Vrhovi kuća

7. kuća - DC - Descedent

U horoskopu - DC predstavlja druge, partnere u najširem kontekstu značenja (ljubavnici, advokati, posolovni partneri, javni neprijatelji…)
naše ogledalo,
pa tim predstavlja i kako nas drugi vide. U natalnoj karti predstavlja i sve vezano za brak, svadbe, krađe, pljačke, ratove, pobune, ugovore, klijente, konkurenciju...

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha sedme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-7. kuća u Devici

Kada je Devica na vrhu sedme kuće, Ribe moraju biti u usponu. Iako ste saosećajna i pomalo povučena priroda, često se dešava da naginjete partneru koji æe vas kritikovati ili prema kome ćete vi biti kritički nastrojeni. U partneru tražite sigurnost, i može da se desi da rano stupite u brak; često postoji mogućnost dva braka, od kojih će drugi biti srećniji, jer sa zrelošću postajete realniji.
Morate se naučiti da dajete u odnosu sa partnerom i da ne očekujete toliko mnogo zauzvrat. Kako budete savladavali umetnost davanja, postajaćete srećniji samim sobom. Ovakav položaj Device je veoma dobar za vojnu karijeru.
Morate uzeti u obzir osobine i Merkura i Neptuna da biste odredili kakav partner vam je potreban.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima