Planeta u kući

Mesec u kući

Planeta Mesec u horoskopu, astrologijipredstavlja emocije, instinkte i ženski princip.

Mesec je u horoskopu pokazatelj naših emocija, osećanja i naše duše. Stepen prilagodljivosti. Patriotizam, koliko smo vezani za svoje kulturno nasleđe. U muškom horoskopu opisuje majku i ženu-suprugu. U ženskom nju samu kao majku i porodičnu ženu, i njenu majku, takođe. Opisuje naš dom, dom u kojem živimo, odnosno, dom kojem težimo. Mesec je istaknut je u horoskopima ljudi koji su vrlo senzibilni, koji “upijaju” atmosferu oko sebe, imaju prirodnu potrebu da pomažu ljudima, kao da stalno žele da “nekome budu majka”, da ga udome i nahrane. Istaknut je u horoskopima umetnika, kuvara, osoba koje imaju kontakte sa javnošću. Mesec, generalno, predstavlja i malu decu, bebe.

U telu, Mesec predstavlja stomak, želudac, organe za varenje, psihičku stabilnost. Kod žena reproduktivne organe.

Tumačenje Meseca u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec u 2. kući

sticanje
Imate dobar smisao za poslove, posesivni ste i sposobni da menjate sisteme vrednosti drugih ljudi.
Imaćete mnogo promena na finansijskom planu; ponekad ćete do neke dobiti doći zahvaljujud majci ili ženi. Ovakav položaj je dobar za odnose sa javnošću i za poslovne kontakte sa ženama.
Za vašu emotivnu sigurnost novac i materijalna dobra su veoma važni. Možete biti izuzetno škrti ili izuzetno darežljivi i morate pokušavati da izbegnete te dve krajnosti.
Ako vam je Mesec u fiksnom znaku, imate tendenciju da se lepite za ljude i za novac.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima