Severni mesečev čvor

Partnerov Severni Mesečev čvor u uporednom horoskopu

Kao što ćemo prilikom tumačenja natalne karte posmatrati Juzni Mesečev čvor kao pokazatelj karme (više vibracije Saturna), a Severni Mesečev čvor kao potencijale koji su nam sada dati (više vibracije Urana), logično će se važnost ovih tačaka pojaviti i prilikom analize uporednih horoskopa.

Obzirom da je cilj celog teksta da prepoznamo potencijale koje odnosi nose, ovde ćemo se baviti pitanjem Severnog Mesečevog čvora i njegovoh aspekta sa planetama u partnerovom horoskopu.

  Astrološko tumačenje položaja Severnog Mesečevog čvora iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Severni Mesecev cvor osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1984-08-12

Severni Mesecev cvor u pozitivnim aspektima sa Saturnom

OVDE IMAMO OPOZITNI ASPEKAT KOJI GOVORI O UJEDINJENJU KARME, KROZ PREVAZILAŽENJE I OPRAŠTANJE.

BEZ SUMNJE DA SE NA POČETKU ODNOSA ( A I KASNIJE ) MORAJU JAVITI RAZMIRICE, TENZIJA, OSEĆAJ KONTROLE, KAO I PRITISKA, OD STRANE SATURNA NA PARTNERA ČIJI JE SE SEVERNI MESEČEV ČVOR UKLJUČEN.

I TO JE IZ RAZLOGA ŠTO SE NA JEDNOM PODSVESNOM NIVOU OSEĆA ŠTA SE DOGAĐALO U PROŠLOSTI I BOLOVI SE NESVESNO IZNOVA AKTIVIRAJU.

UKOLIKO VI I PARTNER IMATE OVAJ ASTROLOŠKI UPLIV, VAŽNO JE DA ZNATE DA SU VAM DATE VELIKE ŽIVOTNE LEKCIJE I SITUACIJE KOJE SU PRILIČNO KOMPLIKOVANE, ALI DA JE SADA VREME DA SE OSLOBODITE NEGATIVNIH EMOCIJA.

JER UKOLIKO U POTPUNOSTI OČISTITE EMOTIVNI ODNOS OD OSVETOLJUBIVOSTI, LOŠIH MISLI I NATALOŽENE AGRESIJE, VI ČISTITE KARMU OVOG ODNOSA!


#$%