Planeta u kući

Sunce u kući

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Tumačenje Sunca u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u 8. kući

regeneracija
Ukazuje na izuzetne političke sposobnosti.
Kadri ste da pridobijete podršku drugih ljudi. Može vam se desiti da dobijete neko nasleđe, zaveštanje ili pak da upravljate novcem drugih ljudi.
Duh vam je izrazito stvaralački, a seks veoma važan. Težite samousavršavanju, možete biti zainteresovani za okultne oblasti i pitanja zagrobnog života.
U ranom detinjstvu se možete suočiti sa teškoćama koje su, na ovaj ili onaj način, u vezi sa vašim ocem.
Ako su vam aspekti izazovni, možete imati finansijskih nevolja, bilo zbog pogrešnog upravljanja imovinom, bilo zbog partnera sklonog prekomernom trošenju.
Sunce u osmoj kući preuzima mnoge nijanse delovanja Sunca u Škorpiji.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima