Vrhovi kuća

9. kuća

U horoskopu - natalnoj karti znači duhovnost. Sva naša životna učenja, kako materijalna (fakultet) preko duhovno-energetskih lekcija kojima se učimo. Predstavljanaše duhovne učitelje, religiju, inostranstvo, mesta u kojima se duša pronalazi. Predstavlja i pravni sistem, zakone, izdavaštvo. Ambasade. Partnerova kraća putovanja, kola, prepiske. Medeni mesec i partnerova govorljivost.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha devete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-9. kuća u Ribama

Religiji pristupate mistično i u velikoj meri ste posvećeni nego intelektualni, posebno ako imate Raka na Ascedentu. Ako su vam Blizanci u usponu, više trežite životnu filozofiju nego religiju. Ako vam je Lav u usponu, možete biti veoma produhovljeni.
Zahvaljujući urođenoj nežnosti i saosećanju možete biti dobra negovateljica i možete se razviti u dobrog iscelitelja. Uživate da putujete morem ili rekom, i rado se odmarate u nekom području gde ima mnogo jezera i rečica. Može vam se dogoditi da veliki deo života provedete u stranim zemljama, ukoliko vam je Neptun naglašen u horoskopu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima