Planete u kućama partnera

Partnerova Venera u Vašem natalnom horoskopu

Kada planeta Venera jedne osobe padne u horoskop druge ona joj pomaže u uspostavljanju prijatnih odnosa šarmom i poštovanjem.

Kod druge osobe ukazuje na ono što će privući njen osećaj za vrednost. Kada je planeta Venera ugrožena, može doći u iskušenje da iskoristi svoj lični šarm i fizičku privlačnost da manipuliše ili drugima upućuje zavodljive ponude u sopstvenu korist. Planeta Venera igra najznačajniju ulogu u svim romantičnim odnosima i to ne samo na fizičkom nivou, već i kod uspostavljanja osećanja sklada na svim nivoima.

Planeta Venera vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Venere partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1983-01-26

Sunce u 7. kuci

Sunce u 7. kući je idealna osoba za zajednički rad. Dobra komunikacija.

Ono može da pomogne partneru da ojača svoje slabe tačke, koje će prepoznati bez ikakve teškoče.
Ako budu umešani snažni neharmonični aspekti može buti poprilično suparništva u vašem odnosu, a ono će doći u iskušenje da iskoristi svoje poznavanje partnerovih slabih tačaka.

Sunce je poželjan partner i dragoceni saveznik, koji je u stanju da partneru proširi vidike i organizuje značajnu podršku.

U interesu je partnera da sa njim sarađuje što je potpunije moguće i da pokuša da razumski obrazloži sve uzroke nesklada do koga može da dođe u odnosu.

U odnosu između advokata i njegovog klijenta ovo predstavlja dobar položaj za advokatovo Sunce, pod uslovom da je u natalnoj karti razumnoj meri oslobođeno od ugroženosti nepovoljnim uticajima, kao i iz pravca klijentovog horoskopa.

Ako je u pitanji sedma kuća u ženskom horoskopu, Sunce može da ukaže na savršenog partnera za nju.
Njena predstava o idealnom muškarcu dobija pun smisao susretom sa čovekom čije Sunce pada u njenu sedmu kuću. Svaka žena to će instinktivno osetiti, i pribeći će takozvanim sitnim ženskim lukav stvima ne bi li tog čoveka zauvek zadržala samo za sebe.
Ako su aspekti koje Sunce formira s drugim planetama loši muškarac će biti u stanju da nadmenim i samoživim ponašanjem svoju partnerku potpuno izbaci iz takta. Štaviše, može se izroditi u njenog najljućeg neprijatelja.

Mesec u 10. kuci

Mesec će instinktivno razumeti partnerove životne ciljeve i stremljenja, pri čemu će deliti s njim te ciljeve i želeti mu uspeh u njihovom postizanju.

Zahvaljujući njegovoj velikoj veri u partnerove sposobnosti, on će biti inspirisan da se samo još malo potrudi, što često predstavlja jedinu razliku između uspeha i neuspeha.
Mesec zna kako da pothranjuje partnerove ambicije i biće sposoban da mu pruža sugestije koje će pomoći da se na videlo iznesu neki latentni talenti.

Njegove sugestije će partneru stvoriti i prilike za karijeru.

Ako je Mesec izuzetno ugrožen, može da omalovažava partnerovu reputaciju, ili će partner za njega biti vezan nekom dužnošću, tako da će uredivati njegove poslove ili ponekad odgovarati u njegovo ime.

Među vama može biti prisutna domaćinska veza, česta među horoskopima muža i žene ako je Mesec dobro aspektovan.

Svrha ove pozicije je da osobu o čijoj se 10. kući radi učini osetljivijom na činjenicu da nečiji ugled u velikoj meri zavisi od dobre volje i podrške drugih, a da bilo kakva mrlja na sopstvenoj reputaciji može da se odrazi na reputacije onih koji ga okružuju.

Merkur u 6. kuci

Merkur pruža dragoceno znanje kako da partner obavi svoje poslove.

Moža da da korisne sugestije o partnerovoj ishrani ili o tome kako da najbolje održi fizičku kondiciju.

Ako su uporedni aspekti sa Merkurom nepovoljni, njegov savet može da se pokaže kao nesiguran.

Kada službenikov Merkur pada u 6. kuću njegovog poslodavca to ne obećava dugotrajniji odnos, izuzev ukoliko se i Sunce ne nalazi u istoj kući.

Venera u 6. kuci

Venera čini partneru razne usluge i pokazuje mu kako da lakše obavlja svoje poslove.

Ako se Venera zauzme za partnera, on će imati mnoštvo protekcija. Svojim neodoljivim osmehom ona će mu otvoriti vrata na koja nije smeo da zakuca.

U odnosu između službenika i poslodavca, poslodavčeva Venera u 6. kući njegovog službenika (ukoliko Venera nije ugrožena) obično će ukazati na njegovu brigu da obezbedi ugodne radne uslove.
Ako je službenikova Venera u 6. kući njegovog poslodavca, poslodavac će postati previše popustljiv prema podređenom.

Ova pozicija je dobra kada je u pitanju odnos izmedu lekara i pacijenta ili bolničarke-negovateljice i pacijenta, kada se radi o pacijentovoj šestoj kući.

Mars u 9. kuci

Mars pruža podstrek u razmišljanju i preispituje partnerov način gledanja na život. Tera ga da postane svesniji potrebe da razjasni svoje ideje i da veću snagu svojim argumentima.

Ova veza ohrabruje iskrenu razmenu gledišta.
Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, životne filozofije partnera mogu toliko da se razlikuju da je čak i komunikacija među njima nemoguća.

U nekim slučajevima osoba o čijem je Marsu reč može biti posrednik u pospešivanju putničkih aranžmana partnera, ili će ga dovesti do neophodnosti češćih putovanja nego inače.

Jupiter u 4. kuci

Jupiter stvara partneru prijatnu i opuštenu atmosferu gde god se nalazio i osetiće kako da ga ispuni spokojem.

Njemu će biti prirodno da prema njemu zauzme roditeljski stav, a ponekad će kod partnera probuditi snažna sećanja na prošlost i on će moći da otkrije latentne talente.

Može da pomogne da se poboljša kućna sredina partnera, a verovatno i povećnje vrednosti svojine.

Kada roditeljski Jupiter pada u 4. kuću natalne karte deteta ukazuje na posebno srećan odnos.

Dobra veza među horoskopima zidara ili dekoratera i njihovog klijenta pri čemu je klijentova četrvta kuća. I među ortacima u poslovima zemljoradnje i rudarstva, pod uslovom da je uvek većina aspekata sa Jupiterom povoljna.

Saturn u 10. kuci

Saturn igra vrlo važnu ulogu u partnerovoj karijeri.
Ako će biti njegov poslodavac nametaće mu izuzetne zahteve ali, ukoliko je Saturn u natalnoj karti dobro aspektovan a uporedni aspekti povoljni, on će ga i nagrađivati strogo prema njenim zaslugama.

Može delovati tako da proveri snagu partnerovih ambicija.
Ako povremeno u tome pretera partner može da uvidi da je takav postupak na duge staze ojačao njegovu volju za uspehom.
Može da odlaže priznanje sve do trenutka kada patrner bude zaista spreman za unapređenje, tako ga čuva od neuspeha u nekom novom poduhvatu usled nedovoljnog iskustva.
Podstaći će ga razvije realističan pristup svojim obavezama.

Ako Saturn nekog starijeg suparnika pada u vašu 10. kuću, taj može da stane na put vašem napretku.

Uran u 4. kuci

Uran utiče na atmosveru u kući partnera i na ustaljeni način života partnera.

Uran zahteva od partnera u čiju 4. kuću horoskopa "pada" da preispita ideje koje proističu iz roditeljskog vaspitanja, odnos prema ukućanima i kompletnu ulogu koju ima partner u svojoj kući. Da bez predrasuda realno sagleda svoje roditelje i nepristrasno rešava konkretna porodična pitanja.

Uran partnera navodi da se u kući i porodici ponaša spontanije i da, ako je nezadovoljan svojim položajem ili situacijom u kući da je menja. Uči partnera da ceni svoju i tuđu slobodu izbora.

Ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim neskladni, on može da neopravdano remeti partnerov porodični život. Može želeti da se umeša u neke od javnosti skrivene porodične probleme i izazvati sukobe.

U odnosu izmedu roditelja i dece, roditelj čiji Uran pada u 4. kuću deteta može da prouzrokuje neprestane promene u domaćem okruženju deteta, ponekad zbog selidbi, a on može biti i posrednik u odlučivanju o odredivanju detetove karijere.

Neptun u 5. kuci

Neptunova romantična udvaranja nestvarna su i nezaboravna.

Kada Neptun pada u 5. kuću horoskopa partnera, on će proširiti njegovo viđenje umetnosti i proširiti obim slobodnih aktivnosti

Neptun je pravi majstor za uspostavljanje tajnih, neozvaničenih veza. U slučaju da partner ne želi da ceo život ostanete ljubav iz senke neka ga natera da se izjasni o tome šta želi.

Ako je Neptun ugrožen, a ukršteni aspekti s njim su neskladni, partner može biti jedna od mnogobrojnih žrtava na kojima je isprobavao svoje zavodničke sposobnosti.

Pluton u 3. kuci

Kada Pluton pada u 3. kuću horoskopa partnera, on bitno utiče na način razmišljanja i komuniciranja partnera.

Pluton može da izazove partnera da razmišlja na jedan nov i konstruktivan način. Nučiće ga da postane sistematičniji i racionalniji u izražavanju svojih stavova.
Plutonovo izražavanje je konkretno i potkrepljeno odgovarajućim argumentima i nije potrebno "čitanje između redova" u komunikaciji sa njim.

Pluton ume da bude tvrdoglav i nefleksibilan i to je osnoni problem u komunikaciji sa njim, posebno kada misli da mu se namerno suprostavljate.

Partneru se ne preporučuje da "seda u kola" sa Plutonom jer zajednička putovanja mogu biti problematična.

Ako je Pluton loše aspektovan od strane drugog malefika, partner će imati veliku tremu prilikom uspostavljanja kontakta sa njim.

U odnosu izmedu roditelja i dece, roditeljski Pluton koji pada u 3. kuću deteta znači da on ima poseban udeo u dečjem obrazovanju, a može da poželi i da diktira kako obrazovanje tačno treba da se odvija.

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Venera u uporednom horoskopu.