Aspekti planeta

Partnerov Mesec u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Meseca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1963-06-02

Mesec u pozitivnim aspektima sa Marsom

Paru donosi veliku strast, velike ideje i sjajnu pokretačku energiju kada su zajedno, imaju snažan elan i sposobnost da se međusobno jako motivišu na rad.

Treba posavetovati partnera (Mars) da svesnije počne da prepoznaje i da se više bavi potrebama partnera (Mesec).

JEDNO JE SIGURNO:IZMEĐU VAS I PARTNERA POSTOJI JAKA STRAST, SNAŽNA DINAMIKA, SPOSONOST DA POKRENETE JEDNO DRUGO NA AKCIJU, KAO I ZAGARANTOVANOST USPEHA U SVIM ZAJEDNIČKIM AKTIVNOSTIMA.

IPAK, JAKO JE VAŽNO DA SE ENERGIJA ISKORISTI NA PRAVILAN NAČIN I DA SE USMERI NA POZITIVNE STVARI, JER U SUPROTNOM ĆE SE JAVITI AGRESIJA I NETRPELJIVOST.

JAKO JE BITNO DA PARTNER (MARS )NAUČI DA OSLUŠKUJE POTREBE SVOG PARTNERA, KAO I DA SE ODREKNE NEKIH SVOJIH LIČNIH CILJEVA ZARAD ODNOSA.

SA DRUGE STRANE PARTNER ( MESEC ) MORA NAUČITI DA POKAŽE KADA JE POVREĐEN, KAO I DA KREIRA SVOJE PRINCIPE, UMESTO ŠTO UVEK POPUŠTA.

NAJBOLJE ŠTO SE IZ OVOG ODNOSA MOŽE DOGODITI SU UZAJAMNI RAD, PROJEKTI, TAKMIČENJA, JER OVDE NALAZIMO SPOJ IZMEĐU SNAŽNOG ENTUZIJAZMA KOJI POKREĆE SVE I STRPLJIVOSTI, ŠTO ČINI SAVRŠEN BALANS KOJI UVEK DOVODI DO DOBRIH REZULTATA.

Mesec u pozitivnim aspektima sa Uranom

donosi intenzitet i naglu fascinaciju, ali bez jakog aspekta Venere i Saturna teško da se može govoriti o jednostavnom, ali ni trajnom odnosu.

Idealan aspekt kod kolega koji rade u naučnim ustanovama a naročito između astrologa i klijenta.


VI ŠOKIRATE JAVNOST GDE GOD DA SE NALAZITE, IAKO VAMA OVAJ ODNOS IZGLEDA NAJPRIRODNIJE, OKOLINA NE DELI TAJ STAV.

SPADATE U PAROVE KOJI ĆE BITI PRIMEĆENI NA SVAKOM MESTU, KAKO ZBOG SVOJE NEKONVENCIONALNOSTI, TAKO I ZBOG SPECIFIČNOG PRISTUPA VEZI U KOJOJ SE DAJE NEOGRANIČENA VRSTA SLOBODE.

POZITIVNO JE ŠTO OVAJ SPOJ PLANETA GOVOTI O STIMULACIJI U NAJŠIREM KONTEKSTU, MENTALNOJ, EMOTIVNOJ, FIZIČKOJ, I ŠTO SE UVEK SPREMNI ZA NOVE IZAZIVE I UZBUĐENJA.

ALI PAŽLJIVO, PARTNER ( MESEC ) TEŽI ZAJEDNIŠTVU, IAKO TO
TRENUTNO STAVLJA U DRUGI PLAN, ZARAD FASCINIRANOSTI KOJU OSEĆA U ODNOSU NA PARTNERA ( URAN ).

OVO JE ČEST PRIKAZ KRATKOTRAJNIH VEZA KOJE NAS DUGO DRŽE EMOTIVNO OKUPIRANIM.

 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.