Planete u kućama partnera

Partnerov Jupiter u Vašem natalnom horoskopu

Jupiter pve osobe u horoskopu druge uvećava njena sredstva, uliva im novu nadu u rešavanju problema, pruža konstan i konstruktivan savet.

Ako je Jupiter neskladan, može da pruža previše optimistički ili ekstravagantan impuls, može davati obećanja koja nije u stanju da ih ispuni.Planeta Jupiter vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Jupitera partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1952-12-14

Sunce u 9. kuci

Sunce igra značajnu ulogu u pogledu filosofskih i religioznih stavova osobe o čijoj je devetoj kući reč.
Načinom na koji dopušia svojim verovanjima da ga vode kroz život, on može da navede partnera da se zainteresuje za učenja kojih se on drži, bilo da su verske ili filozofske prirode.

Sunce se ovde nalazi u ulozi učitelja koji svojim praktičnim ponašanjem najbolje izlaže važne lekcije. Sunce će biti u stanju da svojim stavovima menja gledišta svog partnera i podstiče ga na nove pristupe starim problemima.

Ako se dugo mučite sa za vas nerešivim problemima, onog trenutka kada upoznate osobu sa Suncem u vašoj devetoj kući, uvidećete da oni i nisu tako nerešivi. Biće vam drago što bar neko na svetu razume vaše silne nedoumice i nudi vam konkretne odgovore na njih.

U slučaju da je Sunce aflikovano od strane drugih planeta, patrnera će nervirati njegova preterana samouverenost, pa će apriori odbacivati njegove ideje.

Kontakt između vas dvoje može da se uspostavi po prvi put na putovanju. Sunce će, na neki način, biti u stanju da predloži neka poboljšanja u putničkim aranžmanima i obezbedi prevoz, ili može da bude posrednik preko koga će partner doći u dodir sa stranim zemljama.

Mesec u 12. kuci

Mesec će biti u stanju da instinktivno prepozna partnerove probleme i da mu oseti slabe tačke.

Mesec će nastojati da zaštiti partnera. Ponekad ova njegova briga može biti neprijatna, pa će on biti sklon da bezrazložno brine o partnerovim problemima ili zdravlju. Nema sumnje u njegove dobre namere, partner treba da se opusti i dopusti mu pomogne.
Mesec neće ostaviti na cedilu, jer je požrtvovan do krajnjih granica.

Ako je Mesec ugrožen, može namerno gađati partnerove slabe tačke, ili će se jako uvrediti bez razlog, pa će čak i pričati priče iza leđa.

Merkur u 8. kuci

Merkur najbolje razume nesvesne motive partnera, i može da mu pruži sugestije u pravcu samotransformacije.

Ako ceni partnerov osećaj za unutrašnje vrednosti ovo može biti izuzetno vredan kontakt, ali nije uvek najprijatnija situacija za bilo koga da mu neko prodire u ova područja podsvesti.
Uz Merkur će partner napokon shvatiti da iz svake situacije, ma koliko bila neugodna, uvek postoji izlaz.

Ako je Merkur u natalnoj karti ugrožen ili su uporedni aspekti nepovoljni, on svesno ili nesvesno može da iskoristi poznavanje partnerovih unutrašnjih motiva za sopstvenu korist.
Kada je balans među aspektima sa Merkurom narušen, ne upuštati se u bilo kakve finansijske transakcije s njim.

Venera u 8. kuci

Izuzetna fizička privlačnost.

Privremeno neutralizuje sve psihološke razlike. Ali samo privremeno.

Partner čija se Venera nalazi u 8. kući drugog može da deluje opčinjen nekom tajanstvenom draži.

U slučaju da ima loše aspekte, Venera će iskoristiti a potom odbaciti svog partnera, navodeći kao razlog nedostatak osećanja prema njemu.

Mars u 11. kuci

Više prijateljski nego emotivni odnos. Mars se može pokazati kao vrlo odan i požrtvovan prijatelj.

Mars može bez razloga da potraži partnerovo prijateljstvo.

Energični i hvalisavi "centar sveta" nikad ne ostavlja partnera u nevolji. Još će ga naterati i da se otrgne iz apatije i sam bori. Mars u pomaganju nikad ne gleda svoje interese.

Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti partnera će brinuti njegovo loše zdravlje ili neke teške okolnosti.
Ako su uporedni aspekti neskladni, on može biti uzrok vašeg sukoba partnera sa dugogodišnjim prijateljima. Može postati opasni i agresivni neprijatelj.

Jupiter u 6. kuci

Jupiter pruža značajnu poslovnu podršku i uživaće u tome.

On će biti u stanju da partneru prenese neko znanje koje dopunjava i uvećava njegovo sopstveno, a može zaslužan za nove tehnike za lakše obavljanje rutinskih poslova.

Biće zainteresvan za partnerovu dobrobit i blagostanje.

Koristan odnos između pacijenta čija je šesta kuća i njegovih medicinskih negovatelja (Jupiter).
Službenikov Jupiter u šestoj kući njegovog poslodavca ukazuje da će pružati privrženu i bezuslovnu podršku, ukoliko Jupiter u natalnoj karti nije jako ugrožen a uporedni aspekti neskladni.

Saturn u 12. kuci

U odnosu može biti izvesnih poteškoća.
Saturn će od partnera očekivati da bude pouzdan i samodovoljan upravo u onim područjima gde je najranjiviji.

Parter se neće osećati najlagodnije u njegovom prisustvu a on povremeno može da iznese na videlo neku od partnerovih slabosti na vrlo uznemirujući način izazivajući kod njega ljutnju.

Saturnova težnja je da partnera učini svesnijim onih područja psihe gde je ranjiv, dajući mu podstrek da iskoreni takve nedostatke.

Kada su ostali uporedni aspekti povoljni on će delovati u potaji tako da učvrsti i ojača partnerovu poziciju, ali ako je Saturn ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti s njim nehomogeni, on će da radi protiv njega tajno, da mu podriva položaj i osujećuje planove.

Može partner da se nađe u položaju da Saturnu pruža utočište ili mu ukazuje neku vrstu pomoći i potpore.

Ako je Saturn ugrožen od strane ostalih malefika, može postati ogorčen i uporan neprijatelj. Sumnjičav surov, potrudiće se da javno ismeva partnerove slabosti.

Uran u 5. kuci

Ljubav na prvi pogled. Nije garancija trajnog odnosa.
Uran može pogoditi kao "grom iz vedra neba" izazivajući navalu burnih emocija.
Ako je Uran loše aspektovan, sledi nesrećna ljubav sa osobom (Uran) koja nema razumevanja za partnerove hobije i talente.

Kada Uran pada u 5. kuću horoskopa partnera, on će mu pružati veliku pomoć u njegovim stvaralačkim i umetničkim naporima, podstičući njegovu originalnost, dajući mu bezrezervnu podršku i ulivajuti mu optimizam.
Ako partner poveruje Uranu, biće iznenađen sopstvenim rezultatima.

Ukoliko Uran nije mnogo ugrožen partner će osetiti da mu Uranove ideje često pružaju vizije novih mogućnosti, tako da postaje otvorenija prema inspiraciji. On može da stvori nove prilika za razvoj partnerovog društvenog života i u stvaranju novog odnosa prema korišćenju slobodnog vremena.

Ako je Uran u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti s njim nepovoljni, partnerima mogu da se sukobe ciljevi.
Uran će imati slabo mišijenje o partnerovim kreativnim nastojanjima ili će ga nagnati da traći vreme u slobodnim aktivnostima koje nisu vredne njegovih talenata.

Pluton u 5. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Jupiter u uporednom horoskopu.