Aspekti planeta

Partnerov Merkur u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Merkura iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1995-05-17

Merkur u pozitivnim aspektima sa Saturnom

će i u najpozitivnijim aspektima (trigon i sekstil), doneti poteškoće ili bar blokirati par da se otvori i pokaže svoje emocije.
Ovde će komunikacija pre početka formalnog odnosa bez sumnje biti vrlo duga!


ČAK I U NAJPOZITIVNIJIM ASPEKTIMA, KOMBINACIJA OVE DVE PLANETE MORA UKAZIVATI NA TEŠKOĆE U KOMUNIKACIJI.

UKOLIKO JE U PITANJU TRIGON, PA I SEKSTIL, VREME ĆE IMATI PRESUDNI, ODLUČUJUĆI FAKTOR, KOJI ĆE PARU DONETI VIŠE SPONTANOSTI I RASTEREĆENJA U ODNOS.

UKOLIKO VI I PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU SAVETUJEM VAM DA IZBEGNETE ULOGE AUTORITETA ( KOJEM JE NAROČITO SKLON PARTNER SATURN ) I DA PRIHVATITE I UVAŽITE RAZLIČITOSTI KOJE IMATE.

NAJBOLJI NAČIN DA SE OVAJ ASPEKAT IZŽIVI,JESTE KROZ ODNOS PROFESOR-UČENIK, JER POSTOJI MNOGO TOGA ŠTO UZAJAMNO MOŽETE NAUČITI.

Merkur konjukcija Neptun

komunikacija između ovo dvoje ljudi mora biti mistifikovana, ili objektivno postoje stvari koje nisu rečene.

Na duhovnom nivou (učitelj meditacije, joge, feng shuia i sl. /učenik), daje sjajan prenos znanja, ali na formalnom nivou u emotivnoj vezi može stvoriti čudne i otežavajuće okolnosti.

Najbolje iz ovog aspekta: umetnik/inspiracija.


UTICAJI OVE DVE PLANETE SU TOLIKO OPREČNI: NEPTUN JE MISTIČAN I TAJNOVIT, DOK JE MERKUR OTVOREN I RACIONALAN, DA IH JE VRLO TEŠKO SPOJITI.

NO, KADA SE TO DESI, GOVORI DA VI I PARTNER MORATE NAĆI SREDINU IZMEĐU POTREBE DA SVE ZNATE UNAPRED, PLANIRATE I RACIONALIZUJETE ( MERKUR ) I KONSTANTNE POTREBE DA SE ŠTITITE SAKRIVAJUĆI SE IZA EMOTIVNIH OSCILACIJA( NEPTUN ).

NA FORMLANOM NIVOU, KOMUNIKACIJA MOŽE BITI OTEŽANA, ALI AKO ISORISTITE NAJBOLJE IZ OVIH ASTROLOŠKIH UPLIVA, A TO JE PRVENTSTVENO INTUITIVNO I DUHOVNO RAZUMEVANJE PARTNERA, DOBIĆETE NEZAMENJIV KVALITET U ODNOSU.

NAJBOLJE SE ISPOLJAVA UKOLIKO GOVORIMO O DUHOVNOJ SPONI, IZMEĐU UČITELJA MEDITACIJE I UČENIKA I SL.

IZMEĐU PARTNERA SA OVIM ASPEKTOM U UPOREDNOM HOROSKOPU, UVEK MORA POSTOJATI SPIRITUALNA VEZANOST, SAMO JE VAŽNO OSVEVSTITI JE.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.