Vrhovi kuća

9. kuća

U horoskopu - natalnoj karti znači duhovnost. Sva naša životna učenja, kako materijalna (fakultet) preko duhovno-energetskih lekcija kojima se učimo. Predstavljanaše duhovne učitelje, religiju, inostranstvo, mesta u kojima se duša pronalazi. Predstavlja i pravni sistem, zakone, izdavaštvo. Ambasade. Partnerova kraća putovanja, kola, prepiske. Medeni mesec i partnerova govorljivost.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha devete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-9. kuća u Strelcu

Ovo je prirodna kuća Strelca, pa su vam stoga posebno važna sva filozofska pitanja i sve ono što se odnosi na viši um, sem u slučaju da je Jupiter u veoma izazovnim aspektima. Vaš duh je izuzetno ideološki obojen; volite da se bavite socijalnim radom i bilo čime što je, generalno gledano, od koristi za čovečanstvo.
Ako je Ovan u usponu i ako Mars ima teške aspekte, onda možete doći u sukob sa zakonom zbog kakvih nesmotrenih ili nečasnih dela. Ipak, i to posebno ako su vam Ribe u usponu, vi ste lojalan, odan građanin koji poštuje zakon.
Volite da putujete, interesuje vas sve što je strano, neprestano nastojite da proširite svoje vidike. Posebno su vam važni uspeh i dobar ugled, pa ćete preduzeti sve neophodne korake kako biste to ostvarili.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima