Vrhovi kuća

10. kuća - MC

MC je najviša tačka na nebu u trenutku  rođenja. U horoskopu - natalnoj karti predstavlja majku u ženskom, oca u muškom horoskopu. Vrhunac, karijera, moć, maksimum koji možemo postići tokom života. Naši šefovi, kao i svi koji su nam nadređeni, važne ljude. Direktor, Vlada, čast, karma, ponos.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha desete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-10. kuća u Biku

Ako vam je Lav u usponu, važna su vam sva pitanja vezana za desetu kuću — stalo vam je do statusa i on vam je potreban, baš kao što je i vašem egu potrebno da se izrazi. Ako ostatak horoskopa ukazuje na trgovačku orijentaciju, možete imati koristi od srećnih obrta u oblasti finansija.
Bićete dobar šef jer vam mnogo više leži da dajete nego da izvršavate naredbe, ali morate naučiti da jedan deo poslova poveravate drugim ljudima, umesto da se bezuspešno trudite da sve sami obavite. Veoma vam je stalo do prestiža. Nikada nećete dozvoliti da ma ko sazna za neki vaš neuspeh, budući da uvek imate dobru masku i ponašate se darežljivo, čak i rasipnički. Ako su vam Rak ili Devica u usponu, potrebe vašeg ega su manje izražene, ali vam je ambicija isto toliko jaka, samo što je prikrivena.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima