Vladari kuća

Vladar 11. kuće u kući

Jedanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  predstavlja društvene i duhovne odnose. Prijatelji. Rezultati Vaših ambicija. Organizacije i savezi sa prijateljima. Okolnosti kojima možete malo ili nimalo da upravljate. Vaš unutrašnji poriv za slobodom.

 

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 11.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 11. kuće u 10. kući

Često je vaša karijera na neki način povezana sa vladom. Možete da izaberete prijatelje zbog onog što oni mogu da urade da bi vam pomogli u karijeri, ali ako koristite ovaj položaj na pozitivan način, vaši prijatelji i poznanici će vam sami doći da pomognu da se popnete stepenicama uspeha. Vi ćete im, zauzvrat, pomoći da ostvare svoje nade i želje. Većinu vaših prijatelja ćete upoznati kroz vašu profesiju ili karijeru.
Sa veoma disharmoničnim aspektima ili pogrešnom upotrebom energije, možete doći do vrha da biste opet pali pod nepredvidivim okolnostima.

Suvladar 11. kuće u 11. kući

Veoma ste rešeni da dostignete svoje ciljeve, ukoliko su aspekti stimulativni. Ukoliko nisu, možete besposleno lutati i sanjariti celog života. Čini se kao da vam se život osmehuje, naročito ukoliko je planeta Jupiter ili Venera a vas često privlači umetnost i obično imate dosta uspeha. Prijatelji igraju važnu ulogu u vašem životu i vi se jako identifikujete sa njima. Dosta ste druželjubivi i filantropski orijentisani, i skoro uvek možete da se pokažete plemenitim, ili finansijski ili poklanjajući svoje vreme drugima.
U zavisnosti od aspekata, naravno, možete biti privučeni od strane kontroverznih ili neobičnih prijatelja.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima