Planete u kućama partnera

Vaš Uran u partnerovom natalnom horoskopu

Tamo gde planeta Uran jedne osobe pada u horoskop druge, ukazivaće na oblast u kome će ta osoba biti sposobna da drugome pruži i pokaže radikalno nov način gledanja na stvari i pristup rešavanju problema, podstičući je da se otrgne od zastarelih stavova u razmišljanju i da u većoj meri razvije dalekovidi pristup.

Pokazuje gde će biti moguće pobuditi nečiji osećaj za originalnost. Revolucionarno stanovište koje donosi planeta Uran može da prouzrukuje probleme drugima, posebno ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim su neskladni. Može da prenaglo promeni usmerenje ili partneru izmeni vladanje na suviše korenit način.

Uran bi mogao da izazove drugu osobu da stvari sagleda u novoj perspektivi, prekoračajući sva ograničenja koja su joj nametnuli vlastiti strahovi iz potrebe da se udovolji opšterasprostranjenim konvencijama i pod teškim bremenom prošlosti.

Vaša planeta Uran položena u partnerov horoskop.

Astrološko tumačenje vaše planete Uran u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe natalni_test u kucama osobe Test-1966-06-27

Sunce u 3. kuci

Sunce u trećoj kući, utiče na partnerov način komuniciranja i uspostavljanja odnosa s najbližom okolinom.
Ako su ti odnosi problematični, pod uticajem Sunca će se vidno popraviti. Sunce ne voli konflikte, nije sitničavo ni sklono rasipanju energije u površnim prepirkama. Vrlo je otvoreno za probleme svojih bližnjih, pa će u njemu svi prepoznati pažljivog slušaoca koji će na kraju priče umeti da podeli prave savete.

Sunce u trećoj kući je valjani sagovornik čak i u situaciji kada mu se izlažu najuvrnutije ideje. I ne samo to! Nateraće partner da čvrsto stane iza svog mišljenja i potkrepi ga odgovarajućim argumentima.
Njegov prirodni autoritet pokazaće se kao dobar štit od nedobronamernih, zajedljivih komentara.
Primeri iz prakse pokazuju da osoba koja je nekada davno prekinula školovanje i naizgled zauvek digla ruke od njega, usled dejstva partnerovog Sunca u njenoj trećoj kući, iznenada ga uspešno okončava.

Ova pozicija ide u prilog bratskom zajednišivu na slobodnoj i lakoj osnovi. Koda suprotnih polova, odnos može da bude bliži odnosu između brata i sestre nego muža i žene.

Mesec u 6. kuci

Mesec instinktivno oseća gde je partneru potrebna podrška.

Njemu će činiti zadovoljstvo da pruži praktičnu pomoć. Često će biti u stanju da uputi sugestije koje mogu da poboljšaju partnerovu opštu efikasnost a često i materijalno blagostanje. Budući da, pored ostalih istančanih osećaja, poseduje i osećaj za novac, posavetovaće partnera da se bavi onim najisplativijim.

Ako je Mesec ugrožen u natalnoj karti ili obrazuje teške ukrštene aspekte on će biti podložan usplahirenosti i bezrazložnoj brizi. Tako će da učini više štete nego koristi, pokazaće se kao izvor razdražljivosti.

Mesec imati sklonost da svog partnera posmatra kao osobu kojoj može da pruži svoje usluge dobročinitelja, pokazujući sebi da je sposoban da saosećajno izađe u susret tuđim potrebama.
Kada je Mesec dobro aspektovan pri rođenju a uporedni aspekti povoljni, ovo može biti veoma mirna i blaga veza.

Kada se lekarev Mesec nalazi u šestoj kući pacijentovog horoskopa on će se interesovati za pacijentovo zdravlje i van okvira svoje dužnosti.

Merkur u 2. kuci

Merkur ima poseban talenat za otkrivanje propusta u tome kako partner upravlja novcem.

Biće u stanju da mu pruži korisne sugestije kako da partner uveća svoj kapital, pokazujući mu u i kako da bolje proceni sopstvene moći sticanja.
Njegovi saveti mogu biti vrlo korisni, zato što Merkur brzo misli, pa između više alternativa bez napora procenjuje najbolju. On s lakoćom zarađuje, ali i troši novac.

Ako je Merkur ugrožen u natalnoj karti ili loše aspektovan u uporednom horoskopu, njegovi saveti mogu da se pokažu kao pogrešno zasnovani, a finansijske transakcije sa njim štetne.

Venera u 3. kuci

Visok stepen mentalne vezanosti i razumevanja među vama.

Iz toga obično proizilaze zabavni razgovori. Vezanost između para će biti umanjena ukoliko je Venera u natalnoj karti ugrožena a uporedni aspekti iz partnerovog horoskopa neskladni.

Kada je Venera dobro smeštena u natalnoj karti a uporedni aspekti blagotvorni, ovo predstavlja dobru vezu za odnos između učitelja i učenika, pri čemu je reč o učiteljevoj Veneri.

Ako je Venera uključena u loše aspekte s maleficima, osoba u čijoj se trećoj kući nalazi neće biti oduševljena njenim društvom, pa će se ozbiljno potruditi da ga kulturno izbegne.

Mars u 4. kuci

Mars će se partneru instinktivno svideti ili će prema njemu osetiti odbojnost, u zavisnosti od uporednih aspekata sa Marsom.

On će ceniti partnera onakvog kakav je.
Kada su uporedni aspekti povoljni, partner će se u njegovom prisustvu osećati izuzetno sigurno.
Ako je Mars ugrožen u natalnoj karti i uporednii aspekti sa njim neharmonični, partner će ga doživeti kao obavezu i izvor razdora, koji ugrožava poredak spokojne domaće atmosfere.

U domaćoj sredini u Marsovom prisustvu ništa neće biti dosadno i mračno. Iako može da bude naporan, njegovo odsustvo donosi učmalost.

Ovaj položaj može da se javi u odnosu između roditelja i deteta, kada roditeljski Mars ukazuje na to da je roditelj veoma zahtevan prema detetu, očekujući da postane nezavisno vrlo rano.

Mars može neprestano upošijavati partnera i crpsti mu energiju.

Jupiter u 12. kuci

Jupiter je prva osoba kojoj će partner obratiti u slučaju nevolje.

On će biti u stanju da partneru pokaže kako da izađe na kraj sa nedostacima u svom karakteru ili temperamentu.
Često će biti sposoban da podrži partnerovo samopouzdanje.

On će često biti vrlo zainteresovan da shvati šta partnera pogađa, a pošto će se on osetiti podstaknutom da mu poverava svoje tajne Jupiter neće baš uvek biti diskretan u njihovom čuvanju za sebe, naročito ako je Jupiter ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti neskladni.

Ako medu vama postoji romantična vezanost trebalo bi da se pripazete skandala.

U nekim slučajevima Jupiter će da kod partnera probudi zanimanje za okultizam, misticizam.

Dobar položaj za Jupiter doktora ili osobe koja će možda biti u obavezi da o partneru brine.
Prijatelji čiji je Jupiter u partnerovoj 12. kući najverovatnije će biti uz njega kad je bolestan i najiskrenije će s njim saosećati kada mu to bude potrebno.

Saturn u 6. kuci

Saturn zahteva od partnera punu pažnju i posvećenost sopstvenim poslovnim poduhvatima.
Partner ne može da se izbori sa osećajem da mu nešto duguje, iako je situacija najčešće obrnuta.

On će zauzeti kritički stav prema načinu na koji partner radi stvari i naročito će se potruditi da isproba njenu efikasnost.
Izgleda kao da jedva čeka da partneru pronađe grešku. Ali on to radi samo da bi poboljšao njegove metode i upoznao ga sa pouzdanijim tehnikama.

Ukoliko Saturn nije dobro aspektovan u natalnoj karti a uporedni aspekti nisu naročito povoljni, ovo nije dobar položaj za službenikov Saturn, ili za Saturn bilo koga ko treba da brine o zdravlju osobe u čiju 5. kuću pada.

Kao šef ili poslodavac, Saturn je u najmanju ruku nezgodan.
Nijedna zamisao neće kod njega lako proći.

Uran u 11. kuci

Kada Uran pada u 11. kuću horoskopa partnera, on utiče na njegovo shvatanje prijateljstva.
Uran može da partnera uvede u okruženje društava i organizacija posvećenim idejama koje i on neguje, ili da ga upozna sa krugom raznolikih prijatelja.

Uranova nezavisnost stvora utisak o njemu kao vrlo nemarnoj osobi.

U neočekivanim nezgodama Uran će reagovati iznenađujuće i pomoći partneru kada to on najmanje očekuje.

Ako je Uran u natalnoj karti ugrožen a uporedni aspekti neskladni, partner nikada neće izabrati njegovo društvo u prirodnom toku događaja.
Ako se nekim slučajem i nađu zajedno, partner će se u njegovom prisustvu osećati izrazito neprijatno, a može se dogoditi da ga odvoji od dugogodišnjih prijatelja.

Neptun u 1. kuci

Kada Neptun pada u 1. kuću horoskopa partnera, najefikasniji kanal komunikacije se odvija preko osećanja i milosrdnih poriva.

Neptun može da tumači partnerove snove i objasni njegova maštanja. Treba pripaziti da mu ne ohrabruje iluzije. Njegovo dejstvo može biti veoma opuštajuće i utešiteljsko.

Kada je Neptun u natalnoj karti u lošem položaju a uporedni aspekti s njim nepovoljni, partneri mogu da steknu potpuno pogrešnu sliku jedno o drugom.
Neptun na izvestan način može da predstavlja izvor razočarenja za partnera jer je povodljiv i nepouzdan. U ekstremnim slučajevima on može da dovede partnera u zbludu ili ga umešati u skandal koji će mu upropastiti ugled.

Pluton u 10. kuci


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Planeta Uran u uporednom horoskopu.