Aspekti planeta partnera

Vaš Mars u aspektima uporednog horoskopa

Planeta Mars predstavlja naše snage, način na koji ćemo ih koristiti i prirodu naših želja.

U muškom horoskopu Mars pokazuje kako će igrati svoju mušku ulogu. U horoskopu žene predstavlja tip muškarca kakvog će privući i njen koncept idealne muževnosti na fizičkom nivou. O Marsu, kao planeti u horoskopu.

Vaša planeta Mars u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Mars u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe kafica u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec konjukcija Mars

Intenzivna i izuzetna fizička privlačnost, "Visoki napon".
Odnosi se na polnu stranu bračnog odnosa.
Muškarčev Mars može da izazove ženin Mesec da u potpunosti izrazi svoje ženstvene kvalitete, dok prijemčivi Mesec poziva muškarčev Mars da pokaže svoja muževna svojstva. Ako je pozicija obrnuta, pa je ženski Mars u aspektu sa muškim Mesecom, njegovo shvatanje idealne žene koju želi biće stimulisano ovim kontaktom.

Suprotnosti se privlače. Mars će u prisustvu Meseca postati svesniji svoje ogromne snage. Mesec će biti još osetljiviji, nejasniji, tajanstveniji, u prisustvu svog marsovskog partnera.

Ako na emotivnom planu niste zainteresovani jedno za drugo ovo stvara razdražljivost, i u svakodnevnim delatnostima ne obećava uvek uzajamno uvažavanje, Mesečevo popustljivo držanje može da nagna Mars da se previše ističe i preterano preganja sa Mesecom.

U konjunkciji, Mars će se truditi da dominira odnosom (u cemu će često i uspeti).

Mars opozicija Jupiter

Neskladni aspekti čine da Mars uzdrma Jupiterov entuzijazam a Jupiter da izazove Marsovu preduzimljivost.
To stvara situaciju u kojoj Jupiter postaje previše optimističan i bezbrižan dok Mars postaje previše prenagljen i preuzima neprikladne rizike.
Ako se nezrelim pojedincima prepušteno da obave neki posao bez nadzora, oni će provesti toliko vremena u napornim trvenjima da će potpuno da zaborave na posao.

Opozicija deluje tako da Mars nemilosrdno koristi Jupiterovu dobrodušnost.
Ili dobrodušnog Jupitera pretvara u džangrizavu i podsmešljivu osobu kojoj je nemoguće udovoljiti.

Na svaku Marsovu inicijativu Jupiter stavlja nebrojene prigovore, koje, Mars energično odbacuje i tvrdoglavo nastavlja da radi po svome.

Mars konjukcija Saturn

Svi aspekti između "malog" i "velikog zlotvora" nisu ni malo popularni.
Verovatno zato što čovečanstvu mukotrpan napor nije blizak.

Mars predstavlja energiju a Saturn masu ili supstancu. Energiju je neophodno kanalisati i nad njom uspostaviti kontrolu, pre njene upotreba u konstruktivne svrhe, a supstancu treba oblikovati i transportovati da bi se ostvari neka vredna konstrukcija.

Ovakav aspekt je prisutan kod mnogih ozbiljnih emotivnih veza.

Konjunkcija između Marsa i Saturna ne sprečava sklapanje braka. Ne poriče ni plodno jedinstvo. Saturn može da stabilizuje i usmeri Marsovu energiju, dok se Mars brine da Saturn ne zapostavi svoje odgovornosti. Naravno, postoji izvestan osećaj teskobe.

Izgleda čudno, ali ovaj aspekt budi strast.
Saturn i strast !?!?
Duboko fasciniran Marsovom seksualnošću, večito hladni Saturn skida masku nezainteresovanosti, i ulazi u igru na njemu nepoznatom terenu.
Prvi put u životu želi da drugu osobu mora osvojiti po svaku cenu.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.