Aspekti planeta

Merkur u aspektima

Planeta Merkur u horoskopu, astrologiji predstavlja vašu sposobnost rezonovanja, vaš um i način na koji komunicirate.

Merkur u horoskopu predstavlja sposobnost i potrebu naše komunikacije, stepen intelekta, način na koji razmišljamo, način na koji govorimo. Govori čak i o svakodnevnoj spretnsti, snalaženju u rutinskim stvarima, okretu, pokretu, kako vozimo, kako se ponašamo u saobraćaju. Koliko možemo mentalno da budemo aktivni, da li i šta volimo da čitamo.Kako iznosimo svoje mišljenje, koliko smo duhoviti-sarkastični-direktni u komunikaciji. Merkur u horoskopu, generalno, predstavlja decu školskog uzrasta i predstavlja našu braću i sestre (uopšte mogu i braća od stričeva, ujaka, tetaka...).

U telu, Merkur predstavlja kretanje, ruke, noge, creva.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Merkura sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur inkonjukcija Uran

Imate ogroman intelektualni potencijal, ali on nije ujednačen.
Sposobni ste za apstraktno razmišljanje i progresivnih ste ideja. Egocentrični ste, ali se zbog toga uvek osećate krivim.
Rado služite čovečanstvu, a ako preterate u tome može vam stradati zdravlje. Neumoran ste radnik, ali ste nervozni i morate se potruditi da razvijete samodisciplinu. Imate izvanrednu fizičku koordinaciju ili se može dogoditi da ste skloni nesrećama.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima