Vladari kuća

Vladar 11. kuće u kući

Jedanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  predstavlja društvene i duhovne odnose. Prijatelji. Rezultati Vaših ambicija. Organizacije i savezi sa prijateljima. Okolnosti kojima možete malo ili nimalo da upravljate. Vaš unutrašnji poriv za slobodom.

 

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 11.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 11. kuće u 1. kući

S ovom pozicijom vaši prijatelji vam mnogo znače. Uvek su vam na pameti postavljeni ciljevi, a ako su aspekti vladara disharmonični, nećete zastati ni tamo gde bi i najhrabriji ustuknuli. Kao osoba čvrsto rešenaela ostvari svoje ciljeve, svoj životni put često izabirete veoma rano, i polako napređujete prema uspehu, ne dopuštajući da vas neko u tome omete, čak i kada vam je potrebno više vremena da energiju integrišete u ovakav način života. Sa teškim aspektima možete da pokažete tendenciju da do uspeha dođete gazeci preko drugih, dok ne naučite da tamo gde ste pošli možete stići na taktičan i diplomatski način, uz nešto ličnog šarma. Da biste ostvarili uspeh nekada ćete zatvoriti oči pred onim što ne želite da vidite.
Prijatelji mogu da igraju važnu ulogu u vašem životu i ukoliko je planeta Neptun u disharmoničnim aspektima; treba da se čuvate onih koji su vam prijatelji samo u dobru, jer će vas skrenuti sa pravoga puta.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima