Aspekti planeta

Partnerova Venera u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Venere iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1963-06-02

Venera u pozitivnim aspektima sa Venerom

jedan od najsnažnijih indikatora da partneri imaju moć za razvoj veze.

Ovde se bez sumnje govori o jako snažnim emocijama, sličnim potrebama kada se govori o emotivnom ispoljavanju, snazi osećanja.

Ovaj aspekt između Venera dva partnera je odličan početni znak za dužu vezu, pa i brak.

JEDAN OD NAJSIGURNIJIH ZNAKOVA DA PAR IMA POTENCIJAL ZA DUGOTRAJNI ODNOS I BRAK, A SVAKAKO NAJSIGURNIJI POKAZATELJ DA JE BAZA ODNOSA U EMOCIJAMA.

OVDE VIDIMO PAR KOJI SE U POTPUNOSTI EMOTIVNO UKLOPIO, ONI MORAJU IMATI ISTI SENZITIVITET, ŠTO IM POMAŽE DA IZGRADE KVALITETAN I DUGOTRAJNI ODNOS.

SEM UKOLIKO NE POSTOJE EKTREMNE OPSTRUKCIJE ( SATURN, ILI NEKA OD TRANSCEDENTALNIH PLANETA U KVADRATU SA VENEROM ) VELIKA JE VEROVATNOĆA DA ĆE TE VI I PARTNER VEZU KRUNISATI BRAKOM.

MA KOLIKO DA SU IZAZOVNI OSTALI ASPEKTI UPOREDNOG HOROSKOPA, SA OVIM UPLIVIMA VAŠE DVE VENERE, LJUBAV JE ONO ŠTO POKREĆE SVE I DAJE STALNU POZITIVNU DINAMIKU OVOJ VEZI.

SPECIFIČNOST VAS KAO PARA JE DA EMOCIJE NEĆE NESTAJATI VREMENOM, ŠTA VIŠE , I VI I PARTNER ĆE TE KONSTANTNO PRONALAZITI NOVE NAČINE DA SE MEĐUSOBNO ZAINTERESUJETE.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Venera u uporednom horoskopu.