Vladari kuća

Vladar 10. kuće u kući

Deseta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  se odnosi na vlastiti uspeh, mesto gde ćete se truditi da se dokažete. 10. kuća je najjužnija tačka u horoskopu, najviši cilj za koji se možete boriti. Profesija, status, reputacija, karijera. Potrebe vašeg ega.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 10.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 10. kuće u 6. kući

Kada je vladar vašeg profesionalnog života u kući posla, vaš posao, mnogo češće nego obrnuto, postaje vaša profesija. Možete da budete knjigovođa da biste plaćali stanarinu, završili školovanje, položili ispite i na kraju vam to bude posao.
Pošto je šesta kuća takođe kuća zdravlja, mnogi doktori i radnici u bolnicama imaju ovaj položaj, kao i ljudi koji se bave ishranom i higijenom. Ponekad ne jurite za karijerom, već uživate da pružate usluge drugima, a vaše mesto u društvu usmereno je na rad u stvarima od opšteg interesa.
Možete se posvetiti vojnoj karijeri.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima