Vrhovi kuća

7. kuća - DC - Descedent

U horoskopu - DC predstavlja druge, partnere u najširem kontekstu značenja (ljubavnici, advokati, posolovni partneri, javni neprijatelji…)
naše ogledalo,
pa tim predstavlja i kako nas drugi vide. U natalnoj karti predstavlja i sve vezano za brak, svadbe, krađe, pljačke, ratove, pobune, ugovore, klijente, konkurenciju...

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha sedme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-7. kuća u Jarcu

Ako se Jarac nalazi na vrhu sedme kuće, onda Rak mora da bude u usponu. Brižna priroda Raka traži zrelog partnera, nekoga ko će vas učiniti sigurnim. Ipak, niste naročito otvoreni kada je reč o "pitanjima srca"; želite naklonost, ali ste sumnjičavi kad vam je neko ponudi, tako da prikrivate svoja osećanja, sem u slučaju da Mesec (koji upravlja vašim Ascendentom) ima neometani tok.
Niti lako dajete, niti lako uzimate. Ovakav položaj Jarca može ukazivati na zakasneli brak ili na to da ćete nastojati da nađete zrelog partnera, ali bi isto tako moglo da se dogodi da se, ukoliko je zaštitništvo u vama veoma izraženo, vežete za kakvog mlađeg partnera. Skloni ste da na neki način ograničavate svog partnera, ali bi se isto tako moglo dogoditi da se vi osećate ograničenim zbog bilo kakve ozbiljne obaveze.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima