Vrhovi kuća

9. kuća

U horoskopu - natalnoj karti znači duhovnost. Sva naša životna učenja, kako materijalna (fakultet) preko duhovno-energetskih lekcija kojima se učimo. Predstavljanaše duhovne učitelje, religiju, inostranstvo, mesta u kojima se duša pronalazi. Predstavlja i pravni sistem, zakone, izdavaštvo. Ambasade. Partnerova kraća putovanja, kola, prepiske. Medeni mesec i partnerova govorljivost.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha devete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-9. kuća u Devici

Izuzetno vam je potrebno da život shvatite srcem koliko i umom. Imate dara za diplomatiju, a religiji i filozofiji pristupate praktično.
Možda ćete putovati u vezi sa svojim poslom, ako je Strelac u usponu, onda putovanje i širenje vidika predstavljaju pravi ključ za vaše blagostanje. Ako je Jarac na Ascendentu, želećete da steknete visoko obrazovanje i to ćete lako postići. Taktični ste i možete imati uspeha u pružanju usluga drugima često to znači da ćete biti na nekakvom rukovođećem položaju, ili da ćete biti nekakav posrednik.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima