Aspekti planeta

Partnerov Merkur u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Merkura iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1990-09-26

Merkur u pozitivnim aspektima sa Merkurom

uvek daje slične poglede na svet, načini razmišljanja su izuzetno kompatibilni između ova dva partnera, komunikacija može teći bez prestanka, no ipak je glavni izvor strasti intelektulna stimulacija (ukoliko nema aspekta između Venere i Marsa).

OSNOVNI POTENCIJAL VAS, KAO PARA LEŽI U INTELEKTUALNOJ RAZMENI, KOJA MORA BITI OSNOVNI STIMULATOR OVOG ODNOSA.

SJAJNA KOMUNIKACIJA, ISTA INTERESOVANJA, SLIČNI POGLEDI NA SVET, MNOGO JE TOGA MENTALNOG ŠTO VAS POVEZUJE.

VAŽNO JE DA ZAPAMTITE DA OVO JESTE OSNOVNI POTENCIJAL VAŠE VEZE I DA SE OSLONITE NA NJEGA SVAKI PUT KADA SE NAĐETE PRED NEKOM PREPREKOM.

NIŠTA JEDNOSTAVNIJE, BRŽE NI TRAJNIJE NEĆE REŠITI PROBLEM MEĐU VAMA OD ISKRENE I DUBOKE KOMUNIKACIJE.

UKOLIKO DRUGI ASPEKTI NE UKAZUJU NA JAKU FIZIČKU PRIVLAČNOTST, STRAST MOŽE BITI PROBLEM U OVOJ VEZI, JER JE APSOLUTNO SVE USMERENO NA INTELEKTUALNU STIMULACIJU.

Merkur u pozitivnim aspektima sa Venerom

sjajna i vrlo produktivna kombinacija, koja jako pomaže ljudima da najdramatičnije situacije u vezi prođu prilično lagano.

Iako drugima može izgledati da je ovaj par pomalo površan, to je daleko od istine, zapravo se oni svesno odlučuju da budu pozitivni, i to im je sjajan kvalitet.


KOMPLIMENTI, UŽIVANJE, SPONTANOST, LEPOTA, PREPOZNAVANJE I KREIRANJE POSEBNIH TRENUTAKA, SVE OVO VAS KARATERIŠE KAO PAR.

OVO JE SJAJAN PLANETARNI ASPEKAT, KOJI VAMA I PARTNERU ZNATNO OLAKŠAVA KOMUNIKACIJU NA TEMU LJUBAVI, JER VI SE MEĐUSOBNO INSPIRIŠETE I LAKO JEDNO DRUGOM POKAZUJETE SVOJE UNUTRAŠNJE OSEĆAJE.

MOGU SE JAVITI SLIČNA INTERESOVANJA, ILI BAVLJENJE ISTIM HOBIJEM, ŠTO DODATNO MOŽE UNETI POZITIVNU DINAMIKU U VAŠU VEZU.

POKUŠAJTE DA SE ZAŠTITE OD KRITIKA KOJE PRIMATE I OSTANITE POZITIVNI I PUNI OPTIMIZMA, JER UPRAVO TO JE ONO ŠTO VAŠU VEZU ČINI TOLIKO POSEBNOM U PUNOM ROMANTIKE I UŽIVANJA.

Merkur u pozitivnim aspektima sa Plutonom

daje nesvakidašnje duboku komunikaciju.
Lako može postojati određena karmička spona, a svakako postoji važan i presudan razlog zbog koga su se ovo dvoje ljudi sreli (bliže i detaljnije o tim razlozima videćete iz pozicija Meseca, Venere i Saturna).


PARTNER ( PLUTON ) MOŽE I NAJVEROVATNIJE ĆE IZVŠITI NESVAKIDAŠNJI UPLIV NAŽIVOTNE STAVOVE I RAZMIŠLJANJE SVOG PARTNERA ( MERKUR ).

MOŽE SE ČINITI DA ULOGE NISU PRAVILNO RASPOREĐENE I DA PLUTON APSOLUTNO DOMINIRA I MENJA MERKUROVO MIŠLJENJE, ALI TO JE SAMO POVRŠINSKA SLIKA.

JER OVDE POSTOJI UZAJAMNI SNAŽAN UTICAJ,ZNANJA KOJE POSEDUJETE I KOJA MEĐUSOBNO PRENOSITE IMAJU KARMIČKI UTICAJ I IZUZETNO SU VAM OBOMA ZNAČAJNA.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.