Aspekti planeta partnera

Partnerovo Sunce u aspektima uporednog horoskopa

Aspekti Sunca u uporednom horoskopu - sinastriji odnose se pre svega na usklađenost volje i životnih ciljeva

U horoskopu muškarca planeta Sunce označava njegov unutrašnji stav prema svojoj ulozi muškarca, a u horoskopu žene njen koncept idealne muževnosti. O Suncu, kao planeti u horoskopu.  Partnerova planeta Sunce u aspektima sa planetama iz Vašeg horoskopa.

Astrološko tumačenje partnerove planete Sunce u aspektima sa planetama iz Vašeg ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1999-07-17

Sunce opozicija Sunce

Aspekti Sunca govore o usklađenost volje i životnih ciljeva.

"Suprotnosti se privlače".

Ovakvi, potpuno suprotni parovi često nađu načina da od svojih razlika stvore skladno zajedništvo.
Može da se pokaže kao veoma srećan za brak ako su oba Sunca dobro aspektovana i svaka strana ceni kvalitete one druge koji je dopunjuju.

Ljubav na prvi pogled - "kao stvoreni jedno za drugo".

Kod ugroženih Sunaca mogu se razlike u temperamentu pokazati kao prepreka za pravo razumevanje i doći do pravog neprijateljstva i sukoba.

Sunce trigon Mesec

Mesec u horoskopu muškarca predstavlja ideal ženstvenosti koji on nosi u svojoj podsvesti.
U horoskopu žene, Sunce pokazuje njeno shvatanje idealnog muškarca uz koga njena ženstvenost najlakše dolazi do izražaja. Logično je i da će je takav neodoljivo privući.

Prava usklađenost se javlja kada je muško Sunce u aspektu sa ženskim Mesecom, ali je i obrnuta kombinacija pokazatelj sklada.

U bračnom odnosu, muškarčevo Sunce može da donese značaj i objašnjenje ženinom Mesecu, podstičući je da uživa u svojoj ulozi supruge, dok ženin Mesec može magnetski da izmami solarne kvalitete koji osposobljavaju njenog partnera da preuzme svoju ulogu supruga.

Aspekt trigona ostvaruje najpozitivnije efekte.
Ako se trigon javlja u vodenim znacima, nastaje poseban duševni sklad između dvoje romantičnih ljudi. U slučaju zemljanih znakova, lako se postavljaju konkretni, "prizemni" životni ciljevi, i sva snaga usmerava se na njihovo ostvarenje. Vatreni znaci stimulisaće jedno drugo na neprekidan pokret i akciju, dok će vazdušni uspešno razmenjivati ideje.


Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.