Aspekti planeta partnera

Partnerov Mesec u aspektima uporednog horoskopa

Mesec u horoskopu predstavlja emocije i nesvesne instinktivne reakcije. 

U muškarčevom horoskopu označava njegov koncept idealne ženstvenosti. U horoskopu žene on predstavlja njenu žensku čar i njen stav prema svojoj ulozi žene, a naročito majke. Privlačnosti i magnetizma koju osobe mogu da ispolje. O Mesecu, kao planeti u horoskopu.

Partnerova planeta Mesec u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Mesec u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1964-02-26

Mesec trigon Mesec

Mesec predstavlja osećanja i instinkiivno reagovanje pojedinca.

Ovaj aspekt vam omogućava da lako odredite i ostvarite zamišljene ciljeve.

Trigon govori da vam neće biti neophodno vreme da bi se prilagodili jedno drugom.

Dovoljan je samo trenutak da bi se ispoljila ogromna snaga njegovog dejstva. To je onaj trenutak u kome u punoj meri shvatamo tajnu bića koje nam je blisko.

Trigon se vrlo često sreće u uporednim horoskopima bračnih partnera.
Zajednički život vam neće iziskivati napor, ma koliko da se kratko znate.

Može da ukaže na puno naklonosti između dve osobe, koje mogu skladno da rade zajedno u smislu uzajamno usklađenih reakcija na svakodnevne situacije.

Mesec sekstil Mars

Intenzivna i izuzetna fizička privlačnost, "Visoki napon".
Odnosi se na polnu stranu bračnog odnosa.

Muškarčev Mars može da izazove ženin Mesec da u potpunosti izrazi svoje ženstvene kvalitete, dok prijemčivi Mesec poziva muškarčev Mars da pokaže svoja muževna svojstva.
Ako je situacija obrnuta, muškarac može biti oduševljen energijom svoje "živahne" partnerke, ali teško da će ona njega doživeti kao pravog muškarca od koga se gubi dan. Može ga doživeti kao prijatelja čije probleme želi da rešava.

Suprotnosti se privlače. Mars će u prisustvu Meseca postati svesniji svoje ogromne snage. Mesec će biti još osetljiviji, nejasniji, tajanstveniji, u prisustvu svog marsovskog partnera.

Ako na emotivnom planu niste zainteresovani jedno za drugo ovo stvara razdražljivost, i u svakodnevnim delatnostima ne obećava uvek uzajamno uvažavanje, Mesečevo popustljivo držanje može da nagna Mars da se previše ističe i preterano preganja sa Mesecom.

Mesec sekstil Saturn

Sa ovim aspektom, Mesec će ceniti Saturnovo odgovorno držanje, pouzdanost i želju da se žrtvuje kada je to potrebno.
Ukoliko nisu prisutni uporedni aspekti između drugih planeta i partnerovog Meseca, Saturnov prividan nedostatak emotivnog reagovanja ispunjenog entuzijazmom može kod njegovog lunarnog partnera da probudi čežnju za uzbudljivijim partnerom, koji se manje drži činjenica.

Saturn može da bude u poziciji da svom partneru učini neku dugotrajnu uslugu, preuzimajući na sebe dodatne odgovornosti zbog njegovog lošeg zdravlja ili posledica nekog drugog hendikepa.

U braku, oni koji nisu spremni da voljno prihvate »spone« braka mogu da dožive svoje obaveze kao krajnje mučne.

Saturn ga sigumo neće ostaviti u nevolji, a Mesec teško izlazi na kraj čak i sa bezazlenim životnim problemima. Zato će učiniti sve da raskravi svog ledenog partnera ne bi li nekako otkrio "ljudsku" dimenziju ovog nepotkupljivog sudije.

Mesec uspeva da svojom izuzetnom emotivnošću uzdrma kruti stoički režim života svog partnera.

Mesec trigon Uran

Magnetska privlačnost, ali i uzajamno iritiranje, biće slabijeg intenziteta, što stvara povoljniju atmosferu za duge veze.

U svakom slučaju, vi ste originalan par koji svojim prisustvom izaziva interesovanje ma gde da se pojavi. I najracionalnije prirode prepoznaće poseban fluid koji postoji između Meseca i Urana, ako imaju sreću da se nađu u vašoj blizini.

Mesec će oduševljeno podržavati i najčudnije ideje, diveći se snazi koju Uran uvek iznova ulaže u odbranu sopstvenih uverenja. On će bolje od drugih instinktivno osetiti da pred sobom ima stvaraoca koji ne drži do mišljenja svojih osrednjih savremenika. Ma koliko da je Mesec čovek prošlosti a Uran budućnosti, ovo će biti dubok spoj zasnovan na prepoznavanju neprolaznih vrednosti.

Mesec može da bude opčinjen kvalitetima partnera koji deluju veoma neobično ili naročito dinamično, dok Uran na veoma određen način reaguje na ženstvene čari lunarne partnerke. Ako je Mesec ovako aspektiran kod muškarca, on može da uvidi kako njegova uranska partnerka kao da dodaje jednu novu dimenziju njegovom shvatanju idealne žene.
Ovo je kontakt koji obično obezbeđuje neprestanu raznolikost podsticajnih iskustava.

Stalno upražnjavanje uzbuđenja počinje da jenjava ubrzo, tako da ovaj uporedni aspekt ne predstavlja garanciju za dugu vezu, premda na početku može da bude prisutna opčinjenost u velikoj meri.

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.