Aspekti planeta partnera

Partnerov Pluton u aspektima uporednog horoskopa

Planete Uran, Neptun i Pluton su transpersonalne planete, što znači da one imaju kolektivan efekat, to jest, deluju pre svega na nivou kolektivnog nesvesnog. Velika većina ljudi skoro da ne prepoznaje njihove energije u svom ličnom životu. O Plutonu, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Pluton u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Pluton u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1969-10-13

Merkur konjukcija Pluton

Pluton ne voli površne priče, i nikada ne stupa u "mlake" odnose.
Ako je istaknut u natalnoj karti, svako ko s njim dođe i dodir osetiće podzemnu snagu njegovog upliva.
Merkur je bojažljiv, pa će, prodrman silinom Plutonovih energija, sve učiniti da pobegne i usput zametne svoje tragove. To neće poći za rukom, jer je Pluton majstor za dešifrovanje tuđih tajni i zakulisnih radnji.

Da bi uverio Plutona u nešto, Merkur mora da pogodi pravu žicu u Plutonovoj podsvesnoj inteligenciji.
U toku bilo kakvih razmena Merkur može da uvidi da su neke njegove ideje u raspravi doživele transformaciju, pošto je Pluton željan da ispituje Merkurove ideje do srži, pa će stvoriti neophodan pritisak koji će Merkura naterati da svom razmišljanju doda novu dimenziju.
Takva ispitivanja kod Merkura mogu da stvore osećaj tlačenja, a možda i osećanje da mu se »ispira mozak«.

Ponekad može da izgleda kao da je Pluton zaslepljen u pogledu prihvatanja Merkurovih ideja.

Ako Pluton treba da predstavlja neku grupu Merkur će ga doživeti kao petljavinu s kojom je teško izaći na kraj, pošto se neće osetiti slobodnim da promeni ideje koje treba da iznese.

Venera konjukcija Pluton

Ovo može biti sudbonosna veza.

Venera će sigurno snažno reagovati na Plutona, koji je u stanju da mnogima promeni životne tokove.

Konjunkcija može da dovede do situacija u kojima partneri mogu da budu neodoljivo privučeni jedno drugim. To će se okončati dobro ili loše u zavisnosti od natalnih aspekata prema ostalim planetama.

Pluton će, možda, pokušati da blokira bilo kakve Venerine intimne ponude, radije se držeći po strani ili okoncavajući odnos koji preti da zaokupi njegova osećanja.
Može situacija da bude i obratna, da Pluton navaljuje na Veneru da mu pokloni pažnju, što ona ne želi.

Pluton konjukcija Pluton

Pluton se kreće najsporije od svih planeta, tako da provodi do trideset godina u jednom znaku.

Bilo kakvi aspekti između Plutona u dve natalne karte dejstvovaće pretežno u podsvesnim područjima gde mogu da se stvore neodoljivi osećaji privlačnosti ili odbojnosti.
Mnogo će zavisiti od načina na koji su Plutoni aspektirani u pojedinačnim natalnim kartama da li će odnos da stvori sklad ili nesklad, posebno u odnosu na ona područja iskustva koja su označena zaposednutim kućama u svakoj natalnoj karti.

Vršnjaci koji su uključeni u neki oblik grupne aktivnosti otkriće blisku istovetnost položaja svojih Plutona.


 

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Pluton u uporednom horoskopu.