Aspekti planeta

Partnerov Mesec u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Meseca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-2000-09-17

Mesec u pozitivnim aspektima sa Marsom

Paru donosi veliku strast, velike ideje i sjajnu pokretačku energiju kada su zajedno, imaju snažan elan i sposobnost da se međusobno jako motivišu na rad.

Treba posavetovati partnera (Mars) da svesnije počne da prepoznaje i da se više bavi potrebama partnera (Mesec).

JEDNO JE SIGURNO:IZMEĐU VAS I PARTNERA POSTOJI JAKA STRAST, SNAŽNA DINAMIKA, SPOSONOST DA POKRENETE JEDNO DRUGO NA AKCIJU, KAO I ZAGARANTOVANOST USPEHA U SVIM ZAJEDNIČKIM AKTIVNOSTIMA.

IPAK, JAKO JE VAŽNO DA SE ENERGIJA ISKORISTI NA PRAVILAN NAČIN I DA SE USMERI NA POZITIVNE STVARI, JER U SUPROTNOM ĆE SE JAVITI AGRESIJA I NETRPELJIVOST.

JAKO JE BITNO DA PARTNER (MARS )NAUČI DA OSLUŠKUJE POTREBE SVOG PARTNERA, KAO I DA SE ODREKNE NEKIH SVOJIH LIČNIH CILJEVA ZARAD ODNOSA.

SA DRUGE STRANE PARTNER ( MESEC ) MORA NAUČITI DA POKAŽE KADA JE POVREĐEN, KAO I DA KREIRA SVOJE PRINCIPE, UMESTO ŠTO UVEK POPUŠTA.

NAJBOLJE ŠTO SE IZ OVOG ODNOSA MOŽE DOGODITI SU UZAJAMNI RAD, PROJEKTI, TAKMIČENJA, JER OVDE NALAZIMO SPOJ IZMEĐU SNAŽNOG ENTUZIJAZMA KOJI POKREĆE SVE I STRPLJIVOSTI, ŠTO ČINI SAVRŠEN BALANS KOJI UVEK DOVODI DO DOBRIH REZULTATA.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.