Aspekti planeta

Partnerov Mesec u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Meseca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1973-01-17

Mesec u pozitivnim aspektima sa Venerom

svakako jedan od najznačajnijih i najpozitivnijih indikatora da par ima veliki potencijal, prave emocije, i istinsku zaljubljenost.

Izuzetno čest aspekt među dugogodišnjim parovima; iako se ne mora uvek odnositi i na stupanje u brak.

JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH, NAJČISTIJIH I NAJLEPŠIH ASPEKTIMA KOJI SE JAVLJAJU MEĐU PAROVIMA.

KAKO VI I VAŠ PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU, ZASIGURNO VAS VEZUJU ISTINSKE EMOCIJE, RAZUMEVANJE, POŽRTVOVANJE, KAO I UZAJAMNA LJUBAV.

MEĐU VAMA POSTOJI SPECIFIČNA SNAGA EMOCIJA KAO I POTENCIJAL DA OSETITE KAKO JE ONOM DRUGOM, ALI I TALENAT DA DELITE KAKO POZITIVNE TAKO I NEGATIVNE STVARI I SITUACIJE SA ONIMA KOJE VOLITE.

OVAKAV PLANETARNI RASPORED GARANTUJE DUGU VEZU, PA I EMOTIVNU VEZANOST KOJA OSTAJE ZA CEO ŽIVOT.

IPAK, DA BI SE REALIZOVAO SAM BRAK MORA POSTOJATI SNAŽAN UTICAJ SATURNA ILI PRISUTNOT ZEMLJANIH ZNAKOVA U JEDNIM OD VAŠA 2 HOROSKOPA.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.