Vrhovi kuća

9. kuća

U horoskopu - natalnoj karti znači duhovnost. Sva naša životna učenja, kako materijalna (fakultet) preko duhovno-energetskih lekcija kojima se učimo. Predstavljanaše duhovne učitelje, religiju, inostranstvo, mesta u kojima se duša pronalazi. Predstavlja i pravni sistem, zakone, izdavaštvo. Ambasade. Partnerova kraća putovanja, kola, prepiske. Medeni mesec i partnerova govorljivost.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha devete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-9. kuća u Skorpiji

Smisao života pokušavate da nađete-i to veoma intenzivno na emotivnom planu, i to ne na neki uobičajeni način, već bi se pre moglo reći da to činite kroz okultno i mistično. Čitavog života putujete, ako ne stvarno, a ono misaono. Često sporo stupate u akciju i preterano ste čedni, ukoliko Ovan nije u usponu.
Ovo je dobar položaj za lekare, nastavnike, izdavače zbog urođenog i nimalo bučnog poimanja života. Ako Pluton ima izazovne aspekte, mogli biste postati verski fanatik, ako je Vodolija u usponu, malo je verovatno da ćete prihvatiti religiju svojih roditelja, već ćete pre težiti vlastitoj životnoj filozofiji i onoj religiji ili ideologiji koja je u potpunosti primerena vašem načinu života i uverenjima.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima