Aspekti planeta partnera

Partnerov Jupiter u aspektima uporednog horoskopa

Planeta Jupiter u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja dobronamerno razumevanje za druge, ulivanje osećanja ohrabrivanja i dobrobiti, entuzijazam. Očuvanje društvene i moralne vrednosti. O Jupiteru, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Jupiter u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Jupiter u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1997-09-16

Merkur sekstil Jupiter

Ovakav aspekt između ovih planeta omogućava uspešno rešavanje običnih, praktičnih, tekućih problema, kao i vođenje dubokih, filosofskih razgovora.

Ovo je redak aspekt koji vam pruža mogućnost da imate sjajan poslovni odnos, ali i da se odlično družite prilikom večernjih izlazaka. Vi ćete bez napora provesti ceo dan zajedno, i nikada vam neće biti dosadno. Vedri i pronicljivi, inspirisaćete jedno drugo dobronamernim sugestijama koje na obostrano zadovoljstvo proširuju vidike.

Nećete se ponašati kao sujetni takmičari opsednuti uverenjem da je najvažnije utvrditi ko je prvi došao na neku ideju. Bitno je da uspešno obavite zadatak, a ne da vagate koliki je čiji doprinos. Jedno započinje posao, drago nastavlja, da bi ga završili zajedno.

Jupiter može da uozbilji nestašnog Merkura, a da ga pri tom ne kritikuje niti sankcioniše (pod kritikom, Merkur se ponaša poput bezobraznog, jogunastog deteta). Dobrodušni Jupiter podučava ali nikad ne omalovažava sagovornika. On je profesor koji se iskreno trudi da njegovi učenici nauče lekciju.

Posmatrano sa strane, delujete srećno, bez obzira na odsustvo polne privlačnosti. Vama to neće posebno smetati, osim ako nisu u pitanju strasnije zodijačke kombinacije. Ovan ili Škorpion neće se zadovoljiti dobrim efektima skladnog odnosa ovih planeta, ako erotske planete miruju i ostaju neaspektovane. Posao i prijateljstvo to da, ali ništa drugo osim toga.
Neke manje strasne zodijačke varijante družiće se čak i nakon raspada braka, ne potežući nikada pitanje krivice. Mudri Jupiter doživeće svaki poraz i neuspeh kao sastavni deo života iz koga treba izvući pouku i krenuti dalje, a Merkur se ionako previše ne vezuje ni za koga.

Venera konjukcija Jupiter

Ovakav aspekt garantuje uspešan odnos, pa je čest kod bračnih veza.

Konjunkcija je posebno blagotvorna i svojom snagom poništava mnoge loše aspekte koji mogu biti zastupljeni u uporednim horoskopima. Jupiter će u Veneri pronaći inspiraciju za pokazivanje svojih najboljih osobina. Pomisliće da je ona pravo savršenstvo, sposobno da svojim sjajem promeni svačiji život.

Izgledate kao dvoje obasjanih i detinje zaljubljenih koji jedno drugom ne nalaze mane. Venera se ponaša poput šiparice koja s neskrivenom srećom očekuje svaki susret. Prepuni ste pozitivne energije, i rado ste viđeni gosti u svakom društvu, a kako oboje vole da se eksponirate, ovo će još više učvrstiti vašu vezu. Oboje ste u svakom trenutku raspoloženi za izlazak i veselje.

Porodično gnezdo je uređeno s mnogo ljubavi i ukusa. Znaci sitne pažnje, lepe reči i osmesi liče na večnu ljubav. Nemate požar koji iznenada bukne i svojom nekontrolisanom snagom na kraju uništi sve, već trajni žar koji vreme, iskušenja i drugi ljudi ne mogu da ugase.

Jupiter kvadrat Uran

Buran, dinamičan i nepredvidljiv odnos.

U lošem aspektu ponašaćete se kao zavisni kockari koji ne mogi da se obuzdaju dok ne spiskaju sve što imaju. Nikada nećete vratiti dugove, jer ste legendarn rasipnici.

U trenucima uživanja nijedno od vas neće razmišljati o tome koliko dugo oni mogu da traju, nego će spremno dati oduška i najuvrnutijim porivima. A kada definitivno ostanete bez novca, pre ćete vam pasti na pamet da opljačkate banku nego da se zaposlite i posle svega pokušati mirno da živite...

Uran može da pribegne svom ćudljivom delovanju da bi raspršio Jupiterovo razdražujuće samodopadljivo držanje, navodeći ga na bezumno ponašanje.

Jupiter kvadrat Neptun

Ukazuje na mogućnost izneverenih ideala kao rezultata nesposobnosti obeju strana da procene moći i talente kojima raspolažu.
Za vas dvoje, izgubljeno poverenje bolnije je od svih životnih nedaća, i najčešće se navodi kao razlog za okončanje veze koja je tako mnogo obećavala.

Neptun može da navede Jupiter na pogrešan put, i to ne uvek namerno, tako da Jupiter oseća da je njegovo poverenje izigrano. Iz toga će se razviti obostrani nedostatak poverenja.
U nekim slučajevima Neptun će uspeti da iz Jupiterove velikodušnosti izvuče korist, možda računajući na njegovo sažaljenje dok mu priča tužne priče ili varajući ga, utajom finansijških ili nekih drugih sredstava.
Jupiter neće ceniti Neptunovu šiiru i slobodniju interpretaciju moralnih pitanja i sumnjaće u iskrenost njegovih namera.

Može doći i do različitih preterivanja, ali to zavisi od pojedinačnih natalnih karata.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Jupiter u uporednom horoskopu.