Vladari kuća

Vladar 5. kuće u kući

Peta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti omogućava nam da doživimo neka zadovoljstva i radosti koje ovaj svet čuva za nas. Kuća ljubavi koja se daje drugima, ljubav iz srca, deca. Životna radost koju nosite sa sobom u budućnost.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 5.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 5. kuće u 1. kući

Biti kreativan u nekoj oblasti predstavlja suštinu vašeg života. Ako je vladar Venera, Mesec ili Sunce, možda ćete imati potrebu da u celosti izrazite emocije na društveno prihvatljiv način. Vaša kreativnost može biti inventivna ako je umešan Uran ili Pluton, literarna sa Merkurom ili Saturnom muzička, ako je u pitanju Neptun.
Samo nekoličina sportista ima Ovna na vrhu pete i Mars u prvoj kući. Ljudi sa ovim položajem veoma su bliski sa svojom decom (ako ih imaju) i sve će učiniti da ih vežu čvrstim vezama za sebe. Nepravilna upotreba energije može biti razlog razmaženosti vaše dece, ali kada je ova planeta u horoskopu pravilno integrisana, vaši odnosi sa decom odvijaće se na obostrano zadovoljstvo.

Suvladar 5. kuće u 6. kući

Vaš posao će možda biti u vezi sa decom, izražavanjem sopstvene ličnosti na umetnički način ili u vezi sa sportom i brojnim sportistima. Možda ste osoba koja toliko voli svoj posao da prosto izgara radeći ga.
Ako planeta vladar nije pravilno integrisana, to pokazuje da uživate u zabavljanju; ako je to dovedeno do ekstrema, vi uopšte ne volite da radite.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima