Vrhovi kuća

10. kuća - MC

MC je najviša tačka na nebu u trenutku  rođenja. U horoskopu - natalnoj karti predstavlja majku u ženskom, oca u muškom horoskopu. Vrhunac, karijera, moć, maksimum koji možemo postići tokom života. Naši šefovi, kao i svi koji su nam nadređeni, važne ljude. Direktor, Vlada, čast, karma, ponos.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha desete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-10. kuća u Ovnu

Ovan na vrhu kuće koja označava oblast profesije i karijere čini od vas osobu punu energije koja punom parom ide ka željenim ciljevima, ili možete započeti deset različitih poslova, deset različitih pronalazaka, deset stvari kojima se niko nikad do sada nije bavio-i ništa od toga nećete dovesti do kraja. Mnogo toga zavisi ne samo od položaja Marsa, već i od Meseca ako je Rak u usponu. Ako je Ascendent u znaku Raka vi ste verovatno tvrdokorni ili ste podložni trenutnim osećanjima. Ponekad ovo znači dominantnog roditelja koji želi da krenete njegovim slopama. Pošto su Ovan i Rak jednaki po kvalitetu i u kvadratu, trebalo bi da imate dovoljno snage i prodornosti da uspete, ali proverite i druge činioce u horoskopu pre nego što odlučite da li je tako.
Ako je Ascendent u znaku Lava ili Blizanaca, izgledi za karijeru se menjaju. Lav u trigonu s Ovnom znači da bi uspeh mogao da se postigne s lakoćom. Kad se radi o Blizancima jedina prava prepreka jeste svestranost Blizanaca u kombinaciji s nedostatkom postojanosti Ovna. Ipak, ako se konstrukivno iskoristi, kombinacija je odlična, posebno za trgovinu. Pošto je deseta kuća izuzetno okrenuta publici, sklonost Ovna da bude prvi i uvek u pravu mora se ograničiti ili se mora boriti sa neprijateljskim i borbenim protivnikom na svom putu ka uspehu, jer ćete uslanoviti da ljudi jednostavno ne vole da im neko naređuje šta da rade.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima