Aspekti planeta partnera

Partnerov Jupiter u aspektima uporednog horoskopa

Planeta Jupiter u uporednom horoskopu - sinastriji predstavlja dobronamerno razumevanje za druge, ulivanje osećanja ohrabrivanja i dobrobiti, entuzijazam. Očuvanje društvene i moralne vrednosti. O Jupiteru, kao planeti u horoskopu. Partnerova planeta Jupiter u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Jupiter u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1968-09-24

Mesec konjukcija Jupiter

Jupiter je u stanju da probudi najdobroćudnije osobine kod svog lunarnog partnera.

Ovakav aspekt može da izgladi sve razlika u temperamentima na koje ukazuju neskladni uporedni aspekti.

Ukoliko nije izložena nepovoljnim uticajima, konjunkcija predstavlja prijatan kontakt, premda je prisutna mogućnost preterane popustljivosti Jupitera prema svom lunarnom partneru, koji je srecan što može da pruži priliku Jupiteru da iskaže velikodušnost.

Ovakav aspekt je prisutan kod mirnih, skladnih parova koji život provode u blagostanju. Vi ćete uvek pomagati drugima (posebno obespravljenima), ali ćete misliti i na dobrobit sopstvenog doma. Vas dvoje ste u potpunosti usvojili stav po kome samo čovek koji živi u harmoniji sa samim sobom može tako živeti i s drugima.

Jupiter će pozitivnim uplivom stabilizovati Mesec, prenoseći na njega svoj neograničeni optimizam, a za uzvrat, Mesec će se potruditi da Jupiteru jasno stavi do znanja koliko poštuje njegov moralni kodeks.

Merkur konjukcija Jupiter

Aspekti između Merkura i Jupitera su manje zastupljeni u ljubavnim, više u prijateljskim i poslovnim vezama.

Merkur se ponaša poput radoznalog, za sve zainteresovanog deteta, a Jupiter deluje poput mudraca koji zna odgovore na sva pitanja. Oboje su inteligentni, mada je Merkur površniji, pa će mu dobro doći Jupiterovi saveti. Jupiter ceni Merkurovu radoznalost zato što ne voli statične prirode, ali mu isto tako kod njega smetaju nedoslednost i nedostatak istrajnosti.

Jupiter može da se osloni na svoje iskustvo da bi razvio Merkurovo mišljenje, pomažući mu da proširi saznanja, pružajući mu dobrobit od svoje mudrosti, ponekad i kroz pomoć u sticanju novih filozofskih uvida.

Jupiter može da podrži i ohrabri Merkur, tako da ne iznenađuje vrlo često prisustvo ovog aspekta u odnosima među roditeljima i decom. Kada detinji Merkur stupa u kontakt sa roditeljškim Jupiterom to može da bude nagovešta j da će dečje obrazovanje i školovanje verovatno da budu izvor izdataka. Bilo kakav nemir koji dete pokazuje zahtevaće mudro postupanje sa roditeljske strane a u ranim godinama zajedničko učešće u igrama i zabavi može izuzetno da pomogne u ovom odnosu. Jupiterski roditelj će često najuspešnije da izađe na kraj sa brigama svog merkurovskog deteta.

U poslovnim partnerstvima, Merkur doprinosi svojim idejama a Jupiter obezbeđuje neophodan kapital i podstrek.
Uopšte uzev, Jupiter prima Merkurove ideje veoma tolerantno, što može da dovede do uspostavljanja skladne mentalne atmosfere koja pogoduje kreativnom mišljenju. Merkur može da pomogne Jupiteru da svoje ideje formuliše jasnije mada će, ukoliko mu popusti oprez zbog Jupitereove preterano optimističke podrške, doći do grešaka u rasuđivanju ili će Merkur postati preterano samozadovoljan. Pod korisnim uticajem jupiterskog partnera Merkur je često voljan da prilagodi svoje ideje, da se uskladi za dobro zajedništva i posveti intenzivnom razmišljanju na temu glatkog odvijanja tog zajedništva.

Venera konjukcija Jupiter

Ovakav aspekt garantuje uspešan odnos, pa je čest kod bračnih veza.

Konjunkcija je posebno blagotvorna i svojom snagom poništava mnoge loše aspekte koji mogu biti zastupljeni u uporednim horoskopima. Jupiter će u Veneri pronaći inspiraciju za pokazivanje svojih najboljih osobina. Pomisliće da je ona pravo savršenstvo, sposobno da svojim sjajem promeni svačiji život.

Izgledate kao dvoje obasjanih i detinje zaljubljenih koji jedno drugom ne nalaze mane. Venera se ponaša poput šiparice koja s neskrivenom srećom očekuje svaki susret. Prepuni ste pozitivne energije, i rado ste viđeni gosti u svakom društvu, a kako oboje vole da se eksponirate, ovo će još više učvrstiti vašu vezu. Oboje ste u svakom trenutku raspoloženi za izlazak i veselje.

Porodično gnezdo je uređeno s mnogo ljubavi i ukusa. Znaci sitne pažnje, lepe reči i osmesi liče na večnu ljubav. Nemate požar koji iznenada bukne i svojom nekontrolisanom snagom na kraju uništi sve, već trajni žar koji vreme, iskušenja i drugi ljudi ne mogu da ugase.

Mars sekstil Jupiter

U skladnom spoju Marsa jupiterski partner može da podstakne na postizanje novih dometa u njegovim ostvarenjima.
Mars Jupiteru donosi finansijšku korist svojim energičnim unapređivanjem šema od kojih imaju obostranu dobit.

Dobri aspekti kod vas ne ističu erotiku, već sposobnost da postignete prijateljski dogovor o smernicama zajedničkog delanja.
Jupiter je onaj koji daje ideje, a Mars ih uspešno ostvaruje.
Nedostatak strasti nadoknađujete poslovnim uspesima (pa se u vaše prisustvu može pomisliti da je to sasvin dovoljno za sreću).

U Jupiterovom društvu Mars deluje neočekivano smireno i ukroćeno. Vi ste par koji ima velike šanse da ostane u dugoj, stabilnoj, što nipošto ne znači i dosadnoj vezi.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Jupiter u uporednom horoskopu.