Vrhovi kuća

9. kuća

U horoskopu - natalnoj karti znači duhovnost. Sva naša životna učenja, kako materijalna (fakultet) preko duhovno-energetskih lekcija kojima se učimo. Predstavljanaše duhovne učitelje, religiju, inostranstvo, mesta u kojima se duša pronalazi. Predstavlja i pravni sistem, zakone, izdavaštvo. Ambasade. Partnerova kraća putovanja, kola, prepiske. Medeni mesec i partnerova govorljivost.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha devete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-9. kuća u Vagi

Ako vam je Vodolija u usponu, avanturista ste, volite rizik i prezirete smrt. Prekomerno uživanje u zadovoljstvima može značajno umanjiti vašu vitalnost. Pošto za vas seks predstavlja način da izrazite sebe, volite raznovrsnost na tom planu. U odnosima sa partnerom, tražite uzajamno davanje.
Ako vam je Jarac na Ascendentu, želite potpunu kontrolu nad imovinom vašeg partnera, ali ste veoma velikodušni i spremni da dajete kada se radi o vašem novcu. Morate se čuvati iscrpljivanja i toga da svoje srce i suviše opteretite, naročito ako vaše Sunce pravi izazovne aspekte. Sa ovakvim položajem Lava, često vas privlači karijera na finansijskom planu, a ako vam je Sunce dobro aspektovano, verovatno ćete imati veliku podršku javnosti.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima