Vrhovi kuća

7. kuća - DC - Descedent

U horoskopu - DC predstavlja druge, partnere u najširem kontekstu značenja (ljubavnici, advokati, posolovni partneri, javni neprijatelji…)
naše ogledalo,
pa tim predstavlja i kako nas drugi vide. U natalnoj karti predstavlja i sve vezano za brak, svadbe, krađe, pljačke, ratove, pobune, ugovore, klijente, konkurenciju...

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha sedme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-7. kuća u Skorpiji

Kada je Škorpija na vrhu sedme kuće Bik mora da bude na Ascendentu. Veoma ste stabilni, "ukorenjeni", imate veoma uvrežene navike, tako da ćete, ako nađete partnera komplementarnog temperamenta zbog svoje urođene odanosti veoma dugo, ponekad čak i predugo ostati u braku!
Ako Pluton ili Mars imaju izazovne aspekte, to može ukazivati na ljubomoru i seksualne probleme; vaše zdravlje bi na taj način moglo trpeti zbog nezadovoljavajućeg odnosa sa partnerom. Privlači vas divljenje vašeg partnera; u stvari, od suštinskog je značaja ta vernost ako hoćete da budete odani, jer vi zaista i zahtevate odanost i potpunu predanost od partnera.
Ako Venera ima dobre aspekte sa Plutonom ili Marsom, obično ćete mudro odabrati partnera.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima