Vladari kuća

Vladar 6. kuće u kući

Šesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti se tradicionalno vezuje za posao, zdravlje i pružanje usluga. Navike, hranu, dijetu i kućne ljubimce.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 6.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 6. kuće u 7. kući

Čini se da se ovaj položaj manifestuje na dva načina: vi volite da radite posao koji privlači pažnju široke publike, ili posao za vas ima smisla samo ako ga radite još s nekim. Imaju ovaj položaj i neki čuveni ljudi koji su se više puta ženili. Možda ćete se baviti pravnim poslom, sklapanjem ugovora i sporazuma, ili ćete se specijalizovati za advokata za razvode.
Pošto sedma kuća pokazuje vaš stav prema braku, možda ćete misliti da je brak teška stvar, i pobeći ćete ako niste naučili da inteligentno koristite vladara. Mnogi sa vladarem šeste u sedmoj, više vole da su na ravnoj nozi sa svojim partnerima, radeći i deleci kućne obaveze i troškove.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima