Aspekti planeta partnera

Vaš Saturn u aspektima uporednog horoskopa

Saturn u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja samodisciplinu, istrajnost i izdržljivost, osećaj integriteta i posvećenosti dužnosti. Saturn je planeta starosti i njegovi najjači efekti se ispoljavaju obično pod stare dane. O Saturnu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn osobe Test-1964-02-26 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec sekstil Saturn

Sa ovim aspektom, Mesec će ceniti Saturnovo odgovorno držanje, pouzdanost i želju da se žrtvuje kada je to potrebno.
Ukoliko nisu prisutni uporedni aspekti između drugih planeta i partnerovog Meseca, Saturnov prividan nedostatak emotivnog reagovanja ispunjenog entuzijazmom može kod njegovog lunarnog partnera da probudi čežnju za uzbudljivijim partnerom, koji se manje drži činjenica.

Saturn može da bude u poziciji da svom partneru učini neku dugotrajnu uslugu, preuzimajući na sebe dodatne odgovornosti zbog njegovog lošeg zdravlja ili posledica nekog drugog hendikepa.

U braku, oni koji nisu spremni da voljno prihvate »spone« braka mogu da dožive svoje obaveze kao krajnje mučne.

Saturn ga sigumo neće ostaviti u nevolji, a Mesec teško izlazi na kraj čak i sa bezazlenim životnim problemima. Zato će učiniti sve da raskravi svog ledenog partnera ne bi li nekako otkrio "ljudsku" dimenziju ovog nepotkupljivog sudije.

Mesec uspeva da svojom izuzetnom emotivnošću uzdrma kruti stoički režim života svog partnera.

Jupiter trigon Saturn

Ovo je dobitna kombinacija za finansijski uspeh.

Možete da obezbede solidnu finansijsku osnovu za bilo kakvo zajedništvo, pri čemu Saturn proverava sve ne baš mudre izdatke sa Jupiterove strane, dok Jupiter može da ohrabri Saturna da ne uzmiče kada ekspanzivnija akcija može da donese bolje rezultate.
Jupiter će češće da bude onaj koji priča a Saturn onaj koji prima, a ako je neka od ove dve planete ugrožena ili su povezane oprečnim aspektom Saturn može na materijalnom nivou da prouzrokuje Jupiteru finansijške tegobe ili nešto slično, možda pozajmljivanjem novca pa odugovlačenjem vraćanja duga ili, na psihološkom nivou, Jupiter može da oseti da mu Saturn na neki način uskraćuje polet.

Ako se Jupiter prihvati proučavanja filozofije, Saturn će mu ukazati kako da je primeni u svakodnevnom životu. Kada Jupiter smisija planove za zgrtanje novca, Saturn može da garantuje da će biti organizovani na najzdravijoj mogućoj osnovi. Saturn korisno kanališe Jupiterov impuls da podstiče rast u svim pravcirna kroz najpraktičnije i zahvalne poduhvate.

Pozitivno orijentisan Jupiter u stanju je da u svakom zlu vidi i nešto dobro, pa će imati snage da izađe na kraj sa Satumovim pesimizmom pred kojim se drugi povlače. Obično će Jupiter biti pun planova i ideja, a Saturn će ukazivati na vrednost oprobanih metoda na putu njihovog ostvarenja.
Saturn nikada ne zaboravlja naučene lekcije, i kao iz rukava vadi odgovore na partnerove nedoumice. Jupiter se ponaša slobodnije jer je lišen potrebe da sledi proverene klišee.

Saturn sekstil Saturn

Obostrano uvažavanje i poštovanje.

Osećanje da možete da se oslonite na integritet druge strane.
Sposobnost jednog partnera za samodisciplinu neće remetiti planove drugome, pa će svako da bude u stanju da ostvaruje i sprovodi svoje praktične ciljeve i ambicije ne sukobljavajući se sa drugim.
Ovo predstavlja stabilizirajući faktor u braku, poslu i prijateljstvu, jer uvodi element solidarnosti, pouzdanja i sigurnosti koji doprinosi trajnosti odnosa.
Bićete sposobni da uspešno sarađujete u izradi planova za finansijaku sigurnost i privatan život.
Iskustvo jednog partnera će dopuniti i obogati iskustvo drugog, pri čemu će svako moći da nauči vredne lekcije od druge strane.

Saturn kvadrat Neptun

Morate da rešite izvesne teške probleme pre nego što zajedništvo među vama procveta.

Saturn će gajiti sumnje u pogledu Neptunovog integriteta, dok će Neptunu Saturnova bezosećajnost i samoživost predstavljati izvor velikog razočarenja.

U nekim slučajevima vizije finansijskog profitiranja preko partnera mogu da se pokažu samo kao pusti snovi, a ukoliko je saturnovski partner beskrupulozan doći će u iskušenje da iskoristi Neptunovu lakovernost za sopstvenu finansijsku korist.
U svakom slučaju, bilo kakav finansijski sporazum među partnerima trebalo bi da bude u što je moguće većoj meri neosporiv.

Kvadrat vas ostavlja sa osećanjem frustriranosti i čak vam obeshrabriti na mogućnost pomirenja vaših izuzetno različitih ciljeva i stanovišia.

Saturnu Neptun ponekad predstavlja pretnju nepoznatog, dok je Neptunu Saturnov nedostatak profinjenije osećajnosti potpuno nepojmljiv i označava prepreku koju treba da premosti svaka tananost na koju on sam ukazuje.

Ova borba između insistiranja na materijalnim odnosno duhovnim vrednostima može se okončati samo pod uslovom da oba partnera promene deo svoje prirode. Saturn mora shvatiti da Neptunova težnja za sveopštom ljubavlju nije isto što i obmanjivanje i izdaja. U protivnom, zaključiće da voleti druge znači ne voleti njega. Neptunu su, pak, takve dedukcije strane i besmislene, pa će se okrenuti nepovratno otići svojim maglovitim putem.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Saturn u uporednom horoskopu.