Aspekti planeta partnera

Vaš Mars u aspektima uporednog horoskopa

Planeta Mars predstavlja naše snage, način na koji ćemo ih koristiti i prirodu naših želja.

U muškom horoskopu Mars pokazuje kako će igrati svoju mušku ulogu. U horoskopu žene predstavlja tip muškarca kakvog će privući i njen koncept idealne muževnosti na fizičkom nivou. O Marsu, kao planeti u horoskopu.

Vaša planeta Mars u aspektima sa planetama iz partnerovog horoskopa.

Astrološko tumačenje vaše planete Mars u aspektima sa planetama iz partnerovog ličnog, životnog, natalnog horoskopa -natalne karte za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe Test-1997-08-23 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec opozicija Mars

Opozicija može da stvori prilično nervoznu atmosferu, naročito ako je neka planeta ugrožena u natalnoj karti. Neke strane ličnosti marsovskog partnera mogu da povrede Mesec, a Mars može da pokaže i nedostatak obzirnosti i tolerancije što razdražuje njegovog lunarnog partnera.

U ovakvom aspekatu Mesec može ozbiljno patiti. U želji da se suprotstavi svom agresivnom partneru koji ga bezobzirno tiraniše i vređa, može potpuno izgubiti samokontrolu i reagovati nasilno (ubistvo u samoodbrani).

Svakako bi bilo dobro da što ređe dolazite u kontakt, jer je vaše uzajamno iritiranje toliko jako da može poništiti sve druge dobre aspekte. U drastičnim situacijama može dovesti i do prave tragedije.

Mars konjukcija Jupiter

Ovakvi aspekti su uglavnom zastupljeni kod osoba koje dele slična interesovanja, posebno kada je u pitanju sport.
Jupiterov optimizam i Marsova energičnost deluju stimulativno jedno na drugo, pa ako ste vrhunski sportisti, možete očekivati sjajne rezultate.

U slučaju da ste u emotivnoj vezi a ne bavite se profesionalno sportom, biće tu nekakva rekreacija.

Mars je sposoban da zapali Jupiterov entuzijazam. Korisnoza članove timova koji se bave atletikom i učestvuju na takmičenjima i onih koji ih treniraju.

Jupiter može da podrži Marsova nastojanja mudrim savetom a ponekad i finansijškom pomoći, premda kod Marsa mogu da budu prisutne sklonosti da se okoristi Jupiterovom velikodušnošću, naročito kada je Jupiter naklonjen potpunoj bezbrižnosti.
Jupiter može mudro da vodi Marsovu energiju ali će mnogo toga zavisiti od stanja obe planete u natalnom horoskopu, pošto ova kombinacija može da bude poprilično zapaljiva i neuravnotežena.

Mars opozicija Saturn

Svi aspekti između "malog" i "velikog zlotvora" nisu ni malo popularni.
Verovatno zato što čovečanstvu mukotrpan napor nije blizak.

Mars predstavlja energiju a Saturn masu ili supstancu. Energiju je neophodno kanalisati i nad njom uspostaviti kontrolu, pre njene upotreba u konstruktivne svrhe, a supstancu treba oblikovati i transportovati da bi se ostvari neka vredna konstrukcija.

Ovakav aspekt je prisutan kod mnogih ozbiljnih emotivnih veza.

Izgleda čudno, ali ovaj aspekt budi strast.
Saturn i strast !?!?
Duboko fasciniran Marsovom seksualnošću, večito hladni Saturn skida masku nezainteresovanosti, i ulazi u igru na njemu nepoznatom terenu.
Prvi put u životu želi da drugu osobu mora osvojiti po svaku cenu.

Kod neskladnih aspekata to može da predstavlja veliki, veliki problem.
Uzajamni sukobi mogu preći granice podnošljivog i odvesti u pravu tragediju. Oboje tvrdoglavo odbijate da prekinete sve i s nekim drugim potražite sreću.

Partner se mora osvojiti, to jest poraziti. Mora jasno i glasno priznati poraz, a to je vašem slučaju nemoguće. (Večiti ratnik, Mars, pre pristaje da bude ubijen u bici nego da se povuče, dok simbol stradanja i trpljenja, Saturn, nikada neće javno zakukati nad svojim životom.)
Prava sreća bi bila da vas neko silom rastavi.

Marsova želja da gura napred i brzo napreduje neće se baš uklopiti sa Saturnovim sporim, promišljenim i opreznim pristupom stvarima, naročito kada ga »krasi« još i odugovlačenje. Mars se ne oseća dobro kada ga bezrazložno usporavaju, dok Saturn misli da prevelika žurba prouzrokuje greške.


 Tema: Astrologija odnosa, sinastrija. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, seksu, krevetu, poslu, partnerstvu. Sinastrija u horoskopu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.