Vrhovi kuća

7. kuća - DC - Descedent

U horoskopu - DC predstavlja druge, partnere u najširem kontekstu značenja (ljubavnici, advokati, posolovni partneri, javni neprijatelji…)
naše ogledalo,
pa tim predstavlja i kako nas drugi vide. U natalnoj karti predstavlja i sve vezano za brak, svadbe, krađe, pljačke, ratove, pobune, ugovore, klijente, konkurenciju...

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha sedme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-7. kuća u Ovnu

Da bi se Ovan pojavio na ovom mestu, morate imati Vagu u usponu-tako da su partneri i odnosi s ljudima najvažniji. Ova poreba često dovodi do brzog sklapanja braka u ranoj mladosti, pre nego što ste dovoljna zreli da znate šta zaista želite i šta vam je potrebno.
Tražite jakog partnera, i kad ga nađete, smeta vam njegova snaga pošto vaš Ascendent Vaga voli mir i sklad (ukoliko je sve po vašem). Ako zaista nađete partnera koji vam odgovara, ili ako sle dovoljno sazreli da prihvatite sve što može da vam ponudi, život će bili bogatiji i sadržajniji, jer su saradnja i žajedruštvo bitni za vaše blagostanje.
Da biste dobili pravu sliku stava prema braku i partneru, svakako s ovim povežite ne samo uticaj Marsa već i Venere, koja je vladar Ascendenta.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima