavca koji ima prozaičan cilj, a to je da upravlja vašim novcem. Ili, ako vam već učini neku uslugu, na toj pozajmici ili poklonu moraćete da mu se zahvaljujete čitavog života.

Mesec u 4. kuci

Partner kome Mesec pada u 4. kuću horoskopa će uvideti da se sa njim instinktivno oseća »kao kod kuće«. Međusobna naklonost se javlja na prvi pogled, i omogućava iskrenu razmenu mišljenja. Brzo ćete shvatiti koliko ste slični i naglo se odlučiti za zajednički život.

Mesec će kod njega probudi osećaj da je »jedan od čianova porodice«.
Mesec će verovatno biti sposoban da predvidi kakve će biti partnerove instinktivne reakcije u određenim situacijama.
Davaće korisne sugestije koje olakšavaju svakodnevne poslove, pomažući partneru možda oko unutrašnje dekoracije kuće ili, uopšte, predlozima za korisne promene u domaćoj sredini. Biće sklon da na sebe preuzme roditeljsku ulogu, ponašajući se tako da bi partnera zaštitio, ponekad u tolikoj meri da izgleda kao da ga potpuno prisvaja za sebe.

Ova veza je vrlo česta među bračnim partnerima (i između jednog od partnera i rodbine supružnika). Neće vam smetati što nema strasti, zato što oboje mislite da su za uspešan brak presudni tolerancija i razumevanje.
Osoba o čijem se Mesecu radi ne mora uvek da bude faktor stabilnosti.
Ugroženi Mesec može da prenagljeno podstakne povremene promene boravišta ili uznemirujuće poremećaje u kući.
Osoba o čijoj se 4. kući radi može da doživi teškoće u sticanju i čuvanju materijalnih dobara pošto njen partner neće želeti da nikakve mateijalne obaveze prihvati.

Merkur u 1. kuci

Uzbudljivo i netrajno.

Merkurov način mišljenja će privući partnera, kao i njegova priča.
Merkur je površan, nestalan, rastrzan stalnom potrebom za senzacijama i vrlo brzo gubi interesovanje za sve, pa i za partnera.
Sa njim nije dosadno, ali ako mu je partner bio zanimljiv danas, ne znači da će biti i sutra. Sa njim se može ludo zabaviti, ali kada partner zapadne u probleme, on će tražiti zanimljivije društvo.

Ako je Merkur ugrožen ili u nepovoljnim aspektima izmedu partnera može biti prisutan osnovni nedostatak razumevanja, i ako ćete tečno komunikacirati. Moguće je da bude zainteresovan za partnera iz sebičnih interesa.

Mekrur može biti uzrok da partner putuje češće nego obično, ili će ga učiniti nestalnijim nego što ona zaista jeste.

Vrlo korisna veza kada imate zajedničko zanimanje za intelektualne poslove, inače će Merkur oduzimati previše vremena beznačajnim raspravama.

Venera u 1. kuci

Pokazatelj bračnog partnerstva

Venera će u partneru probuditi potrebu za ljubavlju i pripadanjem. Probudiće u njemu želju da je osvoji po svaku cenu i poželi da sa njom provede ostatak života.

Ako je Venera ugrožena u natalnoj karti, a uporedni aspekti nepovoljni, puno toga što obećava ovaj položaj biće umanjeno a zbog Venerine preterane posesivnosti ona će izazvati ljubomoru ili zavist.
Čak i pored toga emotivna veza će još uvek da postoji, premda će s vremena na vreme biti obeležena svađama i emotivnim pometnjama.

Mars u 3. kuci

Mars će pružiti partneru snažan mentalni podsticaj.

On će želeti da zna razloge koji stoje iza partnerovih dela i ceniće ih, a može i da ga posavetuje oko problema čije rešavanje zahteva veliku dozu bistrog razuma.
Mars će motivisati partnera da izađe iz svoje čaure i slobodno se prepusti uživanju u lepim trenucima sa svojim najbližima.
On će iskreno i otvoreno raspravljati o svojim problemima, što očekuje i od partnera.

Ako su uporedni aspekti sa Marsom nehomogeni, on će zavideti partneru na umnim veštinama. Rasprave među vama treba da budu što objektivnije, pošto svaka izražena nesaglasnost može da odvede u ogorčenost.

