Vrhovi kuća

10. kuća - MC

MC je najviša tačka na nebu u trenutku  rođenja. U horoskopu - natalnoj karti predstavlja majku u ženskom, oca u muškom horoskopu. Vrhunac, karijera, moć, maksimum koji možemo postići tokom života. Naši šefovi, kao i svi koji su nam nadređeni, važne ljude. Direktor, Vlada, čast, karma, ponos.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha desete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-10. kuća u Vagi

Taktični ste u odnosima sa javnošću, mnogo više nego sa ljudima koji žive sa vama pod istim krovom. Ako vam je Jarac na Ascendentu, imate izraženo osećanje za formu i strukturu i talenat za lepotu; prema tome, bilo bi dobro da se bavite arhitekturom ili kakvim sličnim poslom. Ako je Venera dobro aspektovana onda su ženski interesi važni u vašem životu, a muškarci koji imaju ovakav položaj Vage imaæe uspeha ukoliko se bave nekim poslom vezanim za žene.
Često ste neizlečivi romantičar koji će sve žrtvovati u ime ljubavi. Uspeh ćete verovatno postići posle 30. godine života, kada već budete nešto naučili i sazreli zahvaljujući prvom povratku Saturna (ovo posebno važi ako vam je Jarac u usponu); ako su u usponu Strelac ili Vodolija, uspeh ćete nešto lakše postići. Dobro bi bilo da se bavite pravom, jer možete objektivno sagledavati stvari i pravični ste u svojim procenama.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima