Vrhovi kuća

10. kuća - MC

MC je najviša tačka na nebu u trenutku  rođenja. U horoskopu - natalnoj karti predstavlja majku u ženskom, oca u muškom horoskopu. Vrhunac, karijera, moć, maksimum koji možemo postići tokom života. Naši šefovi, kao i svi koji su nam nadređeni, važne ljude. Direktor, Vlada, čast, karma, ponos.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha desete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-10. kuća u Strelcu

Vedri ste, prijateljski nastrojeni, otvoreni, naročito ako vam je Vodolija u usponu; borba za uspeh deluje podsticajno na vas. Ako su Ribe u usponu, a Jupiter ima veoma teške aspekte sa Ribama, može vam se učiniti da drugi ljudi predstavljaju prepreku na putu koji vodi ka ostvarenju vaših ciljeva.
Ipak, ako Jupiter ima neometan protok, možete nastojati da "dohvatite zvezde" i postignete veliki uspeh u takvim oblastima kao što su propovedruštvo, ples ili vazduhoplovstvo. Možete biti dobar vođa, šef ili rukovodilac, i umete da dobro prezentujete svoje ideje javnosti — bilo pisanom, bilo izgovorenom rečju.
Ako vam je Ovan na Ascendentu, a Mars dobro postavljen, možete biti pravi rodonačelnik novih ideja i pionir u novim oblastima. Ako Jupiter ima dobre aspekte sa Saturnom, onda će vam poslodavci pružiti pomoć kako biste napredovali na stepenicama uspeha.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima