Vladari kuća

Vladar 10. kuće u kući

Deseta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  se odnosi na vlastiti uspeh, mesto gde ćete se truditi da se dokažete. 10. kuća je najjužnija tačka u horoskopu, najviši cilj za koji se možete boriti. Profesija, status, reputacija, karijera. Potrebe vašeg ega.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 10.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 10. kuće u 9. kući

Potrebe vašeg ega prožete su vašim shvatanjem života i, bez obzira šta radite, retko pravite kompromis kada su u pitanju ideje i ideali. Ukoliko je vladar Saturn a Jupiter vlada devetom kućom, religija može da igra veoma važnu ulogu. Sa vladarem desete kuće u devetoj, putovanje je uvek važno, tako da možete da izaberete karijeru gde se mnogo putuje, kao što je posedovanje ili rad u turističkoj agenciji, vojnu karijeru, ukoliko je Mars umešan, ili letenje, ako je Uran jak u horoskopu. Priličan broj stjuardesa i stjuarta imaju ovu poziciju.
Pošto je deveta kuća višeg obrazovanja, ovaj položaj se često nalazi kod univerzitetskih profesora i nastavnika na svim nivoima. Često možete da podučavate na polju gde ste ranije pokazali uspeh; na primer, inženjer u penziji koji sada predaje odraslima u lokalnoj srednjoj školi. Ovo je takođe kuća izdavaštva.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima