Vladari kuća

Vladar 10. kuće u kući

Deseta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  se odnosi na vlastiti uspeh, mesto gde ćete se truditi da se dokažete. 10. kuća je najjužnija tačka u horoskopu, najviši cilj za koji se možete boriti. Profesija, status, reputacija, karijera. Potrebe vašeg ega.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 10.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 10. kuće u 8. kući

Sem ako aspekti vladara nisu izuzetno teško uklopivi, dobićete podršku spolja, od partnera ili od javnosti, naročito ako se bavite nekim javnim poslom. Ovo je odličan položaj za bilo koju profesiju koja zahteva takvu podršku: dramski pisac kome treba finansijska potpora da izvede svoju dramu, glumac kome treba aplauz publike i političar kome treba novac drugih ljudi, za kampanju, i glasovi javnosti da bi bio izabran.
Često vam nije potrebno da zarađujete za život; vaša karijera je humanitarnog karaktera, jer je novac vašeg saputnika dovoljan za život vas oboje, ili vam je bračni drug možda umro ostavivši vas sa dovoljno novca, da uživate dobar položaj u društvu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima