Tačka braka

Vaša Arapska tačka braka i njeni aspekti u sinastriji

Arapske tačke se pominju jos u II veku nove ere, kada ih je čuveni astrolog Ptolomej, zapisao u svojoj knjizi Tetrabiblos. U modernoj astrologiji, ponovo im se vraća značaj, a među najpoznatijama je svakako tačka fortune.

Mi ćemo se ovde baviti tačkom braka, jer će nam njen položaj u indiviualnoj natalnoj karti pobliže objasniti pozicije i želje klijenta vezano za brak, kao i događanja koja možemo očekivati.

Prilikom tumačenja uporednih horoskopa, Arapska tačka braka će nam biti od neprocenjivog značaja, jer kroz njen položaj i aspekte sa planetama u partnerovom horoskopu, otvaramo celu jednu novu dimenziju tumačenja potencijala za budućnost odnosa.

 

 

  Astrološko tumačenje položaja Tačke braka iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

tacka braka osobe Test-1975-10-19 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Arapska tacka braka u pozitivnim aspektima sa Suncem


Donosi niz olakšica paru.
Par kao da se neće susretati sa velikim problemima, a kada se to desi, biće rešeno lakše nego što je očekivano.
Ovakav položaj garantuje bogatstvo i zajedničko izobilje.

Arapska tacka braka u pozitivnim aspektima sa Venerom

je najsigurniji znak da je brak skopljen iz ljubavi.

Ovde se takođe nazire obilje i veliko materijalno bogatstvo,
ali svi vaši uspesi potiču iz vaših uzajamnih emocija.

Arapska tacka braka konjukcija Mars

JE POKAZATELJ OGROMNE STRASTI KOJA MOŽE BITI OSNOVNI UZROK SKLAPANJA BRAKA , A DA LI ĆE TO NA TRAJNOM NIVOU DONETI POZITIVNE ILI NEGATIVNE DOGAĐAJE, PRIKAZAĆE NAM OSTALI PLANETARNI ASPEKTI UPORENOG HOROSKOPA.

UKOLIKO STE JEDAN OD PAROVA SA OVIM ASTROLOŠKIM UPLIVOM, VAŽNO JE DA ZAPAMTITE ( NAROČITO PARTNER MARS ) DA NEMA RAZLOGA ZA ŽURBU, I DA ĆE SE STVARI DESITI I BEZ FORSIRANJA.

STRAST JESTE ONO ŠTO POKREĆE OVAJ ODNOS I DAJE MU TEMELJE, ALI JE JAKO VAŽNO DA POKUŠATE DA PRONAĐETE I DRUGE POTENCIJALE U OVOJ VEZI.

NAJVAŽNIJI SAVET JE:
BEZ BRZIH I NAGLIH ODLUKA, MA KOLIKO VAM SE NEKADA ČINILO DA STVARI MORAJU DA SE ODRADE “SAD ILI NIKAD”, POKUŠAJTE DA BUDETE RACIONALNI I ODMERENI.

#$%