Astrolozi

Tumačica horoskopa Biljana Glušac

Astrološkinja Biljana Glušac, tokom višegodišnjeg rada i istraživanja, organizovala je niz seminara, škole astrologije, bila član astro tima Dušana Veličkovića, oformila stalne grupe svojih klijenta.

U svom radu Biljana Glušac vodi se principom da je astrologija data kao način da predvidimo ali jos važnije i prevaziđemo/transformišemo uticaje koji dolaze.
Uz klasična astrološka tumačenja, koristi se i energetsko-meditativnim radom, pa svaki zainteresovani klijent može dobiti i spisak posebnih meditacija, vizuelizacija, afirmacija, koje će mu pomoci da aktivira pozitivne, i transformiše negativne astrološke uticaje koje prima.

U astrološkim analizama Biljana Glušac sem klasičnih metoda, kao dopunu tumaci i uticaje asteroida (Junone, Cerere, Veste, Atine) na klijente , a naročitu pažnju obraća na Kiron (u medicinskim horoskopima, ali i kao pokazivanja nasih "rana"), i  Lilit (koja može dati neprocenjivo važne detalje u tumačenjima uporednih horoskopa).

Najzapaženije razultate postiže u Sinastriji (uporednim horoskopima kako partnera, tako i poslovnih i porodičnih odnosa, pa i dinamike grupa).
Najviše se vodi principima Roberta Blaškea, vrhunskog svetskog astrologa čija je učenica.

Takođe izvandredne rezulate postiže u svim prognostičkim tehnikama.
(najviše se koristeći progresijama i tranzitima, no ponekad i Solarnim povratkom).

Za specifična pitanja (kada je potrebno dati striktne odgovore poput da li i kada će se nesto dogoditi) koristi se Horarnim horoskopima, koji u praktičnom radu pokazuju izvanredne rezultate kao dopuna modernom astrološkom principu.

Zivela je i radila u Cairu (Kairo, Egipat).

 

 Tema: astrološkinja-astrolog, moderni astrolog, horarni astrolog, lični horoskop, horarni horoskop, medicinski horoskop, sinastrija, asteroidi, Lilit, Kiron