Vladari kuća

Vladar 6. kuće u kući

Šesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti se tradicionalno vezuje za posao, zdravlje i pružanje usluga. Navike, hranu, dijetu i kućne ljubimce.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 6.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 6. kuće u 11. kući

Sa vladarem kuće posla smeštenom u kući prijatelja, logično je da ćete na poslu naći prijatelje i upoznati ljude s kojima ćete se družiti.
Ali, možda ćete raditi za prijatelje, ili će oni pomoći da nađete posao. Interesantno je napomenuti da se u svetovnoj ili političkoj astrologiji, jedanaesta smatra kućom američkog kongresa. Ako vladar šeste ima mnoge disharmonične aspekte, možda se odlučite da imate samo nekoliko prijatelja, ili da ih uopšte nemate i budete usamljenik. Mnogi usamljeni ljudi su odabrali "najboljeg čovekovog prijatelja", jednog, dva ili tri psa, u zamenu za prijateljstvo s ljudima. S druge strane, možda ćete aktivno učestvovati u grupnim aktivnostima i ako su umešani Merkur, Jupiter ili Venera, postaćete tipični vođa manjih zajednica, predani održavanju čistoće i reda u svojoj okolini.
Ako je šesta ili jedanaesta povezana sa petom kućom možda ćete kao vođa mlade grupe raditi u nekom gimnastičkom klubu ili obalskoj straži.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima