Vrhovi kuća

7. kuća - DC - Descedent

U horoskopu - DC predstavlja druge, partnere u najširem kontekstu značenja (ljubavnici, advokati, posolovni partneri, javni neprijatelji…)
naše ogledalo,
pa tim predstavlja i kako nas drugi vide. U natalnoj karti predstavlja i sve vezano za brak, svadbe, krađe, pljačke, ratove, pobune, ugovore, klijente, konkurenciju...

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha sedme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-7. kuća u Blizancima

Ako su vam Blizanci u ovom položaju, onda morate imati Strelca u usponu. Prema tome, vi ste slobodarskog duha i potreban vam je intelektualan i saosećajan partner. Retko vam se događa da vas strast potpuno ponese. U ličnim odnosima nisu vam bitne godine partnera, niti njegov društveni i finansijski status; mnogo su vam važniji moralna podrška i poštovanje. Ako se ozbiljno naljutite na druge, to retko traje dugo; vaša životna filozofija je: "živi i pusti druge da žive".
Ako Merkur ima dobre aspekte, možete imati uspeha u pravnoj delatnosti, glumi ili ma čemu što podrazumeva odnose sa javnošću. Kod određivanja idealnog partnera za vas, položaj Jupitera u horoskopu važan je isto toliko koliko i položaj Merkura.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima