Vrhovi kuća

10. kuća - MC

MC je najviša tačka na nebu u trenutku  rođenja. U horoskopu - natalnoj karti predstavlja majku u ženskom, oca u muškom horoskopu. Vrhunac, karijera, moć, maksimum koji možemo postići tokom života. Naši šefovi, kao i svi koji su nam nadređeni, važne ljude. Direktor, Vlada, čast, karma, ponos.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha desete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-10. kuća u Lavu

Omiljeni ste među kolegama i drugi vas rado prihvataju kao vođu. Imate i potrebu i želju za liderstvom, ali ćete morati da se potrudite da to i ostvarite pošto može da se desi da na tom putu nailazite na prepreke. Ako vam je Škorpija u usponu, morate se naučiti da razumete druge, i najbolje se pokazujete kada vladate ljubavlju a ne nametanjem discipline.
Popularnost vam može biti nametnuta, pa se morate naučiti smernosti. Može da se desi da imate jednog jakog roditelja koji će pokušati da dominira nad vama, naročito ako je Strelac u usponu. Relativno lako stičete status i prestiž. Ako vam je Vaga u usponu, uz pomoć šarma možete da se popnete do samog vrha, ali kada se jednom tamo nađete imaćete teškoća da budete autoritet jer imate jaku želju da vas vole.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima