Vladari kuća

Vladar 11. kuće u kući

Jedanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  predstavlja društvene i duhovne odnose. Prijatelji. Rezultati Vaših ambicija. Organizacije i savezi sa prijateljima. Okolnosti kojima možete malo ili nimalo da upravljate. Vaš unutrašnji poriv za slobodom.

 

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 11.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 11. kuće u 7. kući

Vaše interesovanje za nove i perspektivne ideje može da se primeni na neke oblike društvenog, krstaškog rata. Tražite partnera sa kim možete biti prijatelj; da dajete i uzimate od svojih prijatelja isto vam je tako važno kao što sigurnost može da bude za drugoga. Ukoliko je planeta Uran, Pluton ili Mars, možete povremeno malo da uzimate a puno da dajete, dok je drugi put situacija obrnuta, ali je za trajne međusobne odnose važno gajiti duh drugarstva. Vi možete da učinite da se vaši prijatelji osećaju najvažnijim ljudima na svetu.
Često radite za neku dobrotvomu organizaciju jer kada uklopite planetu vladara u svom horoskopu, možete da šarmirate gomile ljudi oko sebe.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima