Vladari kuća

Vladar 4. kuće u kući

Četvrta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja početak i kraj - poreklo, nasledne osobine, psihološku osnovu. Privatni život, kakav ćete stvoriti dom sebi, nekretnine.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 4.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 4. kuće u 10. kući

Oba roditelja imaće značajno mesto u vašem životu, pošto četvrta i deseta predstavljaju roditeljsku osu. Ako potičete iz patrijarhalne porodice, u kojoj je otac bio autoritarna figura, i ako planeta vladar ima više disharmoničnih aspekata, možda ćete zbog toga kasnije u životu ustati protiv svakog autoriteta.
Vrlo često, kada je vladar četvrte u desetoj kući, sigurnost vam mogu pružiti jedan ili oba roditelja. Mnogo je osoba koje su zapostavile karijent na račun kuće, uprkos jakom uticaju desete kuće javnosti. Oni mogu povremeno raditi da bi zaradili za život, ali, u suštini, radije se ne izlažu konkurenciji i otvorenom kritikovanju. Međutim, u intimnom krugu, između četiri zida, oni su otvoreni, odlično se snalaze u životu, čak su i agresivni.

Suvladar 4. kuće u 4. kući

Vaš dom uvek će imati važno mesto u vašem životu. Čak i kada je to samo hotelska soba, vi ćete je urediti tako da nosi pečat vaše ličnosti; i gde god da ste, povremeno ćete se vraćati da u njemu napunite baterije. U zavisnosti od planete koja je umešana, menjaće se vaš odnos prema domu i vašem detinjstvu. Ako je umešan Saturn, to može ukazati na prilično teško detinjstvo, opterećeno obavezama, ili na veoma strogog roditelja koji je na vas u mladosti izvršio presudan uticaj. Mars označava dinamično domaćinstvo ili teške svađe roditelja.
Mnogi imaju potrebu da poseduju neku imovinu, pre svega kuću u kojoj žive ili više takvih. Ovo je prilično čest položaj patriote ili lidera na vlasti, jer oni iskreno veruju u ono što mogu da urade za svoju zemlju, a sa disharmoničirim aspektima, u ono što njihova zemlja može uraditi za njih. Jedan od roditelja obično igra važnu ulogu u vašem životu i ako planeta vladar ima harmonične aspekte, bićete prilično uspešni u mestu gde ste se rodili. Ovaj položaj može takođe značiti uživanje u starinama, posebno ako su umešani Mesec i Saturn ili Rak i Jarac po osi.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima