Vladari kuća

Vladar 9. kuće u kući

Deveta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća intelektualnih sfera, filozofskog i idealističkog pristupa životu. Daleka putovanja, poslovni aranžmani u inostranstvu. Rodbina bračnog partnera i vaši unuci.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 9.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 9. kuće u 1. kući

Vi ste tip osobe sa sopstvenom životnom filozofijom i nećete oklevati da osobama sa kojima dolazite u kontakt iznesete svoje ideje.
Ukoliko drugi elementi horoskopa to potkrepljuju, tražićete dobro obrazovanje, a čak možete izabrati da svoje misli iznosite podučavajući druge. Ukoliko je planeta Jupiter, Neptun ili Mesec, možete da budete dosta religiozni, čak i da se odlučite za takvu vrstu života i da postanete opatica, sveštenik ili rabin. Sa sekstilom sa Merkurom koji vlada Zenitom, stiču se široke mogućnosti za izražavanje ličnosti putem karijere. Sa jakim Suncem, Marsom ili petom kućom, može da vas privuče sport, a sa pravilnim korišćenjem, možete da budete bez premca na ovom polju.
Možete izabrati profesiju pravnika ali, ako je planeta pod uticajem jako disharmoničnih aspekata, možete doći u sukob sa zakonom.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima