Vladari kuća

Vladar 11. kuće u kući

Jedanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  predstavlja društvene i duhovne odnose. Prijatelji. Rezultati Vaših ambicija. Organizacije i savezi sa prijateljima. Okolnosti kojima možete malo ili nimalo da upravljate. Vaš unutrašnji poriv za slobodom.

 

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 11.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 11. kuće u 8. kući

Možete da budete srećni naslednik svog prijatelja. Sa veoma teškim aspektima možete da se nađete bez podrške u nekom slučaju na svom visokom društvenom položaju, ili možete postati žrtva ogovaranja ili nedobronamemih primedaba ljudi za koje ste mislili da su vam najbolji prijatelji. Dok ne naučite da upravljate svojim teškim aspektima, oni koji dolaze sa vama u kontakt mogu da vas iskoriste; ukoliko ne postignete afirmaciju, može vam se učiniti lako da pođete neželjenom stazom zato što idete linijom manjeg otpora. Naravno, moraju postojati druge indikacije u horoskopu koje pokazuju vašu veliku zavisnost od drugih ljudi.
Prijateljstvo vam je jako važno pa tražite podršku od vaših najbližih; ukoliko je planeta sa dobrim aspektima, oni će vas podržati na svaki mogući način. Ukoliko su umešani Mesec, Venera, Mars ili Pluton, vaša potreba da primate ljubav može jako da zavisi od seksualnih veza u kom slučaju je pozicija osme kuće (seks) jača nego jedanaeste kuće (prijatelji ili primljena ljubav). Pošto je jedanaesta kuća okolnosti nad kojima nemamo kontrolu, a osma kuća smrti, ovaj položaj ukazuje na prevremenu smrt ili smrt kao posledicu nesrećnog slučaja.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima