Vladari kuća

Vladar 5. kuće u kući

Peta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti omogućava nam da doživimo neka zadovoljstva i radosti koje ovaj svet čuva za nas. Kuća ljubavi koja se daje drugima, ljubav iz srca, deca. Životna radost koju nosite sa sobom u budućnost.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 5.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 5. kuće u 1. kući

Biti kreativan u nekoj oblasti predstavlja suštinu vašeg života. Ako je vladar Venera, Mesec ili Sunce, možda ćete imati potrebu da u celosti izrazite emocije na društveno prihvatljiv način. Vaša kreativnost može biti inventivna ako je umešan Uran ili Pluton, literarna sa Merkurom ili Saturnom muzička, ako je u pitanju Neptun.
Samo nekoličina sportista ima Ovna na vrhu pete i Mars u prvoj kući. Ljudi sa ovim položajem veoma su bliski sa svojom decom (ako ih imaju) i sve će učiniti da ih vežu čvrstim vezama za sebe. Nepravilna upotreba energije može biti razlog razmaženosti vaše dece, ali kada je ova planeta u horoskopu pravilno integrisana, vaši odnosi sa decom odvijaće se na obostrano zadovoljstvo.

Suvladar 5. kuće u 8. kući

Ovo je položaj koji označava finansijski uspeh. Čini se da imate neko unutrašnje čulo za sticanje i korišćenje novca.
Ako su aspekti harmonični, vi ćete imati uspeha sa investicijama i u upravljanju finansijama, čak i kao kockar i špekulant. Volite zabavu i prilično ste smeli u pristupu životu i smrti. Ako postoje disharmonični aspekti, možda ćete se suočiti s finansijskim ili seksualnim neprilikama, možda čak zatražiti pomoć psihijatra u nekom trenutku svog života. Može doći do preranog gubitka deteta ako to podržavaju drugi činioci horoskopa.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima