Aspekti planeta

Partnerov Merkur u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Merkura iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1973-01-17

Merkur konjukcija Merkur

uvek daje slične poglede na svet, načini razmišljanja su izuzetno kompatibilni između ova dva partnera, komunikacija može teći bez prestanka, no ipak je glavni izvor strasti intelektulna stimulacija (ukoliko nema aspekta između Venere i Marsa).

OSNOVNI POTENCIJAL VAS, KAO PARA LEŽI U INTELEKTUALNOJ RAZMENI, KOJA MORA BITI OSNOVNI STIMULATOR OVOG ODNOSA.

SJAJNA KOMUNIKACIJA, ISTA INTERESOVANJA, SLIČNI POGLEDI NA SVET, MNOGO JE TOGA MENTALNOG ŠTO VAS POVEZUJE.

VAŽNO JE DA ZAPAMTITE DA OVO JESTE OSNOVNI POTENCIJAL VAŠE VEZE I DA SE OSLONITE NA NJEGA SVAKI PUT KADA SE NAĐETE PRED NEKOM PREPREKOM.

NIŠTA JEDNOSTAVNIJE, BRŽE NI TRAJNIJE NEĆE REŠITI PROBLEM MEĐU VAMA OD ISKRENE I DUBOKE KOMUNIKACIJE.

UKOLIKO DRUGI ASPEKTI NE UKAZUJU NA JAKU FIZIČKU PRIVLAČNOTST, STRAST MOŽE BITI PROBLEM U OVOJ VEZI, JER JE APSOLUTNO SVE USMERENO NA INTELEKTUALNU STIMULACIJU.

Merkur konjukcija Jupiter

izuzetno podržavajuća kombinacija, koja u doslovno svim odnosima donosi prosperitet i bogatstvo.

Iako sama po sebi ne indikuje emocije i strast, može biti od ogromne pomoći ljubavnicima, jer donosi da se sve formalne stvari i planovi ostvare na željeni način.


PRODUKTIVNA KOMUNIKACIJA!

NE ODNOSI SE NA EMOTIVNU STRANU ODNOSA, ALI PRIKAZUJE DA STE U OVOM PARTNERSTVU SPOSOBNI DA NAPRAVITE NIZ KVALITETNIH PROJEKATA KOJI SU OBOSTRANO VAŽNI.

SJAJAN ASPEKAT ZA SVAKU VRSTU POSLOVNIH ODNOSA, KOJI OBEĆAVA PROFITABILNE POSLOVE UKOLIKO SE PARTNERI ODLUČE DA RADE ZAJEDNO.

NA JEDNOM DUBLJEM NIVOU, OVI PLANETRANI UTICAJI GOVORE O ODNOSU U KOME POSTOJI SJAJNO SAVETODAVSTVO, MOŽETE SE U POTPUNOSTI OSLONITI NA SVOG PARTNERA, KOJI ĆE BEZ IZUZETKA ZNATI DA PREPOZNA ŠTA JE NAJBOLJE ZA VAS.

ASPEKAT ĆE SE NAJBOLJE ISPOLJITI KROZ POSLOVNE PROJEKTE, ALI I BILO KOJU VRSTU UČENJA, JER JEDNO DRUGO U POTPUNOSTI MOŽETE AKTIVIRATI U PRAVCU PRODUBLJIVANJA OBRAZOVANJA I PROŠIRENJA MENTALNIH VIDIKA, ALI I DUHOVNIH ZNANJA.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.