Aspekti planeta

Partnerov Mesec u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Meseca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-2000-01-19

Mesec u pozitivnim aspektima sa Mesecom

daje duboke emotivne odnose, parove koji su od prvog trenutka imali predosećaj da su karmički vezani, i jesu u pravu.

Istinske emocije i odličan potencijal za vezu.

MESEC U DOBRIM ASPEKTIMA ĆE SVAKOM PARU KOJI DELI OVU DUBOKU I ISTINSKI POVEZANOST, DONOSITI RAZUMEVANJE KOJE JE SKORO NA NIVOU INSTIKATA, POTREBU DA ZAŠTITIMO PARTNERA, ALI I ISTINSKO RAZUMEVANJE NJEGOVIH POTREBA.

OVA KOMBINACIJA JE JEDNA OD NAJVIŠE NEGUJUĆIH, UPRAVO ZBOG TOGA ŠTO PARTNERI IMAJU ISTI SENZITIVITET, I DELE ISTE OBRASCE PONAŠANJA, LAKO PREPOZNAJU ŠTA ONOG DRUGOG MOŽE POVREDITI A ŠTA ĆE MU PRIJATI.

KAKO SE OVA ASTROLOŠKA KOMBINACIJA POJAVILA U HOROSKOPU VAS I PARTNERA, ZNAJTE DA SU VAM PREDODREĐENA VELIKA DEŠAVANJA, EMOTIVNA ISPUNJENOST I IZNAS SVEGA UZVRAĆENA LJUBAV.

JEDINI PROBLEM KOJI SE OVDE MOŽE JAVITI JESTE INERCIJA, USLED STIDA, PA PREDLAŽEM DA PREUZMETE POTREBNU INICIJATIVU.

Mesec u pozitivnim aspektima sa Venerom

svakako jedan od najznačajnijih i najpozitivnijih indikatora da par ima veliki potencijal, prave emocije, i istinsku zaljubljenost.

Izuzetno čest aspekt među dugogodišnjim parovima; iako se ne mora uvek odnositi i na stupanje u brak.

JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH, NAJČISTIJIH I NAJLEPŠIH ASPEKTIMA KOJI SE JAVLJAJU MEĐU PAROVIMA.

KAKO VI I VAŠ PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU, ZASIGURNO VAS VEZUJU ISTINSKE EMOCIJE, RAZUMEVANJE, POŽRTVOVANJE, KAO I UZAJAMNA LJUBAV.

MEĐU VAMA POSTOJI SPECIFIČNA SNAGA EMOCIJA KAO I POTENCIJAL DA OSETITE KAKO JE ONOM DRUGOM, ALI I TALENAT DA DELITE KAKO POZITIVNE TAKO I NEGATIVNE STVARI I SITUACIJE SA ONIMA KOJE VOLITE.

OVAKAV PLANETARNI RASPORED GARANTUJE DUGU VEZU, PA I EMOTIVNU VEZANOST KOJA OSTAJE ZA CEO ŽIVOT.

IPAK, DA BI SE REALIZOVAO SAM BRAK MORA POSTOJATI SNAŽAN UTICAJ SATURNA ILI PRISUTNOT ZEMLJANIH ZNAKOVA U JEDNIM OD VAŠA 2 HOROSKOPA.

Mesec konjukcija Jupiter

daju finoću i dubinu ovom paru; među njima mora postojati nota elegancije i ponašanja koje drugima na trenutke deluje nespontano.

No, istina je da se ovaj par međusobno motivišu lepe stvari i istinsko uživanje.

Pošto imamo konjukciju (i ako je još i aflikovana Venera), može doći do preterivanja najrazličitije vrste.

OVDE PRONALAZIMO VIŠU DIMENZIJU VEZE.

SA ČISTO POLNOG ODNOSA I EMOCIJA, OVDE SMO SE UZVISILI NA DVOJE LJUDI KOJI SE PROŽIMAJU I IMAJU NESVAKIDAŠNJU VAŽNOST U ŽIVOTU JEDNO DRUGOG, ALI NE SAMO KAO PARTNERI.

VI I PARTNER IMATE TALENAT DA POVEDETE ONO DRUGO, DA GA USMERITE NA VAŽNE STVARI I ŽIVOTNE PRIORITETE, KAO ŠTO SU FILOZOFIJA, RELIGIJA, ŽIVOTNI PRINCIPI.

OVA VEZA VAM JE DATA KAO SPECIFIČNI KARMIČKI DAR I GOVORI O PRONALAŽENJU DVOJE LJUDI, KOJI ĆE SE NA MNOGO RAZLIČITIH NAČINA PODRŽAVATI I DONOSITI SNAŽNA EMOTIVNA I DUHOVNA ISKUSTVA U OVAJ ODNOS.

JEDINA STVAR KOJE SE TREBA ČUVATI JESTE PRETERIVANJE U BILO KOM SMISLU, JER LAKOĆA DEŠAVANJA VAS MOŽE ULJULJKATI I NA TRENUTKE ODVOJITI OD REALNIH STVARI.

PRONALAŽENJE UNUTRAŠNJE RAVNOTEŽE ČINI OVAJ ODNOS SJAJNOM PODRŠKOM ZA SVE FORMALNE PROBLEME NA KOJE KAO PAR MOŽETE NAIĆI.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.