Može da prouzrokuje česta putovanja svog partnera.

Ovakva veza među horoskopima suseda može da nagovesti teškoće među njima ukoliko uporedni aspekti nisu naročito skladni.

Jupiter u 10. kuci

Jupiter će omogućiti poboljšavanje partnerovog statusa.

Omogućiće mu da iskusi uspeh, ili će mu svojim dobrim mišljenjem o njemu uliti novi podstrek za uspehom.
Igraće očinsku ulogu prema partneru i učvrstiće mu veru u sebe.

Ako je Jupiter ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on može da partnera ubedi da stremi mnogo više nego što je sposoban, da oslabi njegovu odlučnost previse mu olakšavajući put ili da mu koči razvoj lošim savetima.

Roditelj ili poslodavac će nagraditi osobu za učinjene napore kada im Jupiter pada 10. kuću.

Partner neće ostati neosetljivi na Jupiterovu dobrodušnost i šarm.

Saturn u 4. kuci

Saturn želi da preuzme roditeljsku odgovornost prema partneru.

Navešće partnera da obrati više pažnje na svoje ustaljene i instinktivne reakcije.
Njegovi su kriterijumi vrlo visoki i teško ih je zadovoljiti. To može postati uzrok partnerovih frustracija. Saturn ne vidi koliko greši namećući svoju volju u svakoj situaciji.

Ukoliko Saturn nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nepovoljni, može biti izrazito nadmoćan, naročito kada prvi put stupa u kontakt. Zauzima previše kritički stav i to može da podrije partnerovo samopouzdanje.
Može da očekuje da partner preuzme previše obaveza prerano.

Partner može puno da nauči od njega, ali ukoliko uporedni aspekti nisu skladni on se neće osećati prijatno u njegovom prisustvu.

Saturn može partnera da podstakne da krene stopama svog oca.

Uran u 9. kuci

Kada Uran pada u 9. kuću horoskopa partnera, on ga podstiče da ispita čitavu svoju životnu filozofiju.
Uranovi pogledi na filozofiju i religiju su često veoma originalni i oslobođeni svih dogmi i ustaljenog načina razmišljanja. On može da stimuliše partnera da razvije svoje aktivnosti u novim pravcima i razmišlja na originalniji način.

Može, da probudi veće zanimanje za strane zemlje i putovanja u inostranstvo,daleke i egzotične krajeve ili da mu ukaže na lakše i brže načine prevoza.

Ako je Uran jako ugrožen u natalnoj karti, "život s koferima" je vaša sudbina. Uranovi neobični pogledi na svet i život mogu dovesti partnera do misaonih poteškoća u kojima se teško snalazi.

Neptun u 12. kuci

Kada Neptun pada u 12. kuću horoskopa partnera, efekat vaše veze će puno zavisiti od položaja Neptuna u svojoj natalnoj karti i njegovih uporednih aspekata.

Neptun može da omogući partneru da se lakše prilagodi životnim problemima i da ga ohrabri da prema njima zauzme opušteniji stav. On će učiniti da na dobar način reši duboke lične probleme koje je godinama zanemarivao. Privučen Neptunovom mističnom pojavom, partner će imati utisak da on ima jasan uvid u sve tajne koje ga muče.
Neptun nikada neće eksplicitno sugerisati šta da partner učini u konkretnoj životnoj situaciji, ali će ga vešto navesti na povlačenje ispravnog poteza

Ako su aspekti s Neptunom neskladni to može prouzrokovati slabljenje partnerovog identiteta. U težim slučajevima, dovešće ga u dodir s polusvetom, ili drogama.

Neptun će biti u stanju da kod partnera probudi najmilosrdnije i najljubaznije porive, otvarajući mu put ka pomoći nekome ko je siromašan, ili će, njemu samom biti potrebno partnerovo saosecanje.

Može vas na početku spojiti obostrano interesovanje za psihološka pitanja ili misticizam.
Ako Neptun nije dobro aspektovan i uporedni aspekti nisu povoljni, iskustva neće ispuniti očekivanja, a u ekstremnim slučajevima mogu da budu i neprijatna.

Ako je Neptun ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim neskladni, on će
uzrokovati partneru neprilike usled partnerove sopstvene slabosti ili neiskrenosti prema samom sebi.

Pluton u 9. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Mars u uporednom horoskopu.