Izbori profesije, poziva, posla, životni ciljevi

Pokazatelji - indikatori u dnevnom horoskopu za važne izbore u životu. Postavljanje životnih ciljeva, izbor životnog poziva, profesije.. Astrološki (horoskopski) uticaj na životnu okolinu kao, na primer, kod zanatlija; unapređenja, pregovori sa pretpostavljenima, promena posla.

Ovi indikatori u horoskopu pokazuju na dnevne promene u astrološkim uticajima. Pokazuju koliko Vam je odlučivanje naklonjeno, odnosno koliko su Vam odluke danas (ovih dana) dobre po Vas, koliko su pravovremene. Ako Vam ovo i nije baš dobar period za donošenje odluka i postavljanje ciljeva, zanimajte se nečim drugim ili donesite privremene, samo nužne odluke.

Rezultati:

  • manje od 15 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za postavljanje životnih ciljeva upozoravaju na problematičan trenutak i moguće je da ima boljih trenutaka za donošenje odluka i postavljanje ciljeva.

  • od 15 do 25 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za postavljanje životnih ciljeva ukazuju na neutralan trenutak. Nije ni kritično, ni najbolji trenutak, gledano sa aspekata astroloških uticaja na Vas, Vašu natalnu kartu.

  • više od 25 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za postavljanje životnih ciljeva ukazuju na izuzetno povoljan trenutak i verovatno dobre odluke.

Indikatori-pokazatelji u dnevnom horoskopu su u pripremi.

Indikatori izbora zanimanja i postavljanja ciljeva u dnevnom horoskopu za danas:

=

ERROR_FILE

Indikatori izbora zanimanja i postavljanja ciljeva u dnevnom horoskopu za juče:

=

Indikatori izbora zanimanja i postavljanja ciljeva u dnevnom horoskopu za sutra:

=

Indikatori izbora zanimanja i postavljanja ciljeva u dnevnom horoskopu za prekosutra:

=