Severni mesečev čvor

Vaš Severni Mesečev čvor u uporednom horoskopu

Astrološko tumačenje položaja Severnog Mesečevog čvora iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Severni Mesecev cvor osobe Test-1983-01-27 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Severni Mesecev cvor u pozitivnim aspektima sa Mesecom

izuzetno važan aspekt koji paru donosi istinsko unutrašnje razumevanje onog drugog, kao i instiktivni osećaj da se pruži podrška, naročito oko stvari koje smo na neki način uplašeni da započnemo.

Čest aspekt kod parova koji su presekli stare obrasce i navike, da bi započeli ovu vezu.

Severni Mesecev cvor u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

DEFINITIVNO NIJE ASPEKAT KOJI ĆE VA PREVIŠE PRIVUĆI PAŽNJU, KADA GOVORIMO O POTENCIJALIZA ZA REALIZACIJU VEZE I BRAKA, ALI NE UMANJUJTE MU ZNAČAJ.

OVDE SE JAVLJA JEDNA DUBOKA DUHOVNA SPONA, DVOJE LJUDI SE PRONALAZE U TRENUCIMA VELIKIH ŽIVOTNIH RASKRŠĆA , DONOSEĆI OLAKŠANJE JEDNO DRUGOM.

VI I PARTNER STE SE PRONAŠLI U PRELOMNOM TRENUTKU ZA OBOJE, I BILI NEOSPORNA SNAGA DA SE ISTRAJE KROT TEŠKE ŽIVOTNE SITUACIJE.

OVDE SE VIDE IZUZETNO SNAŽNI MORALNI PRINCIPI, PA UKOLIKO NE POSTOJE IZUZETNO SNAŽNI ASPEKTI MARSA I PLUTONA, PARTNERI ĆE KONTROLISATI SVOJU STRAST I OKRETATI SE PRIJATELJSKOM ODNOSU.

Severni Mesecev cvor u pozitivnim aspektima sa Saturnom

OVDE IMAMO OPOZITNI ASPEKAT KOJI GOVORI O UJEDINJENJU KARME, KROZ PREVAZILAŽENJE I OPRAŠTANJE.

BEZ SUMNJE DA SE NA POČETKU ODNOSA ( A I KASNIJE ) MORAJU JAVITI RAZMIRICE, TENZIJA, OSEĆAJ KONTROLE, KAO I PRITISKA, OD STRANE SATURNA NA PARTNERA ČIJI JE SE SEVERNI MESEČEV ČVOR UKLJUČEN.

I TO JE IZ RAZLOGA ŠTO SE NA JEDNOM PODSVESNOM NIVOU OSEĆA ŠTA SE DOGAĐALO U PROŠLOSTI I BOLOVI SE NESVESNO IZNOVA AKTIVIRAJU.

UKOLIKO VI I PARTNER IMATE OVAJ ASTROLOŠKI UPLIV, VAŽNO JE DA ZNATE DA SU VAM DATE VELIKE ŽIVOTNE LEKCIJE I SITUACIJE KOJE SU PRILIČNO KOMPLIKOVANE, ALI DA JE SADA VREME DA SE OSLOBODITE NEGATIVNIH EMOCIJA.

JER UKOLIKO U POTPUNOSTI OČISTITE EMOTIVNI ODNOS OD OSVETOLJUBIVOSTI, LOŠIH MISLI I NATALOŽENE AGRESIJE, VI ČISTITE KARMU OVOG ODNOSA!


#$%