Planete u kućama partnera

Vaš Mars u partnerovom natalnom horoskopu

Planeta Mars jedne osobe u horoskopu druge će dejstvovati podsticajno i od nje izmamiti žustru reakciju, zahtevajući od nje da krene u akciju ispunjavajući životno područje kojim vlada kuća najraznovrsnijim događajima.

Kada su uporedni aspekti sa planetom Mars povoljni, on će snažno podržavati. Ako su uporedni aspekti sa planetom Mars nepovoljni u njemu se budi suparnik i može biti izvor rušilačkog suprotstavljanja, uz otvoreno neprijateljstvo. Vaša planeta Mars položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Mars u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1969-04-09

Sunce u 5. kuci

Sunce u 5. kući podsticaće kreativne delatnosti partnera, bilo inspiracijom da sledi njegov primer ili pružanjem oduševljene podrške njegovim projektima i poduhvatima ili opštem zanimanju za hobije.
Sunce će delovati na partnera da svoj rad prikaže u javnosti, da veruje u svoj dar i da se bori za njega.

Ono je obično u stanju da izazove toplu emotivnu reakciju, tako da se partner oseća ushićeno u prisustvu svog solarnog partnera. Zato može da bude previse popustljiv prema bilo kakvim nedostacima u njegovom ponašanju.

Ovo je dobar položaj za prijateljstvo, a osoba o čijem se Suncu radi biće sposobna da unese radost u život druge strane, pri čemu će uživati u njenom blagonaklonom uzvraćanju.

Položaj Sunca u vašoj petoj kući može pokazati da se bavite istim hobijem kao vaš partner.
A njegovi loši aspekti otkriće nam da je taj hobi problematičan i neprihvaćen od strane vaših najbližih. Mnogi parovi koje vezuje strast prema kocki "razmenjuju" ovu poziciju Sunca.

Mesec u 8. kuci

Odnos "sve-ili-ništa" i ni u kom slučaju neće biti mlak.

Mesec magnetski privučen osobom o čijoj je osmoj kući reč, ne usuđuje se ni da pomisli kako bi izgledala njegova dalja sudbina ako bi ga to neodoljivo biće odbilo.
Život bez jakih strasti i uzbuđenja za njega ne bi imao smisla. Raspon Mesečevih emocija ogroman je, a kad se one jednom razgore, taj plamen teško je ugasiti.

Partnerova osećanja će biti ili vatrena, uz potrebu da ispolji veliku količinu samokontrole, ili skoro nepostojeća.
Bilo kakva jaka simpatija ili antipatija koju oseća za njega može da se odnosi na kvalitet odnosa u prethodnom životu. Bez obzira o kakvom se razlogu radilo, to će uvek dejstvovati kao podsvesni impuls čije podsticaje nije moguće poreći.

Ako je Mesec loše aspektovan, partner će osećati neznatnu želju da se upusti s njim u bilo kakav odnos, što će biti školski primer neuzvraćene ljubavi, .
Ako se odnos ipak razvije, partner bi trebalo biti oprezan ako je ima u bilo kakve finansijske poslove sa njim. Može lako da dođe do svađa oko novca i nasleđa a Mesec može instinktivno, a ponekad i potpuno nepravedno, da pogrešno tumači njene poteze u stvarima vezanim za novac.

Merkur u 5. kuci

Zajednički hobi

Merkur podstiče partnerovu kreativnu imaginaciju.
Može preterivati u hvalospevima i ubediti partnera da je njegov rad izuzetan čak i kad se radi o najobičnijem kiču.

Prvi susret može biti povezan sa nekim zajedničkim hobijem ili aktivnostima vezanim za decu ili obrazovanje.

Merkur će svašta pričati o ljubavi, i taman kad probudi partnerove emocije, bezbrižno odleprša dalje. U slučaju da je aflikovan od strane malefika, Merkur će testirati na partneru svoje zavodničke sposobnosti, nimalo ne mareći za patnju koju može izazvati.

Ako je Merkur u natalnoj karti ugrožen ili prima negativne uporedne aspekte, zauzeće previše kritički stav prema partnerovim kreativnim naporima, ili će ga omesti u ostvarenju stvaralačkih projekata.

Venera u 5. kuci

Venera je izvor velikog zadovoljstva za partnera. Ljubav njegovog života.

Da li će se završiti brakom? Nije sigurno. Zavisi od stanja Venere u svom natalnom horoskopu i od njenih aspekata u uporednom.

Partner će nastojati da izuzetno ceni sva njena kreativna nastojanja i ohrabriće je da ih predstavi na najprivlačniji i najdramtičniji način.

Ponekad se sreće u horoskopu jednog od roditelja.
Ako Venera jednog od prijatelja pada u 5. kuću drugog, taj prijatelj će mu pomoći oko dece i postaće omiljen kod njih.

Mars u 7. kuci

Jaka fizička privlačnost iz koje može da proistekne brak.

Mars isprobati partnerovu sposobnost za saradnju i mogućnost da daje i prima u zajedništvu.

Biće situacija kada će iritirajuće strane Marsove ličnosti izazvati trvenja. On će od partnera očekivati da se i sam umeša u njegove prepirke i svađe.
Nesuglastice mogu da izniknu bez vidljivog razloga.

Čak i u slučaju Marsove ugroženosti, može da dođe do braka ako oba partnera uživaju u dobroj svađi.
Ali ako Mars ima više težih aspekata partner u čijoj 7. kući Mars pada može da ispašta zbog njegove okrutnosti.

Jupiter u 2. kuci

Onaj čiji je Jupiter u 2. kući horoskopa partnera, znači da može biti u položaju da partneru pruži materijalnu pomoć
ili da mu uputi savet koji omogućava porast partnerovih materijalnih sredstava.

Može da pomogne u negovanju realnijeg osecaja za vrednosti.
Ako partneru bude potrebna finansijska pomoć on će mu vrlo rado dati.

Isto i partner njemu može da pozajmi novac bez ikakvog rizika, ukoliko njegov Jupiter nije bio jako ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni.
U takvim situacijama ugroženi Jupiter nagoveštava da će on ohrabrivati partnera da bezumno troši, a njegovi saveti mogu da budu loše zasnovani.

U horoskopu klijenta ovo je dobar položaj za Jupiter njegovog brokera ili bankara, pod uslovom da nije ugrožen.

Saturn u 8. kuci

Saturn će partnera učiniti svesnim onih područja njegove psihe nad kojima inače ima malo kontrole. Ako je to izvor partnerove slabosti biće rezervisan u prihvatanju prijateljstva.

Njemu će biti potrebno dugo poznanstvo pre stupanja u neki odnos.
U slučaju da je Saturn uključen u loše aspekte s nekim drugim malefikom (sa Marsom, Uranom ili Plutonom) nikada mu partner neće postati simpatičan i blizak. Osećaj antipatije koja ga obuzima pri samom pogledu na partner nemoguće je objasniti racionalno.

Ponašaće se tako da će partnera učiniti neprijatno svesnim nekih njegovih nedostataka, a ovaj poželeti da se izbori s njima i prevaziđe ih.

Ako je Saturn ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, ovaj odnos može da pobudi neprijateljstvo sa bilo čije strane, koje će biti teško objasniti bilo kakvim racionalnim razlozima.

Čak i kad Saturn trpi neznatna ugrožavanja njega će neka slutnja sprečavati da se punim srcem upusti u vezu.
Ovo nije dobra osnova za stvaranje zadovoljavajućeg odnosa. Saturnova rezervisanost i krajnja predostrožnost odbija partnera.
Ovaj odnos iziskuje veliku količinu tolerancije i partnrove spremnosti da se žrtvuje kako bi veza napredovala.

Ova veza može biti prisutna kod osoba koje su primorane da se zajedno suoče sa nekom velikom opasnošću. Za vreme takvog iskustva partneri prepoznaju suštinsku prirodu jedno kod drugog i mogu postati neraskidivo povezani.

Do odnosa može doći preko nečije smrti.
U ekstremnim slučajevima, osoba čiji je Saturn može prouzrokovati smrt partnera.

Nije srećna pozicija za Saturn bilo koga ko rukuje finansijama partnera, pošto ukazuje da partner trpi gubitke od Saturnovog zastupanja.

Uran u 1. kuci

Dinamična privlačnost.
Uran partnera neodoljivo privlači svojim neobičnim ponašanjem.
I patner se može fatalno zaljubiti.

Kada je Uran ugrožen partner ćе ispoljavati svoju inicijativu sa izvesnom napetošću. Ali, uzajamna opčinjenost će opstati, a odnos nikada neće biti banalna.

Uran će partnera ohrabrivati da isproba svoje nove ideje i razvije do tada zanemarivane aspekte svoje ličnosti.
Uran može biti posrednik za uvođenje nekih novina u partnerov život. Dovodiće ga u kontakt sa novim prijateljima i povezaće je sa potpuno novom sredinom.

Uran će partnera navesti, možda i nesvesno, da preduzme promene na sebi što ga može dovesti u veoma nezgodan položaj.

Kada je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, on će partneru nametati šta treba da radi u određenim okolnostima.
Način na koji to čini će partnera učiniti napetim i nervoznim. Može biti razlog za partnerov raskid sa starim društvom i da na kraju da nestane iz partnerovog života i iznenada kao što se i pojavio...

Neptun u 3. kuci

Kada Neptun pada u 3. kuću horoskopa partnera probudiće mu interesovanje za umetnost, pomoćiće mu u razvijanju imaginacije i razumevanju poezije.
Navodiće ga da prekorači proces prosuđivanja na osnovu zdravog razuma, dodajući dodatnu dimenziju intuitivne svesti.

Neptunov nastup može da zbuni, jer je uvek pitanje šta je svojim neobičnim rečnikom želeo da saopšti.

Ako je Neptun u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti s njim neskladni on će partneru delovati smušeno, pa će partner osetiti da ga njegova shvatanja vode na stranputicu ili ga zbunjuju. Imaće osećaj da su živeli u potpuno drugačijim svetovima.
Neptun može partneru da pruži pogrešna obaveštenja o putovanjima.

Ukoliko su aspekti sa Neptunom pretežno povoljni, on će u partneru da probudi želju za putovanjima svojim opčinjavajućim pričama o putovanjima u strane zemlje, .

U odnosu između učitelja i učenika ovo nije dobar položaj za učiteljev Neptun, izuzev ukoliko uporedni aspekti nisu izuzetno povoljni.

Pluton u 1. kuci

Kada Pluton pada u 1. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Ascendentom, njegov uticaj može biti sudbonosan na partnera.

Pluton partnera podstiče na samotransformaciju, čiji je rezultat obično promena nabolje, ali sam proces može biti i neprijatan.
Pluton prepoznaje skrivene potencijale partnera. Kako sam nikada ne odustaje od svojih planova i ideala, može biti veoma čvrst oslonac za partnera.

U slučaju da je partner vrlo osetljive prirode, može se uplašiti Plutonovog beskompromisnog karaktera koji ne trpi neodređene situacije i bojažljive ljude.

Ako je loše aspektovan, vaša veza može biti prilično problematična i u njoj će Pluton biti dominantan. Partner se može osećati da pod prisilom radi stvari koje želi Pluton i može se vremenom stvoriti neprijateljstvo među vama.

Ovo može biti karmička veza u kojoj je iz prethodne inkarnacije među partnerima ostalo nerešenih pitanja koja trebaju da se reše u ovom životu. Da li će to biti uzajmno koristan ili štetan odnos zavisi od ukrštenih aspekata.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Mars u uporednom horoskopu.