Aspekti planeta partnera

Vaš Saturn u aspektima uporednog horoskopa

Saturn u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja samodisciplinu, istrajnost i izdržljivost, osećaj integriteta i posvećenosti dužnosti. Saturn je planeta starosti i njegovi najjači efekti se ispoljavaju obično pod stare dane. O Saturnu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn osobe Test-2000-01-19 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Jupiter opozicija Saturn

Aspekti između Jupitera i Saturna zastupljeni su kod parova koji vešto ostvaruju svoje zamisli. Jupiter je pozitivan, pun optimizma, a Saturn temeljan i pouzdan.

U nepovoljnim aspektima, Jupiter će imati osećaj da se guši u zatvorenom Saturnovom svetu, i poželeće da udahne malo vazduha na nekom drugom, svežijem mestu.
Saturn će izgubiti poverenje u Jupiterovo zdravorazumsko mišljenje i sposobnost odlučivanja, pa neće izraziti ni kurtoaznu spremnost da bar sasluša njegove ideje.

Život u zajednici bez elementarnog poštovanja mukotrpan je, ali, interesantno, niko od njih dvoje neće pokušati da okonča vezu. Pre će pristati na status quo, tešeći se razmišljanjem o ozbiljnosti problema s kojima se suočavaju.
U slučaju da je Jupiter podržan dobrim aspektima s beneficima, posebno sa Suncem, tada će ovaj mudrac shvatiti da zaključci do kojih je iscrpnim promišljanjem došao ne znače ništa bez primene na konkretnu situaciju.
Tako će pokušati da prevaziđe svoje mane i odobrovolji krutog Saturna, a ako uvidi da to više nema nikakvog smisla, staviće tačku na sve i započeti novi život.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Saturn u uporednom horoskopu.