Aspekti planeta partnera

Vaš Merkur u aspektima uporednog horoskopa

Merkur u horoskopu predstavlja način kako razmišljamo i analiziramo ideje, i način na koji komuniciramo sa drugim ljudima. Do izvesne mere pokazuje našu promenljivost i sposobnosti za mobilnost i prilagodljivost. O Merkuru, kao planeti u horoskopu.  Vaša planeta Merkur u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Merkur u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe Test-1995-05-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Merkur kvadrat Mars

Aspekti između Merkura i Marsa su vrlo retko zastupljeni kod ozbiljnih, dugih veza.

Mnogo toga može da zavisi od Merkurove snage i njegove sposobnosti da iz Marsove kritičnosti izvuče korist, što može da mu pomogne da poboljša i ubrza svoje mentalne reakcije.

U profesionalnom partnerstvu ova kombinacija dva talenta može da dovede do uspešnog planiranja i sprovođenja poslovnih zahvata.

Posebno je opasan aspekt kvadrata, jer će oba partnera bukvalno tražiti i najmanji povod za svađu. Čim jedan progovori, drugi već ne strpljivo iznese suprotno mišljenje, sarkastično omalovaža vajući govornika.

Mars je agresivniji, snažniji, pa se neće libiti da pređe na neverbalne metode "ubeđivanja" Merkura da nije u pravu.
Najbolje je da oboje shvatite da na život ispunjen svakodnevnim raspravama ili čak tugama treba što pre staviti tačku.
Ako to ne uradite na vreme, čekaju vas godine rasipanja snage na bezočne uvrede i fizičke obračune koji postaju tema feljtona.

Merkur trigon Uran

Ova veza između vas započinje naglo i neočekivano.
Nećete ni biti svesni šta se to zbilo, samo ćete u jednom momentu shvatiti da živite zajedno.

Sa ovim aspektom, pošto imate slične intelektualne pretenzije, deluje gotovo savršeno. Svojom elokvencijom, širinom pogleda i ogromnim brojem zajedničkih interesovanja, zbunjujete manje obrazovane posmatrače.
Plenite ljubopitljivošću i vedrinom. Zanimljivo slušati vaš svakodnevni razgovor, prepun argumenata kojima branite svoja uverenja, ili u kome rešavate određeni problem.
Ako jednome nešto promakne drugi će mu na to krajnje dobronamerno skrenuti pažnju. Oslobođeni sujete, iskreno ćete se radovati uspehu onog drugog, ne očekujući formalnu zahvalnost za svoju podršku.

U slučaju da sarađujete na poslu, od vas možemo očekivati mnogobrojne inovacije, ili čak značajna otkrića. Neumorni ste i forsiraćete se sve do pronalaženja najboljeg rešenja, koje ćete brzo i sprovesti u delo.

Ne podnosite odugovlačenje. Ne gubite se u mnogobrojnim logičkim raspravama. Merkur je praktičniji, pa će i podsetiti Urana na neophodnost delanja. A ovoga je nemoguće zaustaviti kad odluči da krene.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.