Aspekti planeta partnera

Vaš Saturn u aspektima uporednog horoskopa

Saturn u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja samodisciplinu, istrajnost i izdržljivost, osećaj integriteta i posvećenosti dužnosti. Saturn je planeta starosti i njegovi najjači efekti se ispoljavaju obično pod stare dane. O Saturnu, kao planeti u horoskopu. Vaša planeta Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Saturn u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn osobe Test-1990-09-26 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce konjukcija Saturn

Ovo je veza dvoje odgovornih ljudi koji se ne zanose nerealnim ciljevima, već životu pristupaju racionalno i odmereno. Sunce donosi toplinu, i ono će vršiti pozitivan uticaj na svog ponekad previše hladnog i distanciranog saturnovskog partnera.

Od stanja Sunca u jednom natalnom horoskopu i Saturna u drugom uveliko će da zavisi da li će partner čije je Sunce aspektovano da doživljava Saturnovu ulogu kao pouzdani oslonac ili kamen oko vrata koji ga sprečava da postigne bilo kakav uspeh.

U mnogim slučajevima svoj odnos možete da shvatite kao karmički. Saturn ima mnogo toga da nauči Sunce, ojačavajući njegovo strpljenje i shvatanje praktičnih pitanja. dok Sunce može da pokaže Saturnu prednosti jedne šire vizije zasnovane na veri i dobroj volji punoj naklonosti. Jedan partner, a to je obično Sunce, može drugom da duguje neku uslugu pa Saturn, koji je inače do tančina brižljiv kako u prikupljanju svojih dugova tako i u ispunjavanju obaveza, može da ukaže na to gde leži Sunčeva dužnost, tako da će zajedništvo, bez obzira koliko nesigurno delovale njegove osnove, istrajati barem toliko dok jedan od partnera ne nauči sve lekcije kojima je taj odnos trebalo da ga nauči, čime je i karmički dug naplaćen.

Ako ne uspete da svoje glavne probleme rešite na zadovoljavajući način ili da postignete delotvorni radni spoj, mogli bi da stvorite nove uzajamne karmičke dugove, koji će stvoriti nužnost neke podjednako mučne veze u budućnosti.

Aspekt konjunkcija stvara dugotrajne odnose, mada će Sunce biti svesno da mora da nosi Saturnovo breme i omogući glavni izvor zabave u zajednici. Saturnove dirigovane reakcije i prividni nedostatak entuzijazma mogu da budu iskušenje za Sunčevo strpljenje, a Saturnovo odbijanje da preduzme pozitivnu akciju dok se ne oseća apsolutno sigurnim i ubeđenim u ispravnost te akcije može znatno da sputa Sunčev životni stil. Ukoliko Saturnova nastojanja propadnu uprkos podrškama sa Sunceve strane, krivica će verovatno ipak biti svaljena na partnera.

Konjukcija u Vagi ukazuje da disciplina zajedničkog rada sa Saturnom može da pruži Suncu izuzetno vredna iskustva.

Ovo nije spoj u kome je eros mnogo bitan, ali nedostatak erotskog naboja vas ipak neće odvojiti jedno od drugog.

Merkur konjukcija Saturn

Merkur je brz, okretan, a Saturn spor, inertan, pa kada se sretnu u životu retko će biti zainteresovani jedan za drugoga. Merkuru Saturn izgleda dosadno. Saturnova uverenja temeljna su i čvrsta, i on ih skoro po pravilu ne menja tokom celog života, pa će mu partner koji danas priča jedno a sutra drugo, delovati neozbiljno.

Kada se već sretnu, Saturn dejstvuje u pravcu Merkurovog učvršćivanja i produbljivanja njegovog mišljenja, proveravajući Merkurove ideje u svetlu sopstvenog iskustva pružajući u većini slučajeva solidan, praktičan savet.

Ako je Saturn na istaknutom položaju a ima loše aspekte, on može da dejstvuje tako da guši Merkurovu spontanost ukazujući na greške, ili će Saturnovi sopstveni strahovi kod njega izazvati primedbe na Merkurove planove.

Konjunkcija može da bude teška, pa će Saturn po dva puta da ispituje Merkurova tvrđenja i to je postupak koji potkopava Merkurovo pouzdanje.

U konjunkciji Merkur ima utisak da se guši i čim dođe do daha otići će i potražiti bolje društvo, a Saturn će namrgođeno utonuti još dublje u svoj usamljenički svet.
Kada prvi ode, drugi će shvatiti da je tako najbolje, pa neće ni pokušati da ga vrati.

Venera konjukcija Saturn

Ptolemej se o konjunkciji izražava povoljno kao o kombinaciji koja obećava sreću i istrajnost.

Ali ... kada je živeo Ptolomej :))
Saturnova očigledna hladnoća kod Venere može da probudi jako osećanje uskraćenosti i nepoštovanja tako da zajedništvo ne može baš da cveta. Saturn može da bude u iskušenju da previše zahteva od svog partnera.

Može se desiti da Venera ima mnogo toga da nauči od Saturna, a kada Veneru privuče neka starija osoba, njeno veliko iskustvo može da posluži u svrhu učvršćivanja Venerinih emotivnih reakcija pomažući joj da razvije zdrav i sveobuhvatan osećaj za vrednosti.

Venera može da razvije u sebi naklonost prema nekoj saturnovskoj osobi koja joj iz nekog razloga ne uzvraća ljubav ili koju doživljava nedostižnom.

Mars sekstil Saturn

Svi aspekti između "malog" i "velikog zlotvora" nisu ni malo popularni.
Verovatno zato što čovečanstvu mukotrpan napor nije blizak.

Mars predstavlja energiju a Saturn masu ili supstancu. Energiju je neophodno kanalisati i nad njom uspostaviti kontrolu, pre njene upotreba u konstruktivne svrhe, a supstancu treba oblikovati i transportovati da bi se ostvari neka vredna konstrukcija.

Ovakav aspekt je prisutan kod mnogih ozbiljnih emotivnih veza.

Izgleda čudno, ali ovaj aspekt budi strast.
Saturn i strast !?!?
Duboko fasciniran Marsovom seksualnošću, večito hladni Saturn skida masku nezainteresovanosti, i ulazi u igru na njemu nepoznatom terenu.
Prvi put u životu želi da drugu osobu mora osvojiti po svaku cenu.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Saturn u uporednom horoskopu.