Vladari kuća

Vladar 6. kuće u kući

Šesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti se tradicionalno vezuje za posao, zdravlje i pružanje usluga. Navike, hranu, dijetu i kućne ljubimce.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 6.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 6. kuće u 10. kući

Klasično tumačenje, posebno ako je u pitanju pravilno korišćenje energije, govori da vi obavljate posao kojim ujedno gradite karijera i da on zadovoljava potrebe vašeg ega, čemu inače težite. Vaše navike i svakodnevni poslovi biće dobro organizovani; ponosni ste koliko možete postići u bilo koje doba dana i noći. Ako su umešani Saturn ili Mars, vaš osećaj za vreme je izuzetan, i omogućava da izdržite velike fizičke ili atletske napore. Sa veoma disharmoničnim aspektima možda ćete osećati pritisak jednog od roditelja da radite napornije ili da vršite neku uslugu koju ćete odmah naplatiti.
Čak i sa vrlo dobro integrisanim horoskopom, sa ovim položajem možete se osetiti sputanim usled nametnutih obaveza.
Ukazuje često na potencijal za obavljanje uloge vođe. U najblažem slučaju vi ste ambiciozni i želite da postignete uspeh, da poboljšate vaš rad, da postignete najviše što možete. Čini se da obraćate pažnju na ogovaranja i brinete šta drugi misle ili kažu o vama. Ponekad ovo ima suprotan efekat — radićete mnogo na tome da budete drugačiji da biste mogli da se bavite svojim stvarima.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima