Vladari kuća

Vladar 5. kuće u kući

Peta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti omogućava nam da doživimo neka zadovoljstva i radosti koje ovaj svet čuva za nas. Kuća ljubavi koja se daje drugima, ljubav iz srca, deca. Životna radost koju nosite sa sobom u budućnost.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 5.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 5. kuće u 4. kući

Peta kuća pokazuje kako izražavamo ljubav.
Ako je vladar u četvrtoj kući, ljubav prema domu i porodici obično je naznačena, osim kada ova planeta ima u velikoj meri disharmonične aspekte. Ovaj položaj takođe omogućava da pronađete kreativne delatnosti u svom domu, možda kao pisac ili kompozitor.
Možda ćete biti uspešni ako uložite vaš nOvac u neku vrstu nekretnina, ili ste možda osoba čiji je dom otvoren za mlade koji traže učitelja i vaspitača.

Suvladar 5. kuće u 9. kući

Ovaj položaj označava putovanje u daleke krajeve radi zadovoljstva, kao i stvaralačku sposobnost za bavljenje književnošću i njoj srodnim oblastima.
Sa vladarem kuće dece u kući podučavanja, očigledno da od učenja možete napraviti zabavu i zbog toga ste odličan učitelj, kada pravilno koristite planetarnu energiju. Osim toga, čini se da ovaj položaj ukazuje na sklonost ka sportu, naročito onom koji zahteva putovanja, verovatno zbog skrivenog uticaja Jupitera.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima