Vrhovi kuća

10. kuća - MC

MC je najviša tačka na nebu u trenutku  rođenja. U horoskopu - natalnoj karti predstavlja majku u ženskom, oca u muškom horoskopu. Vrhunac, karijera, moć, maksimum koji možemo postići tokom života. Naši šefovi, kao i svi koji su nam nadređeni, važne ljude. Direktor, Vlada, čast, karma, ponos.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha desete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-10. kuća u Blizancima

Volite da radite sa drugim ljudima i imate talenta za diplomatiju. Da biste bili stvarno zadovoljni, posebno ako vam je Devica u usponu, potrebno vam je mnoštvo inleresa. Česte su promene u poslu. Vi ste vredan čovek koji uvek mora nešto da radi. Po svoj prilici ste izvanredan govornik i trebalo bi da razvijete tu svoju sposobnost; ljudi uživaju da vas slušaju.
Možete bili uspešan nastavnik. Međutim, skloni ste i da se iscrpljujete u poslu, Što bi moglo dovesti i do nervnog sloma. Ako imate Lava ili Vagu na Ascendentu, onda bi bavljenje umetnošću, glumom ili dizajnom moglo biti izuzetno pogodna oblast za vas. Blizanci na vrhu ove kuće često ukazuju na dve poslovne karijere koje se međusobno dopunjuju, kao što je recimo pisac i komentator, ili kantautor.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima