Planete u kućama partnera

Partnerov Jupiter u Vašem natalnom horoskopu

Jupiter pve osobe u horoskopu druge uvećava njena sredstva, uliva im novu nadu u rešavanju problema, pruža konstan i konstruktivan savet.

Ako je Jupiter neskladan, može da pruža previše optimistički ili ekstravagantan impuls, može davati obećanja koja nije u stanju da ih ispuni.Planeta Jupiter vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Jupitera partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1984-02-05

Sunce u 6. kuci

Sunce u 6. kući će biti u položaju da partneru pruži neku uslugu. Verovatno radite zajedno, a Sunce je šef, poslodavac. Ili će pomoći savetima i poslovnim vezama.

Povremeno će očekivati da mu se uzvrati pohvalom, jer jeko ceni sopstvene usluge.
Njegova najiskrenija podrška podstaći će partnera da dejstvuje najefikasnije moguće, jer može očekivati njegove spremne primedbe o načinima kako bi moglo bolje.
U odnosu lekar-pacijent, ovo je dobar položaj za lekarevo Sunce, pod uslovom da je dobro aspektovano u natalnoj kartii da nije preterano aflikovano u uporednim aspektima.

Češće se javlja u prolaznim vezama nego u slučaju dugotrajnijeg prijateljstva, pa čitavo zajedništvo može da ima izvestan prolazni karakter, već u zavisnosti od toga šta odgovara i jednoj i drugoj strani.

Ako je Sunce loše aspektovano, imaćemo posla sa hvalisavim šefom kome nikada neće biti dosta komplimenata, ili s nadobudnim lekarom koji ne uvažava pravo pacijenta da učestvuje u sopstvenom lečenju.

Mesec u 10. kuci

Mesec će instinktivno razumeti partnerove životne ciljeve i stremljenja, pri čemu će deliti s njim te ciljeve i želeti mu uspeh u njihovom postizanju.

Zahvaljujući njegovoj velikoj veri u partnerove sposobnosti, on će biti inspirisan da se samo još malo potrudi, što često predstavlja jedinu razliku između uspeha i neuspeha.
Mesec zna kako da pothranjuje partnerove ambicije i biće sposoban da mu pruža sugestije koje će pomoći da se na videlo iznesu neki latentni talenti.

Njegove sugestije će partneru stvoriti i prilike za karijeru.

Ako je Mesec izuzetno ugrožen, može da omalovažava partnerovu reputaciju, ili će partner za njega biti vezan nekom dužnošću, tako da će uredivati njegove poslove ili ponekad odgovarati u njegovo ime.

Među vama može biti prisutna domaćinska veza, česta među horoskopima muža i žene ako je Mesec dobro aspektovan.

Svrha ove pozicije je da osobu o čijoj se 10. kući radi učini osetljivijom na činjenicu da nečiji ugled u velikoj meri zavisi od dobre volje i podrške drugih, a da bilo kakva mrlja na sopstvenoj reputaciji može da se odrazi na reputacije onih koji ga okružuju.

Merkur u 6. kuci

Merkur pruža dragoceno znanje kako da partner obavi svoje poslove.

Moža da da korisne sugestije o partnerovoj ishrani ili o tome kako da najbolje održi fizičku kondiciju.

Ako su uporedni aspekti sa Merkurom nepovoljni, njegov savet može da se pokaže kao nesiguran.

Kada službenikov Merkur pada u 6. kuću njegovog poslodavca to ne obećava dugotrajniji odnos, izuzev ukoliko se i Sunce ne nalazi u istoj kući.

Venera u 6. kuci

Venera čini partneru razne usluge i pokazuje mu kako da lakše obavlja svoje poslove.

Ako se Venera zauzme za partnera, on će imati mnoštvo protekcija. Svojim neodoljivim osmehom ona će mu otvoriti vrata na koja nije smeo da zakuca.

U odnosu između službenika i poslodavca, poslodavčeva Venera u 6. kući njegovog službenika (ukoliko Venera nije ugrožena) obično će ukazati na njegovu brigu da obezbedi ugodne radne uslove.
Ako je službenikova Venera u 6. kući njegovog poslodavca, poslodavac će postati previše popustljiv prema podređenom.

Ova pozicija je dobra kada je u pitanju odnos izmedu lekara i pacijenta ili bolničarke-negovateljice i pacijenta, kada se radi o pacijentovoj šestoj kući.

Mars u 9. kuci

Mars pruža podstrek u razmišljanju i preispituje partnerov način gledanja na život. Tera ga da postane svesniji potrebe da razjasni svoje ideje i da veću snagu svojim argumentima.

Ova veza ohrabruje iskrenu razmenu gledišta.
Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, životne filozofije partnera mogu toliko da se razlikuju da je čak i komunikacija među njima nemoguća.

U nekim slučajevima osoba o čijem je Marsu reč može biti posrednik u pospešivanju putničkih aranžmana partnera, ili će ga dovesti do neophodnosti češćih putovanja nego inače.

Jupiter u 4. kuci

Jupiter stvara partneru prijatnu i opuštenu atmosferu gde god se nalazio i osetiće kako da ga ispuni spokojem.

Njemu će biti prirodno da prema njemu zauzme roditeljski stav, a ponekad će kod partnera probuditi snažna sećanja na prošlost i on će moći da otkrije latentne talente.

Može da pomogne da se poboljša kućna sredina partnera, a verovatno i povećnje vrednosti svojine.

Kada roditeljski Jupiter pada u 4. kuću natalne karte deteta ukazuje na posebno srećan odnos.

Dobra veza među horoskopima zidara ili dekoratera i njihovog klijenta pri čemu je klijentova četrvta kuća. I među ortacima u poslovima zemljoradnje i rudarstva, pod uslovom da je uvek većina aspekata sa Jupiterom povoljna.

Saturn u 10. kuci

Saturn igra vrlo važnu ulogu u partnerovoj karijeri.
Ako će biti njegov poslodavac nametaće mu izuzetne zahteve ali, ukoliko je Saturn u natalnoj karti dobro aspektovan a uporedni aspekti povoljni, on će ga i nagrađivati strogo prema njenim zaslugama.

Može delovati tako da proveri snagu partnerovih ambicija.
Ako povremeno u tome pretera partner može da uvidi da je takav postupak na duge staze ojačao njegovu volju za uspehom.
Može da odlaže priznanje sve do trenutka kada patrner bude zaista spreman za unapređenje, tako ga čuva od neuspeha u nekom novom poduhvatu usled nedovoljnog iskustva.
Podstaći će ga razvije realističan pristup svojim obavezama.

Ako Saturn nekog starijeg suparnika pada u vašu 10. kuću, taj može da stane na put vašem napretku.

Uran u 3. kuci

Mentalna privlačnost. Dobri prijatelji.

Visok stepen mentalne vezanosti pod uslovom da uporedni aspekti sa Uranom nisu neskladni.
Ako su uporedni aspekti neskladni njegov način mišljenja može toliko da odstupa od normalnog da ga partner neće shvatati obiljno.
I u tom slučaju, partner kasnije može postati svestan ideja koje se on trudio da mu saopšti.

Uran utiče na način mišljenja i način informisanja partnera sa ciljem preispita usvojene zivotne obrasce. Pokazaće mu nove puteve i mogućnosti.

On je sposoban da ga u svako doba održava mentalno budnim i inspirisati na nove misaone pristupe.

U slučaju da je Uran ugrožen (posebno od Saturna ili Marsa) može prouzrokovati konfuziju u razmišljanju partnera. Njegovo poigravanje tuđim stavovima i argumentima ozbiljno ugrožava partnerov misaoni sklop.

On će pomoći partneru u sprovođenju promena u njegovoj okolini i životnoj sredini.
Može mu sugerisati nove načine koje će mu uštedeti vreme u putovanju.


Neptun u 5. kuci

Neptunova romantična udvaranja nestvarna su i nezaboravna.

Kada Neptun pada u 5. kuću horoskopa partnera, on će proširiti njegovo viđenje umetnosti i proširiti obim slobodnih aktivnosti

Neptun je pravi majstor za uspostavljanje tajnih, neozvaničenih veza. U slučaju da partner ne želi da ceo život ostanete ljubav iz senke neka ga natera da se izjasni o tome šta želi.

Ako je Neptun ugrožen, a ukršteni aspekti s njim su neskladni, partner može biti jedna od mnogobrojnih žrtava na kojima je isprobavao svoje zavodničke sposobnosti.

Pluton u 3. kuci

Kada Pluton pada u 3. kuću horoskopa partnera, on bitno utiče na način razmišljanja i komuniciranja partnera.

Pluton može da izazove partnera da razmišlja na jedan nov i konstruktivan način. Nučiće ga da postane sistematičniji i racionalniji u izražavanju svojih stavova.
Plutonovo izražavanje je konkretno i potkrepljeno odgovarajućim argumentima i nije potrebno "čitanje između redova" u komunikaciji sa njim.

Pluton ume da bude tvrdoglav i nefleksibilan i to je osnoni problem u komunikaciji sa njim, posebno kada misli da mu se namerno suprostavljate.

Partneru se ne preporučuje da "seda u kola" sa Plutonom jer zajednička putovanja mogu biti problematična.

Ako je Pluton loše aspektovan od strane drugog malefika, partner će imati veliku tremu prilikom uspostavljanja kontakta sa njim.

U odnosu izmedu roditelja i dece, roditeljski Pluton koji pada u 3. kuću deteta znači da on ima poseban udeo u dečjem obrazovanju, a može da poželi i da diktira kako obrazovanje tačno treba da se odvija.

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Jupiter u uporednom horoskopu.