Vladari kuća

Vladar 9. kuće u kući

Deveta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća intelektualnih sfera, filozofskog i idealističkog pristupa životu. Daleka putovanja, poslovni aranžmani u inostranstvu. Rodbina bračnog partnera i vaši unuci.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 9.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 9. kuće u 12. kući

Vaš pogled na svet se zasniva na sopstvenim, najdubljim osećanjima i snazi koju crpete iz sopstvenih ubeđenja. Osećate da vam nije potrebna pomoć sa strane da biste oblikovali svoja verovanja. To se može izraziti kroz pisanje koje je veoma lična profesija u dobrim odnosima sa dvanaestom kućom, ili intenzivnim istraživanjima, možda na polju medicine.
Ukoliko energija nije pravilno integrisana u vašem horoskopu, možete da sumnjate u samog sebe, u vezi sa sopstvenim verovanjima i normama, i možete da provodite vreme kod psihoanaliticara, baveći se sopstvenim emocionalnošću i duhovnošću, da biste otkrili ko ste. Mada druge indikacije u vašem horoskopu mogu da pokažu da ste ekstrovertni, društveni, čak i površni, postoji jedna strana vaše prirode koja ostaje sakrivena i rezervisana.
Možete putovati u daleke krajeve da biste proučavali i uočili filozofiju, okultistička ili metafizička učenja. Uvek u potrazi, želite da naučite sve što život pntža.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima