Vladari kuća

Vladar 10. kuće u kući

Deseta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  se odnosi na vlastiti uspeh, mesto gde ćete se truditi da se dokažete. 10. kuća je najjužnija tačka u horoskopu, najviši cilj za koji se možete boriti. Profesija, status, reputacija, karijera. Potrebe vašeg ega.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 10.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 10. kuće u 5. kući

Mnogi ljudi sa ovim položajem bave se nekim poslom u vezi pozorišta ili filma. Oni svoje urođene umetničke talente i kreativnost (peta kuća) imose u svoju karijeru (deseta kuća). Ponekad će se desiti da ne steknete slavu, ali vaša deca hoće, ili ćete vašoj deci pomoći u karijeri.
Mnoge majke glumaca odgovaraju ovom opisu.

Suvladar 10. kuće u 7. kući

Možete imati veoma javnu karijeru ili biti profesionalno vezani za partnera. Vaš bračni partner može da odigra veoma značajnu ulogu u vašoj karijeri.
Drugi aspekt ovog položaja su lični kontakti sa osobama koje srećete u vašem poslu. Imate potrebu da dajete i uzimate javno; neki izuzetno uspešni trgovci imaju ovaj pložaj.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima