Astrolozi

Tumači natalnog i uporednog horoskopa (sinastrije)

Astrolog Vanja - pseudonim

Astrolog, astrološkinja Vanja se astrologijom i tumačenjem horoskopa profesionalno bavi od 2002. godine. 

Isključivo se bavi i proučava tradicionalnu astrologiju.

U okviru tradicionalne astrologije posebno se specijalizovala za:

  • horarnu astrologiju
  • natalnu astrologiju (natalni, lični, životni horoskop)
  • prediktivnu astrologiju (godišnji horoskopi), i
  • uporedne horoskope - sinastriju

Na sajtu "kafica.info" su realizovni indikatori u horoskopu, Pokazatelji u horoskopu za:

Opširnije: Astrolog Vanja - pseudonim

On-line tumač horoskopa Džošua Vilson

On-line tumač horoskopa je model-softverski generisan način tumačenja horoskopa na način kako to radi pravi astrolog.

Prednost on-line tumača horoskopa je da sa svakog mesta na kugli zemaljskoj, u svako doba dana i noći, praktično neograničen broj osoba, za vrlo kratko vreme, u potpunoj diskreciji dobija tumačenje svog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte.

Samouki astrolog koji je sve svoje znanje stekao čitajući dela poznatih svetskih astrologa.

Honorarni je dopisnik više astroloških časopisa.

Opširnije: On-line tumač horoskopa Džošua Vilson

On-line tumač horoskopa Alisa Miler

On-line tumač horoskopa je model-softverski generisan način tumačenja horoskopa na način kako to radi pravi astrolog.

Sa svakog mesta na kugli zemaljskoj, u svakom trenutku, za vrlo kratko vreme, u potpunoj diskreciji dobijate tumačenje svog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte.

Naravno da on-line astrolog nije u mogućnosti da vam odmah odgovori na vaša pitanja i moguće nedoumice, ali vam može dati lepe smernice i ideje. 

Odgovore na pitanja koja vas interesuju, ukoliko su standardna, uobičajena, naćićete među Astrološkim pokazateljima-indikatorima.

Alisa Miler je dugogodišnja učiteljica astrologije. U svom radu horoskop -natalne kartu tumači po pravilima moderne astologije.

Kao  moderni astolog Alisa u tumačenjima horoskopa -natalne karte tumači svih deset glavnih planeta (na tradicionalne planete u horoskopu: Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter i Saturn uključuje i Uran, Neptun i Pluton), ali takođe i uticaje većih asteroida, kentaura i fiksnih zvezda na naš život i rad.

 Tema: on-line tumač horoskopa, moderni astrolog, lični horoskop, životni horoskop, zapadna astrologija, tropska astrologija

 

Tumačica horoskopa Biljana Glušac

Astrološkinja Biljana Glušac, tokom višegodišnjeg rada i istraživanja, organizovala je niz seminara, škole astrologije, bila član astro tima Dušana Veličkovića, oformila stalne grupe svojih klijenta.

U svom radu Biljana Glušac vodi se principom da je astrologija data kao način da predvidimo ali jos važnije i prevaziđemo/transformišemo uticaje koji dolaze.
Uz klasična astrološka tumačenja, koristi se i energetsko-meditativnim radom, pa svaki zainteresovani klijent može dobiti i spisak posebnih meditacija, vizuelizacija, afirmacija, koje će mu pomoci da aktivira pozitivne, i transformiše negativne astrološke uticaje koje prima.

Opširnije: Tumačica horoskopa Biljana Glušac