Planete u kućama partnera

Partnerova Venera u Vašem natalnom horoskopu

Kada planeta Venera jedne osobe padne u horoskop druge ona joj pomaže u uspostavljanju prijatnih odnosa šarmom i poštovanjem.

Kod druge osobe ukazuje na ono što će privući njen osećaj za vrednost. Kada je planeta Venera ugrožena, može doći u iskušenje da iskoristi svoj lični šarm i fizičku privlačnost da manipuliše ili drugima upućuje zavodljive ponude u sopstvenu korist. Planeta Venera igra najznačajniju ulogu u svim romantičnim odnosima i to ne samo na fizičkom nivou, već i kod uspostavljanja osećanja sklada na svim nivoima.

Planeta Venera vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Venere partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1973-01-17

Sunce u 7. kuci

Sunce u 7. kući je idealna osoba za zajednički rad. Dobra komunikacija.

Ono može da pomogne partneru da ojača svoje slabe tačke, koje će prepoznati bez ikakve teškoče.
Ako budu umešani snažni neharmonični aspekti može buti poprilično suparništva u vašem odnosu, a ono će doći u iskušenje da iskoristi svoje poznavanje partnerovih slabih tačaka.

Sunce je poželjan partner i dragoceni saveznik, koji je u stanju da partneru proširi vidike i organizuje značajnu podršku.

U interesu je partnera da sa njim sarađuje što je potpunije moguće i da pokuša da razumski obrazloži sve uzroke nesklada do koga može da dođe u odnosu.

U odnosu između advokata i njegovog klijenta ovo predstavlja dobar položaj za advokatovo Sunce, pod uslovom da je u natalnoj karti razumnoj meri oslobođeno od ugroženosti nepovoljnim uticajima, kao i iz pravca klijentovog horoskopa.

Ako je u pitanji sedma kuća u ženskom horoskopu, Sunce može da ukaže na savršenog partnera za nju.
Njena predstava o idealnom muškarcu dobija pun smisao susretom sa čovekom čije Sunce pada u njenu sedmu kuću. Svaka žena to će instinktivno osetiti, i pribeći će takozvanim sitnim ženskim lukav stvima ne bi li tog čoveka zauvek zadržala samo za sebe.
Ako su aspekti koje Sunce formira s drugim planetama loši muškarac će biti u stanju da nadmenim i samoživim ponašanjem svoju partnerku potpuno izbaci iz takta. Štaviše, može se izroditi u njenog najljućeg neprijatelja.

Mesec u 11. kuci

Pokazatelj pravog prijateljstva, nije erotske prirode.

Mesec će osetiti da ga partner instinktno prijateljski privlači. Biće u stanju da ceni njegove ideale i ispoljiće sklonost ka pokazivanju prijateljske brige za njegovu opštu dobrobit.
Mesec može da se "zalepi" za partner, pa se neće odvajati od njega čak i ako primeti da partner imate izraženu potrebu za slobodom.

Do vašeg prvog susreta može doći u nekoj grupi koja je obrazovana u svrhu ispunjavanja nekog zajedničkog ili opšteg ideala.

Merkur u 7. kuci

Merkur pruža ideje koje dopunjuju i zaokružuju partnerove sopstvene zamisli.

Može biti posrednik u proširivanju kontakata i utiče na odnose s javnošću partnera.

Saradnja na mentalnoj ravni osigurava korisne rezultate rasprava sa njim, pod uslovom da Merkur iz partnerove natalne karte ne prima previše neskladnih ukrštenih aspekata.
Tada će se umešati emotivni ili drugi faktori koji će uticati na stvaranje predrasuda. Merkur može zbuniti partnera svojom neobjektivnošću i preteranom kritičnošću

U 7. kući je dobar položaj Merkura iz horoskopa advokata, kao i za Merkura bilo koga ko dejstvuje kao agent, ali uvek pod uslovom da je većina aspekata povoljna.

Venera u 7. kuci

Visok stepen saglasnosti, koji se najčešće završava brakom.

Možete se upoznati na nekom javnom skupu, ili preko posla koji je na neki način vezan za javnost.

Simpatije na prvi pogled.

Ugrožena Venera će se ponašati poput razmaženog deteta, očekuje da je partner neprestano zabavlja i to će biti povod za vaše prve svađe i nesporazume.

Mars u 10. kuci

Mars će motivisati partnera da pokaže da zaslužuje svoju reputaciju i na taj način mu pomogne da ostvari najbolji nivo obavljanja poslova.

On može da mu .pruža neprestani stimulans za dostignuća, očekujući da uloži izuzetne napore da ostvari svoje ciljeve.
On će mu pružiti energičnu podršku ukoliko oseća da će se i partner u istoj meri potruditi da postigne uspeh.
Mars može i da sugeriše u smislu najprikladnijeg zaposlenja za partnera.

Ukoliko je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti teški, to može da označi izvesnu meru suparništva, pa čak i neprijateljstva među partnerima, ali takvo neprijateljstvo može da partnera natera da se više potrudi.

Mars loše aspektovan može podgrevati iluziju kod partnera da je rođen za velika dela.
U ekstremnim slučajevima, Mars može i namerno da ruši partnerov ugled.

Poslodavac čiji Mars pada u 10. kuću njegovog službenika biće sklon da tom službeniku postavlja vrlo visoke zahteve.
Ako su uporedni aspekti skladni on će biti spreman i da učinjeno prikladno nagradi.

Jupiter u 5. kuci

Veoma srećan predznak za zajedništvo. Romantično prijateljstvo.

Jupiter će partneru na najbolji mogući način olakšati upotrebu kreativnih sposobnosti i u nalaženju delotvornih sredstava za samoizražavanje.

Vaš odnos može da se razvije i preko zanimanja za pozorište,i umetnosti ili kroz zajednički hobi.

Ako žena već ima decu Jupiter će se prema njima odnositi s naklonošću, želeći da ga smatraju stricem. A deca će prosto da se "lepe" za njega i oberučke ga prihvataju kao deo svog života.

Ako je Jupiter u natalnoj karti loše aspektovan a uporedni aspekti neskladni, ovaj odnos može biti u manje srdačan.

Saturn u 11. kuci

Snažno prijateljstvo.
Biće potrebno da partner uveri Saturna da je solidna i pouzdana osoba koja prijateljstvo ne uzima olako.

Saturn će od partnera očekivati da prijateljstvu doprinese svoj deo u potpunosti. Ponekad će upućivati zahteve i u vrlo neprikladno vreme, usled čega će partner morati da se žrtvuje kako bi mu uzvratio na željeni način.
On će u svako doba biti voljan da stavi na raspolaganje vlastito iskustvo i da pomogne u slučaju da partner zapadne u probleme.

Iako izgleda kao nezanimljiv i preterano principijelan, pa ga partner nesvesno izbegava, Saturn se iskreno bori za njegovu naklonost.
Ne bori se lepim rečima koje bi želeo da čuje, već pravičnim delima.

Ako je izrazito ugrožen, Saturn će tražiti da se partner posveti njegovim ciljevima s kojima nije saglasan.
Neće mu ostaviti pravo na sopstveno mišljenje, već će očekivati ropsku poslušnost.

Saturn će uzeti praktičan udeo u ostvarivanju partnerovih ideala ukoliko je spreman da se propisno potrudi da bi ih postigao, i ako veruje da su zaista vredni truda i ostvarivi.

Ako je Saturn jako ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, partner će prema njemu osećati antipatiju i zato će radije izbegavati njegovo društvo.

Uran u 4. kuci

Uran utiče na atmosveru u kući partnera i na ustaljeni način života partnera.

Uran zahteva od partnera u čiju 4. kuću horoskopa "pada" da preispita ideje koje proističu iz roditeljskog vaspitanja, odnos prema ukućanima i kompletnu ulogu koju ima partner u svojoj kući. Da bez predrasuda realno sagleda svoje roditelje i nepristrasno rešava konkretna porodična pitanja.

Uran partnera navodi da se u kući i porodici ponaša spontanije i da, ako je nezadovoljan svojim položajem ili situacijom u kući da je menja. Uči partnera da ceni svoju i tuđu slobodu izbora.

Ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim neskladni, on može da neopravdano remeti partnerov porodični život. Može želeti da se umeša u neke od javnosti skrivene porodične probleme i izazvati sukobe.

U odnosu izmedu roditelja i dece, roditelj čiji Uran pada u 4. kuću deteta može da prouzrokuje neprestane promene u domaćem okruženju deteta, ponekad zbog selidbi, a on može biti i posrednik u odlučivanju o odredivanju detetove karijere.

Neptun u 5. kuci

Neptunova romantična udvaranja nestvarna su i nezaboravna.

Kada Neptun pada u 5. kuću horoskopa partnera, on će proširiti njegovo viđenje umetnosti i proširiti obim slobodnih aktivnosti

Neptun je pravi majstor za uspostavljanje tajnih, neozvaničenih veza. U slučaju da partner ne želi da ceo život ostanete ljubav iz senke neka ga natera da se izjasni o tome šta želi.

Ako je Neptun ugrožen, a ukršteni aspekti s njim su neskladni, partner može biti jedna od mnogobrojnih žrtava na kojima je isprobavao svoje zavodničke sposobnosti.

Pluton u 4. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Venera u uporednom horoskopu.