Vrhovi kuća

7. kuća - DC - Descedent

U horoskopu - DC predstavlja druge, partnere u najširem kontekstu značenja (ljubavnici, advokati, posolovni partneri, javni neprijatelji…)
naše ogledalo,
pa tim predstavlja i kako nas drugi vide. U natalnoj karti predstavlja i sve vezano za brak, svadbe, krađe, pljačke, ratove, pobune, ugovore, klijente, konkurenciju...

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha sedme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-7. kuća u Ribama

Ako su vam Ribe u ovom položaju, onda morate imati Devicu na Ascendentu. Skloni ste da tražite nepraktičnog, idealisticnog partnera, nekoga kome ćete pružiti svoje saosećanje i podršku, to može biti čak i alkoholičar ili neko ko je hendikepiran, tako se može desiti da osetite i tugu u braku. Isto tako, može se dogoditi da tražite pravog viteza u blistavom oklopu na belom konju, i da vam onda niko drugi ne odgovara.
Ako su vam Ribe ovde a Devica u usponu, zbog svoje sklonosti ka prekomernom kritikovanju i traženju igle u plastu sena možete biti suočeni sa brojnim teškocama kada je reč o odnosima sa drugima.
Dobro, uravnoteženo prosuđivanje moglo bi vam pomoći da izađete na kraj sa izvesnom dozom lakovernosti-barem kad je reč o onima sa drugim ljudima. Morate kombinovati položaj Neptuna i Merkura da biste odredili kakav je to tip partnera koji će vas privlačiti.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima