Vladari kuća

Vladar 5. kuće u kući

Peta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti omogućava nam da doživimo neka zadovoljstva i radosti koje ovaj svet čuva za nas. Kuća ljubavi koja se daje drugima, ljubav iz srca, deca. Životna radost koju nosite sa sobom u budućnost.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 5.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 5. kuće u 2. kući

Čini se da je ovo položaj onih koji zarađuju za život izražavanjem svoje kreativnosti, bilo da je to komponovanje, dirigovanje, gluma. Vaš sistem vrednosti je u direktnoj vezi s vašom sposobnošću da izrazite ljubav, naklonost ili romantična osećanja.
S druge strane, možda ćete zaraditi ulaganjem u nekretnine ili u berzanskim špekulacijama, i ako planeta vladar ima harmonične aspekte, možda ćete imati gotovo natprosečnu sposobnost za kocku i laku zaradu. Deca i proizvodi u vezi s njima, mogu ponuditi velike mogućnosti za zaradu. Međutim, ako su aspekti disharmonični, bilo bi mudro da u ulaganjima i kockanju budete obazrivi, naročito ako su umešani Mars, Uran ili Neptun. Takođe bi bilo mudro da izbegavate da svojoj deci suviše popuštate. Možda ćete biti skloni da se prema njima ponašate kao prema svom vlasništvu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima