Astrolozi

On-line tumač horoskopa Alisa Miler

On-line tumač horoskopa je model-softverski generisan način tumačenja horoskopa na način kako to radi pravi astrolog.

Sa svakog mesta na kugli zemaljskoj, u svakom trenutku, za vrlo kratko vreme, u potpunoj diskreciji dobijate tumačenje svog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte.

Naravno da on-line astrolog nije u mogućnosti da vam odmah odgovori na vaša pitanja i moguće nedoumice, ali vam može dati lepe smernice i ideje. 

Odgovore na pitanja koja vas interesuju, ukoliko su standardna, uobičajena, naćićete među Astrološkim pokazateljima-indikatorima.

Alisa Miler je dugogodišnja učiteljica astrologije. U svom radu horoskop -natalne kartu tumači po pravilima moderne astologije.

Kao  moderni astolog Alisa u tumačenjima horoskopa -natalne karte tumači svih deset glavnih planeta (na tradicionalne planete u horoskopu: Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter i Saturn uključuje i Uran, Neptun i Pluton), ali takođe i uticaje većih asteroida, kentaura i fiksnih zvezda na naš život i rad.

 Tema: on-line tumač horoskopa, moderni astrolog, lični horoskop, životni horoskop, zapadna astrologija, tropska astrologija