Severni mesečev čvor

Vaš Severni Mesečev čvor u uporednom horoskopu

Astrološko tumačenje položaja Severnog Mesečevog čvora iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Severni Mesecev cvor osobe Test-1990-09-26 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Severni Mesecev cvor u pozitivnim aspektima sa Neptunom

OVDE VIDIMO SNAGU I MOĆ DA SE IZREALIZUJU SNOVI!

SUSRETI DVOJE LJUDI SA OVAKVIM ASTROLOŠKIM POZICIJAMA NE MOGU NIKADA BITI SLUČAJNI, OVDE POSTOJI FINA IGRA SUDBINE KOJOM SE STVARI DEŠAVAU NA NAJOPTIMALNIJI NAČIN.

UKOLIKO STE VI PARTNER ČIJI JE MESEČEV ČVOR UKLJUČEN, MORATE PREUZETI ODGOVORNOST I BITI NEKA VRSTA FORMALNOG VOĐSTVA I POKTETAČA U ODNOSU.

AKO STE NEPTUN, POKUŠAJTE DA ISKONTROLIŠETE IZRACIONALIZUJETE SVOJU OSETLJIVOST NA POVREMENU KRITIKU KOJU PARTNER UNOSI U ODOS, I OKRENITE SE NAJPOZITIVNIJEM ŠTO ON DONOSI.

A TO JE SPOSOBNOST DA VAŠE SNOVE PRETOČI U DETALJNE PLANOVE, KOJI ĆE BITI SJAJAN PUT DO REALIZACIJE ONOGA ŠTO ODAVNO ŽELITE.

Severni Mesecev cvor u pozitivnim aspektima sa Plutonom

SNAGA KOJA MOŽE BITI DVOSTRUKO UPOTREBLJENA,JER TOLIKA KOLIČINA ENERGIJE SE PRETVARA U NIZ POZITIVNIH DOGAĐANJA ILI U DESTRUKCIJU.

UKOLIKO VI I PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU, VAŽNO JE DA ZNATE DA SU VAM DATE VAŽNE STVARI KOJE MORATE URADITI ZAJEDNO.

UMESTO DA SE BAVITE FORMALNIM PREPIRKAMA, LJUBOMOROM I POSESIVNOŠĆU POKUŠAJTE DA PRONAĐETE ONO ŠTO BI STE VAS DVOJE ZAJEDNO MOGLI NAJBOLJE DA URADITE.

VAŽNO JE DA OTVORITE UM ( NAROČITO PARTNER PLUTON ) I DA NE DOZVOLITE FORMALNIM OPSTRUKCIJAMA DA VAS BLOKIRAJU DA NAPRAVITE NEŠTO NOVO I POSEBNO.

VI KAO PAR IMATE OGROMNU MOĆ,ALI JE JAKO VAŽNO DA JE KONSTRUKTIVNO ISKORISTITE.

#$%