Planete u kućama partnera

Partnerov Jupiter u Vašem natalnom horoskopu

Jupiter pve osobe u horoskopu druge uvećava njena sredstva, uliva im novu nadu u rešavanju problema, pruža konstan i konstruktivan savet.

Ako je Jupiter neskladan, može da pruža previše optimistički ili ekstravagantan impuls, može davati obećanja koja nije u stanju da ih ispuni.Planeta Jupiter vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Astrološko tumačenje Jupitera partnera u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1964-02-26

Sunce u 6. kuci

Sunce u 6. kući će biti u položaju da partneru pruži neku uslugu. Verovatno radite zajedno, a Sunce je šef, poslodavac. Ili će pomoći savetima i poslovnim vezama.

Povremeno će očekivati da mu se uzvrati pohvalom, jer jeko ceni sopstvene usluge.
Njegova najiskrenija podrška podstaći će partnera da dejstvuje najefikasnije moguće, jer može očekivati njegove spremne primedbe o načinima kako bi moglo bolje.
U odnosu lekar-pacijent, ovo je dobar položaj za lekarevo Sunce, pod uslovom da je dobro aspektovano u natalnoj kartii da nije preterano aflikovano u uporednim aspektima.

Češće se javlja u prolaznim vezama nego u slučaju dugotrajnijeg prijateljstva, pa čitavo zajedništvo može da ima izvestan prolazni karakter, već u zavisnosti od toga šta odgovara i jednoj i drugoj strani.

Ako je Sunce loše aspektovano, imaćemo posla sa hvalisavim šefom kome nikada neće biti dosta komplimenata, ili s nadobudnim lekarom koji ne uvažava pravo pacijenta da učestvuje u sopstvenom lečenju.

Mesec u 9. kuci

Mesec će osetiti da ga partner privlači jer smatra da razume njegovu životnu filozofiju, oseća duhovnu bliskost i najverovatnije će biti inicijator poznanstva.

Ova veza se ponekad javlja među horoskopima saputnika na putovanjima koji razmenom ideja uspevaju da stvore zanimanje za zajednički cilj puta.
Trenutak u kome Mesec počinje da priča o svojim ubeđenjima, ili uspomenama s putovanja, oboje će dugo pamtiti kao presudan za njihovu vezu. Mesečev partner, motivisan njegovim pričama, poželeće da otputuje i upozna tajanstvene predele o kojima on tako nadahnuto govori. Prvo zajedničko putovanje probudiće emocije i oboma pokazati u punoj meri koliko su slični, tako da nikada neće poželeti da se razdvoje.

Kada se roditeljski Mesec nalazi u ovom položaju u horoskopu potomka, on će podstaći svoje dete da vrlo rano krene svojim putem i, uopšte, pobudiće njegovo zanimanje za putovanja verujući da je za njega to najbolji način da upotpuni svoje obrazovanje.

Merkur u 6. kuci

Merkur pruža dragoceno znanje kako da partner obavi svoje poslove.

Moža da da korisne sugestije o partnerovoj ishrani ili o tome kako da najbolje održi fizičku kondiciju.

Ako su uporedni aspekti sa Merkurom nepovoljni, njegov savet može da se pokaže kao nesiguran.

Kada službenikov Merkur pada u 6. kuću njegovog poslodavca to ne obećava dugotrajniji odnos, izuzev ukoliko se i Sunce ne nalazi u istoj kući.

Venera u 6. kuci

Venera čini partneru razne usluge i pokazuje mu kako da lakše obavlja svoje poslove.

Ako se Venera zauzme za partnera, on će imati mnoštvo protekcija. Svojim neodoljivim osmehom ona će mu otvoriti vrata na koja nije smeo da zakuca.

U odnosu između službenika i poslodavca, poslodavčeva Venera u 6. kući njegovog službenika (ukoliko Venera nije ugrožena) obično će ukazati na njegovu brigu da obezbedi ugodne radne uslove.
Ako je službenikova Venera u 6. kući njegovog poslodavca, poslodavac će postati previše popustljiv prema podređenom.

Ova pozicija je dobra kada je u pitanju odnos izmedu lekara i pacijenta ili bolničarke-negovateljice i pacijenta, kada se radi o pacijentovoj šestoj kući.

Mars u 8. kuci

Jaka seksualna privlačnost. Ne obavezno i istinski ljubavni odnos.

Mars u partneru budi strasti i želju da bude s njim.
Partner se počinje neobično slobodno ponašati u prisustvu Marsa ne razmišljajući o mogućim posledicama svog ponašanja.

Mars može vrlo neprijatno da partnera učini svesnim nekih od njegovih podsvesnih motivacija.
Mars želi da upozna prave razloge koji čine temelj partnerovih dela, da dokuči psihološke dubine partnera. Proces ume da bude neprijatan, a partneru može pomoći da napusti neke predrasude i da se menja na dubokom podsvesnom nivou.

Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti, njegovi metodi za bolje upoznavanje kod partnera mogu da izazovu nezadovoljstvo.
A ako Mars ima neharmonične uporedne aspekte veza neće napredovati.

Jupiter u 4. kuci

Jupiter stvara partneru prijatnu i opuštenu atmosferu gde god se nalazio i osetiće kako da ga ispuni spokojem.

Njemu će biti prirodno da prema njemu zauzme roditeljski stav, a ponekad će kod partnera probuditi snažna sećanja na prošlost i on će moći da otkrije latentne talente.

Može da pomogne da se poboljša kućna sredina partnera, a verovatno i povećnje vrednosti svojine.

Kada roditeljski Jupiter pada u 4. kuću natalne karte deteta ukazuje na posebno srećan odnos.

Dobra veza među horoskopima zidara ili dekoratera i njihovog klijenta pri čemu je klijentova četrvta kuća. I među ortacima u poslovima zemljoradnje i rudarstva, pod uslovom da je uvek većina aspekata sa Jupiterom povoljna.

Saturn u 9. kuci

Saturn će usmeravati partnerove misli na religiozna i filozofska pitanja,
i dovesti ga do prihvatanja ozbiljnijeg stava prema važnim životnim pitanjima.

Njegovim posredstvom će u partnerovu svest dopreti ortodoksne vrednosti i mudrost drevnih učenja.
Stiče se utisak da on na sva pitanja ima spreman, dobro osmišljen odgovor. Slobodoumne prirode mogu da se osete "gušene" od njegovog pametovanja.

Ako je Saturn jako ugrožen u natalnoj karti a prisutni su i neskladni uporedni aspekti, nikada se nećete otvoreno suočiti sa pitanjima koja se odnose na religiju ili opšte razumevanje života kao celine. Ili će se Saturn podsmevati parterovom pogledu na svet.

Saturn se može oslanjati na partnera u pogledu prevoza ili mu stvara obaveze vezane za strane zemlje.
Može biti odgovoran za ometanje partnerove mobilnosti ili da mu uzrokuje neka neizbežna putovanja ili prepiske.

Kada roditeljski Saturn pada u 9. kuću horoskopa deteta, on će dete poslati u internat ili će biti naročito zahtevan u pogledu obrazovanja deteta.

Uran u 3. kuci

Mentalna privlačnost. Dobri prijatelji.

Visok stepen mentalne vezanosti pod uslovom da uporedni aspekti sa Uranom nisu neskladni.
Ako su uporedni aspekti neskladni njegov način mišljenja može toliko da odstupa od normalnog da ga partner neće shvatati obiljno.
I u tom slučaju, partner kasnije može postati svestan ideja koje se on trudio da mu saopšti.

Uran utiče na način mišljenja i način informisanja partnera sa ciljem preispita usvojene zivotne obrasce. Pokazaće mu nove puteve i mogućnosti.

On je sposoban da ga u svako doba održava mentalno budnim i inspirisati na nove misaone pristupe.

U slučaju da je Uran ugrožen (posebno od Saturna ili Marsa) može prouzrokovati konfuziju u razmišljanju partnera. Njegovo poigravanje tuđim stavovima i argumentima ozbiljno ugrožava partnerov misaoni sklop.

On će pomoći partneru u sprovođenju promena u njegovoj okolini i životnoj sredini.
Može mu sugerisati nove načine koje će mu uštedeti vreme u putovanju.


Neptun u 4. kuci

Kada Neptun pada u 4. kuću horoskopa partnera, on intuitivno oseća porodične odnose.
I, moći da izvrši neki suptilan uticaj na njegovu kućnu atmosferu.

Neptun može odvojiti partnera od roditeljskog uticaja, posebno ako on nije dobar po njega. S druge strane, probudiće saosećajnu dimenziju partnerove ličnosti, i na taj način pomoći da svojim roditeljima oprosti učinjene greške.

U slučaju da partner bude odbačen od onih od kojih je to najmanje očekivao, Neptun će ga spremno prihvatiti.

Ako je Neptun jako ugrožen u natalnoj karti ili su uporedni aspekti s njim neskladni, on može da protraći partnerovu imovinu ili da ga podstakne da to sam učini.

Ako Neptun jednog od roditelja pada u 4. kuću deteta, dete je vezano za tog roditelja zbog njegove slabosti ili hronične bolesti.

Pluton u 2. kuci

Kada Pluton pada u 2. kuću horoskopa partnera, partner postaje svestan svojih motiva u vezi novca i svojine.

Pluton će partnera da podstakne da preispita svoja merila vrednosti i stav prema pitanju sigurnosti.

Ako su uporedni aspekti s Plutonom skladni, on može partneru da donese veliku finansijsku dobit.
Ako je Pluton ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni, on može da partnera uvuče u gubitke i veliko materijalno trošenje.

U ovoj vezi, patner ne sme Plutonu da dozvoli da vodi finansijske poslove čak i ako to bude njega naročito zanimalo i čak i ako bude izgledalo da će on uraditi čudo.

Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Jupiter u uporednom horoskopu.