Aspekti planeta

Partnerova Venera u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Venere iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1976-05-29

Venera u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

je snažan i jako blagonaklon aspekt, koji ponekad deluje poput dara sa neba, rešavanja problema u vidu pozitivnih iznenađenja, kao i velikih priliva novaca.

Najbolje će se ispoljiti ukoliko par ima neku vrstu zajedničkog posla (što je sa ovim aspektom skoro izvesno), a u oblasti trgovine antičkim vrednostima, ili uvoza i izvoza, mogu lako doći do ogromnog bogatstva.

OVO JE IZUZETNO POVOLJAN ASPEKAT KOJI VAMA I PARTNERU DONOSI BLAGONAKLONOST, LAKOĆU I PROSPERITET.

ČESTO SE NALAZI U UPOREDNIM HOROSKOPIMA BRAČNIH PARTNERA KOJI IMAJU IZUZETNU NAKLONOST OKOLINE, ILI NA JEDAN SPECIFIČAN NAČIN IMAJU HARIZMU, I SPOSOBNOST DA NAPRAVE POZITIVNE DRUŠTVENE PROMENE.

SVAKA ZAJEDNIČKA AKTIVNOST MORA BITI VIŠESTRUKO NAGRAĐENA, JER SU VAM EMOCIJE POKRETAČ SVEGA.

IZUZETNO JE POVOLJNO DA VI I PARTNER ZAPOČNETE ZAJEDNIČKI POSAO, A NAJVIŠE NOVCA I PROSPREITETA MOŽETE OČEKIVATI KROZ TRGOVINU UMETNIČKIM VREDNOSTIMA.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Venera u uporednom horoskopu.