Aspekti planeta partnera

Vaš Saturn u aspektima uporednog horoskopa

Saturn u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja samodisciplinu, istrajnost i izdržljivost, osećaj integriteta i posvećenosti dužnosti. Saturn je planeta starosti i njegovi najjači efekti se ispoljavaju obično pod stare dane. O Saturnu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn osobe kafica u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Merkur trigon Saturn

Merkur je brz, okretan, a Saturn spor, inertan, pa kada se sretnu u životu retko će biti zainteresovani jedan za drugoga. Merkuru Saturn izgleda dosadno. Saturnova uverenja temeljna su i čvrsta, i on ih skoro po pravilu ne menja tokom celog života, pa će mu partner koji danas priča jedno a sutra drugo, delovati neozbiljno.

Kada se već sretnu, Saturn dejstvuje u pravcu Merkurovog učvršćivanja i produbljivanja njegovog mišljenja, proveravajući Merkurove ideje u svetlu sopstvenog iskustva pružajući u većini slučajeva solidan, praktičan savet.

U ovakvom aspektu Merkur često može da obezbedi dodatne činjenice ili novi način posmatranja stvari o kojima će Saturn da premišlja.

Sa ovim aspektom možete solidno sarađivati, Merkur raspolaže gomilom informacija a Saturn ih metodično sistematizuje, vodeći računa o tome da odvoji bitne od nebitnih.
Merkur će naučiti koliko znači istrajnost i upornost pri rešavanju značajnih životnih problema ili dostizanju zadatih ciljeva, a Saturn će shvatiti da usled izmenjenih životnih okolnosti ponekad treba korigovati mišljenje i prilagoditi ga novonastaloj situaciji.

Ovaj aspekt će inspirisati Saturna na ponašanje dobronamernog roditelja koji svojim primerom pokušava da spreči mnoge nepotrebne greške svog previše radoznalog deteta. Merkur će poželeti da ubrza reakcije svog usporenog partnera, jer su odložene reakcije zauvek propuštene prilike.

Venera trigon Saturn

Ova veza može da bude dugotrajna (možda i doživotna), ali ne i srećna.

I u slučaju da obrazuju najbolje moguće aspekte, Venera i Saturn nikada neće biti savršen par.

Veliki je jaz između vas, ma koliko se vi trudili da vešto zakamuflirate ogromne razlike u životnim načelima. Saturn nikada neće postati svestan koliko je bolan zahtev postavio Veneri. Na nesvesnom nivou nastaviće da je vređa svojom usamljenošću i nedostatkom samilosti.

Ovaj aspekt je zastupljen u vezama u kojima postoji osetna razlika u godinama između partnera. A ako ste vršnjaci, Saturn će delovati mnogo starije i iskusnije.

Dobar aspekt daje lojalnost, ali će Venera morati dati veći deo ljubavi. Saturn će, čak i ako je podjednako nežan, imati teškoća u pokazivanju i ispoljavanju ljubavi ili će mu u njenom izražavanju nedostajati blagosti. Vrlo će ceniti ljubav svog partnera.

Saturn će u ode poneti veliku količinu odgovornosti i dobar aspekt znači njegovo spremno prihvatanje da ponese to breme.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Saturn u uporednom horoskopu.