Aspekti planeta

Partnerov Merkur u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Merkura iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe kafica

Merkur u pozitivnim aspektima sa Merkurom

uvek daje slične poglede na svet, načini razmišljanja su izuzetno kompatibilni između ova dva partnera, komunikacija može teći bez prestanka, no ipak je glavni izvor strasti intelektulna stimulacija (ukoliko nema aspekta između Venere i Marsa).

OSNOVNI POTENCIJAL VAS, KAO PARA LEŽI U INTELEKTUALNOJ RAZMENI, KOJA MORA BITI OSNOVNI STIMULATOR OVOG ODNOSA.

SJAJNA KOMUNIKACIJA, ISTA INTERESOVANJA, SLIČNI POGLEDI NA SVET, MNOGO JE TOGA MENTALNOG ŠTO VAS POVEZUJE.

VAŽNO JE DA ZAPAMTITE DA OVO JESTE OSNOVNI POTENCIJAL VAŠE VEZE I DA SE OSLONITE NA NJEGA SVAKI PUT KADA SE NAĐETE PRED NEKOM PREPREKOM.

NIŠTA JEDNOSTAVNIJE, BRŽE NI TRAJNIJE NEĆE REŠITI PROBLEM MEĐU VAMA OD ISKRENE I DUBOKE KOMUNIKACIJE.

UKOLIKO DRUGI ASPEKTI NE UKAZUJU NA JAKU FIZIČKU PRIVLAČNOTST, STRAST MOŽE BITI PROBLEM U OVOJ VEZI, JER JE APSOLUTNO SVE USMERENO NA INTELEKTUALNU STIMULACIJU.

Merkur u pozitivnim aspektima sa Saturnom

će i u najpozitivnijim aspektima (trigon i sekstil), doneti poteškoće ili bar blokirati par da se otvori i pokaže svoje emocije.
Ovde će komunikacija pre početka formalnog odnosa bez sumnje biti vrlo duga!


ČAK I U NAJPOZITIVNIJIM ASPEKTIMA, KOMBINACIJA OVE DVE PLANETE MORA UKAZIVATI NA TEŠKOĆE U KOMUNIKACIJI.

UKOLIKO JE U PITANJU TRIGON, PA I SEKSTIL, VREME ĆE IMATI PRESUDNI, ODLUČUJUĆI FAKTOR, KOJI ĆE PARU DONETI VIŠE SPONTANOSTI I RASTEREĆENJA U ODNOS.

UKOLIKO VI I PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU SAVETUJEM VAM DA IZBEGNETE ULOGE AUTORITETA ( KOJEM JE NAROČITO SKLON PARTNER SATURN ) I DA PRIHVATITE I UVAŽITE RAZLIČITOSTI KOJE IMATE.

NAJBOLJI NAČIN DA SE OVAJ ASPEKAT IZŽIVI,JESTE KROZ ODNOS PROFESOR-UČENIK, JER POSTOJI MNOGO TOGA ŠTO UZAJAMNO MOŽETE NAUČITI.

Merkur u pozitivnim aspektima sa Uranom

iznova ne tako emotivan aspekt, ali sjajan u kombinacijama prenosa znanja, savetodavanja, ali i svih odnosa u kojima je komunikacija osnov.

Ovde postoji izuzetno duboka mentalna razmena, koja je ogroman kvalitet para.


MENTALNO UZBUĐENJE, NOVE IDEJE, KONSTANTNE PROMENE, INTENZIVNA MENTALNA RAZMENA, TO JE OO ŠTO U NAJKRAĆEM OPISUJE VAS KAO PAR.

SAM PO SEBI, OVAJ ASPEKAT NEĆE DONETI ROMANTIČNE EMOCIJE, ALI ODNOS OVE DVE PLANETE U SKLADU ĆE APSOLUTNO POJAČATI ONO ŠTO JE NAJSNAŽNIJE U UPOREDNOM HOROSKOPU.

NAJBOLJE IZ OVIH PLANETRANIH UTICAJA ĆE SE ISPOLJITI KROZ ISTRAŽIVANJA SVIH NOVIH STVARI, KAO I KROZ RUŠENJE STARIH NORMI KAKO BI SE STVORILO MESTO ZA NOVE IDEJE.

MADA NIJE PREVIŠE EMOTIVNA KOMBINACIJA, DONOSI ZAČUĐUJUĆU ISPREPLETANOST I VEZANOST.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.