Aspekti planeta partnera

Partnerov Mesec u aspektima uporednog horoskopa

Mesec u horoskopu predstavlja emocije i nesvesne instinktivne reakcije. 

U muškarčevom horoskopu označava njegov koncept idealne ženstvenosti. U horoskopu žene on predstavlja njenu žensku čar i njen stav prema svojoj ulozi žene, a naročito majke. Privlačnosti i magnetizma koju osobe mogu da ispolje. O Mesecu, kao planeti u horoskopu.

Partnerova planeta Mesec u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Mesec u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1963-06-02

Mesec trigon Mars

Intenzivna i izuzetna fizička privlačnost, "Visoki napon".
Odnosi se na polnu stranu bračnog odnosa.

Muškarčev Mars može da izazove ženin Mesec da u potpunosti izrazi svoje ženstvene kvalitete, dok prijemčivi Mesec poziva muškarčev Mars da pokaže svoja muževna svojstva.
Ako je situacija obrnuta, muškarac može biti oduševljen energijom svoje "živahne" partnerke, ali teško da će ona njega doživeti kao pravog muškarca od koga se gubi dan. Može ga doživeti kao prijatelja čije probleme želi da rešava.

Suprotnosti se privlače. Mars će u prisustvu Meseca postati svesniji svoje ogromne snage. Mesec će biti još osetljiviji, nejasniji, tajanstveniji, u prisustvu svog marsovskog partnera.

Ako na emotivnom planu niste zainteresovani jedno za drugo ovo stvara razdražljivost, i u svakodnevnim delatnostima ne obećava uvek uzajamno uvažavanje, Mesečevo popustljivo držanje može da nagna Mars da se previše ističe i preterano preganja sa Mesecom.

Mesec trigon Uran

Magnetska privlačnost, ali i uzajamno iritiranje, biće slabijeg intenziteta, što stvara povoljniju atmosferu za duge veze.

U svakom slučaju, vi ste originalan par koji svojim prisustvom izaziva interesovanje ma gde da se pojavi. I najracionalnije prirode prepoznaće poseban fluid koji postoji između Meseca i Urana, ako imaju sreću da se nađu u vašoj blizini.

Mesec će oduševljeno podržavati i najčudnije ideje, diveći se snazi koju Uran uvek iznova ulaže u odbranu sopstvenih uverenja. On će bolje od drugih instinktivno osetiti da pred sobom ima stvaraoca koji ne drži do mišljenja svojih osrednjih savremenika. Ma koliko da je Mesec čovek prošlosti a Uran budućnosti, ovo će biti dubok spoj zasnovan na prepoznavanju neprolaznih vrednosti.

Mesec može da bude opčinjen kvalitetima partnera koji deluju veoma neobično ili naročito dinamično, dok Uran na veoma određen način reaguje na ženstvene čari lunarne partnerke. Ako je Mesec ovako aspektiran kod muškarca, on može da uvidi kako njegova uranska partnerka kao da dodaje jednu novu dimenziju njegovom shvatanju idealne žene.
Ovo je kontakt koji obično obezbeđuje neprestanu raznolikost podsticajnih iskustava.

Stalno upražnjavanje uzbuđenja počinje da jenjava ubrzo, tako da ovaj uporedni aspekt ne predstavlja garanciju za dugu vezu, premda na početku može da bude prisutna opčinjenost u velikoj meri.

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.