Aspekti planeta

Venera u aspektima

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Venere sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec u neskladu sa Venerom

Ovi aspekti često ukazuju na tugu zbog prijateljstva i ljubavi. Vašim roditeljima se ne dopada vaš partner, a može se dogoditi i da u vašem roditeljskom domu ne vlada harmonija.
Promenljivog ste raspoloženja, lakoverni i skloni preteranom uživanju u životnim zadovoljstvima.
Često osećate snažnu potrebu da budete u centru pažnje, što je svojevrsna kompenzacija za urođeno osećanje inferiornosti.
U horoskopu žene ovaj položaj može ukazivati na povremene zdravstvene probleme ili, pak, na razvod.

Venera u neskladu sa Plutonom

Imate naglašenu seksualnost, povremeno ste čak pohotni i lascivni.
To može dovesti do promiskuiteta i brojnih psiholoških inhibicija koje će negativno uticati na vaš ljubavni život. Trebalo bi da pokušate da se držite visokih moralnih normi.
Mada ste stalno u finansijskim problemima, žudite za bogatstvom. Partneru postavljate brojne zahteve, ili ih pak on vama ostavlja. Uvek težite idealnom, bilo u odnosima sa partnerom, bilo na poslu.
Mnogi vaši problemi biće rešeni onog trenutka kada steknete veštinu sklapanja kompromisa.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima