Planete u kućama partnera

Partnerov Mars u Vašem natalnom horoskopu

Planeta Mars jedne osobe u horoskopu druge će dejstvovati podsticajno i od nje izmamiti žustru reakciju, zahtevajući od nje da krene u akciju ispunjavajući životno područje kojim vlada kuća najraznovrsnijim događajima.

Kada su uporedni aspekti sa planetom Mars povoljni, on će snažno podržavati. Ako su uporedni aspekti sa planetom Mars nepovoljni u njemu se budi suparnik i može biti izvor rušilačkog suprotstavljanja, uz otvoreno neprijateljstvo. Planeta Mars vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Marsa partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1961-11-19

Sunce u 10. kuci

Sunce može da bude u poziciji da ojača ugled partnera.
Ono može biti određeno da nadgleda partnerov rad i na taj način bude u položaju ili da ga predloži za unapređenje, ili da stane na put njegovom napredovanju.

Sunce se ponaša roditeljski, osećajući potrebu da na sebe preuzmu izvesnu vrstu odgovornosti za partnerovo ponašanje.

Suncu će povremeno trebati podrška ili priznanje u pogledu svojih sposobnosti kako bi pojacao sopstveno samopošiovanje.
Uz njegovu pomoć partner će doći u dodir sa osobama od uticaja koji mogu da doprinesu njegovom napretku i olakšaju mu put na mnoge načine.

Mesec u 12. kuci

Mesec će biti u stanju da instinktivno prepozna partnerove probleme i da mu oseti slabe tačke.

Mesec će nastojati da zaštiti partnera. Ponekad ova njegova briga može biti neprijatna, pa će on biti sklon da bezrazložno brine o partnerovim problemima ili zdravlju. Nema sumnje u njegove dobre namere, partner treba da se opusti i dopusti mu pomogne.
Mesec neće ostaviti na cedilu, jer je požrtvovan do krajnjih granica.

Ako je Mesec ugrožen, može namerno gađati partnerove slabe tačke, ili će se jako uvrediti bez razlog, pa će čak i pričati priče iza leđa.

Merkur u 9. kuci

Merkur partnera navodi da preispita svoj pogled na svet i osnovne ideje koje u životu nepokolebljivo brani.

Merkur pada u 9. kuću horoskopa partnera, do njihovog prvog susreta može da dođe na putovanju. Ili oboje možete često da putujete istim putem i tako započnete razgovor, da bi otkrili obostrano interesovanje za neke površnije detalje iz svakodnevnog života.

Ponekad je moguća i komunikacija na dubljem nivou, naročito ako su zastupljeni povoljni aspekti sa Merkurom i u tom slučaju će doći do duhovnog preplitanja kroz blagotvornu razmenu ideja i rasprave o misaonijim aspektima života.
Merkur može pomoći partneru da jasnije odredi pojmove kojima barata. Neće ponuditi konačne odgovore na pitanja koja muče partnera, pokazaće se kao koristan asistent, ali će konačni izbor prepustiti njemu. Moraće samostalno da dođe do odgovora.

Ako je Merkur u natalnoj karti jako ugrožen, a prisutni su i nepovoljni uporedni aspekti slabo ćete se slagati, a vaše rasprave će odvesti do nekorisnih svađa ili jalovih spekulacija.

Ponekad javlja među horoskopima prijatelja koji žive daleko jedni od drugih, ali se često dopisuju.

Venera u 10. kuci

Venera će biti u stanju da partneru pruži značajnu pomoć u karijeri i ulije mu dragoceni podstrek, potreban za ostvarivanje njegovih ciljeva, pošto je ona sposobna da oceni vrednost onog što partner nastoji da postigne.

Ženska Venera u 10. kući partnera može da je pretvori u predmet obožavanja, kada muškarac oseća želju da je uzdigne na pijedestal.

Venera ima visoko mišljenje o svojim sposobnostima, i od drugih očekuje da na isti način razmišljaju o sopstvenim.
Njoj ne vredi pričati da se nešto ne ume i ne može ("Svako od života dobija ono što i očekuje").
Venera ne voli gubitnike, pa ako je partneru stalo do zajedničkog života, nek da sve od sebe, u suprotnom će ona potražiti uspešnije društvo.

Ako je Venera ugrožena, njena preterana očekivanja mogu partnera u velikoj meri destabilizovati i onemogućiti da racionalno dela.

Mars u 12. kuci

Jak fluid. Veza neće nikada biti mlaka, ali možete sagoreti od prejake vatre.

Ukoliko uporedni aspekti sa Marsom nisu povoljni on ne samo da može da partneru otkrije slabe tačke, već i da ga povredi ili hi upotrebi za sopstvenu korist.
On će znati kako da iskoristi psihološke slabosti partnera da bi ga uznemirio.

Ugrožen od strane Urana i Saturna, Mars može "pucati iz sveg raspoloživog oružja" po najfinijoj strukturi partnerove ličnosti i naneti mu toliko zla da će mu trebati dugo da se oporavi.


Ukoliko je Mars dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti skladni, on će partneru pomoći da radi na svojim slabim tačkama i zaštiti ih.

Jupiter u 6. kuci

Jupiter pruža značajnu poslovnu podršku i uživaće u tome.

On će biti u stanju da partneru prenese neko znanje koje dopunjava i uvećava njegovo sopstveno, a može zaslužan za nove tehnike za lakše obavljanje rutinskih poslova.

Biće zainteresvan za partnerovu dobrobit i blagostanje.

Koristan odnos između pacijenta čija je šesta kuća i njegovih medicinskih negovatelja (Jupiter).
Službenikov Jupiter u šestoj kući njegovog poslodavca ukazuje da će pružati privrženu i bezuslovnu podršku, ukoliko Jupiter u natalnoj karti nije jako ugrožen a uporedni aspekti neskladni.

Saturn u 12. kuci

U odnosu može biti izvesnih poteškoća.
Saturn će od partnera očekivati da bude pouzdan i samodovoljan upravo u onim područjima gde je najranjiviji.

Parter se neće osećati najlagodnije u njegovom prisustvu a on povremeno može da iznese na videlo neku od partnerovih slabosti na vrlo uznemirujući način izazivajući kod njega ljutnju.

Saturnova težnja je da partnera učini svesnijim onih područja psihe gde je ranjiv, dajući mu podstrek da iskoreni takve nedostatke.

Kada su ostali uporedni aspekti povoljni on će delovati u potaji tako da učvrsti i ojača partnerovu poziciju, ali ako je Saturn ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim nehomogeni, on će da radi protiv njega tajno, da mu podriva položaj i osujećuje planove.

Može partner da se nađe u položaju da Saturnu pruža utočište ili mu ukazuje neku vrstu pomoći i potpore.

Ako je Saturn ugrožen od strane ostalih malefika, može postati ogorčen i uporan neprijatelj. Sumnjičav surov, potrudiće se da javno ismeva partnerove slabosti.

Uran u 6. kuci

Uran u 6. kući horoskopa partnera, će ukazati partneru na bolje načine za obavljanje poslova.

Partnerovi načini rada deluju nezgrapno i nedelotvorno u poređenju sa Uranovim. Uran će indirektno da navede partnera da svoj način rada izmeni, unapredi i usavrši.
Uran može pomoći partneru u rešavanju poslovnih nedoumica ili izboru novog posla
Može uticati i na partnerov odnos prema podređenima.

Uran može partnera da upozna sa novim načinima ishrane ili da kod njega probudi zanimanje za nove metode za poboljšavanje zdravlja. Navešće partnera da se više bavi svojim psihofizičkim jedinstvom.

Ukoliko Uran nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nisu pretežno dobroćudni, izazvaće u partneru nemir koji će pogoršati njegovu zdravstvenu ili poslovnu situaciju.

Možda će partner imati razloga da brine za Uranovo zdravlje.

Nije dobra pozicija za Uran bilo koga ko se brine o zdravlju osobe u čiju 6. kuću horoskopa "pada".

Neptun u 7. kuci

Idealan partner.
Kada Neptun pada u 7. kuću horoskopa partnera, a naročito kada se nalazi u konjunkciji sa Descendentom, partner će osetiti da je on idealan partner.

Ipak, ako Neptun nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim nisu povoljni, partner će uvideti da divna zajednica koju je zamislio nikada neće biti ostvarena. Neptun će ostajati neuhvatljiv čak i ako se venčaju.
Sa njim je teško uspostavi zadovoljavajući odnos pošto on deluje nepouzdano i potpuno bez praktičnih vrlina.

Ovo nije dobar položaj za Neptun advokata ili bilo koga ko je naimenovan da dejstvuje u tuđe ime.

Neptun svojom moćnom intuicijom prepoznaje sva partnerova stanja, ali nikada neće biti u potpunosti siguran šta treba konkretno da preduzme ne bi li mu pomogao da izađe iz nepovoljne situacije.
S Neptunom se mogu deliti emocije, ali ne i obaveze jer ne razume odgovornost.

Pluton u 6. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Mars u uporednom horoskopu.