Planete u kućama partnera

Planete u kućama partnerove natalne karte uporednog horoskopa-sinastrije

Vaš Pluton u partnerovom natalnom horoskopu

Gde pada planeta Pluton jedne osobe u horoskop druge, pokazuje gde će je nagnati da otkiije skriveni deo svoje ličnosti tako da će na kraju uvideti da je razvila novi pristup stvarima koje oznacava ta kuća horoskopa.

Partner će biti prinuđen na preobražaj, ili će shvatiti neophodnost preobražavanja stava prema time. Nagnaće ga da postigne nivo rada za koji je ranije mislio da nije moguć. Partner može da se oseti pritisnuto ili da trpi neki nejasan osećaj neprijatnosti.

Opširnije: Vaš Pluton u partnerovom natalnom horoskopu

Partnerov Pluton u Vašem natalnom horoskopu

Gde pada planeta Pluton jedne osobe u horoskop druge, pokazuje gde će je nagnati da otkiije skriveni deo svoje ličnosti tako da će na kraju uvideti da je razvila novi pristup stvarima koje oznacava ta kuća horoskopa.

Partner će biti prinuđen na preobražaj, ili će shvatiti neophodnost preobražavanja stava prema time. Nagnaće ga da postigne nivo rada za koji je ranije mislio da nije moguć. Partner može da se oseti pritisnuto ili da trpi neki nejasan osećaj neprijatnosti.

Opširnije: Partnerov Pluton u Vašem natalnom horoskopu

Partnerov Neptun u Vašem natalnom horoskopu

Gde pada Neptun jedne osobe u horoskop druge, ukazuje na područje u kome one mogu najbolje da uspostave srodan odnos.

Osoba čiji je Neptun će biti sposobna da prodre do idealističkijih i milosrdnijih strana karaktera partnera, tako da će biti spremna i na žrtvovanje kako bi mu pomogla. U nekim slučajevima može da pokrene neku neispunjenu žudnju ili suptilno nezadovoljstvo trenutnim stanjem. "Neptun" može da probudi euforično raspoloženje koje partnera dovodi do toga da okreće leđa čvrstim činjenicama u životu i da se uljuljka u lažnom osećanju sigurnosti.

Opširnije: Partnerov Neptun u Vašem natalnom horoskopu

Vaš Neptun u partnerovom natalnom horoskopu

Gde pada planeta Neptun jedne osobe u horoskop druge, ukazuje na područje u kome one mogu najbolje da uspostave srodan odnos. Osoba čiji je Neptun će biti sposobna da prodre do idealističkijih i milosrdnijih strana karaktera partnera, tako da će biti spremna i na žrtvovanje kako bi mu pomogla. U nekim slučajevima može da pokrene neku neispunjenu žudnju ili suptilno nezadovoljstvo trenutnim stanjem. "Neptun" može da probudi euforično raspoloženje koje partnera dovodi do toga da okreće leđa čvrstim činjenicama u životu i da se uljuljka u lažnom osećanju sigurnosti.

Opširnije: Vaš Neptun u partnerovom natalnom horoskopu

Partnerov Saturn u Vašem natalnom horoskopu

Saturn jedne osobe u horoskopu druge će ukazati na oblastu kojem će ta osoba da nauči dragocene lekcije u životu. Čini je svesnijom gde se nalaze njene obaveze, pomaže joj da razvije jači osećaj za odgovornost i oslanjanje na sopstvene snage.

Ukoliko je Saturn ugrožen može da projektuje svoje strahove, smetnje i komplekse, nastojaće da ograniči, sputa ili odloži napore drugog. Planeta Saturn vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Opširnije: Partnerov Saturn u Vašem natalnom horoskopu

Partnerov Uran u Vašem natalnom horoskopu

Tamo gde Uran jedne osobe pada u horoskop druge, ukazivaće na oblast u kome će ta osoba biti sposobna da drugome pruži i pokaže radikalno nov način gledanja na stvari i pristup rešavanju problema, podstičući je da se otrgne od zastarelih stavova u razmišljanju i da u većoj meri razvije dalekovidi pristup.

Pokazuje gde će biti moguće pobuditi nečiji osećaj za originalnost. Revolucionarno stanovište koje donosi Uran može da prouzrukuje probleme drugima, posebno ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim su neskladni. Može da prenaglo promeni usmerenje ili partneru izmeni vladanje na suviše korenit način.

Opširnije: Partnerov Uran u Vašem natalnom horoskopu

Vaš Uran u partnerovom natalnom horoskopu

Tamo gde planeta Uran jedne osobe pada u horoskop druge, ukazivaće na oblast u kome će ta osoba biti sposobna da drugome pruži i pokaže radikalno nov način gledanja na stvari i pristup rešavanju problema, podstičući je da se otrgne od zastarelih stavova u razmišljanju i da u većoj meri razvije dalekovidi pristup.

Pokazuje gde će biti moguće pobuditi nečiji osećaj za originalnost. Revolucionarno stanovište koje donosi planeta Uran može da prouzrukuje probleme drugima, posebno ako je Uran ugrožen u natalnoj karti a uporedni aspekti sa njim su neskladni. Može da prenaglo promeni usmerenje ili partneru izmeni vladanje na suviše korenit način.

Opširnije: Vaš Uran u partnerovom natalnom horoskopu

Vaš Saturn u partnerovom natalnom horoskopu

Planeta Saturn jedne osobe u horoskopu druge će ukazati na oblastu kojem će ta osoba da nauči dragocene lekcije u životu. Čini je svesnijom gde se nalaze njene obaveze, pomaže joj da razvije jači osećaj za odgovornost i oslanjanje na sopstvene snage.

Ukoliko je Saturn ugrožen može da projektuje svoje strahove, smetnje i komplekse, nastojaće da ograniči, sputa ili odloži napore drugog. Vaša planeta Saturn položena u partnerov horoskop.

Opširnije: Vaš Saturn u partnerovom natalnom horoskopu

Vaš Mars u partnerovom natalnom horoskopu

Planeta Mars jedne osobe u horoskopu druge će dejstvovati podsticajno i od nje izmamiti žustru reakciju, zahtevajući od nje da krene u akciju ispunjavajući životno područje kojim vlada kuća najraznovrsnijim događajima.

Kada su uporedni aspekti sa planetom Mars povoljni, on će snažno podržavati. Ako su uporedni aspekti sa planetom Mars nepovoljni u njemu se budi suparnik i može biti izvor rušilačkog suprotstavljanja, uz otvoreno neprijateljstvo. Vaša planeta Mars položena u partnerov horoskop.

Opširnije: Vaš Mars u partnerovom natalnom horoskopu

Partnerov Mars u Vašem natalnom horoskopu

Planeta Mars jedne osobe u horoskopu druge će dejstvovati podsticajno i od nje izmamiti žustru reakciju, zahtevajući od nje da krene u akciju ispunjavajući životno područje kojim vlada kuća najraznovrsnijim događajima.

Kada su uporedni aspekti sa planetom Mars povoljni, on će snažno podržavati. Ako su uporedni aspekti sa planetom Mars nepovoljni u njemu se budi suparnik i može biti izvor rušilačkog suprotstavljanja, uz otvoreno neprijateljstvo. Planeta Mars vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Opširnije: Partnerov Mars u Vašem natalnom horoskopu

Partnerova Venera u Vašem natalnom horoskopu

Kada planeta Venera jedne osobe padne u horoskop druge ona joj pomaže u uspostavljanju prijatnih odnosa šarmom i poštovanjem.

Kod druge osobe ukazuje na ono što će privući njen osećaj za vrednost. Kada je planeta Venera ugrožena, može doći u iskušenje da iskoristi svoj lični šarm i fizičku privlačnost da manipuliše ili drugima upućuje zavodljive ponude u sopstvenu korist. Planeta Venera igra najznačajniju ulogu u svim romantičnim odnosima i to ne samo na fizičkom nivou, već i kod uspostavljanja osećanja sklada na svim nivoima.

Planeta Venera vašeg partnera položena u Vaš horoskop.

Opširnije: Partnerova Venera u Vašem natalnom horoskopu

Vaša Venera u partnerovom natalnom horoskopu

Kada Venera jedne osobe padne u horoskop druge ona joj pomaže u uspostavljanju prijatnih odnosa šarmom i poštovanjem.

Kod druge osobe ukazuje na ono što će privući njen osećaj za vrednost. Kada je Venera ugrožena, može doći u iskušenje da iskoristi svoj lični šarm i fizičku privlačnost da manipuliše ili drugima upućuje zavodljive ponude u sopstvenu korist. Venera igra najznačajniju ulogu u svim romantičnim odnosima i to ne samo na fizičkom nivou, već i kod uspostavljanja osećanja sklada na svim nivoima. Vaša planeta Venera položena u partnerov horoskop.

Opširnije: Vaša Venera u partnerovom natalnom horoskopu